Godmorgon

Hoppas ni sovit bra. Själv har man sovit mer än bra tack vare regnet. Älskar att sova när det regnar. Vaknade halv 11 (??!!) första gången på flera månader. Så fort jag klivit upp ur min sköna säng ska jag be pappa köra mig till stallet så jag kan gå en promenad med min häst. Sen ska jag kolla på film hela dagen. Dricka te och bara ta det lugnt.


Don't lose hope. When the sun goes down, the stars come out.

Trevlig kväll med ungefär 10 av 30 av klassen + Elins pojkvän. Men kul att se dom man fick se, vissa har man ju knappt sätt sedan klassen splittrades. När jag kom hem kom Jennifer hit och här har vi kollat på film, himla trevligt. Blev därefter en kort promenad. Nu är jag otroligt trött. Ska försöka sova, imorgon vaknar man upp till regn som slår mot rutan. Man kan hoppas iallafall. Så myys. Imorgon ska jag bara ta det lugnt, städa, gå promenader med hästen och kolla på filmer.


I'm taking over the control

Godmorgon på er!
Ska byta ut sängen mot solstolen och ligga där tills stallet kallar. Framåt eftermiddagen ska jag hem till henke för en klassträff med 9B. Men det första jag ska göra nu är att trycka i mig lite frukost. Hoppas ni får en bra dag!


Guess what.. I survived

Säg hello till den nya Hugo. Tänker jag efter så passar namnet honom perfekt. Den andra kaninen kommer få ett islänskt namn... Frostrosá eller Roá. Roá betyder lugn. hon är väldigt lugn och omtänksam... Frostrosá betyder Frostros (haha). runt hennes nos är hon alldeles "frostig" runt om. Ja svåra val det här. Kom på att det är min kanin så vill inte att den ska heta Doris...


You make me go through hell with a smile

Min bebis var det ingen stor nöd. han stod nöjd i fållan med ett gigantiskt omslag. lindade upp allting och tvättade rent det. Svullnaden hade enligt Anette gått ner jättemycket sedan i morse. Nu är det 2 olika bakteriedödande och en varm linda för att hålla svullnaden nere. Troligtvis är det en sparkskada ifrån en annan häst. Får hoppas att det fortsätter gå åt rätt håll. Gick lilla rundan med honom för att få igång blodcirkulationen. Nu får han stå i rasthage i minst 3 dagar...

Det finns inget annat att göra mer än att bara gilla läget. Ja det är otroligt surt precis nu när allt går bättre, det är betestider och kan bara se framför mig hur han kommer svälla upp när han kommer ut i hagen. Men måste fortsätta se detta som ett tecken.


Everything will turn out just fine

Har gått runt hela förmiddagen i myskläder, solen befinner sig bakom osynliga moln ungefär. Jättekonstig himmel. Har solat lite men fryser så otroligt mycket så det är inte ens värt att försöka. Fick ett sms från Anette i morse där det stod att min Bifrost fått ett sår. Troligtvis en spark. Ska ut och kolla till honom vid 5. De har behandlat såret och nu ska det ligga på ett omslag i 4 timmar. Har inte sett såret ännu men han är inte halt och det är ju ett +. Men med min tur här i livet ska man aldrig hoppas på det bästa. Tur att det bara blev ett sår iallafall! Är otroligt tacksam över att ha hamnat hos Anette, så mycket som dom bryr sig om alla hästar har inget annat ställe gjort. Så snälla!

Ska ta en cykeltur upp till mina kaniner. Hugo och "densominteharettnamnännu". Hoppas ni får en bra dag!


Can you cary all the things you've done with no regrets?

Ätit, sovit och ätit. Promenerat med Boop och pratat med bästavän i luren. Nu ligger jag i sängen helt slut i kroppen men pigg i huvudet. Jobbigt läge. Vill sova, men kan inte.

Istället ska jag säga ett STORT grattis till alla som blivit svenska mästare och ännu mera grattis till dom som blivit skickade till VM. Galet vad bra det kommer bli.

Imorgon ska jag fokusera på att sova. Ska bli otroligt skönt att ha en lugn dag. Ta mig hem till farmor eller varför inte hem till systeryster? Vi får se hur det bliir! Min frost ska få vila imorgon. Han förtjänar det efter 6 dagar med hård träning.


Put the blame on me, don't you worry. I'll be fine

Åkte ut vid 11 till stallet med Evelina. Hur trötta som helst. Kämpade igenom två ridpass på Ári och Gullan. Ári gick efter många, många om och men bra. Hittade sin uppförsbacke och sitt glada humör. Han vill så mycket men ibland exploderar han bara så då måste man backa tillbaka och visa honom vägen från början. Sedan är det bara att tuta och köra. Fina Ári. Sedan Gullis ute på fältet. Hon kan allt trots sin extrema fetma. Galoppiruetter, skänkelvikning i galopp, förvänd galopp och nu jobbar vi med galoppombyten. Gullanpullan, så extremt stoig av sig.

Vid 3 blev det hemfärd och sedan dess har jag legat och flytit i poolen under solen. Nu är jag så extremt trött och har många studsande bollar i huvudet så ska ta en pwn med musik i öronen. Bästa sättet att komma undan.


Am I wrong for trying to be something for real

Haft en himla bra dag ute i stallet med E. Ridit 3 hästar, vikt och tvättat täcken. Alla hästar gick bra, mindre bra gick Ári. All vikt i tygeln och hur pigg som helst, sen sitter jag på ryggen och är ungefär helt hjälplös. Men mot slutet släppa han lite, får lägga alla bekymmer till morgondagen då han förmodligen kommer gå som vanligt igen. Gullan som fick tillbaka sin sko igår och Bifrost fick jobba ute på fältet. Båda med samma arbete, fokus på att ryggen är uppåt och inte neråt. Fuskhästarna.

Kom hem vid 9 och då började jag och E med att laga mat åt oss. Nu har vi äntligen ätit och vi ska fortsätta äta men går över till godiset istället! Puussheeej


Sol, värme och musik

Kunde inte börja dagen bättre med stekande i solen. Så himla skönt! Blir stallet med Evelina idag med. Rida och fixa lite ordning och reda står på schemat. Ska dela Bifrosts man också, var ett bra tag sedan jag gjorde det. Kommer bli ännu maffigare. Hoppas ni får en bra dag!


Vad vore sommaren utan spontana saker?

Jag och jennifer gjorde en väldigt spontan cykeltur till köping på hennes tandem. Himla kul. Ingen aning om vad vi först skulle göra där inne men vi skulle dit iallafall. Slutligen hamnade vi iallafall hemma hos linnea där skräckfilm visades. Efter det kollade vi på bilder som linnea och hannii tagit på dagens hopptävling. Länge sedan jag skratta så mycket... Sedan blev det donken där jag köpte varm choklad att värma mig med, slutade med att jag spöll ut halva på mig. Bra evelina, bra! Klockan är nu halv 3 och jag har precis klivit innanför dörren, lagt mig under täcket och tänker inte röra mig ur fläcken. Förfrusit både händer och fötter, score till mig. Ska försöka sova, måste upp imorgon..


It's not about the control

Haft en bra dag ute i stallet tillsammans med Evelina. Min boop har fått träffa Hasse, evelinas nya hund. dom blev bästisar på en sekund. min vovvi var chockerande duktig i stallet också, väntade, lyssnade och skötte sig himla bra! Jag Red Bi och E Leif. Helan och halvan...Bifrost var så gullig, duktig och lugn medans Leif var helt tvärtom. Trippade på tårna hela tiden, stackars E!

Nu är jag hemma och har försökt trycka i mig lite mat. Gick inge vidare bra så ska försöka igen om ett tag. Nu blir det en film och sedan ska jag damma rummet.


Torsdagens ridning

Min frost gick himla bra idag. Red ute i spåret. Inte så mycket att säga om själva ridpasset faktiskt. Han blev lite styv men det är jag som är dum och håller in honom.
Gullan gick också bra ute på fältet. Blev mycket trav och galopp. Värsta dressyrhästen är hon också, så stabila gångarter. Sidförande i både trav och galopp. Sedan när vi kom fram till gården igen så hade hon tappat en sko, så typiskt till just denna helg. Aja... Hon blir nog glad.

Har också lite tråkiga nyheter. hugo är en hon. Ska döpa om Hugo till något liknande som Doris, britta, dagmar osv. Dock ska den andra kaninen vi tar hem vara en hane så den får heta Hugo.. Tror jag. Han liknar mest en Ior... Får se! Haha... I- landsproblem...

Nu ska jag och min allergi/förkylning(?) ta och starta en till film. Inne på 4:e filmen för ikväll... Vanligtvis klarar jag inte ens av att se en film...


Keep your head up high

Godmorgon på er!
Idag har jag faktiskt ingenting inplanerat mer än stallet. Ska rida både Bifrost och gullan. Har lovat Ida att rida Gullan under dessa dagar då hon och Neala är och tävlar avelschampionatet på SM. Vinner dom över de 3 hästarna som ligger före så skickas dom till VM. Så imorgon hoppas vi att Neala har sin gudomligt braiga dag. Säger också ett stort lycka till, till Maria och Freyfaxi som tävlar sitt fyrgångsprogram idag!

Ska även upp till Hugo och co. Så det blir en lugn dag, så skönt. Saknar mosters hjärtaa


When you get worried I'll be your soldier.

På lektionen idag jobbade med att få honom i en lång och låg form för att komma upp med ryggen. I både tölt och trav. Öppna, fyrkanspåret och volter. Öka minska steglängden i tölten. Han blev så himla fin i nacken, välvad och fin. Klämde på med mer energi i tölten när han väl hittade dit vi sökte och där kände man hur lös han blev i bogarna. Min stjärna det där!!

Nu ska jag mot mina små ninisar. Tror man kan se könet på dom nu, får prata med ägaren. Spännande. Stor besvikelse om hugo inte är en hugo...

Två bilder från min galna boop igår.


Kom ihåg att det är du som bestämmer

Godmorgon, ligger ute på altanen och gör solen sällskap. Gårdagen spenderades inne i köping. Träffade min himla fina vän carmen. Kikade lite inne på hm och blev en bikini rikare, alltid något. Gick sedan till stallet där jag blev bjuden på fika hemma hos Anette. Red sedan iväg med Ida. Hon började med att berätta hur jag skulle rida och hur han skulle gå. Efter halva ridturen så böt vi och fick då hoppa upp på gullan som förövrigt en sjukt trevlig häst. Otroligt luftiga steg i alla gångarter men främst i tölten, herregud säger jag bara. Bifrost blev också himla fin och det känns skönare att veta att man inte gjort något fel, så nu kan jag andas ut och sluta mesa mig.

Ska snart hoppa på bussen mot stallet där ida ska ha lektion för mig. Blir en lugn dag, behöver städa av mig lite. Umgås med kaninbebisarna, gudars snart kommer dom ju hit... Så otroligt tomt nu. Var 10 år sedan jag endast hade 2 kaniner... Så himla tomt utan min stjärna. Vet att han mår bra, då mår jag bra. Vill också tacka alla mina himla fina och underbart snälla vänner. Så tacksam över att ha er! ❤

Ha en bra dag, ni ALLA förtjänar det.


Godnatt

Tog en joggingrunda/ pw nu på kvällen. Så jobbigt men samtidigt skönt att kunna dunka hög musik. Blev lite styrke efterråt. Har sedan kollat på tv och bara tagit det lugnt. Nu ska jag sova. Imorgon väntas ännu en bra dag! Godnatt ❤


I'm lost if it pops

Lunchade med mina köpingsbruds på latte, himla trevligt. Gick sedan till stallet där min pålle levererade. Körde ökad tölt med fokus på bakbenen. Så himla duktig och klockren takt i ungefär 2 km fram och tillbaka. Kan säga att sådana här dagar behövs verkligen, bara att han får gasa ur sig i tölten. Gick in i padocken efterråt och ååh vad duktig han var. Min bebisbi.

Nu har jag kommit hem och dunkar musik och håller solstolen sällskap. Får se vad denna kväll kommer bjuda på.


Sommarfrukost

Härligt att vakna upp och läsa vad det blir för väder, blir glad och sen kollar man ut. Det visar ju nästan tvärtom. Dock ger jag inte upp hoppet. Sitter i bikini och inväntar den glada solen. Ska spela lite musik också så den känner sig mer manad till att komma fram.

Idag kom träningsvärken kan man ju lugnt säga. Vaderna värker. Tror också att jag knäckte varenda kota när jag vaknade. Både axlar, nacke och höft smäller så fort jag rör mig på morgonen.

Vad som händer idag återstår att se! Måste dock rätta till mitt förr förra (?) inlägg och säga att det är en ipad, ingen ipod... Haha allt heter samma sak. Helt confused.


RSS 2.0