Happy new year



Hoppas ni alla får ett bra avslut på erat år. Mitt avslut kan nog inte bli bättre. GOTT NYTT ÅR





Nyårsafton

Som alla andra nätter den här veckan så har jag svårt att somna. Känns meningslöst att ens försöka somna i sovrummet så inatt fick soffan stå för sängen. Skönt att få sova lite längre iallafall. Idag är det lite saker som ska fixas. Ska åka och handla med mamma så fort jag dragit mig loss från soffan och handla det sista. Sedan kommer bästavän hit och hjälper mig att plocka undan och fixa, vid 4 kommer mina enormt saknade vänner och lagar mat, fixar oss och har det trevligt. Blir bra detta! En sak i taget idag hurrni, det blir ett nytt år oavsett! 

Mitt år 2013

Hade tänkt lägga upp en massa blider på mitt år, men eftersom inget går som jag vill så får det bli en text och några bilder. 
 
Nämner 5 minnesvärda saker:
1. Alla glada stunder tillsammans med mina vänner. Alla ni är så sjukt underbara och bra.
2. När jag och Evelina övernattade en hel tävlingshelg i en bil. Så snuskigt och äckligt men så sjukt kul, fina hästar och bra umgänge.
3. Köpte två nya kaniner som är urgulliga.
4. Jag gick en kurs i andlig kontakt. Det sjukaste jag vart med om, så himla intressant. 
5. Jag åkte till Rhodos med bästavän. Måste vart det underbaraste jag någonsin gjort.
 
För att vara lite kritisk mot detta år så är det här de tuffaste året jag vart med om. Aldrig mått såhär dåligt rent phsykiskt och fysiskt. Sedan allt som händer i familjen är så jäkla energikrävande. Men om man drar en slutsats så har halva första början av året vart bra. Sommaren var underbar.
Sista bilden känns förjävlig. Fy faan för detta slut på året. Men om man ska tänka positivt så kommer jag/ vi vara 1000 gånger starkare efter detta kapitel i livet. Någon gång blir det bra va? 
Puss på er fina vänner och människor, glöm aldrig, aldrig bort att fånga dagen. 
 
2014 må du vara ett bra år
 

Don't belive in rumours

Det första jag måste klargöra är väl att snälla underbara, fina vänner tro inte på rykten. Kom till mig om ni vill få något förklarat, fråga om ni har något ni vill ha svar på. Jag vill inte att falska rykten ska vandra omkring för det sista jag vill att någon ska bli besviken, chockad och ledsen. Mer än så kan jag inte säga, men snälla. Tro inte på rykten, ni vet själva hur fel det är. Ett nytt jävla år blir det i vilket fall. 
 
 
 
 
 

Kan inte ta mer skit

Fick städat åt kaninerna med hjälp av min fruga, så nu har mina små hjärtan det mysigt. Annars har vi haft besök av pappas bror och hans familj. Såklart en massa fika på det. Träffat mina minsta kusiner på 6- 8 år. Är helt slut men än är inte dagen över. Räknat foderstat har jag gjort, nu återstår stallet och fix här hemma inför morgondagen. Önskar man var energiboostad som jag varit alla de andra dagarna.. 

Måndag

Idag är det sol, pappas födelsedag och dagen före nyår. Får lite besök framåt kvällen men innan dess så ska jag hinna med lite. Ska bland annat städa åt kaninerna där Yohanna får agera som slav, stackarn. Ska städa lite det sista i huset, plocka undan och fixa. Men hör och häpna, ska sätta mig med körkortsböckerna innan jag drar igång med allt. Hoppas ni får en toppendag! 

I hate this chapter of life

Blev ombyte till stalljacka, springtights och gummistövlar ute i stallet. Så mysigt att bara vandra omkring där. Bifrost står inne, hökassarna är packade och alla hästar är mätta och belåtna. Har städat lite mer här hemma, köpt lite smycken, fixat lite saker till nyår, köpt tröja åt lillebror och hittat present åt pappa. Nu börjar energin ta slut, ska nu ta mig en kopp te och ta det lugnt. 

Fixardag

Natten och morgonen har vart hemsk. Det är nu jag har insett, chocken har lagt sig och det är nu jag släpper ut allt jag har inom mig. Har vart ledsna morgonen här då vi har städat ur Daniels alla 3 rum. Känns rent ut sagt förjävligt och man kan inte riktigt förstå. Men Hampus tar hans 3 rum och då blir det en annan känsla förhoppningsvis. Har städat och plockat undan lite på nedervåningen, fått andra saker att tänka på. Ska fixa mig lite nu innan det bär av in till stan för att kolla efter present till pappa som fyller år imorgon. Hoppas ni får en underbar dag, glöm aldrig att fånga lyckan i dagen. Kram

Kaos är bara förnamnet

Red runt en stor åker så Bifrost fick jobba i den blöta marken plus gräset. Gick jättebra och han är så trevlig. Några veckors skrittarbete blir nog jättebra resultat i de andra gångarterna. Efter stallet blev det en fika hemma hos Kathrine och Tommi, trevligt. Därefter har jag planerat nyår, herregud vad kaos. Meeeen det löser sig. Huvudsaken man har kul så spelar resten ingen roll. Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och därefter sätta mig framför en film och andas lite. 

När man mår som bäst

Haft en bra kväll/ natt med bästavän. Man hittar alltid på en massa knas, helt galet vad man mår bra då. På förmiddagen/ lunchen har vi kollat på film och bara segat oss. Så skönt! Nu har hon precis åkt hem och jag ska snart iväg till stallet för att ta en skrittur på min pålle. Så glad över att jag får rida igen. Får se vart kvällen bär av och vad jag orkar med. Men vi tar en sak i taget. Först stallet. 

The mirror looks at me

Vet ni vad jag fick göra idag? Ledsna tårar förvandlades till lyckotårar. Herregud vad jag gråtit idag.. Men till saken: jag fick rida min Bifrost idag. Ni anar inte känslan att få sitta på hästryggen, på Bifrost rygg. Det var en månad sedan jag satt på hästryggen. Han var så trevlig och gjorde allt jag bad om, min hjälte. Blev en skrittur, mer än så får vi inte göra. Men för mig räcker det. Han är bäst, mitt fina hjärta. 

Nu har jag ätit mat och ligger för tillfället i koma... Är så glad mitt i all kaos.

Never give up

Snart är jag där ^ 

Stormen kom igår må jag säga. Kan inte och vill inte skriva ut vad som händer här. Men jag är tacksam för alla jag har runt om mig. Jag är glad för varenda liten människa faktiskt. Ni gör skillnad. 

Ska berätta om min dag istället. Mamma kommer hem snart, Rebecca, Kenny och Charlie åker hem idag och framåt eftermiddagen/ kvällen kommer bästavän hit. Planera nyår, prata och ha det trevligt. Ska försöka prata med mamma om jag får ta en skrittur på Bifrost. Skulle inte sitta helt fel med lite terapi. Ska iallafall greppa tag i damsugaren och damma rummet och städa åt de stackars fiskarna. 

Lugnet före stormen

10 cm kortare hår, woopi. Att jag vågade... Har idag befunnit mig på åsby, sagt hejdå till Therese och mosters hjärta. Därefter drog vi oss in till Erikslund. Det gick dock inte att koncentrera sig för fem öre där inne. Människor precis överallt och massor av kläder är ingen bra kombo för mig. Åkte hem lika snabbt som vi kom dit typ. Nu på kvällen har jag ställt in min pålle som för tillfället går på den feta dieten. Han behöver gå upp några kilo. Så nu står min islandshäst på box, massor av mat och har täcke på sig ute i hagen på dagarna. Vad hände? Till något helt annat så förbereder jag mig mentalt på vad som kommer ske. Lugnet före stormen är precis nu. 

When you get worried I'll be your soldier

Detta ovanför hände idag. Succékaka, saffranskladdkaka, glögg och massor av godis. Min andra syster, Kenny och Charliebusen kom idag så vi har myst en hel del. På dagen har vi tagit det lugnt, bakat, kollat på film, ställt in min häst och fixat. Har haft en bra dag, hoppas ni med har det! Nu måste jag sysselsätta mitt huvud. Imorgon är det en ny, bra dag. 

24:e december

Julfrukost hemma hos morbror. Fick träffa mina efterlängtade kusiner, alltid lika roligt att spendera tid med dom. Spelade kort, skrattade och hade det bra helt enkelt. Efter det blev det hemfärd och här hemma har vi fortsatt med julfirandet med julmat, godis, kalle anka och delat ut julklappar. I år kom jultomten på natten, himla typiskt. Så Emmy fick dela ut julklapparna! Haft en bra dag iallafall, om vi bortser från det jobbiga. 

Jag hoppas att ni har fått en otroligt bra dag. Ätit det ni förtjänar, mys hur mycket som helst, skrattat, umgåtts med bra människor och ja.. Haft det himla trevligt. Det förtjänar ni

Efter en välbehövlig powernap slår jag och syster till med en skräckfilm såhär på kvällen, myys! 


Nu är allt fixat

Övningskörde in till stan bland alla julgalna trafikanter. En lärdom i sig. Lagom stressigt på parkeringen haha.. Men nu är alla julklappar klara och jag kan slappna av. Emmy och Therese är nu här och nu kan julen få börja på riktigt. Med eller utan snö! Nu blir det film och massa mys. 


23:e december

Idag är det vilodag. Ska bara ta det lugnt, dricka te och mysa. Förhoppningsvis får jag åka ut till stallet en sväng, skulle vara underbart. Ska iallafall ta och göra mig frukost och starta avsnittet från julkalendern. Fixa det sista med julklapparna och mysa med Emmy, Therese och David som kommer idaag! Ha en bra dag hurrni! 

Dan före dan före dan

Såhär har min kväll sett ut. Gjort pepparkakshus och rocky road med bästavän. känner att julkänslan stiger lite iallafall. Imorgon är det liksom dagen innan jul, Helt sjukt. Har iallafall haft det bra som vanligt med min soulm8. Avslutat kvällen med en lugn promenad med nycklippta boop och mys hos kaninerna. Nu blir det julfilmer, te och en mysig Bettie i knät. Imorgon måste julkänslan vara på topp för då kommer mosters hjärta hit. Längtar så! 

4:e advent

Herrejävlar vad tiden går fort. Idag ska det bli julstämning på riktigt. Vaknade upp utav att mamma förberedde lite mat till julbordet. Lukten är inte den godaste men ändå juligt. Fick order om att städa, så det är vad jag kommer göra idag. Julpynta det sista och fixa är något jag älskar och säger inte nej till det när jag väl får göra det. Hästen har mamma fixat och snälla Kathrine ställer in honom ikväll då det är lerigt, regnigt och stor risk för mugg, hovröta och allt som har med lera att göra. Blä. Hoppas ni får en fin, fin dag! 

Julstämning



Kvällen har jag tillbringat i stallet där vi firade ljusets vändning mot ljusare tider. Ljusare tider både naturligt och psykiskt. Som en ny start. Bra avslut fick jag på kvällen med julklappsinslagning. Nu avslutar jag den med ännu mera julkänslor, Grinchen. Stor tradition, det är den enda filmen jag verkligen måste se innan jul. Julkänsla på topp, likaså humöret. Godnatt underbara människor. 

Idag är den dagen.

Mer energi än någonsin idag och vaknade upp med en lugn känsla. Tackar för det. Vaknade upp så sent som klockan 12. Men för min del gjorde det ingenting, utvilad och på bra humör blev resultatet. Från och med idag kan jag på riktigt tänka på att må bra, ingen skola kvar då jag gjorde klart allt igår. Gjorde till och med kompletteringar för ett bättre betyg till vårterminen. Nu är allt klart på riktigt och kan inte göra annat än att släppa allt då jag är klar på riktigt. Härligare känsla finns inte. 

För tillfället dunkas musik, har fixat mig och väntar på att mami ska komma hem så vi kan åka till Erikslund en snabbis. 



Sticks and stones could never break my bones

Stort tack till min fina vän Evelina som gjorde mig en dundertjänst idag efter mötet i västerås. Vi hämtade upp henne så hon kunde följa med hem och rida min pålle. Jättetack, verkligen!! Hur underbart är inte det, med vänner som hjälper en såhär? Betyder mer än allt faktiskt. Känns jättebra att Bifrost är på gång. 

En bra start på dagen

Kollat på julkalendern under mysfilten och med Bettie i knät, hur mys? Nu sitter jag och äter frukost och njuter av att idag får vi jullov, ska göra mina sista inlämningar och sedan är det pluggfritt i 2 veckor. Underbart. Hoppas ni får en bra dag! 

Morgonen kommer och jag tror du vet de

Jag är inte redo för vad som väntas imorgon, verkligen inte. Men för att undvika den tanken tänker jag på min underbara dag, idag. Vart i skolan (yeey), umgåtts med mina knäppisar, köpt lite julklappar med mammis samt handlat, träffade på min Hannii även om det bara var en kort tid så blir jag glad av de. Underbart med vänner. Sedan har jag vart i stallet och gjort alla stallsysslor och tagit in 3 "kalla" hästar. Pigga på att få komma in var de iallafall. Min bästa dag på hela veckan, underbaart.  


Min bebis

Vart i stallet. Suttit i mitt hörn i boxen och pratat med mitt hjärta. Vad skulle jag göra utan honom? Hur hårt det än tar i så ska jag göra allt för att få tillbaka allt jag tagits ifrån. Leva med en broms rakt ner i backen är så sjukt jobbigt. Det går så himla sakta framåt. Vill bara dra upp bromsen och köra. Vad enkelt livet skulle kännas. Men livet är inte lätt och skulle det ha vart lätt så skulle man inte ha någon utmaning och heller inget att lära sig av så det är bara acceptera och köra på. 

Min pålle fick komma in för att torka upp om hovarna så han står nu och äter extramat för att fläska på sig lite inför den kommande träningsperioden. Så taggad! Själv ska jag kasta mig i sängen framför en film och sedan sova. Ta hand om er. 

You can't destroy what I have

Sovit hos bästavän, bakat och lagat mat, jättegott. Så glad att jag har henne, obeskrivligt. Även om jag är som jag är just nu så står hon endå ut med mig, knappt så jag gör det.
 
Ska ta fokus på pluggandet, försöka få allt gjort idag så jag slipper vrålplugga imorgon i sådär sista-minuten-rycken. Kommer förmodligen bli så iallafall. Men tanken är goood. Imorgon mina vänner så får jag, jag Evelina gå till skolan. Har nog aldrig vart lyckligare över att få tillbringa en dag i skolan. Ska ut till kaninerna och städa deras hus och mysa lite. 

När farmor är här

Farmor är hemma hos mig dessa dagar jag inte är i skolan och ingen annan är hemma. Det enda vi gör är att fika och äta mat. Eller så är vi och handlar, fika. Bästa farmor. Idag måste jag ta tag i läxorna på riktigt. Ska sedan framåt eftermiddagen åka hem till bästavän och ha det bra. Blir nog en bra dag det här! 

Igår kväll

Hur bra mådde jag igår? Mådde mer än bra. Fick träffa mitt älskade hjärta och jag kan inte säga annat än att jag älskar denna häst över allt annat. Han är så söt mot mig. Gullhäst. Gick runt och letade efter honom i hagen i kolsvarta mörkret och sedan prasslade det till inne i vindskyddet och ut kommer han, går rakt emot mig och ger mig en puss. Min bebis detdär! Glad blev han över all mat han fick. Jättetack till Kathrine som ser till min häst lite extra nu dessa veckor. Betyder otroligt mycket!  



Måndag @ home

Kommer stanna hemma hela veckan, som det ser ut nu. Men ska göra det bästa av situationen och jobba bort alla läxor jag har. Idag ska jag baka med mami som är ledig idag, trevligt. Ikväll får jag träffa min ögonsten, känns underbart. 

Som man bäddar får man ligga..

Har pyntat ännu mera denna söndag. Städat lite, ätit, vilat och ätit lite mer. Detta har min dag bestått av och ännu är den inte över. Ska sätta mig med min läxhög, vill få allting klart nu så man kan släppa läxorna helt. 

3:e advent

Hade en trevlig kväll igår med Hannii och Linnéa. Himla bra tjejer det där! 
Idag ska jag inte göra annat än att gå runt i myskläder och ta det lugnt. Lyssna på julmusik och plugga lite är ett måste dock.. Men tröstar mig med att det snart är jullov. 3:e advent och det regnar.. Ska man skratta eller gråta..? 

It's the most beautiful time of the year

Om mindre en 10 dagar kommer denna busunge hit och firar jul. Ska bli himla kul och mysigt, vad jag längtar efter alla men lite extra mycket efter min Emmy. Mosters hjärta.
 
Ska snart iväg till Köping för att umgås med mina två himla bra vänner. Kommer bli en bra kväll trots allt! Underbart. Ta hand om er. 

Today is a good day

Idag är början på en ny resa till ett bättre jag. Jag kan inte vara bra idag, men idag är en bra grund till ett bättre jag. Jag ska skita i allt och göra det jag behöver göra. Jag förtjänar bättre än detta och det har jag insett nu. Tack till alla jag har runt omring mig. Ni är guld värda och utan er hade jag inte klarat detta. Ni är verkligen bäst. Även om jag fått skit för att ha vart bra, som jag faktiskt varit idag ska inte det få dra ner mig. Jag är bra. Det är ni med! 

Farmor är här hela helgen och vi har besökt idérika rum för att kolla runt, fika och lyssna på julmusik. Julstämning så det bara skriker om det. 10 dagar kvar till jul, underbart. Får se vad jag hittar på senare... Hoppas ni får en bra dag. 


Min fina

Ni vet känslan när man bara vill lägga sig ner på backen och bara ge upp? Då är det bra att ha en sådan som honom där uppe. En sådan som man bara kan trycka in huvudet i pälsen och gråta ut och han lägger upp sitt huvud på min axel och bara står där och förstår. Hur underbart är inte det? Älskar mitt hjärta obeskrivligt mycket och stunder som dessa så är han guld värd. Det är så himla skönt att få släppa ut allt, verkligen släppa allt utan att behöva prata, det behövdes verkligen. Han är så bra min lilla stjärna. 

13:e december

Lucia och fredagen den 13:e och allt. Tyvärr ingen julkänsla alls. Asjobbigt. Men har ca en vecka på mig att hitta julkänslan. Snart 3:e advent. Sjukt. Det går för foort! Har iallafall vart hemma sedan 1, sovit fram tills 4. Är inte ett dugg piggare dock. Tur det snart är jullov.. Ska försöka tjata till mig att åka ut till stallet så jag får ge mitt hjärta en stor kram. Känns som jag behöver den och han behöver veta att jag inte övergett honom, stackarn. Hoppas ni alla får en bra fredag! 

Byta hjärna med mig?

Ingen ork till någonting så vet ni? Jag skiter i allt. Gör allt med skolan i helgen istället. Har gjort saker som att stirra in i väggen, pyntat julgranen med lillebror och nu ska vi snart kolla på insidious 2. Alla säger att den är bra så vi hoppas på det! Hoppas ni alla mår bra! 

Cosy

Städat hela nedervåningen, tänt ljus, rökelser och gjort det ännu juligare. Lyssnat på julmusik och tagit ikapp alla tankar mot mig själv. Helt sjukt, verkligen ingenting har gått bra. Tappade kastrullocket när jag stod på en stol, blev världens jack i golvet och när jag öppnar ett skåp i köket ramlar det ner massa saker över mig. Otursdag? - jadå. Men det blev bättre som tur är. Bara jag inte eldar upp huset nu bara... Det visar siig! Nu ska jag göra lite ordning och reda bland alla papper vi fått ifrån skolan, kan behövas. 

Guldkorn

Myst med mina 4 små hjärtan en stund nu på kvällen. Så himla mysigt att vara där när de äter och skuttar runt. Tänk att Pyret min lilla krigshjälte är ca 13 år. Man har inte märkt av någon åldersförändring förns nu då han blivit lite mer av en typisk farbror, jättemysig. 

Nu ska jag slänga på några avsnitt av svampbob och försöka sova, godnatt! 

Bra dag

Såhär har min dag sett ut. Red Framtid istället för Stjarna på grund av att det gick fel vid uppsittningen på Stjarna som var ett nervvrak så Ida fick ta över. Var iallafall kul att rida Framtid även om hennes vilja går från 0-10 och 10-0... Stod på stället och gallopperade, höll på att dö av garv när hon hoppade fram på sina bakben till mestadel. Fick sedan rida Ári, fina pojken får äntligen ridas i max 10 minuter skritt. Så nöjd är han! Har sedan spårat ur med E genom att göra snögubbe, luciakör har vi också varit åt oss själva, sjungit typ hela dagen. Herregud. Plus- dag. 


Praktik

Drar till praktiken med E, sliskigaste vädret... Usch!

I look at the mirror and the mirror look at me

Gymkhana på förmiddagen i Sura till vårt projektarbete till julshowen. Filmade och ska sedan spela upp det på julavslutningen som kommer hållas av oss. Kul att se alla lärare göra de saker vi blir tvingade till att göra ibland. Sen var det tillbaka till skolan som gällde. Bowling på idrotten är väl det jag kommer ihåg? Skön skola även fast den är total kaos. Här hemma har jag ätit och ska nu tvätta bort allt smink, göra en kopp te och morötter för att titta på julkalendern. 


Of the night


Kombinerat pluggandet med stallet. Snötäckta hästar är väl mysfaktor om inte annat? Så härligt! Bifrost fick stå idag, var bara där och pysslade. Packade hökassar och fixade med allt. Gjorde allt för att dra ut på tiden för att undvika allt plugg, usch. Men förutom stallet har jag pluggat. Är klar med både den helvetes privatekonomin, idrottsuppgiften och en halv lärlogg. Sen kolappsade min hjärna och gav mig en huvudvärk som heter duga, det är tacken för att man anstränger sig liksom. Nej nu ska jag avsluta kvällen innan den spårar ur, godnatt! 

2: advent

Är uppe tidigt förvånade nog. Kom hem vid 2 ungefär efter en himla trevlig fest i Kungsör med sköna människor. Idag har jag sorgligt nog en hel del läxor att göra, asjobbigt. Har redovisning imorgon och har inte ens börjar. Bra jobbat! Ikväll däremot blir det lilla julafton, något att se fram emot! 

Lördagskväll

Drar mig in till Kungsör och ser vad som händer där med min fina vän. Blir förmodligen en himla trevlig kväll! Hoppas ni får ett bra avslut på eran dag. 

This is where I belong

Julpyntat Bifrosts fönster i stallet, nu har han det såå mysigt. Tog mig sedan en tur i fluffsnön där vi red längs kanten på grusvägarna där det var upp till 4 dm snö. Jättebra träning för lyftet i tölten och stabiliteten i traven. Gick jättebra och nu har han fått jobba. Duktiga killen. Här hemma har jag ätit mat och ska nu sorgligt nog sätta mig med läxor. Vill bara kasta allt åt helvete.. Men det skulle tyvärr inte hjälpa så det är bara bita ihop och göra! 


Det jag mår bra av:

 
Det jag mår bra av:
 
- Rentvättade händer, så härlig känsla att veta att alla bakterier och skit är "borta".
- nystädat rum, speciellt om man tänt rökelser efterråt också. Gaah! 
- Otroligt fina texter som mina närmsta vänner skickar till mig, betyder himla mycket.
- Att alla mina nära & kära mår bra. 
- Att få städa helt ensam i huset med flödande musik.
- Befinna mig på hästryggen.
- Få göra allt jag vill göra utan komplikationer. 
- Veta att mina djur har det rent och fint och mår bra. 
 
Några få saker jag mår bra av. Är för det mesta glad och tacksam för allt så skulle kunna skriva en hel lista men det har vi varken tid eller ork med. 
 
Ta hand om er och varandra och ha en bra lördag!! 
 
 
 
 
 
 

It's funny how people can treet you like shit when you do everything for them

Tagit hand om min pärla nu på kvällen. Han får stå inne undan blåst och snö, skönt för mig. Mindre skönt för honom. Nu är alla djur matade, förhoppningsvis mätta och glada så jag kan andas ut och göra mig en kopp te och ta mitt naturgodis och sätta mig framför tv:n och skärma av mig från verkligheten ett tag. Dumma tankar.
 

Fredag

Gårkvällen bestod av plugg till matteprovet som var idag. Jag hoppas det gick bra! Träffade Evelina idag som kommit hem efter 15 dagar i Thailand, herregud vad det skulle sitta fint att åka dit nu. Men det var himla trevligt och äntligen är hon hemma så hon kan ställa allt kaos vi ställt till med. Vi som lovade att inte göra kaos... Det första vi gör är att skapa kaos så hela klassen hatade oss där ett tag. 

Nu är jag hemma och full av mat. Kollat på både vpd och Grey's, underbaaart! Ska kolla på idolfinalen ikväll även fast jag är himla besviken på resultatet. Men ska bli spännande att se vad som händer. #thetypicalsweden

Never loose hope

Tillbringat min skoldag med att beta av en redovisning och 3 timmars matteplugg. Matteprov imorgon och det kändes inte som att det var värt att ens försöka tills min mattelärare sa att vi fick ha fusklapp. Vi får fylla ett A4- papper med vad vi vill och använda oss av det på provet. Ska inte klaga så mycket trots allt. Åkte hem vid 1 då vi inte har någon engelskalärare (haha...). Stack då direkt ut till stallet och där har jag varit fram tills nu. Förvånade? 

Det gick faktiskt riktigt bra om vi bortser från det extremt kalla regnet. Gjorde passläggningar, vilket gick sådär som vanligt men det blir bättre! Lunchat hästar, mockat och fixat fint i stallet. Jättemys! Nu ska jag leta reda på julpynt att ha på boxen. 




You are the light in the dark

Alltid så glad mitt fina hjärta. Red en tur i mörkret med pannlampa tillsammans med Kathrine och Prinsen. Skönt att slippa rida själv i mörkret. Nu står han inne min lilla fluffis. Måste nästan raka honom på nytt. Nåja, här hemma har jag pluggat och nu är jag såå himla trött trots att jag bör ta tag i några mer mattetal. Lär bli så. Men först: En varm dusch! 

På hästryggen mår man som bäst

Praktik hela dagen. Red först Stjarna som jag idag ställde högre krav på. Hon blev mycket trevligare i munnen efter ett tag och efter alla dessa gånger jag ridit henne. Ni vet när dom lägger tungan över bettet och drar och är allmänt supersega i munnen? Kanske inte, men så har det varit iallafall fram tills idag. Utvecklas snabbt och bra! Red Gullan en snabbis på em också. Riktigt trevlig. Det är en häst man kan gasa på och hon bara går som ett ånglok. Häftig känsla! 

Skriver ett allt-i-ett-inlägg. Blev snabbt hem och byta om för att sedan åka på julbord med styrelsen. H.e.r.r.e.g.u.d vad mat. Mätt för flera veckor framöver. Efter kallrätt, varmrätt och efterrätt så blev det möte på de. Spännande 2014 säger jag bara!! Peeepp 

2:a december

Började dagen på bästa sätt. Stor kopp med te och Bettie i knät. Min lilla myse! Skoldagen har väl varit lik alla de andra. Man gör absolut ingenting. Måste bli ändring på det. Sluta 20 i 5 är heller ingen vidare. Kommer hem runt 6 varje måndag och vad hinner man göra då? Ingenting. Är dö- trött så ska slänga på en film och förmodligen somnar jag till den, puss

Jag har låst in mig själv åt alla håll och kanter

Skulle inte klaga på om min miljö såg ut som på bilden hela tiden, underbara land.
 
Har inte så himla mycket att säga mer än att imorgon återgår jag till vardagen, vart ledig i 5 dagar sammanlagt. Behövligt. Man får lov att ta paus från allt i några dagar någon gång, helt klart tillåtet enligt mig. Imorgon har jag sovmorgon men jag går upp vanlig tid och gör lite nytta av den tiden som blir över. Gosa lite extra med kaninerna kanske? Hoppas ni haft en bra helg iallafall ♥
 

I want to let it all out

Tillbringat min eftermiddag i stallet. Longerade Bifrost uppe på höjden, herrejävlar vad det blåste. Det var sådana kastvindar så tillochmed Bifrost förflyttades. Men kul var det, sprang runt och hoppade hinder, körde mycket signalövningar då rösten knappt hördes. Mycket varvbyte genom slalom mellan däck och sedan hopp och bus. Han lyssnade på minsta lilla vink och var jättetrevlig. Positiv energi helt enkelt! 

Nu är jag hemma och har precis ätit tacos. Nu har jag lite med skolan att ta tag i, usch.


Du duger precis som du är

1:a advent och 1:a december som vi längtat efter denna månad! November måste nog vara den tråkigaste som finns... Aja nu är det december och jag känner mig gladare än någonsin. Ska gå och göra mig frukost och sedan kolla på julkalendern. Alltså gud så myys!! Tofflor, mysiga tröjor, varma drycker, goda dofter och massa med godsaker är jul för mig! Underbart. Ha en trevlig första advent! 

RSS 2.0