All of me loves all of you

 
En guldstjärna till er alla. NI gör skillnad, varenda en av er och våga aldrig tänka något annat. NI betyder mycket, både för denna jord och för alla människor som finns här. Ni är viktiga, underbara och unika allihopa och det vill jag tacka er för. Nej, kolla inte bort. Jag menar precis dig. Ja, för varenda liten själ i både min och andras omgivning är viktig och är precis lika mycket värdefull som alla andra. Så gör mig en tjänst, kolla runt i din omgivning och tänk efter vad du har, vilka otroligt fina vänner du har, vilken bra familj du har, vilken fin omgivning du har helt enkelt. Släng allt som gör din omgivning mindre bra och stanna kvar hos de som faktiskt får dig att må bättre. Det är vad varenda människa som er förtjänar, en eller flera människor som får en att må bra och inte tvärtom.
 
 

Skön lördag

Idag har min prins fått broddar så inget kan hindra oss. Red sedan ut med Emma som red Tyra. Blev en tur upp i skogen med lite hoppning, galoppsträckor och töltsträckor. Gick jättebra även fast han blir osäker när det är en annan häst med. Antingen drar han eller så vet han inte hur man går framåt. Gullig är han. Tölten går bara bättre och bättre så det här känns jättebra! 

Nu efter några timmar i stallet så är jag hemma och har precis ätit och fikat lite. Farmor är här så ska ta och vara lite social nu. 

I'm sick of being used

Hoppas ni har haft/ har en bra dag. Jag själv ska försöka göra dagen bra genom att kolla på film och få annat i huvudet, skiter i allt säger jag bara. Iallafall nu för stunden. 
 
Hittade förresten karamell- vanilj te-smaken på Maxi, får hoppas på att den smakar bra! 

I can not be trusted

Det första min storebror sa till mig när han kom hem var att det såg ut som att jag sovit i hundra år och precis vaknat... Tack för det! Men så är nästan läget å andra sidan. Har setat i min säng och kollat på dressyr, ja har man inget annat att göra så händer det. Nu har jag iallafall tagit mig i kragen, fixat mig lite så jag inte ser ut som ett takras och ska snart åka iväg och handla med mami. 

Fredag@home

Valde att stanna hemma idag med, himla skönt kan jag säga er! Blev en lång sovmorgon, väldigt välbehövlig. Har plockat bort allt som har med höst och sommar att göra i vardagsrummet då jag och mamma ska julpynta i helgen. Så mys med jul! Sen saknas det bara snö... Får hoppas den kommer snart. Vad jag kommer göra mer av idag än att kolla på tv:n återstår att se. Hoppas ni får en bra dag! 

Hur söt?

Han, där åvan. Han är så bra! Idag har han verkligen vart genomgosig och gjort allt för mig. Började med att när jag kom i hagen så slängde han upp huvudet på min axel och bara stod där. Åh vad denna häst ger mig. Ridningen gick också bra och jag känner att vi är på G på riktigt. Min busponny! Next up: food


Idag är en bra dag

Jag ska ha en fortsatt trevlig dag. Städat, druckit te och dunkat musik. Ska försöka tjata till mig stallet, då blir dagen bättre än vad jag trodde. Annars så har jag lovat att höra av mig till Kathrine så tar hon hand om mitt hjärta, hur snäll? Så himla tacksam, obeskrivligt tacksam till alla i min omgivning faktiskt. Utan er vore jag ingenting. Nu ska jag glo på tv ett tag, sällan man hinner med det!

Idag är idag och morgondagen finns inte...

Har precis ätit mat och ska nu ta mig en kopp te och krypa ner under täcken för att se på film. Allt för att njuta av "friheten" ett tag till. Kan vi inte bara hoppa över morgondagen? Allting skulle vara så enkelt då.. Aja, livet kallar! Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en fortsatt bra dag/ kväll! 

Disikering

Brutalt, groteskt äckligt, osv,osv. Bilderna beskriver väl hur min dag har varit? Mycket äcklig men samtidigt väldigt interessant. Man fick se hur hela hoven är uppbyggd genom att skala bort bit för mit. Helt sjukt. Tänk att minsta lilla fel kan göra att hoven blir helt kaos. Trodde det skulle vara jobbigare än vad det var.. Liksom döda hästben som hänger på boxen..? Men ju mer man tog bort från hoven så blev det mesta så overkligt... Äckligt... Aja! 

My mind is killing me

 
Saknar sommaren och min Emmy mer än någonsin. 28 dagar kvar tills min Emmy kommer hit iallafall, myys! 
 
Har bakat bullar åt lillebror min, snällt av mig huh? Nej, han gjorde mig en tjänst med att städa nedervåningen, damsuga och damma så som tack fick jag baka bullar åt honom! Ska plocka på mitt rum innan jag kan andas ut ordentligt för att sedan slänga mig i duschen. Efter det blir det Montazami med vänner och en kopp med te i handen. 
 

Pick up the pieces and move on

Fick sällskap av Ida hela praktikdagen. Jättetrevligt. Fick rida ut på Stjarna, blev hennes första uteritt här i Sverige och som någorlunda säkrare häst i sig själv. Start och stopp gick galant och inga tedenser till att dra eller bli rädd så det är ju bra. Dock lite skygg för de människor som kommer på spåret och promenerar, bra träning för henne! Överlevde turen. Sedan blev det en tur på Gullan och Ida på hennes Neala. Gullan gick bra.... Ibland. Men när vi väl töltade framåt och snabbt så gick det och härligaste känslan kommer genom hela kroppen när hästen bara sugs fram i klockren tölt. Älskar det! 



Forget all the crazy shit and move on- yeah right

Imorgon är det praktik som gäller mot alla ods så ska jag dit. Rida hästar och påminnas om vad jag mår bäst av. Ska njuta like it was my last chance. Haha åh, poetisk jag låter men sant. Man vet aldrig vad som händer imorgon t.ex, eller dagen efter det. Ta vara på dagen och det ni älskar att göra för man vet aldrig när man får göra det en sista gång. Ser fram emot en glad dag imorgon bland hästar och trevliga människor! Godnatt 
 
 

Lever jag ens?

Skulle inte sitta helt fel med semester nu. Bara dra tillbaka hit till paradiset och leva livet några månader. 
Vilken jävla dag förövrigt. Ursäkta ordspråket men fy faan för allt. Klassen kaosar, skolan kaosar och helt plötsligt är det vi som är boven i allt? Nej, fuck no. Kan inte säga mer än så men fan för allt. Litterally. 
 
HUR SOM HELST, så lägger vi inte mer energi på det. Nu har jag tryckt i mig mat och blir liggandes i sängen hela kvällen lång. Underbart är väl bara förnamnet! 
 

I'm stuck in regrets, full of shame and I can't hate me more like I do at this moment

 
 
 
 

Mys

Efter en bra dag i stallet så lägger jag mig nu under täcket och ser på "Monsters University". Min frost var så duktig! Hoppade i skogen, töltade på vägar och galoppen och traven gick också himla bra. Vi är på g igen! 


Söndag

Ätit frukost och laddar inför stallet. Får rida Bifrost och fixa hagen då det är jag som har hagjour. Har aldrig känts bättre. Packa hö, mocka, fylla vatten och rida är dagens lycka. Bra start på dagen! Hoppas det håller i sig. 

Har gjort mitt liv till ett helvete så jag förtjänar detta

Middag med besök av Eva, Ante och Kim, min syssling. Blir nog trevligt. Efter maten ska jag lägga mig i sängen och kolla på film med min älskade tekopp. Så ser min kväll ut och den kan inte se ut på annat sätt heller. Har förresten hittat många bra låtar från Jason Derulos nya album, Trumpets och Rest of our life är två av dom. Hoppas ni får en bra lördagskväll! 


Vart är mitt liv där inget är kaos?

Övningskört, köpt spån till både kaninerna och Bifrost samt vart med hela familjen minus lillebror och handlat. Städat mitt rum och ätit lunch samt gjort rent hos kaninerna. Nu ska jag vila ett tag innan stallet kallar. Mocka, ta in Bifrost och pyssla om honom står på listan.  

I'm titanium

Jättetrevlig kväll med massa trevliga människor. Många jag inte sätt på evigheter! Te, idol och massa prat har kvällen bestått av och tre nya ordersättningar har jag lärt mig. Herregud vad knäppa ni är.

Väl här hemma så har jag kollat på serier och varvat ner. Ska snart sova, imorgon är det lördag och ännu är dagen inte planerad. Säger iallafall godnatt nu och hoppas ni haft en bra fredag! 

Battle scars

Tog mig en egen sovmorgon en timma, kände inte för att stiga upp 5.45 denna fredag så att komma lite senare till skolan är man värd. På ertermiddagen är det mattelektion som gäller i 3 timmar. Ser inte fram emot det. Koordinatsystem är inget för mig och heller inget som är logiskt så jag rent ut sagt hatar det. Har iallafall en kväll att se fram emot och glad är jag för det! Ha en bra dag! 

I'm like no other

Fick sluta direkt efter redovisningen, vilket var himla skönt. Säga hejdå till världens bästa lärare var heller inte lätt. Tur hon kommer tillbaka till våren! 

Kom hem halv 2, det händer nästan aldrig! Har precis ätit och ska snart ta mig till stallet. Hoppas ni har en bra dag! 

I'll be the one you won't forget

Tillbringat en del av kvällen tillsammans med mami på idérika rum. En av de bästa sätten att få huvudet på andra tankar är att pyssla, så det är vad jag har gjort. Har fortsatt på min ljuskykta som jag tror är klar nu, får se hur den ser ut vid nästa tillfälle. Snälla A-K har tagit in Bifrost då det skulle bli kallt, snö och imorgon regn= ingen bra kombo för min pärla. Imorgon får han gå ut med täcke så han överlever dagen. Men visst har jag snälla människor runt om mig? Är så tacksam!! 

I fucking hate this

Blev Zara på ridningen denna onsdag med. Gick kanon. Dressyr och till en början väldigt seg och tjurig häst med några stopp och protester, efter ett tag släppte dock allt och hon blev himla positiv och aktiv för mina hjälper. En positiv häst = positiv ryttare. Blir så glad att rida arbetsvilliga hästar. 

Nu är jag hemma och har tagit mig macka och te. Ska skriva klart mitt redovisningsarbete som vi har imorgon, dock ingen stor så de är la skönt! 

Slut på det roliga

Bästa Hannii

Mötet gick bra, skönt att prata med någon som vart med om samma sak vi går igenom här hemma. Åt direkt när jag kom hem och har legat i sängen sedan dess. Ska kolla på sverige- portugal ikväll, spännande. Imorgon är det dags att återgå till vardagen, slut på det roliga helt enkelt. Suradag väntas och jag är inte taggad alls, underbart! 


I'm stuck in my own head

Slutet av ridpasset så drog jag fram täcken som vi sedan hoppade över. Ni vet när man gör allt man kan och lite till men ingenting händer? Man bara snurrar runt i samma spår utan skillnad. Så detta fick bli vår urspårning. Det kändes mycket bättre och fick en positivt inställd häst. Blev mjuk och smidig efter det så nu har vi ett annat spår att gå i, skönt. Fodrade hästarna därefter, mys! 

Nu är jag hemma och ska snart iväg på möte. Hoppas ni har en bra dag! 



Vi blir allt det där vi ville bli, men ser inte det hemska i det

Världens bästa är han, även om han är den som kör runt på mina svagheter. Men jag hoppas att efter dagens ridpass är han med på allt. Ska bli spännande att se imorgon hur han är. Ibland måste man säga åt dom på skarpen, hemskt nog. Men med det får man bara ett starkare tillitsband så i slutet blir det bra! Bortser man från ridningen är han världens bästa. Så mysig att krama. Tänk er själva att bara gå rätt fram och ge honom en kram runt huvudet, ååh så mys. Så fluffig! 
 
Nu sitter jag med en kopp te och försöker få upp värmen i kroppen efter att ha övningskört till köping för att lämna av storebror. Har också märkt hur svårt det är att se människor utan reflexer i skymning. Man tänker inte på det när man inte kör bil men fick lov att tvärbromsa och då var jag uppmärksam till max. Från det ena till det andra- let's plugga! 

Måndag

Ledig idag vilket känns jätteskönt! Ska göra mig ett försök till att dra mig upp ur sängen. Har legat här i 2 timmar. Skönt det med! Ska ta mig en promenad till stallet för att rida, tänkte sätta igång med lite tölt idag också. Så långt är min dag planerad, skönt! 

Jag önskar jag vore bättre

Vaknade upp med ynka 4 timmars sömn, härligt. Åt frukost med Sipälä och bästis samtidigt som Emmy och Therese svängde förbi ett tag. Äntligen fick jag träffa mosters hjärta. Efter att ha sagt hejdå till Sipälä och lämnat Y hemma hos mig så åkte jag med ner till Laxå med syster, lillebror och Emmy. Där har jag tillbringat hela dagen med massa fika och ett stopp på bk. Firat Rebecca som fyllde alla 22 år för en vecka sedan. Grattis systeryster! Nu hoppas jag att jag är klar med alla måsten och hoppas på att få sömn innan tankarna hinner ifatt mig. Min dag har varit bra! 


Movienight

Bakat pepparkakor och julemannar. Vi här hemma säger norska pepparkakor... Blev dock inte så lyckat då receptet blev helt fel. Bortsett från det så har kvällen vart bra. Kollat på film och haft det trevligt med båda mina bröder. Inatt kommer bästavän hit, om hon hittar hit i mörkret och dimman vill säga. Återstår att se! 


Lördagsnöje

Målar naglarna och tar det lugnt. Jäkla fot säger jag bara, kan inte göra annat än att sitta still på grund av den. Ska senare mot kvällen baka med storebror, både julemannar och pepparkakor, herregud vad juligt!! Förstå att det snart är 1:a advent och man kan snart börja julpynta på riktigt. Ser fram emot en ny och mysigare månad. Jag som många andra hatar November, årets tråkigaste månad minst sagt! 

Let the rain fall

Har en långhelg framför mig, ledig måndag- tisdag. Känns jätteskönt! Vaknade upp i ett nystädat och rent rum runt 10- tiden. Städade igårkväll, längesedan jag fick tid och ork till att göra det. Har vart i stallet och haltat runt. Min vänstra fot går knappt att ta stöd mot och jag har inget gjort. Känns bra! Trodde det skulle gå över efter en natts sömn, men nej. Fixade iallafall boxen till Bifrost, tog in och borstade och slutade med att jag red en sväng barbacka på stallplanen. Mjukgörande, backa i form och sidflyttningar över bommar. Trixade lite med Totte som fattat poängen med spansk skritt så nu står buga på spel, måste först träna bort hans vevande med fötterna så fort man ska göra något han inte förstår. Snälla Lotta ställer in Bifrost ikväll så nu kan jag sikta in mig på en kväll tillsammans med storebror! 

Så bra med fina vänner

Sådana här saker värmer mitt hjärta otroligt mycket. När jag kom till stallet så stod det en glad häst och mumsade hö. Snälla Kathrine hade tagit in honom ifrån regnrusket! Så himla tacksam. Nu står han med fleace och äter massor av mat. Första gången jag kände att han skulle ha mer mat. Nu har han att äta på. 

Nu ska jag tända ljus och göra mig ett försök till att be. Be för en nära vän till familjen, världens goaste människa med ett liv som är guld. En man och 3 störtsköna, goa och härliga småpojkar har hon. Ett jättefint hem och världens bästa jobb, hon tar hand om allt och alla och enligt mig är den människa som verkligen inte har något ont i sig. Hon fick idag reda på att hon har malign melanom som spridit sig till levern och att hon har max några år kvar att leva. Blir så himla ledsen, för hon förtjänar verkligen inte det här. Världens mest gladaste och positivaste människa på bara 30 år. Eftersom dom är religiösa så ber dom mer än någonsin just nu och hoppas på ett mirakel. Så jag ska göra likadant. Hoppas och tro på ett mirakel. 

Jag var redo att dö för att känna att jag lever

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haft en bra dag i skolan, skönt att komma hemifrån ett tag. Nu börjar stormen här hemma avta iallafall och jag hoppas att den håller avstånd ett bra tag. Herregud vilken jobbig vecka det varit. Allting ramlade och tumlades runt på en och samma gång. Tårar, oro och massa krävande på energin har denna vecka bestått av, jag tror dock detta bara är början. 
 
Nu väntar jag på mat och sedan blir det stallet för att ställa in Bifrost i box då det ska regna en hel del och han får verkligen, verkligen inte gå ner mer i vikt så kan får komma in och lägga energi på maten istället för att hålla sig varm. Blir mys för honom! 

That spark

Red både Prinsen och Bifrost. Prins var rent ut sagt hemsk. Han skulle bestämma minsta lilla och där sitter jag helt hjälplös typ. Början var både kaos och hemsk då han bara skulle trycka ner ryggen, upp med huvudet och dra iväg i någon slags tölt. När jag väl fick tag på honom så fick han jobba mycket halt, skritt, halt, rygga och skritt, om och om igen. Att tölta idag var inget som funkade alls då han körde runt på mig. Men efter många försök till att dra iväg blev han trevlig. Jäkla häst med ett stort humör har han. Grejen är att han vet vad han ska göra, men han har också lärt sig hur han ska komma ur det jobbiga. Jag tillät honom sen att explodera i galoppen påväg hem, herregud vad snabbt det gick. Skakade i hela kroppen när jag hoppade av, helt slut. 

Hoppade sedan upp på min alldeles egna färdinan. Han var stel men himla pigg och framåt från start till stopp. Att han är stel beror på hans vila, imorgon har det mesta släppt! Blev bara skritt. Hälsade på minishettisarna som Bifrost tycker är kossor, ja... Han blir rädd för dom. Knäppa häst! 


Jag trodde det skulle bli bättre

Gjort framsteg i skolan med att skriva klart en uppgift och sedan lämna in den. Duktigt gjort! Åt lunch på subway med mina knäppisar. Nu ska jag ut i stallet för att tänka och umgås med min ögonsten + två till, låter skönt va? 

Tips på te

Jättegott, verkligen. Piggar upp en med sommarkänslor i november månad. Drar snart iväg till skolan, lyckades försova mig så jag missade bussen. Tur har jag att det går en till. Idag har vi bara svenska som ligger över hela förmiddagen och sedan får vi åka hem. Ska bli så skönt att komma hem "i tid" för en gångs skull. Ha en bra dag alla! 

I know you don't love me

Slutade med att stallet fick vara iallafall. Imorgon går jag halvdag så då kan jag unna mig stallet en hel eftermiddag. Det är mycket som sätter stopp för allting just nu. Har iallafall klippt Bettie med systeryster så har skrattat en hel del och det känns för en gångs skulle bättre än någonsin här hemma, allting är så olikt sig. Både hos mig och i hela alltet. Ska försöka tvinga med mig syster och storebror ner i bubbelpoolen, here we go. 

Suradag

Fick rida Zara. Riktigt trevlig och fick henne till framåtbjuden och positiv från första steget. Minsta lilla vika så viker hon sig. Det var hoppning och det gick la bra. Måste vara mer noggran med att hitta "hoppsitsen" och vara säkrare i mig själv mot hindrena. Alla fel lägger jag på mig, hästen löste problemen jag ställde till med. Men jag är faktiskt helnöjd med passet! 

Nu är jag påväg hem. En timma tidigare, skönt! Ska tillbringa min tid ute i stallet där jag ska ta en skrittur på Bifrost barbacka. Nu ska han sättas igång efter 2 veckors vila ungefär. Kommer inte ihåg när jag senast red honom... 

Dessa dagar hände aldrig

Jag önskar att dessa dagar aldrig hänt. Har aldrig någonsin haft så jobbigt med energin som jag har nu. Det går åt mycket till allt. Är ständigt trött när jag är hemma. Är jag borta så känns allt som vanligt. Men när man är hemma måste man koppla in verkligheten på riktigt. 

Ska inte trötta ut er med massa negativt, förlåt. Idag var det praktik som gällde. Ridit Stjarna utan ledhjälp, funkade jättebra och är så gott som säker i sig själv nu. Red igenom Leiftri mjuk och fin då det imorgon skulle komma ut en spekulant på honom. Gick också bra efter ett litet tag. Gullan fick sig ett konditionspass, jätteduktig! Annars har vi slirat runt med traktorn och fodrat! Efter praktiken och maten så åkte jag, mamma och syster in till Västerås för att köpa lampa till bastun. Äntligen är värmen på g! 

Bakom någonting dåligt döljer sig alltid någonting bra

Vart i stallet och gett pållen min massa mat och knäckebröd. Känner mig mördbultad och hängd upp och ner. Tröttheten och ont i huvudet tar över. Ska sova alldeles på direkten typ. Imorgon är det praktik och umgås med hästar en hel dag säger man inte nej till! 

Energikrävande dagar

Mycket händer, kan inte säga vad men det är mycket som krävar så himla mycket energi. Så om ni undrar varför jag är som jag är just nu så är det bara mycket just nu. Med allt. Då är jag glad att ha min soulm8 på bilden åvan. Ni kan aldrig ana min tacksamhet jag har till henne. Hon lyssnar, förstår och framför allt är den människa jag fullt ut litar på. 

Nu är jag påväg hem, samlar energi för vad som kommer möta mig. Är så glad för allas energier förövrigt. Alla ni runt om mig ger mig bättre och gladare energi, så otroligt tacksam för att ha er med!!! Ska ta mig till stallet på ett eller annat sätt iallafall! Min lillkille ska jag proppa i mat, havre, osv för imorgon kör vi igång lite smått. Spännande! 

You are the best I ever had


En minnesvärd helg avslutad. Fått pratat med andevärlden på riktigt. Så himla kpnstig, overklig fast ändå verklig känslaså ni anar inte. Går inte att beskriva. De länkar jag fått in har stämt bra överens med den jag arbetat med, fått bra reaktioner och bekräftelser utav de personer jag fått tag på när jsg beskrivit vad dom vill och vilket budskap dom har åt människan jag sitter framför. 

Själv så har både farfar och mormor vart hos mig. Ingen jag har vidare kontakt med. Men jag tror att om mormor inte gått bort så tidigt så hade vi stått väldigt nära varandra. Hon sade därifrån att hon älskar mig och att jag var hennes hjärta. Hon är glad över att jag är den jag är. 

Farfar är otroligt stolt och glad över mig. Att han alltid vid min sida och vakar över mig. Han följer med på mina upplevelser. Att jag också är som klippt och skuren till att jobba med människor. Men just nu är det något som jag känner helt tvärt emot för. Men det skulle inte förvåna mig om jag hamnar där. 

Vi har länkat i stort sätt hela dagen och jag kan säga att för att ens kunna förstå så bör man gå kursen. Man lär sig otroligt mycket. Alla kan gå, hur skeptisk man än är så funkar det. Jag själv upplevde det "enklare" än vad jag föreställt mig! 

Nu ska jag samla energi inför morgondagen, för det kommer jag behöva. Ta hand om er! 

Spännande dag

Om gårdagen var känslosam så kommer nog denna dag vara ännu jobbigare och energikrävande. Idag ska vi nämligen bara länka. Länka är när man får kontakt med en ande från andevärlden. Ska bli såå spännande!!

Life is a journey where you stumble and fall

Det låter som fantasi, men belive me. Det är de inte. 
 

Herregud
vilken dag, full av känslor. Har aldrig varit så här känslosam med människor jag aldrig har träffat förut. Dom vet omedvetet nästan allt om mig, även om jag inget har sagt. Skumt va?
 
Vi började med healing och känna våran aora. Låter asflummigt och man kan nästan börja skratta när man väl sitter där. Men det är verkligen sant. Allting man känner och tänker, känns som fantasi. Men det är de verkligen inte.
 
I healingbandet skulle man blunda och lyda instruktionerna. Där skulle man finna sig själv klättra upp för en backe där vi slutligen kommer hitta ett träd. Under det trädet skulle vi sätta oss och finna ro. Invänta en länk. Efter ett tag sade det bara knak och där var hon. Hjälten i mitt liv som jag längtat sååå att få se. Överlycklig var både jag och min hund över att se varandra. Det var så verkligt. Efter en stund så sade kvinnan på bandet åt oss att säga hejdå till våra nära och kära vi träffat där på platsen för att sedan vända om och klättra ner för kullen. Det var förens då jag insåg att jag faktiskt träffat min älskade hund där. Hon var där, lycklig. Jag sade åt henne att jag var tvungen att gå, hur jobbigt det än var. Såg hur ledsen hon blev när jag sade åt henne att sätta sig ner. När jag vände om och gick ner sade kvinnan på bandet åt oss att stanna upp och kolla tillbaka på platsen där vi suttit och där satt hon kvar. Min älskade hund. Sedan vände vi om och gick vidare. På den här platsen jag satt så var det inte bara Trixie jag såg. Utan när jag kollade upp och kollade ut över utsikten på blomsterängen så stod också min Thrandur.
 
Det var såå sjukt alltihopa! Hur overkligt det än låter så är det sant, det är verkligen det. Ni som inte tror på det jag sagt, det är helt upp till er. Men jag har det bekräftat. Det var ingen fantasi. Hon var där. 
 
Vid pausen så kom det också fram en kvinna till mig. Som jag aldrig sätt och träffat förut och hon vet ingenting om mig och mina upplevelser. Men hon sade att det första hon såg bredvid mig var en brun häst som stod och puffade på mig. Det är ju ingen annan än min ögonsten Thrandur som är efter mig. Mitt allra egna hjärta. Det känns så skönt så ni anar inte att veta om att båda stjärnorna är med mig och vakar över mig. Buffar på mig och längtar efter mig. givetvis rann tårarna som en kran efter hon berättat det. Jag gråter inte för att jag är ledsen, ledsen utan för att jag är glad ledsen. Jag blir så trygg när jag vet om att dom vill tala om för mig att dom har det bra och att jag inte har något att oroa mig för. Dom klarar sig där uppe. Så vackert ställe så ni anar inte. 
 
Återigen låter detta asflummigt. Men kvinnan vet ingenting om att jag mist en brun häst. 
 
Annars har hela dagen bestått av att läsa av andras energier. För mig att läsa av andra har gått ganska bra. Har fått läsa av varje människa på olika sätt och olika tekniker. Vissa var svårare att läsa av än andra. Fått känna in oss på varandras aora. Läst kort för varandra som var verkligen jätteintressant. Något jag skulle kunna fortsätta med. Korten jag fick stämde in till fullo. Helt sjukt. Allas energiavläsningar på mig har också gått bra. Alla har sagt nästintill samma sak. Vissa har varit ytliga och andra gått in på djupet och verkligen grävt i mig har det känts som. Fått fram en hel del, bekräftelser på att jag inte ska vara rädd för att berätta det jag vill berätta. För gör jag inte det kommer det spåra ur. 
 
Är så glad, ledsen och omtumlad efter den här dagen. Men från och med idag vet jag vem jag är. 
 

Respektera varandra som vi är

Något jag fick en tankeställare av idag var skillnaden mellan oss "normala" och människor med funktionsnedsättning, så som handikapp. Nu kommer jag skriva normala och funktionsnedsatta just för att skilja oss åt, i mängd så är alla lika viktiga. 
 
Men min tanke var iallafall:
Vi normala lever oftast i en högre värld, där man ser ner på alla som inte har något man själv har. Man diskrimenerar, i värsta fall mobbar och skrattar åt dem som låter annorlunda, ser annorlunda ut och har någon typ av störning. Det är oftast så. Omedvetet gör man det, antingen tänker man tyst för sig själv eller pratar högt om det. Det beror ju vilken typ av människa man är. 
 
De funktinshandikappade måste leva med det här. De blir satta i en klass med andra funktionsnedsatta människor. De får aldrig uppleva att ha makt, för det har den som ser ner på människan med funktionsdrabbning. De måste acceptera det faktum att de kommer se ut och vara såhär livet ut. Men grejen är den, att dessa människor måste ha en sådan stor respekt för alla människor. De respekterar varandras funktionsdrabbning, hur andra ser ut och pratar. De accepterar varandra som dem är.
 
Det är en sak vi normala saknar. Respekt för andra, både normala och funktionsnedsatta. Det är något jag tycker är väldigt synd. Varför beter vi oss på det här viset? Förstår ni vart jag vill komma? Inte bara att vi ska acceptera de funktionsdrabbade utan att man ska acceptera alla människor. Det är så, så synd att vi utan funktionshandikapp aldrig får lära oss det här. Vi lever i en sådan hög värld där man ser ner på människor istället för att se upp till dem. 
 
Nu i efterhand skulle jag hellre vilja bli placerad i en funktionsnedsatt klass än en vanlig, just för att de lär sig att acceptera varandra som dom är och det är något vi Svenska främst tonåringar saknar. Världen kan vara så otroligt äcklig, just för att det finns verkligen dom som beter sig som skit. De har inte respekt för någon människa. 
 

Allt för djuren

Så himla mysig eftermiddag. Bifrost har fått nya skor, jag har fodrat alla hästar, både i stallet och på Lottas gård. Räddat en häst från kolik, den hade kolikkänningar så reagerade på att den inte åt. Det visade sig att magen stod stilla, men efter promenad så släppte det mesta och nu får den stå inne i box för att hållas ett extra öga på. Alltså hann det inte gå så långt. Alla där ute med häst, kolla noga era hästar så dom dricker och äter bra. Hoppas inte fler blir drabbade här i stallet och i andra stall, usch! Har också mockat, sopat och förberett Bifrosts box inför kvällen. Snälla Lotta ställer in honom ikväll. Så nu är jag klar med allt göra. Ska laga mat till only me och invänta papi som kommer med naturgodis åt mig. 


Underbara människor

Kan inte klaga på min förmiddag. Redovisningen gick nog bra, människorna man umgås med är helt underbara, glädjespridare hela högen och lunchen hann jag också med. Tummen upp för min förmiddag! 



I did some crazy shit this morning

Ska in och ta itu med en redovisning som är på fm. Måste sedan hem för att hämta in hästen då hovis kommer. Så jag kommer missa mattelektionen. Mindre bra... Men någon gång måste vara den första! Förövrigt så är jag ganska låg. Jag bygger upp energi för saker som aldrig kommer hända om och om, dag för dag. Så helgen kommer väldigt passande, inte vilken helg som helst heller! Tror denna helg kommer hjälpa mig otroligt mycket, så spännande! 

Nothing can ever replace you

Kollat igenom gamla bilder och sitter här med tårar rinnandes för kinderna. Världens knäppaste Boop och mitt hjärta Trixie. Förstå att hon har vart i mitt rum, sovit i min säng, gått precis i varje steg jag tagit. Hon har vart överallt i huset och nu finns hon inte, hon är inte här. 
 

Nu ska jag ut till kaninera och ge dom kvällsmat, sedan träna lite inför redovisningen som är imorgon. Puss 


Torsdag

Ska in till skolan för att ha engelskalektion och sedan åka hem och direkt gå ut till stallet. För länge sedan nu. Tänkte ta in Totte och fortsätta med trixandet.. Funderar på att lära honom att lägga sig ner på kommando, stegra och buga. Givetvis inte allt på samma gång, först blir det lära sig att buga! Sedan får vi se hur villig han är att göra allt annat. Ska ställa in Bifrost också så han får vila från leran. En bra dag att se fram emot helt enkelt, nu kör vi! 

You are amazing, just the way you are

Imorgon väntas en sovmorgon, väl förtjänat. Ställt klockan på 10 och hjälp vad skönt det ska bli att sova! Godnatt ♥

Wicked games


Oerhört kall dag, fryst konstant från 9- 15. Men om vi bortser helt från kylan så kunde det blivit riktigt bra. Hatar verkligen att frysa. Man inser hur gammal man faktiskt blivit när min kusin kommer och säger att han ska välja gymnasie. VA?! Känns som att han är flera år yngre än mig. Herregud vad tiden går fooort! Vid 3 ungefär så förflyttade vi oss inåt och där stod jag kvar till halv 7 ungefär. När jag skulle hoppa av bussen kom alla problem. Skojar inte, jag kunde knappt gå pga att man stått en hel dag med frusna fötter. Helt sjukt. Att gå på hälarna är omöjligt. Fy vad ont det gör. Nu proppar jag i mig värme och ska försöka sova så fort som möjligt. 


6 November

Vaken sedan halv 3. Ja, jag vet. Bra gjort, osv. Känns som att denna dag kommer bli tuff. Men är fortfarande glad för det bär av till gymnasiemässan för att marknadsföra skolan istället för sura. Wiiho. Mysig, ostressande morgon blev det iallafall, te,  tv och en filt på det! Hoppas ni får en bra dag, hälsningar en trött Evelina! 

Praktikdag


Befunnit mig på Charlottenberg. Där har vi avmaskat, flyttat unghästar (svåraste var att fånga dem), kört ut bal till hagen. Äkta bonde med gummistövlar och allt. Har också suttit upp på Stjarna. Fick bli offret. Hon är inriden på island men vi (jag och evelina) tror hon blivit misshandlad då så fort man skulle fånga henne så blev hon rädd, klappar man på henne blev hon livrädd, likaså med hastiga rörelser. Dock efter ett år så har hon blivit mycket tryggare och såpass trygg så man kan göra allt det där ovan med tusen gånger starkare tryggkänsla, så det är ju bra. Så nu ska hon ridas om på nytt och rätt sätt, stackarn. Haft fullt upp hela tiden och glidit runt i leran (eller rättare sagt kladdkakssmeten). 

Smile it will either warm their heart

Mitt hjärta blev såå glad när jag kom hem ifrån skolan. Bästa Bettie mysen. Hon fick följa med till stallet där jag ställde in min Frostflinga. Nu har han rena hovar, insmorda ben och massa mat. Han är tillåten att gå upp några kilon i vikt, annars kommer det gå åt skogen när kylan slår till och träning på det. Lilla bebis! Nu har jag åkt på allergi, som alla andra dagar jag är i stallet. Känns som man har influensan fast man bara är allergisk. Visst är det konstigt? Att kroppen kan reagera så. Ska göra något åt det och sedan sova! Hoppas eran dag har vart bra! 

Två guldkorn

Mina två favoriter. Fick jättemånga bilder idag från Evelina som fotat några ridpass från sommaren, tack Gulle!
Sitter hemma, överlämnad av familjen. Stod mat på bordet, men själva familjen var ju borta? Men ska inte klaga, the högtalare is all mine. 

Längtar

 
 
Något jag längtar så ofattbart mycket till är julen, vintern och allt julmys. Jag rent ut sagt hatar kylan, frysa är det värsta jag vet. Men att vara inne, baka julbakelser, dricka te, mysa runt i myskläder, alla kläder man måste klä på sig när man ska gå ut är så mysigt alltihopa. Något jag verkligen ser fram emot. Endast en månad kvar till 1:a advent. 
 

En bra sak med skolan

En bra sak med skolan är ju helt klart maten. Annars så var skolan nya lokaler dugliga. Öppet och mindre kaos. Vägg i vägg med IT- gymnasiet. Haft en bra dag när jag är runt alla galningar. Förstår inte hur vi alltid lyckas hamna i sådana konstiga samtal med lärare och alla dessa knäppa "äventyr". Mitt svenskaförråd är aningen off, beror på min extrema trötthet och sega hjärna. Nu är jag påväg hem och ska nästan på en gång gå upp till stallet för att kolla till Bifrost. Funderar på att ställa in honom så han får vila från leran. Får se hur det blir med de, bara jag får saker att göra så är jag nöjd. Trött och övertänkande Evelina slutar aldrig bra. 


Varm chocklad

En kopp med varm chocklad och en macka hittar jag nog tillslut sömnen. Bästa medicinen till svårt att sova måste nog vara varm chocklad och något ätbart. 

I'm out of my mind

Ska snart lägga mig för att vakna upp hyfsat pigg imorgon. Känner redan på mig att det kommer vara total kaos imorgon, som vanligt fast ännu värre. Vi har ju bytt lokaler, område och allt så från och med imorgon är vi på ett nytt ställe någonstans vid mimer-porten. Vet inte ens vart den porten ligger så det här blir bara mer och mer spännande. Men idag är jag hemma, så för stunden glömmer vi bort morgondagens kaos. Hoppas ni haft en bra helg! 
 

Integöranågontingpåheladagen

Hur mycket sömn kan en kropp behöva? Helt galet vad jag sovit. Har iallafall tagit hand om hästarna igen, så fått i mig frisk luft. Genomblöt när jag var klar dock, men det finns ju inget dåligt väder. Ska nu göra rent mitt rum från topp till tå, byta sängkläder, duscha, tända ljus och sedan sätta mig och kolla över vad som händer i veckan som kommer. Prioritera och lägga upp ett schema som gör att jag inte ska pressa mig till att hinna med allt jag (enligt mig) måste. Here we go

Morgonlyx




Min morgon i bilder. Så skönt så ni anar inte. Alla 26 hästar är nu mätta och glada. Dimma och bara jag vaken var känslan, jätteskönt! Idag är det söndag hörrni, jag ska inte göra så mycket mer än att sova och dricka te fram till lunchen då jag har lunchfodringen. Ni anar förresten inte hur ridsugen jag är. Det har inte ens gått en vecka... 

Guldvärda vänner




Haft en helbra kväll med mina två himla fina vänner. Massa kärlek till er! Underhållit oss med film, godis, prat och hamstern Chandler. Ska nu inta sovläge och get some sleep. Imorgon ska jag upp tidigt för att ta hand om hästarna på morgonen, kommer bli så mys! Förstå, nyvakna hästar, ivriga på att få komma ut och äta mat. Ja, finns inget bättre! Ser fram emot en bra start på dagen ute i hästhagen! 


Thoughts are fucking hilarious

Önskar er alla en trevlig lördagskväll. Jag själv tänker snart dra mig in till Köping för att umgås med mina fina vänner, filmmys står på spel. 


Lördag i all ära

Är det bara jag som drömmer drömmar som verkligen är verkliga? Helt sjukt. Det känns dock skönt att vakna upp och inse att allting bara var en dröm. Denna lördag har vart så himla skön. Fått hjälp av min snälla farmor att städa åt alla kaniner. Blir så mycket strö överallt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men nu är det i sin ordning igen. Ätit mat, druckit te, och hämtat ut min nya jacka. Som jag förövrigt tror jag kommer älska! Gjort saker jag mår bra av helt enkelt och det ska jag fortsätta med! 
 

Let's burn the thoughts up

Himla trevlig kväll! Så kul att träffa vänner man nästan aldrig träffar. Får ändra på det! Hur som helst så tack för kvällen. Nu ska jag starta en film och mysa ner mig i en filt och min trogna vän, tekoppen. 
 
Är så tacksam över alla människor jag har runt om mig. Som förgyller mina dagar. Är så glad över att jag har er runt om mig i mitt liv. Kärlek till er alla. Ska aldrig sluta vara tacksam över det jag har. För utan det jag har skulle inte jag vara den jag är idag. Jag har världens finaste vänner som jag vet alltid ställer upp, guldvärd bästavän som ärligt talat känner mig mer än vad jag gör själv, otroliga djur som får stå ut med mig dygnet runt och en bra familj som får stå ut med mitt humör som verkligen kan vara kasst. Tack, ni är bäst. 

1:a November

Bild tagen av min fina vän Linnéa! 
 
Min första November har varit bra. Ätit middag med besök av Tobbe och Eva. Ätit efterrätt samtidigt som jag kollat på serier. Nu ska jag snart gå över till Jennifer där Elin också är för att kolla på film. Himla mys då vi inte träffas ofta alls. Hoppas eran fredagskväll och 1:a november blir bra! 

Hädanefter ska jag må bättre


Morgonmys med en nyvaken, morgonfriserad Bettie. Så himla mysig! Idag ska jag koncentrera mig på mig själv. Ska äta frukost framför tv:n i lugn och ro, städa lite och duscha Bettie. Eventuellt klippa henne. Tar en sak i taget och ser vart vi hamnar. Har iallafall en liten plan på hur en liten del av dagen kan se ut. Önskar er alla en bra dag! 

RSS 2.0