Flyttad och klar

Nu har min frost fått ett nytt hem. Numera står han hos Anette!

Allting gick himla bra, han klev på transporten utan tvekan och urlastningen gick bra som vanligt! Min bebispålle... Blir så stolt över att han mognat så mycket! Pållen min ❤

Och till det sista, gissa vem som är här? Jo, självaste Challe-balle och systeryster. Ska nu njuta över en kopp te, kom hem nytt te idag som mami beställt åt mig! Måste prövas!


What Ever You Do, Do It Well - Walt Disney

Igår bestod dagen av påskfirande, vilket betyder en massa mat, fika och godis. Förstår inte riktigt grejen med att julmat och påskmat är nästan exakt det samma så jag åt fläskfilé och potatisgratäng, mycket godare! Att träffa mina kusiner var också sjukt trevligt, alla galna minnen man har med dom... Helt sjukt.
När dom åkte hem stod nästa sak på schemat och det vart spontanfest hemma hos Linnea. Trevligt att se alla pojkar och flickor ifrån the old school. Dock drog jag och Carmen ganska tidigt, men kul var det. Blev filmtittande halva natten och massa prat med bästa carmenoo!

Mamma kom och hämta mig vid 12 ungefär och nu laddar jag upp med godis inför flyttning av häst. Berättar mer om det sen! TTYL


Glad påsk

 
Förstå att inom en månad så kan man ta fram solstolen, bikinin och ligga och steka efter en skoldag. Can't belive it! Kommer bli så sjukt underbart! 
 
Idag vaknade jag 8, igen. Fixade frukost och sedan har jag försökt tagit det lugnt, dock lättare sagt än gjort. Vid 2 kommer mina 2 morbröder med familjer, vilket betyder att jag kommer få träffa mina 2 himla efterlängtade kusiner! Dom ända kusinerna som är över 13 år, skönt mihi! 
 
Ska fixa mig nu och sen ska jag njuta av dagen och leva idag. Inte imorgon eller igår, idag. Glöm inte bort att äta massa godis, det är ju det påsken är till för... eller något sådant! Glad påsk! ♥

My wall against thoughts has been destroyed

 
Mist Valkyria. 

Vaknade vid 8, låg kvar och tittade in i väggen någon timma innan jag steg upp. 
Åt lite frukost och sedan har jag fixat bland kläderna, dammat precis överallt och skurat lite ytterligare. Har kommit in i en städperiod... Rummet blir rent iallafall! Hade ganska ont i halsen på förmiddagen och en bit in på eftermiddagen... Men efter några koppar te så försvinner alla problem. Drog då ut till stallet! 
 
Nu har jag ätit och ska snart ta fram mina nötter och starta en bra film! Först lite prat med kusinvitamin.
 

28 mars

Min andra brori kom precis hem efter att ha vart i Norge i några månader, himla trevligt! 
Förövrigt så har jag inte gort mer än att göra klart det som går i pluggform och städat i ca. 5 timmar. Ska jag vara ärlig så är det sjukt ansträngande, jobbigt och energikrävande när jag blir på sådant här städhumör. Då går jag igenom allt, hur trött jag än skulle bli så kan jag inte sluta städa förens jag är helt nöjd. Skulle kunna städa ihjäl mig själv, det finns inget stopp om det inte är någon annan som stoppar mig. 
 
Imorgon får jag träffa min bullebiff! 
 
Nu ska jag mata mig med godis och dricka te. pusshej 

Påsklov, spicy och nostalgi

Har kämpat mig igenom skoldagen med projekt (=inget jobb alls) och ett matteprov som jag inte vet alls hur det gick på. Har jag turen med mig så får jag ett E! Vid 11 blev det att dra ner på stan för att äta spicy med mina bruds och sedan blev det 12 bussen hem i sällskap av Sipilä!

Nu har jag gjort mig en kopp te (nähä?), plockat fram lite godis och lyssnar på nostalgimusik! och guess what? Jag ska beta av lite läxor så allt är klart så jag kan njuta av lovet! Hoppas ni får en bra dag finisar!


Everyone deserves to be happy

Har städat i 8 timmar, varav 5 timmar gick åt att städa broris rum. Ja, jag hade ju frågat honom om jag fick storstäda det och möblera om och greja och det sa han ja till. Så idag small det, 5 (!!) timmar. Har aldrig skrattat så mycket åt ett rum, så mycket sopor, skräp, kartonger, trasiga sladdar, ogräsrensare(?), ja.. Det fanns nog allt där inne. Dammigt som bara den. Kan säga att nu är det kliniskt rent och fint. Usch för killrum.

Han fick också pengar och choklad utav mig, snällare syster har man nog inte. Nu ska jag sova och håller tummarna för att Einstein hemsöker mig för att klara matteprovet imorgon.


Grattis på födelsedagen

 
Ett stort grattis till min fina, underbara, omtänksammaste, snälla, grymma osv Jennifer! 
Hoppas du får en sjukt bra dag för det är du så värd! Min efterlängtade otroligt bra vän, vi måste ses snart för det tar allt för lång tid mellan träffarna! Älskar dig, bästa du! ♥
 
 
Ett stort grattis till min bror som fyller hela 16 år! 
Ska se till så att din dag blir himla bra! 
 
 

You are the reason I'm thinking further

 
Måste till en början säga tack till alla fina vänner som ställer upp. Ni vet vilka ni är, kärlek till er. 
 
Har ni kollat månen ännu? Själv så upptäckte jag och mamma den när vi var påväg till stallet för att pussa på min frost och hämta min hjälm. Så mäktig var den! Sjukhuset gick bra och det visade sig att det var muskel... någonting. Bilbältet har slitit ner min muskel med svenska ord. Inget farligt var det heller så det är ju bara att köra på. 
 
Ska göra mig en till stor kopp te och äta knäckebröd. 
kram 

Please make it stop

Hur glad blir man inte av att vakna upp till ett sådant här sms? (Bilden nedan).
Blir så glad, världens finaste vän har man allt. ❤

Sitter och väntar på mamma som kommer och hämtar mig från praktiken. Har en undersökning att gå på. Red Ári i sista minuten- rycket innan jag blev tvungen att hoppa av och gå och byta om. Blev lösgörande och lydighet himla bra häst det där. Vi har också städat hönshus, krattat hö från backen, mockat och fyllt på med nytt spån i uteboxarna samt krattat rasthagarna. När jag är klar på sjukhuset så åker jag tillbaka och hjälper E att fodra.


24 Mars

 
Min dag startade redan vid 8. Kunde inte somna om och jag tänkte varför inte? Så jag började med att öppna alla läxor och tro det eller ej men jag blev klar med dom vid 11 tiden. Frukost åt jag under pluggandets tid så direkt efter det kom farmor och körde mig till stallet.
 
Hade jag varit 5 sekunder segare med att byta om så hade det som hände aldrig hänt. Men det hände. Vi kom i kurvan som gick nerför och man ser absolut ingenting mer än att en bil kommer fram mitt framför oss och sen en smäll. Farmors bil liknade mer en ihopknugglad pappersbit än en bil. Tänk om man hade kört 10 km/h snabbare... då lär vi ha vart mos. Stackars Bettie Boopen som är rädd att åka bil i vanliga fall var helt skräckslagen stackarn.
 
Trots detta så red jag iallafall. Gjorde det bästa av situationen och begärde inte så mycket av honom i välvning då jag var spänd i nacke och axlar. Vi travade, galopperade och hoppade över snövallar. Gick suveränt.
 

No matter how hard it is, just keep going because you only fail when you give up.

Sitter hundvakt åt farmors hund, hade helt glömt bort att jag lovat det. 

Matat mina kaniner med ananassaft. Kan ju tipsa det till er som har kaniner. Ananas för kaniner hjälper deras magar att arbeta. Så om ni har en kanin med trumsjuka eller magproblem så pröva att ge den ananassaft. Man ska bara ge färsk saft, inte konserverad eller liknande. Vi blev tipsade av veterinären när vi var på besök med Nasse för ett år sedan ungefär då han hade fel med magen. 


Having somewhere to go is a home. Having someone to love is a family. Having both is a blessing.

Eftermiddagen/ kvällen har bestått av stall, handlat och städat. Det gick bättre än förväntat att rida min bulle om man ska se det så! Gör matte så stolt! Direkt efter stallet drog jag med mami för att handla inför kvällen då det kommer hit några vänner till mina föräldrar. Under tiden så har jag gjort kaos med min bror på skateboarden... Inget att rekommendera att köra inomhus med.
När jag städade så fick jag för mig att byta gardiner vilket jag sen fick en smäll direkt i ansiktet av min otroliga smarthet som kommer till ibland.. Jag hade satt upp en gardin... Trodde det var två. Nu till tråkigheterna, jag måste sätta mig några timmar bland läxorna. Igen.


Sleep is good

Hej, har ni sovit bra?
Det kan jag med lugna ord säga att jag har. Sovit minst 12 timmar, inget man klagar över. Dock var det smink all over My face, mindre kul. Mitt rum ser ut som ett kaos, vilket jag bara tycker om för det betyder storstädning. Ska dricka mina koppar te och fixa mig och sedan städa så långt jag hinner fram till 2. Då kommer mami hem och då ska vi ev. dra iväg och kolla på istölten. Ha en bra lördag!

Igår så var jag på musikalen som 97:orna på min förra skola anordnade. Så duktiga! Himla kul att se och det väcker många minnen från våran musikaltid.


Ständiga pressen

 

I'm stronger than this

If I got you, I don't need anything else..
 
Hej, allt bra med er? 
Har haft en väldigt (väldigt) tröttsam skoldag idag. Hade tänkt gå på extramatten på eftermiddagen men jag orkade verkligen inte. Åkte hem och somnade i 2-3 timmar. Drog till stallet direkt jag vaknade. Där börjades det med att jag blev otroligt orolig då han lyckats på ett broddtramp på kronranden, nervöst. Men ingen svullnad, värk eller hälta. Vid löslongeringen så gav han av några underbara luftsprång och skulle visa upp sig. Min jättebebis. 
 
 

#

 
 

Norrköping

Vart i Norrköping med mina helgalna classm8es. Kört fyrhjuling, kört traktor, backat med släp, lyft föremål med traktorn, haft teorilektioner, ätit som om det vore sista dagen vi levde, druckit te, gjort en massa bus, skrattat och haft det himla galet bra. Om man bortser från allt negativt så kan jag ärligt säga att det vart bra.
Som pricken under i:et så fick jag GODKÄNT på förarprovet!!

Det bästa jag gjort idag var att:
- köpa nötter och originaltuggummin
- komma HEM
- dricka munktorpsvatten (ÄNTLIGEN)
- duscha
- borsta ut håret
- plocka ögonbrynen
- bädda rent i sängen
- lägga mig under täcket

Har ärligt talat aldrig varit så glad över att se munktorp, min vattenkran och min säng. Efter maten ska jag starta en serie, äta nötter, dricka vatten och sova.


Norrsken

I bilen påväg hem till Kikki så ser både mamma och jag samtidigt ett grönt, dansande ljus från himlen. Norrsken är vad det är! Alltså just det här med norrsken, fullmåne, sol, stjärnor och andra saker som lyser upp himlen är så sjuuuukt fascinerande. Blir helt lyrisk och kan inte sluta stirra. Mäktigt är vad det är.

Har tagit en varm dusch och nu ska jag dra upp rullgardinerna och stirra på himlen och lyssna på lugn musik. I morgon går bussen 7 utanför skolan, underbart. Vi hörs sen!

Bilden på norrskenet är snodd av Tommi Muhonen


försöker överleva

 
Denna låt får dunkas på högsta volym i både högtalare och bas så att golvet dundrar sönder medan jag packar och försöker hålla mig vaken! 

There's a hole in My soul

Väcktes av papi vid halv 9 och frågade om jag ville med till ridhustävlingen. Efter många om och men så följde jag med och hjälpte till lite här och var, kollade på frans och Massa andra. Himla kul att se barngrupperna, så sjukt söta!

Vid 2 åkte vi hem och nu ligger jag och samlar energi till att gå upp och tvätta. Ja, jag är trött igen.. Orkar inte, kan inte och vill inte. Bita ihop och köra på, sova gör man i graven.


Cause I'm falling

~Bild- Norge 

Sovit 5 timmar nu på eftermiddagen/kvällen och mer blir det. Har hunnit äta mat då jag totalt glömt bort det idag (Förutom godiset då), skakade som bara den när jag vaknade. 
 
I morgon ska jag först och främst tvätta och städa mitt rum. Sedan packa, tillsist städa åt mina kaniner och rida min pålle! På kvällen åker jag hem till Kikki och sover där då bussen går 7 inne i västerås till Norrköping, HÄRLIGT
 

Lördag

Haft en trevlig kväll/natt. Sovit 3 timmar på 28 timmar osv. Har kollat på film hela morgonen hemma hos Y:et och bara tagit det lugnt. Runt 2 kom papi och hämtade mig och nu ska jag starta svampbob, fixa godis och sova!

Min bebispålle får stå idag, han förtjänar det! Ingen "tävling" imorgon heller då jag måste fixa inför Norrköping.


Party

Efter skola, packning och övningskörning så sitter jag nu hos Yohanna och inväntar massa människor jag aldrig träffat och träffat, ha en superfredag det ska jag ha PUUUSS


You can walk straight through hell with a smile

 
Alla bilder förutom den sista är bilder på världens bästa Àri. Så himla bra häst, vill verkligen alltid prestera sitt bästa. Vilket han också gör. Den sista bilden är på Mist. Den beskriver hur hon är helt klockrent. Hon har aldrig mer än ett ben i backen, energin tar aldrig slut på bebisen. 
 

Nu ska jag se till att komma iväg till stallet där träning på Bifrost gäller, när jag kommer hem ska jag skriva på en inlämningsupgift jag hamnat efter med och sedan sova. Är sjukligt trött så ju snabbare jag blir klar med allt jag måste göra desto snabbare får jag sova. OAO

Desperat efter värme

Frusit konstant hela dagen, förutom de 10 minuterna jag hann spendera hemma mellan sura och stallet. Min rygg för tillfället värker som bara den och jag är lika trött som sömnen.

Trots de 5-6 minusgraderna som var idag så har dom känts som -30. Min frost gav mig en stor puss när jag slängde på honom fleace och ett extremt tjockt vintertäcke, tänker inte låta honom frysa. Så jobbigt att det ska börja bli kallt nu när de släppt en hel del vinterpäls... Bebisarna då!

Nu ska jag ställa klockan på halv 5 så att jag kan starta mitt extraelementet för att sedan somna om och vakna till ett mega varmt rum, underbart! Svampbob blir det också som pricken under I:et.

Hoppas ni haft en varmare dag än mig!


13/3

Sitter och äter godaste frukosten och taggar inför en dag i Sura. (Trött av bara tanken...) måste packa ihop ridkläder och mata kaninerna, förhoppningsvis hinner jag se lite Disney innan jag åker!
Hoppas ni får en superdag!


låten som går på repeat

 
 

If you close your eyes, it Will allmost feel like nothing changed at all

En dag då praktik stod på schemat. Sovmorgon till 9 men vaknade av mamma som kom in halv 7 och klagade på min extrema värme på rummet... Underbart! Blev att starta högtalarna med lugn musik och städa för att komma bort från mig.

Har nu på kvällen haft upplyftande samtal med min fina vän, pussat på mitt hjärtegull till häst och gett honom massa godis ❤

Saknar min energi-Emmy!!


Grattis babe

 
Ett stort grattis till min fina, fina vän som fyller hela 17 år idag! Hoppas du får en kickass grym födelsedag för det är du värd! Världens bästa äru, pusspåreeej 
 
 
 

Running away from the reality

Red min pålle, vet att jag skriver det nästan varje dag men just idag så var han en stjärna! Älskar hästen till 1000! Allting bara flöt på och han var så trevlig i båda varven! Hjärtegullet!
Prövade göra knoppar på honom men som ni ser så hamnade dom åvanpå varandra vid det stället där han hade minst hår... Så man kan ju tänka sig hur resten av manen skulle sätt ut...

Direkt när jag kom hem så bytte jag om för att dra iväg och gymma med mami! Pumpade mina ben och mage så hoppas på bra resultat!

Nu har jag fyllt min mage, druckit te, jobbat matte, duschat, städat och nu ska jag ha på mig ansiktsmask!

Vi har beställt biljetter till Rhodos i september och gissa vem som följer meeed??! MITT BÄSTA Y!! Kommer bli så himla otroligt jävla awesome!!!


I know this moment Will be over...

Vart och kollat på Johann- kursen, kan inte säga att jag blir ridsugen när man litterally fryser arslet av sig. Håller på att tina upp mig under 2 mjukisar, en stickad och en tjocktröja + duntäcke och mitt varma rum på 25-30 grader. Ska äta något innan stallet kallar, blir att rida en längre tur och få upp flåset på honom ordentligt!


För att ta sig till ljuset så måste man ta sig igenom mörkret

Vaken sedan halv 7 i morse, förstår inte på mig vad som hänt med mig... Har vart på två olika stall idag och rent ut sagt frusit varenda steg jag tagit från 11-18, HATAR kyla. Vid 18 så drog jag hem till Hannii för att sedan välkomna en massa trevliga människor! Himla underbara och galna... Bästa Robin var ju förstås på tv:n och är så otroligt glad för hans skull, han förtjänar platsen!

Nu ska jag dricka upp mitt te och därefter sova, i morgon ska jag upp 8 för att sedan åka till Viby och kolla på Johann- kursen. Puss och godnatt ❤

Bild: hanniis konstverk på sina naglar, så duktig!


Ge aldrig upp utan en kamp

Vilken upp- och nerig dag. Först och främst så kan allt inom matte ta sig(igen). Kylan kan också göra det..

Har förutom detta haft en galen skoldag, skrattat fram 6-packet, pratat skånska och köpt squeezedup vilket jag förövrigt ångrar att jag köpte (igen), rullat runt på stan med några knäppa själar.

Nu till något sorgligt. Min snälla bror har skickat bilder ifrån "tänd ett ljus för Anders Hedman" då jag inte kan komma eftersom jag går i skolan i Västerås. Men jag vet att du har det bra där du är och dina otroligt bra livsberättelser och resor kommer alltid att finnas. En tanke till dig, bästa lärare!


This is 100 miles from awesome

Setat och tragglat med matten som kommer ifrån helvetet ett bra tag.. Känns det som. Tur högtalare och musik finns, annars skulle jag inte överleva detta. ska snart tvätta bort smink ifrån ansiktet, ha på ansiktsmask, fixa te och äpple med kanel och läsa min bok som är på engelska. Livet är himmelskt just nu bland lite läxor och huvudvärk, tummen upp!

Fick njuta av ett bra ridpass på min hjälte iallafall. Jobbade mycket skänkelvikning och öppna samt sluta i tölt för att få honom att jobba igenom hela kroppen och bli lösgjord.


The only reson I decided to be here is because of you

 
Motionerat 3 hästar på Charlottenberg, glädjespridande hästar detdär! När jag kom hem så stod städning på schemat då mami skulle ha kryddparty. Nu sitter jag i mitt varma rum och ska snart gå ut med me, myself and I + Bettie. Ska sen dammsuga, damma och skura rummet mitt! 
 
~Vila i frid Hedman, tack för alla historier och att vi fick tillfälle att vara dina elever ibland. Cancer är ingen rättvis sjukdom.~ 

Hästigt värre

Mitt fina, fina hjärta blev longerat idag med en grej som jag dessvärre inte kan namnet på, men det gick så sjukligt bra!

Min Biff blir lätt stressad och får dåligt självförtroende gällande traven. Med det så spänner han sig och hamnar i en springig tölt. När han gör så måste man göra förhållningar efter förhållningar och sluttningen hamnar man i ett väldigt kort tempo tölt och därifrån lättar man och förhåller med benen in i trav.

Den viktigaste uppgiften jag har är att berätta för honom när han är duktig och fin, vara jättetydlig och jag använder nästan bara rösten till det nu när jag står på backen och lättar med linan. Man märker på en gång hur hans självförtroende växer från botten till
Toppen! Sen gjorde vi spansk-skritt på avstånd, för första gången.

Min fina bebiiiis gav mig ett stort leende och tårar rinnandes nerför mina kinder efter detta pass, han är ju duktig på att chockera ❤


Everytime we fight we get a little stronger.

Ridit min frost, mycket galopparbete på bl.a. Volten. Dock inkluderades en hel del korsgalopp och passläggningar. Men mot slutet så löste det sig på något sätt. Cyklade fort hem för att kunna äta och packa innan jag skulle vidare till Kikki som nu inte blev av då hennes dotter åkt på magsjuka så vi fick halvvägs dit vända och åka hem. (Hoppas det blir bättre snart, magsjuka är bland det värsta som finns.) Nu taggar jag inför att åka med 6-bussen i morgon bitti.

Ska nu träna lite och sen äta kvällsmål.


First day @ school

Skolan gick galant! Fick sluta tidigare, jätteskönt! Sitter och dricker te och kollar på Simpsons och taggar upp inför en cykeltur till stallet, woopi!

Me and bestiee says hellooo:


It's all because of you

Haft en bra helg i Södertäljet. Busat med Emmy, ätit massa god mat, kollat på en himla bra skräckfilm, shoppat, tagit det lugnt och ja.. Haft det bra!

Idag har jag gjort framsteg. Åka tåg har jag gjort själv förr men inte genom tunnlar. Jag och tunnlar = ovänner. Lite komiskt att jag bott i Norge och hatar tunnlar... Där finns det tunnlar överallt.. Iallafall så är dom trånga, otroligt mörka och misshandlare åt mina öron. Men jag kom hem levande, med lite hjärtstopp och panik under resans gång.

Nu äter jag mitt kvällsmål som består av te och äpple med kanel! Sååå gott.
Tittat på film med brori och det blir minst en film till, adiooos


Night

- kört till Södertälje utan större skador. Fick bara ett arsle som värkte satan.

- kramats och lekt med Min gangster-Emmy... Herre min Gud..

- smakat Södertäljevatten.

Nu blir det skräckfilm med systeryster och massa onyttigt!


Every day is a gift

Godmorgon!
Vart vaken en timma, kom på mig själv att jag druckit tre koppar te på denna timma och allt var ur olika koppar. Tror jag blivit dement...

Nu ska jag ut till stallet och motionera hästen, sen hem, fixa mig, packa och städa åt mina hjärtekaniner! Vid 1 rullar bilen in mot landet Södertäle! Ha en bra dag för det är ni alla värda


RSS 2.0