Staring at the moon

Åh vad jag inte är taggad på att lämna sommaren. Om 24 dagar åker jag till varmare breddgrader och jag kan inte längta mer. Från vår lilla shoppingrunda så hittade jag även en jättemysig tröja, ett linne, träningsbyxor, nya hörlurar (min kanin tuggade sönder kabeln till mina gamla haha) och ett par jeans. Allt passade perfekt och känns bra att fylla på garderoben med massa nytt. Man mår så mycket bättre med nya fräscha kläder. Ett perfekt avslut på en lugn och skön helg! Nu ska jag göra en kopp te och starta en serie, tända ljus och bara vara! 

Bra shoppingrunda

Hittade allt jag ville ha och lite till. Gjort av med ungefär 3000, ja herregud. Tur man tjänade bra i somras. Dessa två saker åvan har jag väntat med länge att köpa. Men idag gjorde jag det. Bettet har säkert många åsikter. Men min åsikt är att min häst funkar jättebra på det, han accepterar det och tro mig, jag känner min häst såpass mycket att jag vet när han inte tycker om ett bett. Vare sig det är skarpt eller inte. Jag får tag på honom på ett annat sätt. Inte på ett sätt att krulla ihop sig, utan att ta i med bakbenen samtidigt som han är stabil i munnen. Formen skiter jag egentligen fullständigt i. Det är bakbenen jag vill ha. Så nu ska jag ut till stallet och pyssla om hästen. Får se om jag tar en liten runda. Han fick ett bra träningspass igår.. 

I'm right beside you when you need me

Godmorgon, har ni sovit bra? Det har jag. Har precis ätit en god frukost och ska snart hoppa in i duschen. Blir en tripp till Erikslund med Hanna och Linnéa, trevligt! Lite nya kläder som jeans och mysiga tröjor behöver jag. Får se vad man hittar! Nej nu väntar duschen, hoppas ni får en bra dag! 

Dagens samhälle

Fastnade på denna låt idag när den spelades upp i radion och var bara tvungen att leta upp den. Det är värt att lyssna på den och lyssna noga på texten i låten. Dagens samhälle i ett nötskal. Allt man måste göra för att passa in som människa. Det enda du måste göra och det enda du bör göra är att vara dig själv. Inte lyssna på vad andra tycker och tänker. Man behöver inte vara på ett visst sätt. Alla duger precis som man är. 

This is what you want, just so they like you

Bild ifrån när jag passade 7 galna valpisar i somras, så otroligt söta! Minst sagt trevlig kväll. Underbara människor jag har omkring mig, jag är så lyckligt lottad! Ska nu starta serie och sedan sova. Kram och godnatt! 

Du kan inte styra kroppen, kroppen styr dig...

Bild fotad av min fina vän Evelina!
 
Det var en mening jag nappade till mig från mötet i fredags. För har ni någonsin tänkt på det? Du kan aldrig styra din kropp. Är du kissnödig så är du. Sinnet säger att du kan lyfta 300 kg bänkpress men kroppen säger att du bara kan lyfta 100 kg. Och så är det. Skulle du lyfta 300 kg bänkpress så skulle det förmodligen göra ont och du skulle kunna bryta dig. Då gör det ont och kroppen säger ifrån genom smärta. Likadant är det med hunger. Är du hungrig så betyder det att kroppen måste ha mer energi. Kroppen är det viktigaste vi har, så varför straffa vår stackars kropp när huvudet är dumt? Varför ska en oskyldig kropp ta emot smällar, när det i faktiskta verket är sinnet som skulle behöva sig en smäll eller två. Man skulle aldrig kunna pressa en kropp till att lyfta tunga saker utan muskler. Du skulle bryta dig själv. Du lever i en kropp som bara har en chans, det är viktigt att ta vara på den. Så hur mycket du än vill så kommer du aldrig kunna styra din kropp, det kommer alltid vara kroppen som styr dig och det bästa du kan göra för dig själv och din kropp är att lyssna på den. Kroppen är det viktigaste vi har. Så ta väl hand om den.

Lördag

Tog en lång skön sovmorgon och en lång brunch. Var ute på charlottenberg vid 2 ungefär och ridit fina Naela. Man bara sitter med ett stort leende så fort man rider den där hästen. Äkta glädjespridare. Styrde sedan bilen direkt mot mitt stall där Bifrost gick som en kung. Tränade lilla Totte tillsammans med Lotta också. Gick super! En vecka kvar till utställning. Nervööst! Vart bland hästar enda fram till halv 7 och nu ska jag rasta Boopi innan jag åker hem till Linnéa för en bra kväll med massa mys. 

You just have to get up

Lever på te idag. Halsen fuckar ur totalt. Trots det så blev det en liten promenad fram och tillbaka till stallet. Nu är jag hemma igen och ska starta en film och bara ta det lugnt. Pyssla med naglarna och skriva i min lilla bok. Har lite saker att sysselsätta mig med helt enkelt. Men nu först en mysig film med tänds ljus och myskläder! 

My sweet little pill

Möte på förmiddagen, skola på eftermiddagen. Bara en lektion vilket är jätteskönt. Nu är jag hemma och ska lägga mig i sängen och vila ett tag. Ont i huvudet och halsen irriterar som bara den. Knappt någon sömn då hostan var där. Jättejobbigt! Ska sedan ut till stallet och motionera Totte. Träna på trav och mjuka nedsaktningar samt vändningar. En vecka kvar till utställning.. Nervös redan nu haha. 

Stay alive

Oj vilken dag. Inte vart hemma någonting alls. Har vart på äventyr med Evelina. Hjälpte till att förbereda inför tävling som är i helgen, vart på verkstad, ridit hästar och ja.. Åkt runt till massa ställen och bara gjort nytta helt enkelt. Nu ska jag tvätta bort sminket och sedan slänga mig i sängen framför ett avsnitt av PLL! 

Do things that makes you happy

 Är så glad för allt jag har runt omkring mig. Allt som existerar runt omkring mig. Jag har fantastiska vänner, djur och familj. Man hamnar lätt i tankar om saker man inte har, att man mår dåligt för att jag inte har tillräckligt bra kropp, är så totalt efterbliven eller inte har något som är tillräckligt bra. Kan garantera att det inte bara är jag som tänker så ibland. Men är det verkligen så viktigt? Varför ska jag sträva efter att leva upp till en kropp som inte ens är hälsosam att ha när jag har så himla bra vänner omkring mig som accepterar mig som jag är? Eller varför ska jag alltid trycka ner mig själv för att jag inte är tillräckligt smart, eller bara är allmänt efterbliven när jag har så många andra bra och betydelsefulla saker i mitt liv? När du tänker på saker du inte har, glöm aldrig de saker du faktiskt har. 
 
Du har ett tak över huvudet, bra vänner, en skola att gå till, i mitt läge så har jag en häst att ta hand om och massor av andra djur. Jag säger inte att det inte är tillåtet att ibland drömma om saker eller säga att "det där vill jag ha". Men det viktiga är att man inte glömmer de saker man faktiskt har. Det finns så många som säkerligen drömmer om att ha ditt liv då det faktiskt finns dom som inte ens har ett tak över huvudet eller mat för dagen. Jag är lyckligt lottad som har det liv jag har. 

Do wathever just to stay alive

Haft en bra kväll med mina favoriter. Är så glad i dessa så ni anar inte. Har haft en bra dag! Fick ett besked som fick mig i glädjetår, min syster får en liten flicka i Januari. Hur kul?? Åh kan redan se hur söt hon kommer vara. Ska bli så kul att bli moster för andra gången, can't wait! Nej hörrni, nu blir det ett ph- avsnitt och försöka sova! Natti

Lost myself in the war against myself

Tappat kontrollen helt. Är så långt borta ifrån mig själv så jag vet inte vad. Har inte skrivit schema för denna vecka och det är rent ut sagt kaos. Slutar med att jag städar i all förtvivlan och försöker att få ordning på allt. Men egentligen är det nog huvudet som behöver städas. Nu ska jag släppa allt, hoppa in i en dusch och sedan åka in till köping för att umgås med mina bästa på bilden ovan. Idolmys för hela slanten! 

Stalldag

Sura idag. Kaos som vanligt med mina knasbollar. Helt sjukt vad livet skulle vara tråkigt utan dom. Ridpasset gick bra. Fick rida ny häst, himla trevlig. Gjorde klart ett arbete som vi fick idag, chockerad. Då det alltid brukar vara "jag/ vi gör det sen". Körde bil så jag skulle slippa gå med en 10 kg väska i flera km. Vill helst inte bli mer sne än vad jag redan är. Nu ska jag ringa lite samtal och fixa. Kvart i 5 måste jag vara fräsch och inne i stan för att gå på arbetsinfo (?). Har fått jobb på bemanningen, dom ringde och fråga så jag sa ja! Spännande!! 

Rida är bra för kropp och själ


Stjarnas pass blev bra. Blev mycket lydnad då vi hade lite problem i början. En spänd och kall häst är inget bra för lilla Stjarna. Blev att snurra runt i padocken i panik innan hon tillslut stannade och insåg att det inte var så farligt ändå. Nu ska jag inte gräva ner mig i det negativa då hon förövrigt gick bra. Bästa Stjarna. När hon väl öppnar upp sig till en så är hon världens trevligaste. Blev många övergångar och arbeta framåt. Riktigt fin i slutet och helt avslappnad. Är så tacksam för förtroendet av Ida att jag får rida hennes fina pållar. Nu har jag tänt ljus, rökelser och startat musik. Time to write

Tisdag

Igår fick mina små bebisar renstädat. Tänk hur mycket dom vuxit. Helt galet. Dom var ju så små och söta. Nu är dom gigantiska och söta haha.. Har precis kommit hem från skolan och ska ta i mig lite mellanmål innan jag åker till Charlottenberg för att rida Stjarna. Gullhästen själv! Annars så har denna dag vart otroligt seg. Har jobbat på bra och så men har inte haft hjärnan med mig. Jättejobbigt. Blir tidigt ikväll känner jag. 

Det kommer aldrig vara över

Vet ni vad som är så underbart? Det är att rida ut på sin underbara häst, bara rida utan mål. Snurra runt i skogen och sluppa tänka på verkligheten. Man fokuserar på så mycket annat så alla tankar som bara förstör hela tiden försvinner för stunden. De är underbart. 

Nu är jag hemma och ska sätta igång att städa åt mina guldkorn till kaniner. Hoppas ni har er en bra dag! 

~




Skön kväll

Blev en powerwalk till och från stallet med bra musik i öronen och under tiden jag var i stallet så sprang jag med Totte. Gick bra det. Vet inte hur länge sedan det var jag tränade. Det finns ju orsaker till det.. Men nu ska ingenting stoppa mig. Pussade och pysslade lite med Bifrost också. Han fick stå idag då han vart så duktig de senaste två passen. Snälla Evelina red Frosté igår och fick glada nyheter om att han skött sig! Så duktiga. Nu blir det mellanmål och lite lugnt innan jag somnar! 

Feeling like a bag of shit

Aldrig vart såhär seg. Huvudet tyngre än någonsin och mår illa. Allting snurrar när jag ligger ner, då är det illa. Håller på att laga lunch, det blir ungspannkaka. Ibland så förvånar man. Ska sega mig ett tag till, piggna till i huvudet och sedan gå till stallet för att träna med Totte. En minishettis som ska komma i form till utställning så tänkte då drar jag med honom på lite träning. Nej åter till köket! 

Lugn söndag i all ära

Vaknar alltid så himla tidigt dagen efter jag druckit.. Kan aldrig sova ut som många andra gör. Har hunnit duscha då jag kände mig så äcklig. Fixade en god frukost som nu står på min säng och väntar på mig. Hade iallafall kul igår med mina pinglor. Vi var på hantis som det var jättelänge sedan jag var på. Kul ändå att känna igen så många och få umgås med nya människor. Alla var goa och glada, precis som det ska vara. Nu blir det sängläge, serier och frukost. 

Lördag

Oj vad jag sovit. Men det blev sent inatt så det är väl bra det. Ska ta mig upp ur min übersköna säng för att äta en god frukost. Tänkte sedan städa lite innan min kusin och morbror kommer. Trevligt att få träffa dom, händer typ aldrig. Har bara 4 kusiner, två på mammas sida och två på pappas sida. Dom från mammas sida har jag haft världens bästa barndom med. Så mycket bus som vi gjorde, helt sjukt. En bra start på dagen iallafall, hoppas ni alla mår bra! 

Bra kväll

Åkte hem till Linnéa nu på kvällen. Kollade på film, drack te, mös och pratade. Man kan prata om precis allting, det är så det ska vara. Agerade fylletaxi åt modern min och nu är vi hemma. Ska ta en dusch och sedan ladda för en lång och skön natt med bra sömn! Godnatt 

Jag kan, jag vill, jag ska

Hade möte idag så hoppade skolan på förmiddagen. Från och med idag så ska allt bara bli bättre. Den enda som kan se till att det blir bra är jag själv. Jag har inte vart öppen om detta i min blogg förut, men det handlar om så lite, lite tills min kropp kan bli hel igen. Att ge upp nu vore som att hoppa av hästen och avsluta när man är så nära att få igenom arbetet. Hur som helst så var jag tillbaka i skolan efter lunch och hade då "lära känna ettor och tvåor", alltså uppdelade i grupper och prata om hänsyn, respekt och allt sådant där. Inte så jäkla intressant om man får säga det själv, men himla skönt att slippa lite lektioner! Nu ska jag iväg och hämta mami och sen vila lite! 

Bästa kvällen

Bifrost levererade som aldrig idag, så glad efter ridpasset. Han fick gå två ridpass då jag hade Hille att rida också, så då fick Evelina hoppa upp och rida Frosten. Jäklar vad han gick i slutet. Ååh bästa hästen! Hille var det bara framåt som gällde. När han väl får tag i tölten och suger fram så är han himla fin! Himla nöjd med honom! Galopperade lite, lät han sträcka ut sig i lite högre tempo. Det tackade han inte nej till. Är så glad att ha glädjespridare till hästar omkring mig och givetvis bästa Evelina. Aldrig tråkigt när det går bra, underbart. Nu ska jag vika tvätt och inte tänka på allt bra jag har i livet. Skita i alla helvetes tankar och bara njuta för en gångs skull! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft! 

It makes me happy

Kurserna Samhällskunskap och psykologi började idag. Båda verkar himla intressant så tror mina torsdagar blir bra trots allt! Nu ska jag och Evelina ut och rida i stallet, bättre eftermiddagssyssla kan man inte hitta. Kramiis 

Nostalgi

Något jag hittade under sängen idag när jag städade var denna. Har inte spelat på flera år så idag drog jag fram den och spelade. Åh vad länge sedan det hände, så skönt och avkopplande. Börjat öva in låten What about love med Birdy. Så fin. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan krypa ner i en renbäddad säng. Himlen själv! 

Tvätta och mysa runt

Kommit hem från skolan för ett tag sedan och sedan dess har jag ätit mellanmål och vilat lite. Har beslutat att stanna hemma, alltså inte åka ut till stallet. Red i skolan och är helt slut. Så min lilla hjälte får vila och det gör honom absolut ingenting. Ska istället göra rent allt jag äger och har. Tvätta alla kläder, stallkläder, sängkläder och städa rummet. Kasta lite papper så jag får ordning och reda samtidigt som jag ska mysa runt i mina favoritmjukisar och sockor. Underbar eftermiddag med andra ord, tjing

I want to see the stars without you

 
You lost, a part of your existence
In the war, against yourself
And the lights, 
They light up in lights of sadness
Telling you, it's time to go
 
Jag har levt i skuggan av min inre fiende alldeles för länge. Jag har nekat det mest ofattbara så länge jag kan komma ihåg. "Jag har inga problem", "jag är denna människa". Oj, det är de största lögnerna jag sagt alldeles för många gånger, bara för att gömma mig själv ifrån verkligheten. För kunde jag verkligen ha problem? Varför skulle just jag ha problem? Nu när jag kollar tillbaka på bilder som jag tagit för ett år sedan värker det i hela kroppen, hur kunde jag intala mig att jag inte hade små monster, som är så stora innanför mitt huvud? Som styrde mig varje millimeter. Jag var besatt av kontroll över mat och vikt. Jag var så duktig på att dölja allt helvete jag inte ens själv insåg att jag hade innanför pannbenet. Jag kan inte säga att jag är nära ett slut, då jag än idag ljuger för mig själv. Men jag vet att jag är på god väg. Jag tar mig uppåt på små trappsteg. Hur rädd man än är, hur många motgångar man än får så ska man fortsätta framåt. Fortsätta framåt och visa vilken fighter man är. 
 
Att vara besatt av något som att väga sig, ha stora kontrollbehov på vad man stoppar i sig och att det absolut inte får överstiga en viss siffra är inget liv. Det finns inget bra med en livsstil som den. Denna helvetes sjukdom får dig inte bara att tänka på vad du stoppar i dig, den ändrar ditt humör, intalar dig saker som egentligen inte alls stämmer. Den får dig att oroa dig över saker som inte alls är nödvändigt att oroa sig över. Den ger dig både ångest, panik, stora kontrollbehov och en fel självbild. Den tar alla svaga tillfällen i akt och trycker ner dig något ytterligare, "bara för att du förtjänar det". Detta lilla monster som är så stort förstör så otroligt mycket för dig, den får dig att tro saker som andra människor kan tycka är helt idiotiskt att ens tänka på. Den får dig att ljuga för dina vänner, familj och för dig själv. Det finns ingen liten gnutta ärlighet i detta monster. Den ger dig inget annat än ett helvete. Jag ska nå toppen av denna långa resa och när jag står där på toppen ska jag titta ner på helvetet som förstört mitt liv och vara så jäkla stolt att jag klarade av att besegra den som drog ner mig till botten. 
 
Jag har kommit långt i denna kamp, men har minst lika långt kvar att gå. Jag skulle aldrig kommit såhär långt utan min underbara familj som har vart runt mig och gjort det bästa de kan för att stötta mig trots mitt helkassa humör mot dom. Mina otroligt fina vänner har gjort mer än vad jag kan begära. Utan er skulle jag nått botten. 
 
Det finns så mycket mer i livet att se och uppleva än att kontrollera siffror, kontrollera vad man stoppar i sig och må må dåligt över att man misslyckas. Varenda en utav er där ute förtjänar att må bra och det är något vi tillsammans ska kämpa för. Oavsett vad vi går igenom, så ska vi kriga oss till toppen och sedan stå där och se en helt annan värld.
 
 
 
 

Helkasst ridpass

Det gick inge bra alls att rida min springare idag. Gick rent ut sagt helkasst. Känns som att vi har fastnat rejält, ingenting händer. Men det är bara en av alla tusen vanliga svackor vi har. Känner för att avbryta allt och bara börja skritta. Klättra, svänga runt i skogen och träna lydnad och ha roligt. För detta funkar inte längre. Skritt är den gångart man måste ta itu med om ingenting annat går bra så here we go. Annars så är han ju så söt min lilla pärla. Hjälpte Lotta att springa med Totte. Ska hjälpa henne och ställa ut honom, himla kul men jäkla pirrigt. Det är lättare att kontrollera en storhäst än en liten galen minihäst... Får träna!! Nu ska jag mysa ner med tända ljus och kolla på idol med en tallrik mat vid min sida. Kraam

Bra gårkväll

Tacos med mina fina vänner igår i världens mysigaste lilla stuga med filtar och tända ljus. Stället var så avlägset att det inte ens fanns teckning på mobilen, paniken där. Men det gick bra och hade det himla trevligt. Bästa avslutet. Denna helg har vart grym! 

Idag var det upp klockan 7 som gällde för att hinna duscha innan skolan. Tog bilen då jag dröjde ut på tiden en aning..  Ungefär en timma höll skolan på då man bara skulle vinka åt nya rektorn och fixa lite papper. Sista året i skolan och det känns förjävla bra, men samtidigt väldigt läskigt! Det blir mjukstart enda fram till v.37 med dagar blandat med vanliga lektioner och sktiviteter, funkar för mig. Next up: Stallet! 

You change your mind, like a girl canges her clothes

Behövde komma på andra tankar så jag bestämde mig för att göra en tårta. Lyssna på musik och pyssla. Är nöjd med resultatet och kan inte bli ett bättre avslut på sommaren än med en sommartårta. Nu ska jag iväg till Linnéas stuga där massa andra väntar. Kommer bli en bra kväll och ett bra avslut på mitt sommarlov. Ta hand om er

Frukost

Gossip Girl och frukost på sängen, underbart. Myst runt hela morgonen och ska fortsätta med det ett tag till. Sista lediga dagen innan skolan drar igång igen... Har aldrig vart såhär otaggad till att gå till skolan. Inte för att jag brukar vara taggad inför skolstarter... Men denna gång är bara så jobbig. Får tänka på att jag har mina underbara vänner omkring mig. Sen ska jag inte göra mer än vad jag behöver. Plocka bort ämnen om jag inte orkar med dom, osv. Men idag ska jag ha en bra dag. Det regnar ute och jag ska fortsätta kolla lite serie innan jag startar min dag på riktigt. Kramis

Bra gårkväll

Gårkvällen blev himla bra, dansade, skrattade, drack gott och hade alla mina favoriter omkring mig. Idag vaknade jag vid 10, pigg och glad. Tog bussen in till Västerås vid 12 för att betala resan till Rhodos, alltså detta händer verkligen! Lite mer än en månad kvar tills flyget går. Kom hem vid 4 och sedan dess har jag vilat, släppt in Bifrost med kompisar, ätit med familjen och kollat på GG och bara tagit det lugnt. Nu ska jag tvätta bort smink, tända ljus och lyssna på musik och hamna i min lilla bubbla. Ta hand om er! ~När man har haft bråttom länge måste man stanna upp och vänta in sin själ.~ 

So happy...

Varför så glad? Jo, sista jobbdagen idag, hästen är nyduschad, fick hjälp av bästa lillebror att hålla i hästen, hur snäll?? Har skrattat hela eftermiddagen till vine och youtube- klipp tillsammans med lillebror och hjälpt mamma att handla mat. Nu ska jag snart sätta mig på bussen med Linnéa och Hannii för att åka hem till Malin där ännu fler vänner väntar. Sofies födelsedag idag ich vi ska göra den till hennes bästa. Krogendebuten är den bästa! OCH kan ni tänka er att nästan alla mina närmsta vänner är samlade på en och samma plats?? Ååh jag är så glad! Kommer bli en bra kväll detta. X 

Underbara saker händer

Näst sista jobbpasset idag, imorgon går jag in på mitt allra sista. Ska bli himla tråkigt, men ändå himla skönt. Ser fram emot denna helg också. Mycket roliga saker som händer. Alla djur är skötta för idag, har precis ätit kinamat och ska nu duscha för att sedan krypa ner under täcket och sova. Godnatt

Världens bästa

Bättre avslut på kvällen kan man ju inte få. Mina favoriter Hannii och Linnéa kom förbi och sedan dess har vi pratat, druckit te, badat och kollat på skräckis. En underbar kväll helt enkelt. Dom är sådana vänner man alltid vet att man kommer att ha vid sin sida, dom finns där oavsett vad. Nu måste jag sova, imorgon är det roliga äventyr som väntar innan jobb. Tomorrow is a mystery and I can't wait to see how it turns out. Leende på läpparna och kriga dig igenom alla motgångar, inget kan och inget vill sänka dig. Godnatt

Don't talk shit, it makes you uglier

Är hemma efter att hälsat på sysslingarna och lämnat pappa som ska iväg till Norge. Ska städa lite, komma på lite andra tankar. Bästa som finns. Dunka hög musik och städa. 

Today is a gift

Han är för söt. Godmorgon på er förresten? Sovit gott? Det har tyvärr inte jag gjort men så kan det vara ibland. Ska snart fixa lite frukost och sedan sätta mig framför några avsnitt av GG innan jag ska skjutsa iväg pappa till sin kompis. Har inga bestämda planer idag, men det ska vi försöka ändra på, hoppas ni får en bra dag 

Smile at those bitches who's trying to sink you down

En bra dag. Jag var på topp. Vi har reserverat platser till Rhodos, jag har fått umgåtts med mina 4 favoriter, jag har ridit på min guldstjärna tillsammans med Evelina på Viljar och avslutades med vår standard te och smörgås efter stallet. Hon är så underbart bra den människan.

Home is when i'm with you

Blev sovmorgon, enda till klockan var 11. Skönt det. Sedan har jag myst runt i shorts, sovtröja och sockor, kollat på några avsnitt av GG och ätit. Nu ska jag in till västerås och möta upp mina efterlängtade flickor. Vi ska kolla efter resor, spännande va? Har på mig jeans för första gången på hela sommaren, inte kul alls. Tur man har så fina solstrålar omkring sig iallafall! Glad dag på er, kraam

Wherever you go, bring your own happiness

En hel jobbdag har jag tagit mig igenom. Blev inringd på eftermiddagen, så blev två vändor till jobbet idag. Ny avdelning och det gick så fel det bara kan bli, men man lär sig av sina misstag. Det var nog sista gången de ringer till mig iallafall, haha. Slutade 8 så nu har jag hunnit äta en god tacos och ska ta cykeln till stallet för att rida 2 bushästar. Är jag glad? Ohja. Hoppas ni är glada och mår bra, det är ju trots allt sommarlov. All frihet i hela världen. 

Jag ska resa mig ur askan, upp på mina knän

Ååh måste bara säga hur glad jag är. Vart i stallet hela dagen och är laddad mer än någonsin med positiv energi. Denna helg var menad till att läka och samla energi. Hade jag inte sjukanmält mig igår hade jag aldrig mått så bra som jag gör idag, tack. Ridit 4 hästar. Började med Hille, därefter åkte jag ut till Charlottenberg och red Stjarna i skogen och på grusvägen. Gick som klockan själv. Avslutade med att rida Naela tillsammans med Anette på Framtid. Hon bara gick, så kul att rida fina hästen. Därefter åkte jag ut till Bifrost och tog en sen kvällstur i fullmånen tillsammans med Lotta på Viljar. 

Emellan allt så har jag ätit mat med Olav, Daniel och familjen. Har äntligen släppt på bromsen och börjat bearbeta allt som händer. Har börjat ge Daniel en till chans. Det tog tid och det kommer fortfarande vara tungt då han gjorde som han gjorde, men förr eller senare måste man förlåta människor. Känner mig 1000 kg lättare i huvudet och är positivare än någonsin. Nej nu måste jag sova. Kramis 

Mysdag

Blir en dag bland hästar. Mysigt värre. Rider Hilmir och Bifrost, sedan måste jag stängsla om lite i Bifrosts hage då han på något sätt lyckats dra med sig tråden. Stackarn är uttråkad. Har ingen plan på vart jag ska rida, men blir förmodligen runt fältet. Tänkte galoppträning på Bifrost och på Hille får vi se. Har börjat ge Bifrost olja i maten då han skulle behöva lägga på sig lite extra till att kunna omvandla muskler. Eftersom han kommer börja ridas mer och mer nu så måste han ha mer att ta av. Nej dax att sätta fart, kramis

I love this

Bästa avslutet på kvällen med Kung Fu maraton med mina favoriter. Kom nyss hem och ut ur en dusch. Ska lägga mig i en renbäddad säng med rökelser som förhoppningsvis rensar luften i rummet. Älskar mitt nya hjärta jag köpt med bra ord i det. Nu är jag laddad för en natts sömn utan konstigheter. Kram och godnatt 

Obeskrivlig kärlek till sommaren

Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar sommaren. Allt som hör till den är helt amazing, minus alla kryp dock... Men så länge värmen finns så är jag glad. Hade världens konstigaste natt inatt. Hade så många som kollade på mig, stod vid min säng och kollade på mig. Kunde se alla så tydligt men har ingen aning om vilka de var. Fick panik när jag ville vakna till, fastän jag var vaken men samtidigt så trött så jag var helt förlamad. Slutade med att jag vaknade upp helt skakandes då jag försökt resa mig upp när min kropp var helt off. Jätteläskigt. Så sömnen har väl vart sådär. Har vilat hela dagen framför serier, nu känner jag mig piggare så tänkte ta mig an att byta sängkläder. Ha en bra dag

#rixfmfestival

I torsdags var jag, Hanna och Linnéa på rixfm festival där vi äntligen fick se vår Eric Saade. Som vanligt gjorde han ett bra framträdande. Det var ju såklart en massa andra artister där också så som Amanda Fondell, Robin Stjernberg och John de Sohn. Alltså Robins röst är ju att dö för, han har nog aldrig suttit en ton fel i hela sitt liv och han har en otrolig sångteknik. 


The demons inside of me

Ridit dessa två svarta faror. Stjarna får all beröm idag då hon är så, så fin. Blir bara bättre och bättre. Sitter och ler hela ridturen, hon kan och hon kommer bli så fin när hon är "klar". Naela är som vanligt alltid fin. Hon var himla pigg, men vi gjorde något bra utav det också.

Imorgon skulle jag jobbat men kroppen försvarar mig och ger sig in på sjukdomar. Så jag ska vara hemma och lyssna på min kropp som inte fått vila på vet inte hur länge. Vila upp mig och hålla mig ifrån feber och annat skit. 

Låt mig vara din soldat

Lite bilder från veckan. Nattbadat, gjort bus med Emmy och ridit på den söta hästen på bilden ovan. Idag kommer det upp bilderpå vad jag gjorde igår kväll tillsammans med Linnéa och Hannii. Bästa kvällen, halft döv men är lika glad ändå. Nu ska jag fortsätta jobba, hoppas ni får en amazing dag. 

The ground is wide open and I'm fallin right down there

Vad händer? Familjebesök, alla har vart här. Trevligt det att få se storasystrarna och mosters gullunge. Ridit som bara den. Har nu 5 hästar att motionera. Bifrost, Naela, Stjarna, Silver och Hilmir. Synd att man jobbar så konstiga tider och att jag hade besök mitt upp i allt. Igår var det chilldrickarkväll hemma hos Linn. Jag och Linnéa drack drinkar, Mojito och Malibu. Blev lite för mycket av det goda men samtidigt väldigt roligt åt mig själv.. Idag vaknade jag som vanligt pigg och glad men om jag ska vara ärlig så slog det till på eftermiddagen med illamående. Inte kul alls att jobba bakis, inget jag gör om. Usch vad jobbigt det var och vilket kort tålamod jag fick. Kändes som jag skulle spy så fort jag reste mig upp. Slutade halv 9, besöket har åkt hem och djuren nattade. Nu ska jag s.o.v.a

En dag i solen

Dagen spenderas i solen, solen och solen. Iallafall i ett par timmar. Mina systrar, Emmy och Kenny kommer idag, ska bli himla kul. Längesedan nu! Börjar jobba halv 4, mindre kul en varm dag som denna. Slutar halv 9 och då väntas bus med hästar. Underbart. Hoppas ni har er en bra dag, kramiis

People hurt


Finally home

Dricker vatten som en galning på jobbet. Men de är ju bara bra. Dels är det varmt och sen är vatten bra för kroppen och jag vanligtvis får i mig för lite. Nu ska jag sätta mig i bilen igen för att kasta åt hästen lite mat och därefter åka hem till Linnéa för lite mys. 

Do not have high hopes on life, it never turns out the way you want anyway

Jobbar idag mellan 7- 11 och 15- 20. Nu vet ni exakt hur min dag ser ut. På timmarna jag är hemma sover och äter jag. Jobbar med trevliga persomer iallafall så detta ska nog gå vägen även om det tar emot en aning att behöva jobba på helgen. Vi är förresten redan inne i Augusti månad?? Vad hände liksom? Imorse vaknade jag till flyttfåglarna, hur galet är inte det? Usch vill inte ens tänka på vad som kommer härnäst. Vill ha sol, värme och gröna blad. 

Words

Även om mörka tider kan fånga dig så kommer du alltid, alltid ha dom som kan få dig att se ljuset. Är så tacksam för de otroligt bra vänner jag har, skulle aldrig kommit såhär långt utan er och det är för att ni är så jäkla bra! 

Hästigt värre

Köpte nya ridbyxor, impulssköp och grimma och grimmskaft så nu är pållen på god väg till ett smittfritt liv. Läste förresten att efter 2 behandlingar med imaverol som vi behandlat honom med så ska han vara smittfri. Så han smittas garanterat inte längre nu när fläckarna är helt igenläkta. Men enligt veckoantalen så ska han stå i karantän i 2 veckor till iallafall. Åkte ut till charlottenberg och red favorithästen Stjarna. Herregud vilken fin häst det finns under allting. Ger man henne en ärlig chans kan hon bli oslagbar. Hennes skritt är ju helt fantastisk bara den. Förstå med rätta muskler, avslappning och en tryggare häst så skulle hon bli otrolig! Ingenting är omöjligt. 

Nu har jag precis slängt i mig lite kinamat, på kvällen kommer mina två favoriter hit och myser. Himla najs

Ledig fredag

Tog en sovmorgon, vart vaken sedan 8 ungefär men låg kvar i sängen fram till 10. Så skönt att vara ledig idag. Har inga planer alls, tänkte städa och fixa lite. Men förmodligen till största del kolla på serier. Ska åka in till Köpings hästsport och shoppa hästsaker, allt måste ju köpas nytt nu när han är frisk. Nya borstar, ny grimma, ny padd under sadeln och lite sådana grejer. Sadeln och tränset skrubbas och virkonas och om ca. 2 veckor får han äntligen efter 3 månader kompisar. Oj vad lycklig han kommer bli! 

I admire people who choose to shine even after all the storms they've been through

En mer smickrande bild kan man ju inte hitta. Iallafall så tänkte jag skriva att människan på bilden betyder obeskrivligt mycket för mig. Hon får mig alltid att må bra, vi kan prata med varandra om precis vad som helst, hon förstår och gör allt för att förstå det man går igenom. Hon får en att må så otroligt bra genom sin otroliga glädje. Hon kan få en skratta även fast man bara vill ge upp på allting. En sådan här vän bör alla ha. Jag är inte bara imponerad över att hon är en sådan bra vän utan att hon trots allt skit hon gått igenom så står hon här idag och utstrålar glädje. Starka människor som hon är något världen har ont om och är väldigt svåra att hitta. För mig är hon obeskrivligt bra och skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan min #TeamEvelina- buddie

RSS 2.0