Reload

Hoppat travare, vart nära döden, tagit hand om 36 elever från 4-6:an, sprungit flera km i ridhuset osv. Får man säga att man är trött efter det? Nej...

När jag kom hem sprang jag runt som en idiot i huset och packade. Sover nämligen hos farmor från idag till fredag, skönt. Tog mig en tur till stallet, pussade på min frost och tog ett träningspass i padocken och ute i spåret i ösregn, älskar det. Nu har jag ätit lite hemma hos farmor och ska snart börja mosa i mig onyttigheter, dricka te och vila min stackars rygg. Värker som bara den... Ålderstäcken.


Ge aldrig upp utan en kamp




 
(Tack till Evelina som följde med och fotade min räserhäst på tävlingen för en månad sedan)
 
2005-05-29 föddes min fiiiiina pownie
 

Tänk att jag haft dig i 8 hela år. Sett dig från födsel och varje dag sedan dess. Utan dig är jag absolut ingenting. Våra pratstunder, tankestunder och moments betyder guld.
 
Man kan knappt tro att du var det fölet som kom ut, la benen i kors och försökte resa sig upp, la sig ner vred kroppen åt två olika håll och bara trasslades in i sig själv. Det är helt amazing att du är den häst du är idag, så mogen och otroligt duktig, min fina bebis kommer du alltid vara. 
Jag älskar min vackra pålle. 
 

En helt vanlig måndag

 
Mina 2 starkaste svagheter:
Jag låter oftast folk trampa över mig, varför? Jo för att jag tänker mer på andra än på mig själv. Det är den personen jag är och vill inte att någon annan ska må dåligt eller liknande bara för att jag stod upp för mig själv. Jag är både för snäll och för feg, för feg för att stå upp för mig själv och för snäll för att låta någon annan må dåligt. 
 
Jag tar åt mig saker jättelätt. Även om det kanske inte är menat på det sättet jag tänker på så gör jag det alltid till något dumt iallafall. 
 
Mina 2 starka sidor:
Jag är oftast positiv. Positiv för att göra mitt liv lättare och för att slippa komplicationer. Man har alltid något att se fram emot när man tänker framåt och posotivt än tvärtom. 
 
Jag bryr mig om varje liten varelse som finns, mår någon dåligt så skulle jag göra allt för att få den må bra. Jag kan lägga ner timmar och dagar på att bara gå runt och tänka på olika lösningar man skulle kunna göra för att få allting att bli bra. Det är den människa jag är och det är ingenting jag klagar över.

Efter en natt med minimal sömn har jag vart i skolan en hel dag med mina otroligt galna bruds. Skrattat tills tårarna sprutat osv, crazy. Fått reda på 3 ämnen i betyg idag. Engelska A, Svenska C och matte C, woopi. Nu på eftermiddagen har jag fått en smygande huvudvärk och på bussen hem small det till, kärlek till livet. Nu ska strunta i allt och alla, sounds goooood. 
 
 
 

Morsdag

Min hjärtepålle var så duktig. Vi är nu på ett nytt steg och trampar. Vi försöker få mera hållning i tölten än vad vi redan har. Ha rumpan mer mot marken och böjda krypande bakben, det kommer så småningom. Men han fick trampa rejält med bakbenen idag och det gick galant, inga protester. Efter ridturen matade jag alla gullepållar, tvättade rent vattenbaljorna och åkte heem.

Ätit, fikat, gett mami sin present och matat kaninerna. Nu ska jag ut på en promenad med J, därefter en efterlängtad dusch och kasta sig i sängen. Längtar efter deeen.


I don't have any problems to deal with

Det blev ändrade planer, drog inte hem till farmor, drog mig på fest istället. massa glada och galna människor kan ju inte bli annat än bättre. hade det jättetrevligt både hemna hos hanna och på stan. säger tack till Hannii som fixade allt kanoners! Kom hem till Carmen någongång under natten, vi somnade efter någon timma. Dock är sömnen iiiinte tillräcklig då mitt huvud måste kaosa med mig till att inte sova, osv. 

Men min energi kommer räcka då jag ska till stallet, rida min pålle, samla energi bland alla hästar, mata hästarna och därefter fira min mami på morsdag. Älskar dig bästa mamma ❤

Ni får lite bilder från gårdagen.


Välkommen sol

Vaknade halv 10, utvilad och glad. Fixade frukost som bestod av massa te åt min röst som nu är återställd, smörgås och munk. Muuums. Legat i solen sedan dess och pressat! Pratat med en hel del människor i luren och bara tagit det lugnt.

Nu ska jag upp i duschen, fixa mig och klä på mig some clothes. Vid 3 åker jag in till Köping och hänger runt med Carmeno och ikväll blir det hem till farmor för massa myys. Min häst har jag satt på semester, igår och idag. Det förtjänar han efter alla framsteg han tagit! Hoppas ni får en lika bra dag som jag! Hörs sen


Himla trevlig kväll



 
 Haft en goodie kväll. Bilderna förklarar allt som hänt under kvällens gång. Nu sitter jag och hinkar i mig te för att få bukt på min röst, helt fuckad. Funderar också på om jag orkar tvätta bort sminket innan jag somnar (om jag somnar), vilket I-landsproblem... Anywaaay, imorgon ska jag förhoppningsvis tillbringa dagen i stallet och på kvällen ska jag se till att sova hemma hos farmor. puss och hejjj
 

Well hello

Ingen försovning idag, score till mig. Har haft en himla bra dag med mina flickoor, muppat runt rätt rejält, herregud. Idrotten bestod av bollkricket och kubb, väldigt ansträngande... Hann med 3 bussen, så skönt! Ikväll åker jag hem till en fin vän och umgås med massa trevliga människor, dra ner på stan och gör kaos osv. Blir nog en bra dag det här!


Lost in paradise

Tagit det lugnt sedan 5 då jag kom hem. Ätit, duschat och fixat kaninerna. Efter det har jag legat i sängen nästintill hela tiden. Huvudet är inte alls med, tror det beror på väderomslagen. Så jobbiga. Har sovit och kollat på spongebob, nu ska jag försöka somna och vakna upp imorgon, största utmaningen idag. Önska mig lycka till, natti


Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv.

Behöver inte gå till skolan idag då jag är klar med allt som har med naturbruk att göra så vad ska jag göra? Skulle vilja ligga hemma, kvar under täcket, lyssna på regnet, kolla på serier och dricka te hela dagen. ta hand om mig själv på en hel dag. Kommer inte ihåg när det hände sist. Men en sådan dag kan man bara drömma om i min kropp.

Ska till gymmet, rida min bebis häst, städa mitt rum och fixa i kaninernas burar. Dom har nämligen fått lite nya saker. Måste också skriva klart svenskan så den är klar. Men är glad för att ha massa saker att göra, man vet aldrig när man får göra dom sakerna for sure igen. Ha en bra dag! ❤


No questions needed, thank you

Förmiddagen var ett rent jävla helvete, hatar mig själv som aldrig förr dessa morgonar. Tur mami kommer med lugna ord. Vi drog in till erikslund och gick in på massa butiker, åt lunch, fikade och åkte hem efter 5 timmar. skönt att komma på andra tankar och umgås med mami för en gångs skull. Det bästa jag fick med mig hem var chailatte, så himla gott och nu kan jag dessutom dricka det när jag vill.

Somnade i soffan framför spongebob avsnitt, tur man har honom. Setat uppe i storebrors och Jimmys vardagsrum, himla mys dom fått det. Blev spontanbak med Jimmy och snart ska vi fika liite.


Vilken kaos till dag

Charles Ingvar får stå för bilden, världens gulligaste. 
 
Startade dagen med en rejäl försovning (JA på den här dagen då vi ska skriva matte nationella...) 
Min snälla moder ställde upp och köra mig en halvtimma innan provet skulle starta... herregud vilken morgon. 
Blev ju inte bättre av att skriva det äckliga provet heller. 
 
Efter lunchen drog jag och E ut till praktiken, som tur var. Jag fick order att rida Ári och Atla och E Leif och Bi. Ja, jag lånade ut min häst, han behöver vänja sig vid andra ryttare och då får E vara offret, mihi. Hon vet iallafall vad hon håller på med som tur är. 
 
Atla har inte vart riden på många, många år var all info jag fick ifrån Anette innan hon åkte iväg... Men det gick bra. Hon var mjuk och fin på tyglen och lyssnade för allt. Hon tyckte det var himla kul och ville bara göra mer och mer, red ut en liten sväng också. Kul hästiiis. 
 
Ári gick som en kanonkula som vanligt, bästa hästen. 
 
Efter praktiken så drog jag till farmor med la familia där fika och massa prat väntades. Nu ska jag köra "sistaminutenplugg" inför morgondagens hästprov om sjukdomar, allemansrätten och lastning. woop, eller..?

Grattis Farmor

Bild tagen för ett år sedaaan. 
 
Världens bästa farmor. Har inte alltid tid att visa hur mycket du betyder för mig, men kan säga att utan dig skulle jag inte klara en enda dag. Det är dig man åker till för att få tänka på annat, få en ny vardag, umgås med dig och bara ha stressfria dagar. Du hjälper mig så otroligt mycket, med allt. Kör mig över land och rike, tar hand om mina djur när jag är borta, hjälper mig med mina projekt jag har stup i kvarten och man vet alltid att du finns där om man skulle vilja åka iväg från vardagen. Utan dig skulle jag aldrig haft mina städabstinenser, vilket jag är glad över att jag har. (haha) 
 
Idag är det din dag och jag hoppas du får en dag som du förtjänar. Världens bästa farmor, GRATTIIIIS! 
 

I'm done thinking for today

Hej gott folk!
Har pluggat och gjort lite nytta så som att sola. Så skönt. Bara lägga sig ner på filten och dunka musik i solen, finns inget bättre.

Imorgon är det matte nationella på förmiddagen och på em drar jag och Evelina ut till våran praktik frivilligt, bara för att vi älskar den så mihi. Ska få rida Atla imorgon, en häst som inte haft ryttare på ryggen på många år, spännande. Hon är väldans fin från marken iallafall! Efter praktiken ska vi hem till farmor som fyller åår, så vi ska fira henne i massor. Fullt ös medvetslös, hinner inte tänka iallafall och det är bara bra! Lycka till på nationella imorgon (ni som har det). Enligt mig så är det inget att stressa till alls eller plugga till.. Det går som det går. OAO


20 maj

Grattis Sverige till VM guld, woopi! Kollade faktiskt på matchen, brukar aldrig kolla då det är så sjukt ointressant och tråkigt men somehow blir det annat när det är final och allt. Lite problem med att se pucken dock, score till er som gör!

Annars har jag tillbringat dagen i skolan, tagit glass ute i Strömsholm med mami (istället för shoppingen vi hade planerat, blev så fint väder), solat och pratat i luren med bästavän. Ska nu gå ut och sätta mig i solen igen, men den här gången med pluggmaterial.

På bilden är det min Nassebuuus som trivs i sin nya hage, bytte plats på honom och Pyret. Nu är alla glada och nöjda!


Survive like a warrior, die like a soldier

When a tough time is coming, make sure that you are aware of all the good things you have.
Be happy about every single little thing you have because that is what makes you stronger. 
 
Fick sova till 10, skönt. Har sedan hjälpt mamma med inköpslistan till den Nationella tävlingen vi i sleipnir anordnar, herregud vad mycket saker. Men det kommer till 100% bli kul. (positiva) 
 
Ska om en halvtimme sätta mig i bilen mot banan för möte, måla kurer och ställa allt iordning. Så nu måste jag fixa mig, mata kaninerna och äta något. 

Comes and goes away

   
Red min frost idag. Började med att rida en timma ute i skog och mark. Vi hoppade naturhinder, klättrade över stockar sten och berg. Alltid lika trevligt då båda två tycker om äventyr. 
Efter stallet tog jag tag i kaninerna. De fick frisering och massor av maskrosblad. Givetvis en massa myys.

 Och sist men inte minst så har jag umgåtts med mina himla fina vänner och kollat på ESC (Dregel på Eric!!). Dock skäms jag över Sverige för tillfället, mellanakten var ju bara för mycket. "Hej, vi i Sverige badar i mjölk, är allmänt tråkiga traditionsmänniskor och vi är bimbos hela högen", piiiiiinsamt. 
 
Nej, nu ska jag ta mig en sovtablett, imorgon väntas plugg och möte ute på banan där planerna inför Nationella ska planeras ordentligt. Natti 

Live lika a warrior

Mosters hjärta, saknar diig. 

Godmorgon folks. Vaknade upp på rätt sida, fick också äran att sova enda till 10! Har ätit nötter, frukost och druckit massor av te, bara för att jag har tiden till allting. Om en stund kommer brori hem för att köra mig till stallet. Blir där hela dagen kan jag tro. Framåt kvällen kommer det några himla fina människor hit för att se på Eurovision, så denna dag blir nog himla bra! 
 
Har btw gått och blivit kär (igen) i Matisyahus låtar, muums. 
 

King without a crown

Haft en himla trevlig kväll med min fina vän. Gått flera kilometer, pratat om allt som rör livet och kollat på film. Sådana här kvällar behövs verkligen.

Har nu framåt 12 slaget hjälpt min brors kompis Jimmy som nu är en "familjemedlem" i detta hus. Han har nämligen flyttat in här så har hjälpt honom att damma hans saker. Killar kan verkligen ingenting om städning... Tur jag tycker det är roande med städning. Ska nu alldeles snart tvätta bort sminket och lägga mig i min nybäddade säng! Imorgon blir det sovmorgon som gäller, hade tänkt hänga med Frullen och vara hästskötare meen min tid är nu väldigt dyrbar. Får bli en annan gång.

Natti


Fredag baby

Fredag idag hörrni!! Dagen har bestått av meningslösa lektioner och nationella muntliga i engelska. Fick ett C+ då jag råkade säga nej. Himla fint väder iallafall!

Åkte direkt hem och städade och nu är min carmenlito häär, myys!


Math homework is 5% thinking and 95% tears

Matte nationella muntliga på förmiddagen, gick som det gick. Får säkert ett F för att vara så efterbliven, förvånar mig inte. Hade med mig boopen också! Efter vi slutat (vid lunch) så drog vi ner på stan beställde sub och tog bussen mot Charlottenberg med Frans och Boop.

Vi tog vårt egna initiativ och släppte ut fölis och mamman på gröna gräset, det gillade dom. Red sedan iväg på Ári och Leiftri. Har äntligen fått igenom båda sidorna på min lilla demon, kört ökad tölt till tårarna börja, travat på maffiga hästen och hans galopp... Är helt kär i den! Efter det var det frostens tur. Hade inte mycket tid på mig så jag gjorde hans pass intensivt. Han fick börja med att trava, sedan tvingade jag upp Frans på honom då jag tror att det beror på att jag har en låsning som gör att han blir passtaktig. Men så var det inte, utan en häst som vet om mina svagheter. Kändes otroligt skönt att veta problemet iallafall. Nu finns det inga ursäkter.

Nu ska jag ta mig mitt kvällsmål ute i solen istället för att göra äckelmatten. Hatar den, finns inget värre.


Heaven can wait, we are only watching the sky

Nationella prov i engelska på förmiddagen. Tackar för det då jag hellre gör prov än att åka till sura, sad but true. Fick sluta direkt efter det. Blev spicy med brudsen, därefter åkte vi alla ut till evelinas stall och kollade på när hon red den enögde Blika. Tuff häst! Fick världens slag i ansiktet då hästen (Blika) bar exemtäcke.

Har inte rört ett exemtäcke på 3 snart 4 år. Sista gången var den kvällen jag blev tvungen att säga hejdå till världens mest lärorikaste häst, Thrandur. Ja, ni tycker säkert att det är jättekonstigt att det kommer sådana här tankar nu efter 4 år, men så är det. Fick äran att ta på henne täcket när hon ridit färdigt, samma modell, fel färg men det känns iallafall så sjukt. Det tårades i ögonen kan jag säga... Att sista hästen jag tog av/ på exemtäcke, det var han. Min fina ögonsten. Helt sjukt att det snart gått 4 år... Kan fortfarande känna hans otroligt mjuka mule och hans fluffiga päls. Hade jag äran att ha dig tillbaka skulle jag tillbringa varenda sekund med dig, saknaden är stor. ❤

Nu har jag precis kommit hem, bytt om till mjukisar och ska börja storstäda rummet mitt!

(GRATTIIIS VÄRLDENS BÄSTA HANNII PÅ 17ÅRS DAGEN! Släpp allt och NJUT av dagen finaste du, det förtjänar du! KRAAM)


Stand up soldiers, a tough time is coming

 
 
 
 
Vart på charlottenberg hela dagen med E.
Träffat världens gulligaste föl, ridit våra favoriter och haft det bra tills vi såg att fölet var på fel sida av stängslet. Vet inte hur många gånger han var på fel sida innan vi tog saken i egna händer och stängslade ett mycket, mycket vackert staket.... liknar dock mer ett spindelnät, men ut kommer han förhoppningsvis inte. 
 
Red min fina häst, dock är vi i en liten  svacka. Men tillsammans kommer vi ur den. Trots det så fotade E oss, tack! 
(4 nya trådar, ett eget uppfunnet hantag gjord av täckesknäppar och sedan har vi gjort lite sicksack på biten som inte syns på bilden... Anette kommer förmodligen skratta åt våra uppfinningar när hon kommer hem..) 
 
Nu ska jag sova
Natti 

Leó från Charlottenberg

Tack gode Gud att det inte blev en Majros från Charlottenberg. Men här är stjärnskottet som föddes igår vid 11 på kvällen. Fick denna otroligt suddiga bild (nedanför) av Anette i morse. Can't wait to see this cutie!

Annars vaknade jag sisådär 2 timmar innan alarmet skulle ringa och man kunde bara drömma om att somna om. Så har hunnit med att andas, busat med Boop, lärt henne bitchblicken (eller så gör hon den med flit till mig..), äta frukost och ska nu laga lite mat.

Nyvaken Bettie + bitchblicken... Den dödar.

 


I don't mind if you don't mind

Vart i skolan, sovit, städat och bakat. Ingen ansträngande dag men är ändå helt slut. Sitter och glor tv med min lillebror och äter negernollar, ganska länge sedan man umgicks med sin broder. Imorgon är det praktik som gäller och till 80% lär det kommit/ komma ett föl också, how cute! Annars kommer vi bara rida och chilla galet bland alla hästurar! Har jag nämnt att jag älskar praktik? Nattii


Det enda jag lever för, det är mina djur

Varför ska man kämpa mot sin fiende, när jag är fienden mot mig?
 
 
Det enda bra med denna dag var väl stallet. Var där i ungefär 5 timmar, red min fina Bifrost, gick därefter en långpromenad med honom och fodrade sedan alla fina hästar. Nu ska jag göra dagen ännu lite bättre genom att gå ut med boopen och sätta mig hos mina kaniner. 
 

Don't tell us how to live our lifes

Vart i stallet, red ut på min frost tillsammans med Anette. Avslutade i padocken där Anette fick hjälpa oss lite... Han är så sjukt envis. Fast jag förstår honom. Fick i alla fall till det tillslut. Hans bakben bara sögs in under sig. Han växte säkert 10 cm. Häftig känsla. Dock krävdes det många om och men. Jag måste nog träna lite mer armar trots allt. Jävla yttertygel. Tur min frost gör allt han kan.

Hade med mig min Boop som gick sin allra första stöt idag. Det var sååå synd om henne, min bebis.

Här hemma har jag legat i solen, gömt mig ifrån mig själv genom hög musik i lurarna.


Left behind

Kikki körde hem mig för ett bra tag sedan. Har tagit en blund i soffan tills brori åkte iväg då jag märkte att jag hade hela huset för mig själv. Kopplat in basen, högtalarna och some music. Försvunnit till en helt annan värld. Bytt om till mjukisar, nu ska jag snart starta en smurffilm och mysa med boopen som får stå ut med mig ganska mycket. Tur hon är villig att ställa upp.


I think I want to die, but in reality I just want to be saved.

 
 
Idag ska jag umgås lite med min mami, hjälpa henne med öppet hus på idérika rum. Ett rum hon hyr tillsammans med sina vänner där de gör olika saker för hand. Det blir nog bra. Får tänka på något annat för en gångs skull. Ska fixa mig, därefter städa mitt rum och gömma mig för mitt huvud. 

Life would be easier if I just dissapeared

Har tillbringat hela denna dag ute i stallet tillsammans med mitt fina hjärta. Ridit 3 hästar varav två var mina favoritpojkar, så skönt att få släppa allting och bara fokusera på hästarna. Tänk att dom alltid ställer upp, no matter what. Bästa djur.


I'm not afraid of darkness anymore

Hemma en solig måndag som denna är ju inte helt fel. Föredrar hemmet mer än en temadag. Har redan hunnit med att städa hela nedervåningen. Ska snart ut och lägga mig i solen, dricka massa te och stanna där tills solen går ner!


Tills döden skiljer oss åt

 
Min lilla frost, så duktig! Även om poängen vi fick var de sämsta vi någosin fått så gjorde vi det vi kunde av situationen. Han var så sjuuuuukt pigg på finalen. Han blev för övertaggad och överladdad i tölten och det resulterade otroligt mycket passtakt. Traven bestod av en hel del tölt eller galopp. Mot slutet hittade han den och behöll den när jag sa hur duktig han var, min bebis älskar beröm. Skritten gick bra, lite spänd och ofokuserad. När jag väl skulle fatta galoppen så blev den första streckan pass. Fick då göra en omfattning och då rullade det på otroligt fort. 
 
Tack vare att ett ekipage inte fick någon galopp alls så tog vi oss uppåt till en 5:e plats. 

Nu är jag mer än trött men mot alla ods så ställde jag mig och bakade en morotskaka? Ätit mat och matat kaninerna. Nu återstår städa mitt rum som består av madrasser och sängkläder. Sedan duscha och sova! 

Dagens gulligaste ryttare:

Klara fick rida speedpass på Julia. Så otroligt gulliga, bästa ekipaget!


Tävlingspremiär för iår

T8- vill jag inte ens prata om. Men tiden drog ut sjuuuuukt mycket så framridningen blev lång. Jag måste sluta med att stänga av mig. Jag glömmer bort mina ben inne på banan, himla drygt. Blev ingen finalplats, men man kan tyvärr inte ångra något man gjort. Bara leva vidare!

Under lunchen mosade jag i honom massor av havre. Han behövde det verkligen.

V5(fyrgång)- där såg jag till att tölten var framåt, sket i formen och pratade mycket med honom under ritten då han var så sjukt pigg. Traven var helt felfri. Han fick gå i fri form men takten var rätt och fick faktiskt en 5:a för den. I skritten fick jag rida som en idiot. Galoppen gick också bra, lite pigg. Fick göra förhållningar hela tiden då hästar galopperade om och hade alla hästar precis framför mig. Inget bra läge på mon frost. Det blev en A-final som jag taggar för fullt till.

Min stjärna ❤


Utan dig är jag ingenting

Denna dag har vart mer än full. Onödig skola, genomlidit den i alla fall. Efter skolan fick jag med mig Frans hem då hon ska vara min hästskötare/ fotograf imorgon. Vi tog bussen direkt till stallet. Jag longerade mitt hjärta med inspänningar och körde lite hopphinder på det också. Duschade honom så nu är han skinande ren inför tävlingen imorgon. Packat allting så det ska gå så smidigt som möjligt imorgon bitti. Skönt med en sovmorgon på en tävlingsdag. Behöver gå upp 6 för att åka hemifrån halv 8 (ja, jag är extremt seg på morgonen). Vid halv 9 åker vi ifrån stallet och tävlingen börjar 10. Rider mellan 11-12. Så skönt! Första gången jag slipper ha första start vid 8...

Har fått av mig en rejäl tyngd från mig och känner mig mycket bättre. Är nu taggad på morgondagen och vi ska göra det bästa vi kan.


Dom tror att man bara kan stänga av och starta om

Genomlidit en skoldag med min hund. Tur jag tog med henne. Kom hem runt 1 och då fick jag övningsköra till Köping då min pappa ställde upp på att handla hästsaker med mig, kan säga att han är bättre på det än vad mamma är.

Klippt gräset med högsta volym i lurarna för att komma undan verkligheten. Nu luktar det sommar runt mitt hus och jag lyckades ännu en gång klippa det före min granne. Samlade på mig lite sol, passar på innan den försvinner.

Nu ska jag sätta mig hos mina hjärtegull i hopp om att dom får mig på bättre humör.


Better off alone

Hjälpte till på öppet hus som var i stallet. Sprungit runt i padocken med häst och barn (Smarre hälsar Amanda), borstat alla hästar och ridit min egna häst. Vet inte vad jag skulle gjort utan mina djur... 
 
Har massa att göra men innan dess så måste jag rädda ett litet liv. 

1:a maj

Första maj blir en lång dag. Vart vaken sedan 6, varför vet jag inte. Blir en långdag i stallet tillsammans med min frost. Förhoppningsvis så får han mig på bättre tankar.

Hoppas ni mår bra såhär dagen efter Valborg!


RSS 2.0