I'm stronger than yesterday

Valborgsfirande ikväll, har något med våren att göra va? Följer efter Hannii och Linnéa, så får se vart vi hamnar. Ska iallafall ha en otroligt bra kväll ikväll och må som en gud! Ska snart ta bussen in till Köping för att köpa förköpsbiljett till Panetoz med Jennifer. Kommer bli galet på lördag. Många bra dagar har jag att se fram emot. 

Let's talk

Nu ska vi prata om något som många kanske ser är häftigt, vill prova på hur känslan är och kanske är någon som håller på med det? Droger är ämnet jag vill komma till. Det är något man tänker att "det verkar inte så farligt", "det vore häftigt att prova på", osv. Jag bor cirka 7 km ifrån staden som är drogernas rike. Chockade? Kan tänka mig att nästintill varje människa man går förbi i Köping sysslar med droger eller till och med är drogsäljare. Droger är något som är beroendeframkallande, har du testat en gång vill du säkerligen testa igen. Det är farligt. Du kan fastna i smeten, inte bara för ett litet tag, utan för en livstid. Jag garanterar att det är otroligt jobbigt att komma ur smeten då du är fast. Vill du pröva, visst fine. Gör det. Men tänk gärna två gånger innan du prövar, inte för din skull. Utan för din omgivnings skull. 

Vet du någon som sysslar med droger? Sätt dit den. Du kommer göra människan världens tjänst. Låter som jag är drogexpert, vilket jag verkligen inte är. Men jag blir bara så otroligt frustrerad att veta att en efter en väljer det spår utav liv. Vad är det för liv är min första fråga? Helt jäkla vrickat. Äckligt är vad det är. Ganska öppen åsikt jag skriver ut nu. Men vet ni vad? Ibland finns det gränser, gränser man inte bör överstiga. Så, vill du fortfarande pröva dessa droger eller hitta ett annat friskare sätt att vara glad och må bra av? 

Glad onsdag

Ska ta bussen in till skolan om 20 minuter. Passar då på all slänga in ett inlägg här och önska er en bra dag. Blir en kort dag, skönt. Inga lektioner, bara pluggtid. Vi har eximinationsarbete nästa vecka i häst så det lär bli en hel del pluggande till det. Många ämnen och både skriftligt prov och "bedömningsprov". Bifrost ska med till skolan då vi har valt honom som modell. Men idag som sagt, kort dag. Det behövs! 

Tisdag

Imorgon är det dags igen, woop! 
Gick en promenad nu på kvällen med Frida. Jätteskönt! Har efter det frossat i choklad som mami kom hem med åt mig. Underbart gott till en kopp te. Är himla trött så tänker nu ta mitt sista mål för dagen, duscha och sedan krypa ner i min nybäddade säng och se på en film/serie. Godnatt redan nuu!

Trötter

Praktik idag, blev ensam då Evelina är sjuk. Gick bra det med. Fick en halvdag av snälla Lotta och ytterst lite att göra. Red först Bifrost som var himla mjuk och fin, sen lekte jag runt lite med Totte och sedan borstade jag hela miniskaran. Skön dag, känner mig tröttare än någonsin. Dock ska jag inte lägga mig och sova utan jag tänkte börja städa hela huset, lyssna på musik och må bra ett tag. Bästa som finns är att städa, man blir avslappnad och samtidigt får man något att fokusera på. Underbart! 


Fin kväll

Cyklade iväg till stallet där Bifrost fick sig ett bra pass. Mycket tölt i tempoväxlingar, gick så bra. Tycker om att rida på kvällen, går så mycket bättre då! Har annars hunnit med lite ärenden på stan nu på eftermiddagen, dmmat och fixat i rummet. Nu ska jag tända ljus, starta en film/ serie och sedan sova.

Fight trough hard times, don't give up

Glada och problemlösa, vart tog den tiden vägen? 
Har ni någonsin upplevt känslan att vara styrd av någon annan? Den intalar dig saker som kan bli ett helvete för dig? Att varje dag behöva stå ut med tanken "en gång är ingen gång", "den här gången räknas inte", "ingen kommer märka", "du kommer misslyckas oavsett", osv. Varje dag är dessa tankar efter mig. Sanningen är den att det faktiskt märks. Tar du ett enda felsteg så kommer dom märka. Den ständiga pressen som finns där att om jag inte prestrerar bra kommer det hända massor av jobbiga saker. Samtidigt som den andra sidan som är tankarna drar i mig och får mig att se bort ifrån verkligheten. Det är som att stå i mitten och man blir dragen i armarna åt båda håll, man är kluven. Man vet inte vart man ska ta vägen just för att man är rädd för vad som kommer hända, man är osäker på vad som är rätt och fel och hur osäker och rädd man än är så vill man vara bra. Man vill göra rätt, men utan säkerhet så vet man inte. Man vet inte vad som stämmer och vad som inte stämmer. Man är blind för verkligheten. 

Du duger, precis som du är

Vart i västerås på polisstationen, blivit förhörd och fått peka på lite bilder. De har hittat människan från bussen så det känns ju jättebra. Körde sedan hem istället för att gå till skolan. Har arbeten som ligger och pressar på och har redan blivit klar med 4 arbeten. 3 arbeten kvar. Så tyckte det var ett bra val, få mera gjort hemma än i skolan. Sömnen var minimal inatt också, så skulle inte orka koncentrera mig. Hur som helst kan jag klappa mig på axeln och gå ut och sola ett tag, tjing. 

Ingen kan någonsin förstå känslan utan att ha upplevt det själv

Bilden beskriver en hel del. Har så mycket i huvudet men finner inga ord på att få ut dom. Är iallafall himla glad för att jag har så himla bra vänner i svackor som dessa. Skulle inte klara ett steg utan er. Stor kram till alla er. Godnatt!

Sommardag

Har vart ute i solen nästintill hela dagen. Hunnit göra klart engelskan har jag också gjort, så himla skönt! Nu har jag precis ätit lunch och ligger nu i matkoma på sängen tillsammans med Charlie. Förmiddagen spenderades på gräsmattan där det blev kubbspel med nästan hela familjen, så himla skönt. Har haft fruktbricka ute hela dagen att småäta på och fått äkta sommarkänsla. Nu är vintern över, kan nästan gråta av glädje. Flera månader med sommar väntas, älskar det. 

Söndag

Godmorgon. Vaknade vid 8, kan inte somna om så jag har legat och myst med Boopen. Ska snart ta mig upp ur sängen och fixa en god frukost. Sedan har jag lite skolarbete att göra som stressar mig, ska se till att få en sak klar idag iallafall så slipper jag tänka på det sen. Annars ska jag sola, fixa med kaninernaoch fortsätta umgås ett tag.

Samla på mig bra energi

Två bilder som beskriver min dag. Har utöver bilderna kört själv (med lillebror) till södertälje och hälsat på syster och Emmy. Hämtat en gigantisk dataskärm och umgåtts med min andra syster och hennes pojkvän. Vi stärker varandra och det behövs verkligen. Känns bra att jag träffat nästan alla i familjen idag, mår så mycket bättre. Sedan att få skratta och slippa det här jobbiga som är nu är himla skönt. Nu ska syster och jag skära upp frukt, dricka vin och bada i poolen. Kram till min omgivning. Alla av er. 

Besviken, arg, ledsen och orolig

Först vill jag bara säga förlåt för alla jobbiga inlägg. Men detta är stället där jag kan skriva av mig lite. Är i en svacka och det blir inte bättre när livet rasar på det. Idag var en helt okej dag fram tills jag kom hem och fick veta massor av saker. På en sekund förändras livet. Jag har gått igenom detta förut men denna gång kommer bli jobbigare. Jag är så besviken, arg och ledsen samtidigt som jag är jävligt orolig. Lever på tå och hoppas på det bästa. Att ha blitt ljugen rakt upp i ansiktet i snart över 3-4 månader är något som gör mig så sjukt besviken, arg och ledsen. Jag förstår knappt vad som händer, kan inte tänka mig vad som kommer hända och vill helst ta en paus från livet här och nu. Jag som trodde det var bra igen, att allt hade löst sig och man äntligen kunde börja slappna av. Men resan var tydligen inte över... 

Min tid är dyrbar

Mycket i skolan just nu. Haft betygsamtal i engelska och svenska, ligger på ett B i båda men eftersom vi siktar mot toppen så är det lite saker jag måste göra för att få ett högre. Ska göra mitt bästa iallafall. Annars har jag världens halsont, skojar inte. Vet inte om det är pollens fel då det är extremt mycket sådant nu. Ögonen rinner och man mår lite extra bra just nu! Men detblir ju något bra av detta tillslut. Av våren kommer ju sommaren, underbart! Nu måste jag sova. Dagarna är fullproppade från morgon till kväll. 

Visa inte din svaghet

Godmorgon, för vissa iallafall. Tog mig en sovmorgon såhär första dagen i skolan. Kanske inte så polulärt men välbehövligt. Har aldrig någonsin varit såhär anti mot skolan. Har många arbeten jag ligger efter med och det är ju en stress i sig. Istället då för att göra dessa arbeten så stirrar man istället rakt in i väggen. Någon som känner igen sig? Ska iallafall idag ta tag i allt. Har inte så mycket annat val! Hoppas ni får en fin dag i solen! 

Beat the monster down

Ibland är det tillåtet att ha dessa dagar. Uppskattar då lite extra alla jag har omkring mig och orkar med mig. Tillbringat min kväll hemma hos min underbara vän Hannii! Blev rensning av tankar och mys framför tv:n, himla bra vän det där! Alla skulle ha en sådan som henne! Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan sova. Imorgon är det skola och tidig morgon som gäller, yaay! 

Cykla, minisar och rida

Praktik idag. Började med att rida den envisa Prinsen. Fick till trevlig galopp på volt och likaså trav i vänster varv, högra varvet är dock inget att leka med. Usch. Blev sen en cykeltur med min springare, så fiin och så duktig efter ett tag md många om och men. Blir helt klart fler gånger! Annars har vi fixat minisarna, så glada och goa. Kom hem redan efter 2 och har sedan dess hunnit provköra en bil, jättehäftig. Den vi ska ha på vår lilla resa till Norge (Mer om det sen). Vart på styrelsemöte med Evelina och haft party i bilen påvägen hem. Kärlek till allsång. Nu ska vi sova, herregud. Livet går på löpande band! Upp himla tidigt imorgon, döda mig här och nu. Nej, ska nog gå! 

Anta min utmaning tycker jag ni som rider ska göra. Jag har kopplat loss mina stigbyglar helt. Har gjort detta förut men med lathet så glömmer man bort det och rider med stigbyglarna jämt. Detta hjälper dig att stabilisera upp dig, sitsen blir mycket bättre och du blir starkare. Det är bara massa win win på detta. Så bye, bye till stigbyglar for a while! 

Night thinking


Hår överallt

Rakade Bettie direkt efter stallet, efter 1.5 h så är jag åbtligen klar och färdigstädad. Bettie älskar att få av sig pälsen, springer runt och gnider sig mot allting. Nu kommer jag sova dåligt, kliar över hela kroppen och helt täpt i näsan. Men det är inget problem. Imorgon är det praktik som gäller. Det verkar som att det blir fint väder imorgon med, underbart!! 

Den "lilla" kaninen

Pysslat om mina kaniner och deras små hus. Hodina har äntligen fått komma ut och mattehjärtat är nöjd och glad över att de är ute och samlar på sig energi i solen. Nova fick komma upp på altanen där klorna blev klippta och hon fick busa runt lite med Bettie. Fick just en tanke.. Om det är sommarvärme i april så borde det ju bli otroligt varmt i sommar? Läängtar!! 

Fin dag

Börjar morgonen på bästa sätt genom att sola, äta frukost och lyssna på musik. Har tagit ett uppehåll i solandet, men ska snart ut igen. Bäst att passa på nu när det är så härligt väder. Ska ta mig ett mellanmål, en kopp te och vara social med familjen. Farmor är här idag, världens bästa! Ska efter lunch någon gång dra mog mot stallet för en ridtur med sällskap. Trevlig dag! Njuuut

Ridtur i solnedgång

Blev en terapiridtur i solnedgången. Bästa hästen får mig alltid på bra tankar. Han blir bara bättre och bättre min stjärna. Skönt att få komma ut ett tag och tänka på lite annat. Det bästa som finns är att hänga i stallet och ha absolut ingenting att tänka på mer än hästen. Välbehövligt. Nu ska jag starta några avsnitt från vänner och ta det lugnt! Hinner säkert somna snabbare än vad det känns som nu så säger godnatt! 

Söndag utan söndagsångest

Vaknade upp hemma hos Linnéa trött, ont i huvudet och glad. Hade en otroligt bra kväll igår. Underbara vänner man har! Slog klackarna i taket inne på hantis och hade det jättebra. Innan lunch drog vi oss hemåt till munktorp och här sitter jag i solen och har det bra! 

Sanningar om mig

- jag älskar att byta strumpor.

- jag har döpt min algätare jag har i akvariet till Mortimer.

- jag älskar att dekorera, pynta och fixa.

- jag har lätt för att slänga ur mig dumma kommentarer. 

- de flesta (skojar inte) vänner tycker att jag är efterbliven och osmart medans de som knappt känner mig ser mig som en smart människa. Ganska komisk upptäckt jag gjort.

- jag "tycker mindre om" att smörja in mig med t.ex bodylotion. Man blir så kladdig och äcklig och förstår inte själva "mysfaktorn" i det hela. 



Gårdagen

Hade en jättetrevlig kväll igår. Kul att träffa lite nya ansikten, småplock i mångder och trevliga människor. Kan inte bli bättre. Underbart! Idag taggar vi om på nytt då det är krogen som gäller. Woopi. Ska om ett tag in till Köping och köpa förköpsbiljetter så vi kommer in någonstans! 

Godmorgon

Vaken sedan 7 men har legat kvar i sängen ett bra tag och myst med min Bettie Boop. Tänkte gå ut och mysa med systeryster och Charlie ett tag. Äta frukost och njuta av ledighet! Godmorgon på er, hoppasni sovit bra!

Next up

Nu åker jag iväg för födelsedagsfirande efter en välbehövlig pwn. Carmen som fyller hela 18 år idag!!! Grattis till dig fina vän! Vi hörs senare, puss 

New day

Skönt att få sova ut. Vaknade strax innan 9 och har legat i sängen sedan dess. Ska kliva upp och ge mig själv en bra frukost innan jag sätter igång med städning av hus som jag ska hjälpa till med. Vid 11 ska jag hämta Rebecca vid tågstationen, hon stannar här över helgen om jag inte har helt fel. Mys det iallafall! Godmorgon på er där ute också, idag är det ännu en dag att kämpa sig igenom. Vill man så ska man.. Kram

PappaBi

Ihopsläppet gick jättebra. Lugnt och harmoniskt! Blev sedan en blåsig ridtur med Evelina och Viljar senare på förmiddagen. Bifrost var så duktig, underbart! Nu är vi hemma och jag ska från och med nu inte göra mycket alls. Möjligtvis städa och fixa lite senare framåt kvällen. Välbehövligt! 

Godnatt

Tankat, handlat #2 och kollat på film med Evelina. Imorgon blir det en sovmorgon till 8.15 då vi ska hoppa in i bilen för att åka till stallet och vara med när den nya hästen släpps ut i hagen med de andra. Bifrost står inne inatt för att ta hand om nykomlingen, 9 månader. Tror Bi älskar sitt liv just nu! 

#



Väntar

Gått bra idag med på jobbet. Fått pynta, baka och vara med på
Morgonrutinerna. Slutade vid två och fick då årder ifrån mamma att åka och handla. Vuxenpoäng på riktigt! Snälla Hanna ställde upp som sällskap som tur var! Nu sitter jag i bilen och väntar på mamma som slutar om ett litet tag! 

Ögongodis

Blev en lekdag för Bifrost. Sprang över hinder, styrde mellan däck och longerades över hinder, upp och nerför. Han var så nöjd efterråt! Annars har jag packat hökassar, mockat och fyllt vatten. Det vanliga jag gör på tisdagar med andra ord. Nu ska jag ställa mig och laga lunch till morgondagen. Andra och sista arbetsdagen är nämligen då. 



Nöjd med dagen

Himla nöjd med dagen. Fått vara med och göra allt vilket har gått bra. Skrivit under en massa papper, hämtat ut papper och fixat med allt det där. Så mitt första anställningskontrakt fick jag skriva under idag, great. Nu är jag hemma, ska ta i mig ett mellanmål innan jag tar bilen ut till stallet och fixar där. 

Godnatt

Säger godnatt med en liten gnutta ångest över hur jag ska klara av att gå upp imorgon. Men får skylla mig själv! Imorgon är det jobb som gäller. Hör och häpna. Blir jobb på hagaberg i Köping, ett ålderdomshem. Ska gå en form av intro för sommarjobbet och se om jag verkligen vill jobba på ålderdomshem, ganska snällt av dom att låta mig prova på. Ska åka hemifrån redan vid fem över halv 7 så det blir en tidig morgon! Natti

Hunnit med mycket

Hunnit med mycket idag. Blev en träff med Amanda och hennes vovve, promenad och lite gott i bilen efterråt då  inga uteserveringar hade börjat. Funkade ju bra det med! Hämtat ut mitt körkort, fulaste bilden som jag någonsin skådat på mig själv, Usch. Har också hunnit med stallet där pållen fick träna tempoväxlingar och trav i högt gräs. Så duktig! Fick också hoppa upp en sväng på Viljar, Lottas häst och känna på honom. Kul och intressant. Nu har jag landat hemma och ska hoppa in i duschen innan jag startar en film. 

Att parkera...

Har gått bra förut. Men nu är det problem nästan varenda gång känns det som haha. Såhär fint blir det när jag väl kommer in i rutan. Herregud... Hur som helst har jag tillbringat min kväll hemma hos Carmen. Pratat, kollat på film som förövrigt var den skummaste jag någonsin sett och åkt lite bil. Trevlig kväll med andra ord! Klockan rann iväg snabbt och den är redan halv 11, hjälp. Ska gå och lägga mig framför en bra serie, låter som ett bra avslut på denna dag! 

Livet är orättvist..

Hur mycket man än försöker, hur mycket man än gör så är det aldrig bra nog. Man får aldrig göra något man vill göra utan att allt ska kopplas till ett och samma ämne. Jag gör allt som ska göras och lite till, men ändå får jag ingen belöning för det. Känner mig fastbunden i ett koppel på en decimeter, har alltså en decimeters utrymme att röra mig på och det mina vänner, är ett jävla helvete. 

Blir en trip till stallet för att mysa med världens bästa häst.  

Blåser bort

Varit ute och sprungit en bit för att göra av med all överskottsenergi. trodde jag skulle blåsa bort men jag lyckades hålla mig på vägen. Blev lite styrkeövningar efterråt och nu känner jag mig som en hel och ny människa igen. Underbart. Ska ut till kaninerna och fixa i deras burar. 2 kaniner ska få flytta till utebur någon gång här i veckan så de blir nöjda!  

Happiness is the key to success

Hur skulle du spendera din sista dag? Skulle du lägga ner tid på att må dåligt? Skulle du låta andra styra över dig? Skulle du göra saker du annars inte vågar bara för att det är "din sista dag"? Skulle du fortsätta i gamla, dåliga vanor eller skulle du göra något annat utöver det vanliga? Det är ganska kul och otroligt värt att tänka så. För tänk om det faktiskt var så, att denna dag var min sista dag här på jorden. Har jag gjort min dag till det jag ville att den skulle vara eller har jag kanske mått dåligt på grund av någon annan? Det är något man ska tänka över, för människor som får dig att må dåligt är bara en waste of your time. Det finns så många bra människor som kan få ditt liv till ett bättre nu. Varenda människa där ute förtjänar att må bra och det finns alltid något bra till alla. Så nu säger jag godnatt och imorgon vill jag att ni försöker vakna med ett leende på läpparna, ett leende kan förändra hela dagen. Blir dagen inte som du tänkt dig så kommer det alltid fler dagar som kan bli bra. Never give up hope. 
 

Mår bra

Min dag har vart himla bra. Hittade dock ingen vårjacka så istället unnade jag mig en mysig tröja. Kunde inte haft bättre sällskap, tack underbara ni för en bra dag! Nu är jag hemma och det tänker jag vara hela kvällen och kolla på kärleksfilmer, äta choklad och känna mig ensam. Nejdå, har det ganska bra ändå! 

Godmorgon underbara lördag

Solen lyser, frukosten är avklarad, jag känner mig energifull och ska om ett tag ta bilen först in mot köping för att hämta upp mina fina vänner Hannii och Linnéa för att sedan styra oss mot Erikslund. Är ute efter en vårjacka så vi får hoppas jag hittar en sådan. Nu ska jag fixa mig och sedan bege mig ut på en promenad med Boopen innan jag drar. Ha en fin lördag, kram

Tack

Är så tacksam för mina otroligt fina vänner jag har runt om mig. Jag blir så himla glad av varenda en av er. Vad har jag gjort för att förtjäna er alla underbara människor? Är evigt tacksam för allt ni gör, att ni finns där för mig och att ni gör mig glad. Hjälper mig i mina tuffa perioder och accepterar mig för den jag är. En stor kram till er alla. Säger godnatt för mig efter en trevlig kväll! 

Sometimes it's worth it

Helmysig dag på praktiken. Att umgås med de små gör en verkligen så lycklig! Helt underbart. Bifrost gjorde mig mindre glad idag, men man måste ha dåliga dagar. Annars har det varit himla bra. Är så glad att vi kunde vara i stallet och få ta del av företaget social omsorg i lantlig miljö när de är ute i stallet. Man blir så glad av att hjälpa andra! Är också himla tacksam att vi har kunnat slänga om tiderna hit och dit då det varit mycket med körskolan och möte. Kunde inte vart bättre denna gång! 

Hoppa hästen, hoppa

Såhär har min dag sett ut. Ridit både Prins och Bifrost. Tagit hand om småhästarna och mockat har vi också gjort! Är redan hemma och tänkte städa lite och fixa. Lyssna på musik och försvinna in i städvärlden ett tag! 

Happy home

Så himla bra låt, har lyssnat på den några x antal gånger. Ni kan ju ge låten ett försök iallafall! Vart i stallet och tagit in min stjärna, han har fått mig på lite andra tankar och sen har jag givetvis kört bil. Nu ska jag göra mig en kopp te, göra i ordning kvällsmål och sätta mig framför en mysig film. Hoppas ni mår bra!

Födelsedagsbarnet

Grattis till världens bästa Evelina på din 18- årsdag. Jag hoppas att jag inte gjort din dag alldeles för hemsk då du tvingats vara med mig hihi. Hoppas du får den dag du förtjänar (förutom avramlingen du fick ifrån Viljar som i och för sig bara var menat i kärlek). Gladare och underbarare människa kan man inte hitta. Så massor av grattis till dig igen. Kram 

Nobody else can take me higher

Vaknade för ett tag sedan, fixat mig, ätit frukost och beundrat Sveriges väderomväxling. Snö liksom.. Vidrigt. Nu ska jag snart ta bilen in mot storstan för att hämta upp Hannii och utreda lite snabba ärenden. Först ska jag ut och kolla till mina små hjärtan till kaniner om de har det varmt och skönt. Ha en fin, fin dag! 

On the top of the world

Kört driven på donken, kört E18 ensam, tränat på mitt lokalsinne och njutit av friheten. När jag väl var hemma så bar det iväg igen för att hämta upp Yohanna och Sofie för en liten roadtrip. Här hemma har det firats med fika, tårta och lite småpresenter. Är jag glad? Ja, jag är otroligt glad. Känslan att ta bilen till stallet själv är obeskrivlig. Bifrost står inne inatt, stackarn stod och hoppa på stället så mycket som han frös. Han fick på sig några filtar och ett tjockt täcke för att få upp värmen. Förstå själv hur jäkla jobbigt det är att frysa, blött och blåst på det blir ingen höjdare. 



Obeskrivligt glad!

Lyckligaste, skönaste känslan på länge när man hör att man klarat uppkörningen. 

Vissa har vetat om att jag kört på körskola, vissa andra inte. Har inte berättat för någon vare sig om risk 1, halkan, TEORIPROVET eller om uppkörningen. Inte ens att jag kört på körskola. I torsdags gjorde jag teoriprovet och idag alltså uppkörningen. Är så lycklig!! Nu ska jag fixa mig lite innan jag tar bilen in mot västerås och leker rövare med Evelina. KRAAAM 

Because I'm happy

Godmorgon! Hoppas ni får en himla bra dag även om vädret inte är på topp. Jag hoppas att min dag blir bra, om inte annat så får jag göra den bra! Puss och kram

Godnatt

Kikar in och säger godnatt! Hoppas er dag har varit bra, det har min. Livet är otroligt bra just nu, passar på att njuta. Imorgon är vi lediga, vad som händer imorgon återstår att se! 

Like a drum

Ni får några halvkassa bilder på min Bifrost som var jätteduktig idag. Åh vad glad jag blir. Evelina fick till en början longera oss med inspänningar så han kunde hitta balansen med ryttare på ryggen i traven. I början var det lite traggligt och han ville helst tölta, men sen släppte spänningarna och jag kunde sedan ta tag i tyglarna och rida själv. Så skönt att till en början bara fokusera på arbetet och inte behöver tänka på volten och vägarna. Givetvis ska det också funka men ibland behöver man en liten skjuts. Släppte sedan på allt och han fick gå helt efter mig, åh så fin han blev. Min lilla stjärna! 

Annars har vi haft vanlig praktik, tagit hand om minisarna och Tommy som går på Lottas Social omsorg i lantlig miljö. Det är så kul att ta hand om sådana som han. Att dom får känna sig tillräckliga och duktiga då de flesta människor oftast tycker de är ivägen och förstör. Då kan de komma ut hit och faktiskt känna sig himla bra. Vilket dom verkligen är!! Man blir så glad över att göra andra glada. 

Monday

Tog mig en sovmorgon till 9 eftersom jag börjar praktiken 12. Sagt hejdå till världens bästa storebror. Lite jobbigt, men det är ju inte sista gången vi ses. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på serie, ta det lite lugnt ett tag och hoppas på att regnet försvinner tills jag ska ut nästa gång. Hoppas ni får er en bra måndag! 

Summerburst

Biljetter till summerburst i stockholm är fixade, är man lycklig eller? Kommer bli så himla bra detta!!! Något som man verkligen ser fram emot. Förstå själva att stå framför David Guetta, Hardwell, Calvin Harris eller Martin Garrix och bara go wild and crazy?! Showtek, dada life och ååh afrojack nej jäklar vad bra detta kommer bli!! 

Mysig eftermiddag

Bäddat rent i sängen, typ bästa känslan när man kliver ner i en renbäddad säng. Så ska man vara nyduschad också, mys. Nu är det iallafall te och nostalgiprogram som gäller. 

Godmorgon solstrålar

Godmorgon!
Vaken för en timma sedan, men ändå! Dagen har inga planer. Får passa på att fixa med kaninerna och stallet. Ska till största del bara ta det lugnt, det behövs det med. Molnig dag betyder inte att solstrålarna är borta. Både uppe i himlen och här på jorden. Bra människor finns det här och det ska jag glädjas åt idag. Hur otroligt bra vänner jag har! Kram på er. 

You are pretty amazing

Ställde upp för storebror då han ville ta itu med hans hår. Fick förfrågan om jag ville klippa det, inte säger man nej till att hjälpa till. Blev faktiskt ganska bra om jag får säga det själv. Han blev nöjd också, super! Tänkte bara kika in här och säga godnatt. Glöm inte bort att du är underbar. 

Övningsköra

Övningsköra inne i stockholm centrum är det jag hållt på med idag. Körde förbi Systeryster påvägen hem och överraskade Emmy när vi hämtade henne från kalas. Lycklig blev hon, gullungen. Nu är jag helt slut i huvudet, mycket info och en pappa som sitter bredvid en och pratar konstant om kända byggnader i stockholm. Fick tillslut säga att jag inte kan ta in mer information, sen köra bil på det. Haha aja. Jag överlevde stockholm centrum, haleluljah. Hoppas ni har er en bra lördag! 

Please don't judge me

Möte på förmiddagen som faktiskt var välbehövligt. Kändes som jag smällt in i väggen riktigt hårt. Det löste sig under dagens gång då jag tillbringade resten av dagen ute på praktiken. Red 2 hästar. Min egna och Tyra. Tyra är ett fux-sto, riktigt trevliga gångarter. Stora och fylliga. Sedan har vi också hoppat med minisar, pysslat om dom och släppt ut stoflocken i sommarhagen. Så himla gulliga! Nu är kroppen mör på riktigt. Ska slänga på lite serier och andas ett tag! Kram till er. 

Hey little fighter, soon it will be brighter


 
 
 
 
Det ena leder snabbt till det andra. Nej, usch på denna kväll. 

Härlig dag

Bifrost har fått ny sko, yaay. Alla skor på och jag kan rida igen. Red direkt han fått på skon och kan säga att jag aldrig suttit på en piggare Bifrost. Han drog minsta lilla millimeter jag släppte. Galen häst. Men det är tillåtet det med! Nu ska jag lägga mig under en filt och kolla på serier, som jag förtjänar det! Så himla bra dag detta vart. 
 

Detta gör mig riktigt förbannad

Detta gör mig så brutalt arg. Att man kan på något sätt finna sig i att det är tillfredställande att göra detta mot ett oskyldigt djur får mig att bli mer och mer äcklad mot mänskligheten. Det här stackars djuret har absolut inget att säga till om. Nej fyfan för vilka äckliga, vidriga, idiotiska och omänskliga så kallade människor det finns i vår värld. Tyvärr så stoppar inte ord dessa händelser, heller inte att trösta ägarna och djuren som blir utsatta. Det finns människor till allt, även till brutala saker som dessa. 

Denna otur

Började 1, så himla skönt. Tog upp alla minisar till stallet, herregud så gulliga och små. Hovslagaren skulle komma ut och verka de små. Longerade, tumkörde och pysslade om hästarna tillsammans med en av Lottas brukare som var ut idag. Lotta har ju eget företag, social omsorg i lantlig miljö. Det är så himla kul att se på hur glada de blir när de får ta hand om hästar, hjälpa till och känna sig bra. Blev sen kvar längre efter vi slutat då stackars minihästen på 1 år fick kolik. Veterinär samtidigt som hovslagare. Blev lite körigt. Förhoppningsvis mår hästen bättre nu!! Har också fått reda på lite saker om stallet och känns som att det kommer bli kaos. Det är typ så mycket jag vet.. Vi får hoppas på det bästa! Nu ska jag iallafall slänga mig i duschen, ta det lugnt och kolla på serier!

Godmorgon

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit bra. Själv har jag sovit i över 12 timmar, jätteskönt och välbehövligt. Min frossa, värk i huden och feberkänslan nästan som influensa visade sig vara allergi. Skönt att få det förklarat. Nu ska jag upp och äta frukost, ta en promenad med vovven, fixa kaninerna och ta det lugnt. Kanske städa lite? Bäst att passa på när man är ensam hemma. 

Hej mitt namn är...

Hej, mitt namn är Bifrost. Jag är en livsnjutare på 8 år, fyller 9 vårar i Maj. På mina 400 kg brukar jag filosorera, mestadels i solen precis som min matte. Om jag får säga det själv så är jag väldigt smart och charmig, men gör också oftast som min matte säger åt mig att göra. Förutom när det kommer till... Eller nej förresten jag gör precis allt matten säger åt mig att göra. Men trots det har jag mina småknep. Ibland när matten vill få mig att jobba brukar jag låtsas att jag är en fisk som ska simma jättefort ifrån en håv. Eller de gånger jag leker att jag är en kanin som stampar med foten i marken när det kommer en fara. Det brukar jag göra. Jag älskar mat, det är bland det bästa som finns. Kommer du med ett äpple är du definitivt min bästavän livet ut. Gör du dock flätor i manen på mig så mina grabbar ser mig så är du hatobjektet livet ut. Jag vill ha min långa, fina man utsläppt. Sådär lagom manligt! Hälsningar, Bifrost eller Bebis som matten brukar kalla mig. 

Jag gjorde allt för dig och du gör ingenting för mig

Såhär har min dag sett ut. Bifrost har tappsko, igen. Underbart! Han njuter iallafall! Frysit konstant och kroppen värker, ingen feber, Joråsatte livet rullar vidare. Ställde in mina planer idag iallafall så jag kan vila upp mig till morgondagen. Börjar 1, så skönt! Har inte så
Mycket mer att säga än att nu ska jag göra mitt huvud några kilon klokare! Kram

April, april

Umgås med min häst hela dagen är inget man tackar nej till. Vädret är på våran sida och jag är glad. Kan inte bli bättre! Nej, ut med vovven innan det är dags att gå! 

RSS 2.0