Each birthday, you're not getting older, you're getting better

Finns ingen tårta som är godare än frukttårta, är inget stort fan av tårtor. Mestadels för att dom brukar vara täckta med äcklig grädde, men inte dennaaa! 
 
Mår ni bra? 
Själv mår jag nu mer än bra. En födelsedag utan en samlad familj är ju mer än ovanligt. Saknade 3 syskon+ Emmy, men lyckligtvis så ringde allihopa tillslut! Emmy blev överlycklig över att jag kommer imorgon, mosters hjärta. Får övningsköra ända till Södertälje, får se om jag orkar hela vägen. Nu ska jag sova och vakna upp utvilad och glad, med ett leende på läpparna. Kram
 

17 år

Idag har jag funnits på jorden i 17 år.

Förmiddagen spenderades på hästryggen och därefter en lång tänketid sittandes på golvet lutandes mot bifrosts framben. Min hjälte, alltid så glad!

Ska fortsätta njuta av dagen, tack alla fina sms, guld värda! Puss på er! ❤

Tur att han är så söt och snäll som han är på dagar som dessa. Då han vägrar gå in genom stalldörren. Tog mig en halvtimma.. Gullen!


Makes me feel like I can't live without you

 
 
Dagen har vart mer än bra och solen stog för 90% av all positivitet!
Ridit och fotat, jättekul. Red två lyckade pass på Mist och Ári, så glá! När jag kom hem så tog jag en dusch och åt sedan en väldigt efterlängtad mat, aldrig vart så hungrig. Sedan en väldigt stor kopp med te och njöt av några serieavsnitt. Nu är det back to serious, ska anmäla mig till ridhustävlingen och städa, woopi! 

Vårkänslor

Gudars vad glad man blir av solen! Ser en hel sommar framför mig, alldeles varm och jätteskönt! Längtar! 
Idag vaknade jag halv 7 hemma hos farmor. Ingen var vaken så jag låg och tänkte i någon timma! Skönt det med. Vid 10 åkte vi hem mot Munktorp för att sedan ta oss ut till stallet. Blir bara så glad över allt, wooop! Mitt duktiga ♥:a! 
 
Är hemma och har tagit lite lunch innan jag och Frans åker ut till Köping och rider flera hästar. It´s going to be a good day! Sista dagen som 16:åring också, inget man klagar över! 

Tisdag

Vart ute bland hästar hela dagen och mer blir det! Ska till Anette och rida arslet av mig.

Bifrost är redan riden. Tjejen som red honom var duktig och min lilla pålle var också duktig. Han brukar bli nervös och jätteosäker när det hoppar upp en ny ryttare på ryggen men han var så lugn, så det var ju bra!

Ikväll åker jag hem till farmor och har det trevligt!


25 Januari

Blev inga fler hästar ridna, istället drog jag ut på en springtur. Dock ångrade jag mig vad jag gett mig in på steget utanför dörren, iskallt och dimmit. Me don't like typ. Får så svårt att andas då.

Nu har jag tagit mig en dusch och nutellamackor! Snart är det dax för top model och te!

I morgon går jag upp med tuppen för att fixa mig och därefter åka ut till stallet och hålla lektion åt ett barn som kommer och ska rida frosten. Får se hur det går.


Hello sunshine

Hej solstrålaar!
Haft en bra dag? Det har jag!
Vaknade vid 10, åt frukost, kollade på tv och vid 1 stack jag till stallet! Himla underbar ridtur. Trodde först att den skulle bli kaos då man inte såg någonting pga den tjocka dimman, men den försvann och vi kunde njuta av en ridtur i padocken och på fältet! Min duktiga pålle!

Nu ska ut på en promenad med Boopen och därefter kanske jag åker över till Anette och rider någon häst där! Dagen är lång...!
Pusshej


It's My Soul

Haft årsmöte, firat morbror, träffat en annan morbror som jag inte träffat på väldigt länge och övningskört hem i mörkret i dimman. 110 på E18 och ser knappt ingenting mer än röda lampor precis överallt, dog.

Trevligt att fira morbror och många tankar går till dom då de miste sin hund på en sekund. Så hemskt ❤ fina vovven.

Nu ska jag träna, mestadels för att jag har en hel del att tänka på. Hoppas ni haft en bra dag!


The hardest thing on the planet

Haft en bra kväll med två galningar. Kollat på spårade mello, guidat runt fartfyllda munktorp, kollat på film och haft det galet. Har precis kört dom till tågstationen och nu ska jag ta mig en uppiggande tablett i hopp om att få en bättre effekt än vad jag fick igår.

Vid 2 blir jag upphämtad för att sedan åka till årsmötet! Ha en bra söndag allihopa.


Lördag

Vaknade 8, tog en dusch, fixade mina kläder och ätit frukost! Idag drar jag till 2 stall. Först till Frosten och tränar honom och därefter till Anettes alla hästar för att ge dom mat! Tror inte jag hinner rida någon häst där borta... Får se! Under dagen/ kvällen kommer det hit några bra vänner för att kolla på mello och ha det allmänt trevligt!

Men nu till något helt annat! Om en vecka drar jag mig till Södertälje för att träffa mosters sötiis!

Nu ska jag fixa mig innan stallet kallar! Pusshej


This word, my heart, my soul

 
Denna låt spelas om och om igen.
Hörlurarna är i på högsta volym för att inte kunna höra eller lyssna på annat än bara musiken som tar över huvudet för stunden, bort från verkligheten. 
 

I want you to stay

 
Fredag= sista dagen i skolan innan lov!

Helt ovärd dag med en försovning i pluskanten. Ska vi se det positiva i dagen så fick jag äta lunch med mina bruds! Kom hem runt 2 och har sedan dess njutit av ledigheten. Åkte ut till stallet vid halv 4 ungefär. Där stod mocka ur box, plocka bort grejer från boxdörren och rida på schemat! Världens bästa Frost och vän som får en på sådant bättre och lugnare humör helt amazing är ni! 
 
Nu gott folk sitter jag i soffan och dricker te och ska starta ett avsnintt av VPD! 
pusshej 

I was born to die

 
Träffat en underbart bra vän, ungefär ett år sedan vi sågs sist så det var ju på tiden kan man lugnt säga! Pratat mellan himmel och jord, ätit och haft det trefligt! Vi har känt varandra i nästan 10 år, woopi! 
 
Nu ska jag tvätta bort smink, damma mitt rum, ta en kopp te, starta en film och tillsist sova. I morgon ska jag kriga mig igenom sista skoldagen innan lov, u.n.d.e.r.b.a.r.t.

Mot storstaden

Tar bussen in till storstaden Köping för att träffa en efterlängtad vän!

Klarat av en dag med föreläsning och spruta. Lyckligt nog är det bara en kvar nu! Fy för sprutor säger jag bara...
Hoppas bi får en fortsatt bra dag!


This is f**king awesome

Redovisningen är klar, så underbart skönt! Hoppningen gick också bra, en hoppglad häst är ju ett ord som beskriver hur trött jag var i kroppen efteråt.

Skrev klart mitt individuella hästarbete på bussen, lagom nördig... Men vad gör man inte för lite extra fritid? Hann åka till stallet efter att ha tryckt i mig bullar och te! Blev fram och tillbaka på grusvägen då det var 7 älgar mitt framför oss på vägen. Mindre kul sådär. Rumpan på frosten var ju med kan man lugnt säga! Nu är jag hemma, har ätit mat och bulle. Ska nu starta svampbob avsnitt och sova! Godnatt


Fullt ös

Hej!
Har haft ganska fullspäckat schema att följa för att hinna med allt som sker och händer. Igår var det praktik, en väldigt lugn praktik som vi inte haft på 2 terminer så det var ju skönt! När jag kom hem hade jag en timma på mig att fixa klart mitt arbete inför redovisningen bi har idag, duscha, mata kaniner och packa. Han göra allt på sekunden. Halv 7 var det styrelsemöte! Himla intressant och vi har kommit på massa roliga idéer till alla ungdomar! Sen är jag numera med och planerar inför den nationella tävlingen, tänk er... VM år = heta hästar...

Nu är det sura som är nästa stopp i farten! Kram


Det är ingen bra situation

 
Ridturen på Bifrost gick gudars bra. Min lilla kämpe. Hovis var i god tid och nu har bebisen nya fina hovar! 
Här hemma har jag ätit och pluggat. setat 3 timmar med häst-uppgiften, mestadels för att det är väldigt intressant men samtidigt så hittar man inte rätt fakta till uppgiften. Jobbigt. 
 
Om man ska räkna alla svordomar jag sagt i mitt huvud under hela dagen så lär jag vara död för tillfället. Blir så trött på allt, alla läxor och allt som ska hända just denna vecka, NEJ usch, fy. 
 Hoppas ni har haft en bra dag, kram 

Sanningar om moi

- Jag har jättesvårt att äta om någon människa i närheten hetsäter eller sitter och skakar med ben eller liknande.
 
- Jag har svårt att sova om rummet jag sover i är kallt. 
 
- De sjukdomar jag är allra mest rädd för är magsjuka och öroninflammation. 
 
- På 5 skoldagar tillbringar jag 680 minuter på en buss. 
 
- Om jorden vore platt så skulle jag pröva hoppa nerför stupet för att se vad som hände...
 
 
Hej! 
Dagen har varit bra, extremt trött vilket har ledit till övertrötthet och vet knappt om att jag vart i skolan idag. 
Fick gå hem tidigare vilket är himla skönt! Hinna slappna av innan jag ska till stallet där jag ska rida och putsa sadeln, hovslagaren kommer också vilket är himla bra! 
 
 

Söndag

 
Bild ifrån äckliga mälaren i sommras 
 

Godmorgon! 
Varit vaken sedan 8, ögonen rinner av trötthet men kan inte somna om. Ska istället ta och göra klart lite läxor! Idag händer inte så mycket, ska till stallet vid 1 och rida med sällskap och sedan hem för att städa åt mina bebis-kaniner! Innan jag tar tag i läxorna ska jag bege mig ut utanför mitt rum för att se hur det går i mötet som mamma har här hemma om förberedelser inför den nationella tävlingen. Ha en bra söndag

That's how it is

Kom hem ifrån kusinen vid halv 7. Åkte förbi stallet och ställde in hästen, gulleplutten. När jag kom hem så började jag med att ta tag i mitt individuella hästarbete. Lagom stressad över detta arbete... Men det löser sig! Nu ska jag hem till Jennifer för att träffa några roliga människor och glo melodifestivalen! Efter det drar jag hem och ställer mitt rum till rätta, fick ett halvt utbrott över allt jag inte hinner med och då fick rummet lida! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Ni får en bild på Challe-balle, i morgon är jag hundvakt åt farmors vovve


Hata

Saker som alltid ska hända mig. Fml.


Sorgligt nog så har dygnet bara 24 timmar

 
Vaknade vid halv 12 med sminket på, godis och ostbågar över hela golvet då jag slagit ner allting ifrån mitt bort och mitt i all röra så låg min dator som också fått tagit stryk. Som ni kanske märker så har jag somnat omedvetet och ofrivilligt. Får fira med att jag sovit ungefär 16 timmar. 
 
Nu har jag duschat och skrivit ner allt jag ska göra idag. Först står stallet och därefter åka iväg och fira Edvin, min kusin som fyllt 8 år! 
 
 

Without you I'm nothing

Haft en himla bra dag tillsammans med mina knasbollar, humöret på topp hela dagen vilket oftast leder till kaos. Red min frost direkt efter skolan. Han börjar äntligen släppa bettet, han blir lätt så när han stått för länge.. Men har full förståelse att dom behöver stödet i början. Har nu heller ingen känsel i mitt finger då jag var otroligt klantig när jag skulle känna efter om frostis började få vassa kanter på tänderna, det hade han inte fått kan jag konstatera.. Dock är hans käkkraft inget att leka med. Usch vad ont det gjorde. Nu rinner det mest bara blod, häh.

Har ätit lite mat och nu sitter jag inne på mitt rum och fyller magen med ostbågs-hjärtan(godaste ostbågarna jag ätit..) och some candy! Är det fredag så är det. Känner att jag stannar hemma ikväll, inne på mitt rum och kollar på film. Det behöver man göra ibland.


The reason I hold on

Svampbobmaraton med min Boop hela förmiddagen, sovit, ridit min stjärna och haft taco-mys med 3 himla bra vänner! Blev lite filmtittande på det också, tack för kvällen bästa ni!

Min farmor, räddaren i nöden, som alltid, alltid ställer upp för mig hämtade mig runt 9. Loveu

Nu när jag kom hem så gjorde jag mig en kopp te, en skål med äpple, kanel och sedan en kaka! Vandrar in på mitt rum och ser en ask med geléhjärtan och ett kort på sängen ifrån världens bästa mami! Avslutade kvällen med en promenad med min fina vän Phenniferm!

Absolut ingenting negativt med dagen, ska försöka hålla kvar den positiva känslan. I morgon krigar vi igenom en värdelös skoldag för att få lite helg. Pusshej


Dagen blir bara bättre

Valde att stanna hemma. Tackar bästa Y:et för det! Vaknar nu av ett sms från mosters hjärta som skickar en alla ❤-dag hälsning åt mig. Gudars vad jag saknar gullungen!

Ska ta mig ut till stallet nu för att fira dagen med min stjärna! Glad alla hjärtans dag! ❤


Tomorrow is a better day

Denna dag drar vi ett stort, stort streck över.

Springtur, pw och promenad var dagens räddning. Fick inte åka ut till stallet vilket gjorde att samvetet inom mig blev ännu mera kaos. I morgon blir det en bättre dag, halvdag och boopen följer med! På eftermiddagen efter skola och stall drar jag mig in till Köping för att äta lite mat med mina bästa.


Bästa Boop

Tur man har boopen...


Namnsdag och fettisdag.

 
Har fikat 4 (!!) gånger idag, ridit 3 hästar och sedan matat alla. Min himla gulliga farmor kom som räddaren i nöden med min hjälm som jag måste ha med till Sura i morgon. Att jag ens kunde glömma den? Fyskam på mig. Nu ligger jag på golvet hemma hos Kikki och har precis ätit lite food. Ska ta mig ett bad och läsa en bra bok, sedan kolla på tv:n och tillsist sova! 

nobody sees

 
Ska försöka ta mig lite sömn, hur nu det ska gå till är ju frågan. 
Går upp tidigt i morgon för att kunna packa till praktiken och Sura samt. göra lunch och semlor till mig och Evelina! Halsen min börjar ta stryk, får inte prata så mycket... Hoppas ni haft en bra dag! 

There is no forever

Drömt samma dröm i 4 dagar nu, borde jag bli rädd?

Helt värdelös dag förövrigt och ångrar starkt att jag ens gick upp ur sängen i morse. Fick reda på mitt matteprov vilket gick rakt åt hell, dock kunde det ha gått sämre... Efter skolan drog jag en impulsrunda på stan med min knas-Kristine! Blev lite smink och kläder!

Är hemma en timma tidigare idag, skönt! Ska fixa lite innan frans (evelina) kommer hit. Får se vilken tid jag hinner med stallet...


You were strong and I was not

 
 

Feels like paradise

Red en tur på 2 timmar. Började med att mjuka upp honom i padocken vilket mot slutet resulterade sig. Sedan tog vi vägen hem till mig för att knacka på dörren! Så skönt att ha asfaltsvägen med bra underlag så man kan trava på! Det blev lång, låg form då han inte kan mer än så. Duktiga pålle!

Nu har jag fixat musiken så ska bara koppla in högtalarna och därefter försvinna in i min lilla värld!


Fear good

- Världens bästa misse
Idag: 
Vaknade för ungefär en timma sedan, har ätit frukost och gjort lite homework. Ska snart bege mig mot stallet där jag ska träna min hästur. Börjar uppvärmningen i padocken och därefter drar jag väl ut på vägarna, bäst att passa på! Sedan ska jag ska jag städa, mestadels för att kunna dunka så hög musik jag vill. Blir inget gym idag då jag inte vill träna helt forever alone så får träna lite här hemma, hur det nu blir med det. 
Hoppas ni får en wonderful Söndag! 

So true

 
 
 
 

 
Har sovit fram till pappa kom och väckte mig då mello började. Kollat på de och ätit massa godis. Ska sätta mig och planera nästa vecka, vad jag ska hinna med osv. Så skönt att ha det mesta planerat... Är man kontrollmänniska så är man. Dock tycker jag inte om att planera saker som kanske händer, då blir jag bara stressad. 
 

Every day is like a fight against myself

Filmen igår var bra, dock hade jag förväntat mig mycket mer om man jämför med den gamla filmen. När filmen var slut så påbörjade vi vandringen hem till Yohanna där mer film, godis och massa prat väntade. Somnade runt 3-4 och gick upp 8. Tack för kvällen/natten bästa tjejoor!

Har precis ridit min bulle. Ni skulle ha sätt hans uttryck när han såg att det var jag som kom, han går fram till mig med öronen framåt och ger mig en puss, bästa bebe! Vi var på allt och inget humör idag + att vädret var inte det roligaste. svinkall blåst och snö. Så vi struntade i Det mesta, han fick trava och tölta utan tygelkontakt och sen skrittade vi ganska mycket då han stått några dagar! Träffade 3 jägare varav två gick på vägen vilket riff tyckte var otroligt jobbigt och läskigt.. Gullen. Förutom att jag frös ihjäl så var ridturen braa!

För tillfället ligger jag och kramar elementet för att få någon värme tillbaka i kroppen. Ska starta ett avsnitt av VPD och därefter sova ett tag, sjukligt trött!


Friday

Sitter hemma hos babe, taggar inför bio Med te i svampbobmuggar. bästa spongebob. the texas chainsaw massacre i 3D står på spel med mina bruds, kommer förhoppningsvis ut levande.. Men man vet ju aldrig!



Torsdag

Helt värdelös dag, not kidding. Sätt Hercules hela förmiddagen, sämsta filmen jag någonsin kollat på. Har också varit nära döden/skadad 2 gånger idag, jag och bilar går verkligen inte ihop. Det blev en lunch på spicy och sedan 1 bussen hem! Har kollat på film enda sedan jag kom innanför dörren och det blir nog något liknande fram tills jag ska sova, inget stall förens lördag. Gör det bästa av situationen.

Nu när vädret går åt helt fel håll så kan jag inte göra annat än sakna utlandet. Vill sola, få värme, slippa frysa varje gång jag ska gå någonstans och sedan bara leva livet, how wonderful??


Sometimes, you need to do this

 
 
~Världens bästa frostis och hjärta~
 
Skulle plugga matte, det slutade dock med att jag somnade på golvet med pennan i handen och inte ett enda tal var skrivet blocket. Så sjukt ointressant kapitel. Ska istället ta ytterligare en kopp te och baka något gott, yolo liksom. Ska sen hitta ett ställe jag kan städa också, det blir toppen. 
Hoppas ni haft en bra onsdag. 
 

Love it

Hur skönt som helst att komma hem någon timma tidigare än vanligt. Kollar på svampbob och dricker te, livet leker för sekunden. Visningen av häst vid hand gick suberb, ridningen gick dock rakt åt hell.

Ska snart ta och plugga lite matte då prov väntas på fredag.


My wall against thoughts has been destroyed

 
 
~Stay strong...~
 
Praktik idag som varje tisdag. Ridit Mist och Framtid. 
Kom fram till mitt andra hem i Västerås halv 7. Har ätit, druckit te och ätit lite till. Läst 150 sidor ur min svenskabok och nu taggar vi inför en Sura-dag i morgon där utbildningskontroll står på schemat.

#

 
 
 

Det är inte lätt när det är svårt

Tog min hjälte på en skrittur med täcke, hack och reflexer! Himla mys. Kärlek till min babyponny!


Be positive

Helt skakig i kroppen efter ett pass på gymmet med finaste vännen! 1000 gånger roligare med sällskap!

Sitter och äter fruktsallad med kanel och dricker mitt nya favorit-te nämligen äpple och kanel. Bör prövas!! Ska snart sätta mig i böckernas värld och samtidigt planera lite vad jag ska hinna med och göra i denna vecka som börjar i morgon! Hoppas ni haft en grym helg! ❤


When it all falls down

 
 
 
 
 
Vill ha vår och sommar typ... NU. 

Förstå vad skönt att slippa frysa så fort man kliver utanför dörren... 
Förr eller senare så kommer våren som tur är! 
 
Har varit vaken sedan 8 i morse. Min syster sa att Charlie var morgontrött, men han var helt tvärtemot. Stallet och hundpassningen är avklarat sedan 12. Det enda som återstår är ett besök på gymmet med bästa Linnéa och matteplugg, det ska nog gå bra! 
 

Bär av mot Köping

Om en kvart ska jag börja rulla mig in mot Köping! Ska möta upp snyggisarna vid pizzerian för lite mat och därefter röra oss till någons hem för att titta på deltävling 1 i melodifestivalen.

Överlämnar ansvaret på hundpassningen till Bettie... Nejdå pappa och brori är hemma så det ska nog gå bra! Full av energi är denna knäppgök!


Lördag

Dagen började med att jag vaknade upp på golvet (?!) hur jag nu lyckades med det. Lyckades somna om i sängen och vaknade när syster ringde! Nu är Challe-balle här och tro det eller ej.. Men han har vuxit några millimeter!

Ska snart ut och promenera vovvarna och därefter sätta mig och läsa någon timma. Mot eftermiddagen ska jag ut till stallet och motionera Bifrost ute på fältet. Blir travarbete idag då han börjar bli övertaggad i både galopp och tölt.


Good day

Haft en jättebra kväll med Johanna och Elin. Vi har ätit onyttigt, kollat på film och pratat en hel del! Vi såg the human centipede 2, äckligaste filmen jag någonsin sätt! Värre än 1:an. Nej, usch.

När dom åkte så blev det ett avsnitt av VPD, kärlek till serien! Ska också berätta att gymmet känner jag redan av i benen, första gången jag får träningsvärk därifrån. Woopi! Nu ska jag sova och vakna upp utvilad och glad.
Godnatt


Keep your head up

Tjenix
Efter lunch och utvecklingssamtal så blev dagen kanoners. Utvecklingssamtalet gick också bra, längsta samtalet jag någonsin haft. En timme tog det!

Gymmat och pratat med min babe, nu ska jag hem och fixa lite. Ikväll kommer två fina efterlängtade vänner hem till moi, ska bli himla trevligt! I morgon ska jag stiga upp med tuppen för att välkomna lilla Charlie!
Kommer bli en himla bra helg detta! ❤


RSS 2.0