Mitt hjärta

Ett mindre bra möte idag, får se vart detta leder. Nu känner jag bara för att stänga av allt, vara i stallet och umgås med stjärnan min. Han får en alltid att må bra. Jag ska dra åt mig energi från mina djur i helgen och verkligen ge allt ett nytt försök. Detta är bara början på en lång, lång väg. Nu blir det PLL-avsnitt och fredagsmys med mig själv... 

Äntligen fredag

Ser inte fram emot denna dag. Inte alls. Kaos i klassen och kaos i livet. Förhoppningsvis får jag en glad nyhet idag. Man kan alltid hoppas.. Jag kan inte planera längre än min skoldag idag då allt kan hända. #älskarlivetdenhärveckan. 

This sound of silence I can't take anymore

Ska ut till stallet, borra in mig i Bifrosts päls och stå där ett tag. Blä på allt känner jag idag. 

Bra tjejer

Bra avslut på dagen, minst sagt. Prat, skratt och bakning var det vi höll på med. Kul att ses mitt i veckan för en gångs skull. Var himla trevligt. 


Ett ord för dagen- Stress

Ni får en bild på gårdagens goda frukost. Älska mango, vinddruvor och bröd med frukt i. 

Har inte så mycket mer att säga om dagen än att den är ihjälstressad. Alltså riktig adrenalin-stress. Sjukt jobbigt, men något har man väl gjort för att förtjäna det. Nu sitter jag på bussen hem och ska ta det lugnt ett tag innan jag åker in till Köping för att tillbringa min kväll där tillsammans med mina små hjärtan. Kan inte bli bättre avslut på en kass dag som denna. Inga läxor så jag kommer njuta. Iallfall ett tag. Ta hand om er. 

Gullig dag

Min dag i bilder. Så kul att få träna dessa små minisar. Det ger en massa glädje och man mår allt annat än dålig omkring dom så det är ju bara bra. Bifrost var stressad, otålig och spänd typ hela ridturen... Men vi fick en jäkla bra passläggning. Nu var det den sista passläggningen på en månad. Trav och tölt står på schemat. Nej hörrni, nu måste jag sova! 

Som man bäddar får man ligga

Här hittar ni mig ikväll. Framför datorn och lider. Över 2000 ord ska pluggas in, värt ett litet försök iallafall. Måste bara skriva klart helvetes texten först så jag har iallafall något att prata om på redovisningen imorgon. 

Always looking forward to a good night sleep

Blivit ägare, för första gången i hela mitt liv blivit ägare till en husnyckel. Vi har alltid haft "the typical landet stil" och haft en gömd nyckel. Men nu ska det installeras larm och fixas. Är ju en trygghet i sig. Annars har jag gjort spisen kliniskt ren, skojar inte. Ibland får man sina ryck. Gjort pannkakor och städat nedervåningen. Tiden går så otroligt sakta idag, men glad är jag för det! Hann också med att sortera papper. Så nu är allt i sin ordning igen! Umorgon väntas praktik på nya stället, ska bli skönt att pussa på hästen hela dagen imorgon. Godnaatt

01.27.14

Let's drop this shit, fortsätter städa. Ni ser mig bakom damsugaren, tjing 
 
 

20 frågor

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Skulle nog vara i vänner. Det händer så mycket knäppa saker, alla är glada och har roligt nästintill hela tiden.

 

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Jag har alltid velat jobba med djur. Veterinär var det som gällde i liten ålder. 

3. Vilken är din favoritdoft?

Nystädat hus, rökelser, parfymer, solskyddsfaktor (äkta sommarkänsla) och kokoslja (också sommarkänsla). Sommaren över huvud taget luktar ju gott... 

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

 På toppen av ett berg. Förstå vilken utsikt, ensamhet och varje människa som når toppen blir glad över att se mig. (haha) 

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?
 
Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra. Åka ut till hästen och fly haha... nej men ärligt... har ingen aning.
 
6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?
 
Hade förmodligen varit rik by now. Förstå hur mycket pengar man lägger ut... Skulle nog bli väldigt mycket dummare än vad jag är nu. 
 
7. Vilket är ditt favoritverktyg?
 
Hahah... får se? Skruvmaskin är ju ganska bra att ha då man inte träffar spiken om man har hammare... den gör också det mesta av jobbet. Så skruvmaskin for the win. 
 
8. Vad gör du om tio år?
 
Jag äger fetaste gården, jobbar med mitt drömyrke och har en mysig pojkvän. Allt jag begär. 
 
9. Vilken är din bästa danslåt?
 
Lars Kristers... nej men en bra pumplåt som går att dansa till... då spelar det nog ingen roll vad det är för låt. 
 
10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
 
Mina egna kläder, precis som jag själv vill ha dem.  
 
11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?
 
Ganska bra tror jag. Skulle resa, ta ett halvår ledigt från livet och bara njuta på en strand. Donera massa pengar till fonder och må bra.  
 
12. Vad tycker du om ordet hen?

Jo men det är inga fel med det ordet. Att uttrycka sig så till någon person i liknande med att "du ser ut som en hen" kanske inte är det optimalaste. Men att säga hen för att inte tala om ifall det är en kille eller tjej så är det ju okej. Bara man inte säger det direkt till människan själv. 

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak

Har inget recept... men morotskaka är ju något som är himla gott och något jag är bra på att baka. 

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Jag tycker vi överkonsumerar köttproduktionen. Vilket leder till att många djur går åt på vägen... det är ganska äckligt om man tänker efter hur jäkla mycket kött människor äter. Jag själv äter kött, kött måste man äta och det är något kroppen behöver. Men jag överkonsumerar inte varan. 

15. Är du beroende av något?

Tuggummi...

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Hahah herregud kolla nostalgilistan 90's på spotify. Det beskriver all musik som är nostalgisk. Markoolio, Backstreet Boys och Spice girls tillexempel. Hihi älskar nostalgi. Tryck på någon av bilderna för att komma till listaan. 

 
17. Vad gör dig riktigt förbannad?

Oj... svår fråga. Blir nästan aldrig riktigt förbannad.. Men saker som djurplågeri är något som gör mig riktigt arg. Varghysteri är något jag kan gå upp i varv på, herregud. Orättvis behandling av alla slag är något som gör mig arg. 

18. Har du något riktigt bra husmorstips?

För att få ett riktigt fint, blank och dammfritt rum så dammar du först, dammsuger, skurar och dammar igen. Då har du fått upp all damm och alla smulor. Jättebra och nystädat i flera dagar. haha :)

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Kollar nästan aldrig på tv:n så jag har ingen aning om vilka reklamer som går nu. 

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Nej... det tror jag inte.

Knubbigaste ungen. Herregud. 
 

I'm a soldier at a war

En bild från dagen. 
Gårdagens övningskörning var verkligen grymt kul. Sladda runt på ullviparkeringen, något busig kände man ju sig. Åksjukan efterråt var helt klart värt det. Fick testa gasa upp i hög hastighet för att sedan tvärbromsa och se hur lång tid det tar innan man stannat, helt sjukt vilken lång sträcka det är. 

Nu sitter jag på bussen påväg hem efter en skoldag. Städa står på schemat. Längtaar! 

I'll be okay, maby not today. But someday

 
 

26 av 365 dagar

Ridtur med en grupp på 9. Kul och bra träning för Frosten. Han blir så himla galen när man t.ex ska tölta. Då vill han bara köra förbi allt och alla. Är himla nöjd med rundan och kul var det att träffa de gamla stallet. Efterråt fick jag en rundtur i hagarna. Vi ska nämligen ha praktik här så då kan det ju vara bra att veta vad alla hästar heter! Så gulliga. Kommer avlida varje vecka tror jag. Sötchock! 

Nu ska jag sätta mig i bilen framför ratten och övningsköra. Sladda med bilen, ska bli kuul! 

I battle your love every day

 
Bild: Random bild från #TurisiteriNorge 
 
Söndagen bjöd på en lång, välbehövlig sovmorgon efter helgens minimala sömn. Himla skönt. Startat dagen med en frukost och en plan på hur dagen ska se ut. Första momentet är stallet. Ska rida med ett helt gäng både från det gamla, gamla stallet och detta stall. Bra träning för Frost. Eftersom mamma är sjuk så får jag sköta stallsysslorna idag. Blir en bra, lugn och en återhämtardag. Hoppas ni får en bra söndag, kram 

Helgens höjdpunkter

I fredags hemma hos mitt Y. Beerpongsträning och kul umgänge. Åkte sedan hem till Evelina och sov där. Kul att uppleva nattbusslivet. 
Idag (lördag) har vi harit åskådare på vintermästerskapen. Setat på läktaren och kollat på tävlingar hela dagen. Klagar inte. Sett så många fina, annorlunda och gulliga hästar idag. (Tillägger grymma passläggningar.) 
Kvällen idag (lördag) spenderades med mina fina vänner. Inte sett dom på jättelänge. Hungerspelen 2, men medtadels prat och ätande. Så himla bra kväll. Underbara människor! 

Nu säger jag godnatt och slänger på ett avsnitt av PLL. 

Mitt egna hjärta

Blev lite ledsamt i stallet idag då Lotta var tvungen att ta bort sin häst. Sådan himla otur, nu får det fan vara nog med helvete. Alla kramar och tankar till Lotta och alla i stallet. Usch. De gjorde allt de kunde iallafall och alla har kämpat som bara den. Men sedan förvärras saker på en sekund. Nu springer vackra Vilda på de evigt gröna ängarna. 

Från något sorgligt till raka motsatsen till sorgligt. Min häst levererade idag. Inte lite utan så himla mycket. Satt med ett leende hela ridturen. Som vi kämpat. Han bara ökade, ökade och ökade i tölten och i traven.. Skritten.. Galoppen.. Testade 2 passläggningar också. Gick prima! Ååh vad hästen gör mig glad!! 

Nu ska jag iväg till Frida för att träffa några bra människor. Puuuss

Blandade känslor

Efter mötet blev det en välbehövlig shoppingrunda. Så skönt att göra något dåligt till något bra, komma på andra tankar och bara vara. Blev ett par skor, ridvantar och ett nytt sängbord då mitt är trasigt.. Avslutade med en jordgubbscheasecake, så himla gott. Nu är jag påväg in till västerås där jag ska tillbringa min kväll/natt med trevliga människor. Nästintill hela dagen har varit bra och det tackar jag för. Shoppingrundan med mami var välbehövlig. Umgås och ha det bra. Nu önskar jag er alla en fin kväll. Glöm inte att ta vara på ögonblicket och de ni har omkring er. På en sekund kan allt vara borta. 


I'm giving up on you

Mitt humör har vart lågt hela dagen. Inte så mycket att göra åt nu mer än blicka framåt fredag. Var ut till stallet en sväng och pussade på min Frost. Så mysig. Alltid på lite bättre humör och tankar ute hos honom. Han är bra min fina prins. På tisdag påbörjas praktiken på ett nytt ställe nämligen i mitt stall med Evelina. Blir nog bra! Nej, nu måste jag sova. Godnatt

Mår som en gud

.. Eller inte. Kändes som att jag var döende imorse när jag skulle kliva upp ur sängen. Trots att jag tog mig en egen/ ofrivillig sovmorgon. Idag är det skola i västerås som gäller, Svenska och Engelska. Får se om det blir liiiite nytta gjort iallafall. Ska plugga på lite om tävlingsgrenen GeadingaKeppni om inte annat. Det låter himla kul. Ha en bra daag på er! 

Styrelsemöte

Har slängt i mig lite mat innan jag måste iväg på styrelsemöte. Luktar häst, är trött som få och som pricken över i:et fryser jag satan. Får bli varma och mysiga kläder. Får se när jag kommer hem men då ska jag göra allt till att planera morgondagen. Har inte gjort något schema för denna vecka och det gör mig confused. Meen nu måste jag dra, tjing. 

Hästdag

Min dag har tillbringats i stall. På praktikplatsen och i stallet hemma. Bifrost har fått nya skor, snösulor och broddar så han är fit for fight igen. Känns jättebra. Drog ut på grusvägen och körde lite tölt, galopp och skritt. Jätteduktig och förtjänar en stor stjärna gör han. Nu måste jag plugga till provet som är imorgon om foder. Förhoppningsvis inte så svårt! 

Home is where the heart is

Hemma före 4 för första gången på väldigt länge. Känns underbart. Dock hittad av huvudvärken, jättejobbigt. Ska byta om till mjukisar och ta en kopp te, standard. Får se vad kvällen erbjuder. Stall?(?) spännande detta. 

Keep on going

Blev inte som planerat i stallet men glad är jag för det eftersom jag fick rida Bifrost. Körde på stallplan då han inte fått snösulor ännu.. Skulle haft ut hovslagaren både i fredags och idag, men det har blivit förhinder för henne. Finns ingen hovslagare som fyller kraven. Helt sjukt. Det är deras yrke, deras val av yrke men ändå håller de inte tiderna? Nej.. Ska bli min egna hovslagare. Tölt och trav på volt, gick superbra! Är himla nöjd över passet iallafall. 

Har annars setat hela eftermiddag bland papprena på bilden. Räknat foderstat. Himla kul när det går lätt, annars är det typ ett omöjligt pussel. Vilket det oftast är.. Men jag klarade det! Woopi, två foderstater inlämnas imorgon- check. Nu ska jag göra vanliga kvällsrutinen. Kaniner, duscha, fixa inför imorgon, skriva veckoschema och slänga mig i sängen och halvdö framför en serie. 

Skitig spegel

Vart vaken sedan 9-10 tiden ungefär. Tagit det lugnt hela morgonen. Nu ska jag tillbringa en del av min söndag bland foderstater och papper för här ska det pluggas till prov. Ska greppa tag i körkortsboken också. Efter lunch blir det stallet. Där ska jag hålla lektion för mamma och eventuellt rida Kathrines Lokken. Får se vad som sker. 

Godnatt

Detta blev min lördagskväll. Inte alls det som var planen men det var nog meningen att denna helg skulle spenderas ensam, ingen stress och bara ta det lugnt och vara för mig själv. Ni vet, allt händer av en anledning. Har istället setat och pluggat lite till det kommande foderprovet i häst som är på onsdag... Kollat på filmen Frozen som var bra, men inte alls som jag förväntat mig. Nu ska jag starta några avsnitt av PLL och låta sömnen hitta mig! Godnatt

Fluffgalopp

2 bilder från förra året.
Red ute på fältet där jag njutit till fullo. Red med tårar i ögonen kan jag ju säga. Ååh min underbara häst, så söt. Töltade och tränade på att få fram huvudet då han var spänd, pigg och oriden. Tog lite galopp bara för att han skulle få spränga av sig lite, hjälp vad glad han blev. längde tyglarna och snön bara flög runt omkring oss. Underbart är de vad det är. Detta gjorde min dag och jag förblir nog glad hela dagen. 
 
 

Städdag

Idag var min plan att sova. Vilket jag har gjort. Vaknade runt 11-12, ätit frukost och nu städar jag. Så skönt. Tänkte ta bort de lilla av julen jag har på mitt rum och placera in lite fler och andra lyktor och dekorationer. Får se hur långt jag kommer. Ska sedan ut och rida (!!). Är så glad för det. I'm doing well. Får se vad underlaget bjuder på, hoppas på att kunna galoppera i snön på åkern och träna traven. Tölta på asfaltsvägarnas packade snö och bara n.j.u.t.a. Nu ska jag fortsätta städa, puuss

You don't know

Vad gör jag en fredagskväll? Kollar på PLL och äter. Så är livet ibland. Ska snart stänga ögonen och inta sömn. Viktigaste lärdomen idag? Skita i allt, hur hårt det än tar i så är det bara fortsätta köra. Det går segt att köra med bromsen i, men för eller senare släpper den väl? Godnatt

I'm done

Hemma efter en dag i skolan. Faktiskt börjat lägga ner mer energi på lektionerna till att göra nödvändiga saker. Min fredagskväll kommer spenderas ensam. Känner att humöret drogs ner där en aning så lika bra att vara hemma. Hade annars planer att åka till Köping och umgås med trevliga människor, får bli en annan gång. Ni vet, ödet styr. Nu ska jag iallafall hjälpa storebror med maten, tacooos! 

Livet är orättvist

Kom upp i vanlig tid utan problem, skönt det. Bara min säng som är otroligt mjuk och mysig när man ska kliva upp? Tror inte det. Svåraste på hela dagen nästan, att kliva upp från sin mysiga säng. Idag går jag i skolan till senast kvart över 3. Ska se till att denna dag blir bra. Hoppas ni alla får en himla bra dag. 

Papper överallt

Sorterat papper. Har 1000 papper från alla ämnen känns det som. Helt sjukt. Har lagt ut alla ämnen för sig i olika högar istället för en och samma. Får panik när man måste riva upp en hel hög för att få tag på ett speciellt papper. Lagt ut allt på golvet så jag vet vart jag har dom. Normal? Bara liite. 

Tänka om

Hemma, har ätit, ska plugga och sedan är det stallet som gäller. Haft ett fullt huvud sedan mötet, blir en hel del tänkande. Längtar tills jag kan krypa ner under mitt täcke, slå på serier och dricka te. Snart så! 

Torsdag

Tog en egen sovmorgon som kommer innebära en halvtimmas försening. Helt klart värt det. Idag ska jag må bra oavsett vad, eller hur? Måste gå ifrån skolan efter lunch då möte väntar. Jag ska bli bra. Svårt att intala sig, svårt att förstå. Men så är livet! 

Må bra, vara glad och positiv är mitt mål. För vet ni? Jag har bara ett liv och det livet jag har ska bli riktigt jävla awesome. Inte en, och heller inte två eller flera småsaker ska förstöra mitt liv som ska bli himla bra. Jag säger inte att man bara kan släppa alla problem och därefter må bra. Arbeta igenom problem för att må bra. Våra liv ska bli himla bra va? Puss på eeer! 

Snow, warm and cosy

Njöt av en promenad efter att ha myst inne i värmen. Det var inte så farligt kallt ute. Ganska mysigt faktiskt, en promenad i snön och sen in i värmen igen... Så skulle jag kunna leva. Men föredrar fortfarande en varm sommarpromenad. Underbaart! Ska försöka sova nu, imorgon är det pigg och glad som gäller. Godnatt! 

Sometimes you just want to lay down on the floor and shut the feelings out

Vet ni vad jag har gjort? Jag har strukit precis allt som har med plugg att göra idag. Är för trött för allt. Ska istället göra saker jag tycker om. Så som se avsnitt av PLL, åka till stallet och sova. Nu måste jag ut till kaninerna, sortera papper och sedan kolla på serie. Sounds good. 

Åker till skolan på bästa sätt:

Häst vid hand, redovisning, räkna foderstat och longering står på dagens schema i sura. Hoppas ni får en bra dag finisar, ta hand om er! 

Wanna know how my life taste like? Like shit

Två bilder från idag, från två olika stall. Bilden nederst var vår huvudsyssla idag. Att spola bort alla isklumpar i hovskägg och svans. Inte så mycket att göra då våra arbetsuppgifter var extremt få denna gång. Kom hem en timma tidigare, skönt. Den tillbringades dock till att räkna och att skriva budget. Åkte ut till stallet, åt mat, pluggade, lagat lunchen till imorgon och packat. Det vanliga typ. Herregud. Måste hitta en stoppknapp snart för denna stress håller inte. Nu måste jag hitta ett sätt att varva ner så jag kan sova någon gång. 

Iskall praktikdag

Missade gårdagen helt. Hade lite saker att fylla ut dagen efter skolan. Longerade bland annat frost som var jätteduktig. Min hjälte. Idag består dagen av praktik. Vilket innebär utevistelse heela dagen. Kommer klä mig varmt och sno Anettes hus ett x antal gånger för här ska inte förfrysas. Nu är det dax att kliva upp. Puuss

I do a lot of thinking...

 
 
 
 
 

Som om jag aldrig var sjuk

Jag har varit duktig. Betat av en hel del plugg. Har en hel vecka bestående av plugg främst inom hästämnet. Allt kom liksom på en gång. 2 redovisningar, 2 inlämningar, ett prov, utbildningskontroll och visning av häst vid hand. Jo men hej. Tur det mesta är nödvändigt. Nu är jag färdigpluggad för idag, känns jättebra. Ska ta mig en kopp te, sätta mig antingen framför datorn eller tv:n och kolla på något bra. Antingen en film, eller PLL. 


Önskar saker vore lättare

Saknar min bebis himla mycket. Idag mår jag bra, känner mig frisk och piggare än de senaste 2 dagarna. Fått i mig något att äta idag så det känns ju bra. Nu ska jag ta tag i lite plugg, ska plugga både häst och körkort. Hoppas ni får en bra dag, puss

Sjuk

Det senaste dygnet har tillbringats i min säng. Åkt på sjukdomen som inte borde finnas. Tackar för att jag endast haft feber idag. Nu känner jag mig piggare och febern har sjunkit. Skönt det! Tänkte bara ge er ett överlevnadstecken. Puss 

I think you did just loose me

Bifrost var så glad över att få komma in, gullen. Blöt häst, ja. Är idag väldigt tacksam över allt och det gäller såklart er som är runt mig och får mig på andra banor och på bättre humör. Utan er skulle jag inte klara något. Nu ska jag starta några avsnitt av PLL och krypa ner under täcket, komma på bättre tankar och ta vara på det som är kvar av torsdagen. 


01.09.14

Himla trött dag, men ännu en skoldag avklarad. Blev en pwn innan pluggandet av körkort satte fart, måste verkligen skärpa mig. Lägga ner energi och tid i detta in i det sista. Får se när jag är klar med alla obligatoriska kurser, känner ingen stress med att jag måste köra upp på min födelsedag, men det vore ju inte helt fel. Nej, nu måste jag iväg till stalleet. 

Need summer

Ser fram emot sommaren 2014. Känner på mig att den kommer bli himla amazing. Körkort, jobb, förhoppningsvis festivaler, sol, bad och värme. Ååh, bara att hålla ut. 
 
Nu ska jag skära upp annanas och dricka te. 

Serier jag följer

Pretty little liars bör vara den bästa serie som skapats. Rekomenderar verkligen! Varnar ett stort beroendeframkallande, men ni kommer inte ångra er. 
Grey´s Anatomy är också en himla bra serie. Spänning och känslosamt vid varje avsnitt. Det är sällan man ser ett avsnitt utan att tårarna kommer.
Vampire diaries var bra till en början... tills det börja "spåra". Men kan inte säga att serien är dålig, man vill ju fortfarande veta vad som händer. Att alla killar är dösnygga är inget man klagar på heller så. 
 
Detta är de serier jag följer i dagsläget.

Onsdag

Började dagen med att för första gången lägga ner lite energi på att göra frukost och tid till att äta den på en skoldag. Så score till mig. Dagen i sura har gått bra. Fick rida Leòn, himla trevlig häst. Dock otroligt gigantisk, 180(?) något. Hjälp. Men jag överlevde. Är nu hemma, nyduschad, ska snart äta och därefter åka ut till stallet för att sedan kunna krypa ner under täcket och dö. Är helt slut! Hoppas ni haft en bra dag!

Ögonblicket du inser att du måste fortsätta kämpa.

Tillbringat min "lediga" dag hemma framför tv:n med många antal avsnitt av pretty little liars och koppar te. Förutom det så har jag fixat stallet, städat åt kaninerna och städat mitt rum. Men till största del legat framför tv:n, skönt det med! Imorgon är det sura som gäller, back to normal. 

Detta är början på något nytt

Blev en ridtur upp i skogen där vi till största delen klättrade. Jättebra träning för lillen och avslutade sedan med tölt på vägen hem. Alltid så glad, min fina. Här hemma har jag fått några kilo lättare  hjärta då min storebror kom hem. Tårarna sprutade och jag är så glad över honom. En stor lättnad, men samtidigt är detta bara början. Men låt oss tänka positivt nu!

Ska greppa tag i körskoleboken nu med en kopp te i handen, myys. 

Hate nights

Godmorgon!
Idag ska jag göra saker som att rida, fixa stallet, gosa med hästen, plugga till körkort och bara ta det lugnt. Ta vara på den sista dagen av frihet helt enkelt. Jag har inte så mycket mer att säga än att jag hoppas ni alla får en bra dag, alla förtjänar bra dagar. 

Godnatt


Mysig stund i stallet med min hjälte. Han fick stå idag, han behöver energi till att lägga på sig några kilo. Tränade istället hans spanska skritt, dock var han mer intresserad av boxen än mig, min gulle. Blir så glad av han, min fina. Nu slänger jag på ett par avsnitt av PLL och låter sömnen hitta mig. Godnatt 



There she goes

Ska snart ta mig en promenad till stallet för att fixa det sista för idag. Ta in min Frost och mysa lite. Känns som att det blir stallhäng hela kvällen, kan behövas. Ingen tid att passa, skönt! 

5 Januari

Idag vänder jag mina tankar till mitt älskade hjärta. 2 år sedan hon lämnade oss och jag önskar fortfarande lika mycket att hon var vid min sida, lika mycket som hon var vid livet. Även om man vet att hon är där/ här så kan man fortfarande inte se henne, röra henne eller prata med henne på samma sätt som man kunde då. 
 
För två år sedan inträffade en av mina värsta dagar i mitt liv. Det var att se min bästavän försvinna. Att se den man litar på mest försvinna gjorde så ont. Jag önskade så mycket att klockan skulle börja gå bakåt istället för framåt. Men allting går hela tiden framåt. Dessa två år utan dig har varit så sjukt jobbiga. Det är så mycket man måste acceptera innan man kan gå vidare. Hur lätt det än låter så är det raka motsatsen. Det tar tid att sortera det faktum att du är borta och det vi hade var nu bara minnen. Att du bara var ett minne.
 
Jag skulle kunna sitta här, år för år och skriva hur mycket du betyder för mig och hur otroligt tacksam jag är för att just jag fick uppleva 11 år med dig. Men det är saker du vet och saker ni alla vet. 
Jag hoppas du, mitt hjärta har det bra. Att du är glad, smärtfi, fri, ung och att du är med mig överallt. Att du hjälper mig genom alla svåra tider och tar del av mina lyckliga stunder. Jag vill att du ska veta att jag aldrig skulle kunna ersätta dig, aldrig någonsin. Kommer aldrig att glömma bort dig hjärtat mitt. 
 
Jag älskar dig lika mycket nu Trixie som jag gjorde då, glöm aldrig det.  
 
 

Bra kväll

Haft Evelina här hela eftermiddagen/ bit in på kvällen. Alltid lika kul och trevligt. Hasse var såklart med, dock var min hund på världens bitchhumör idag. Det är inte lätt alla dagar. Hon åkte för en stund sedan och själv ska jag hoppa in i duschen, känner mig sjukt äcklig. Även om en dusch inte kommer hjälpa alls så är det värt ett försök. Ska sedan starta några avsnitt av PLL och göra allt för att slippa hamna bland tankarna. 

04.01.14

Denna lördag tillbringade jag till en ofrivillig sovmorgon. Ganska skönt det med, att kunna stänga av alarmet och sova vidare... Jag ska inte göra så mycket annat idag än att ta det lugnt. Framåt kvällen/eftermiddagen blir det att umgås med Evelina, trevliigt! Min Bifrost får stå idag, det förtjänar han. Nu ska jag fixa mig för en gångs skull, ser ut som ett helvete och känner mig som ett helvete för den delen också. 

Mosters hjärta blir 6 år

Mosters knäppa Emmy blir hela 6 år idag. För mig är 6 år asmycket och man blir nästan rädd vad tiden går fort. Meen ett stort grattis till min Emmy!! 

I'm giving up on you

Fått reda på både ett och annat denna kväll/ natt. Det har resulterat att jag kanske inte visste ett dugg om vilka mina vänner är. Hur extremt falska vissa kan vara. Säg inte att jag har fel, för det har jag verkligen inte. Jag kan inte förstå att människor lägger ner tid på att hata? Vart kommer man med det? Vad blir man av det? Det är något jag skulle vilja ha ett svar på. För det är något ni verkar lägga ner lite extra energi på. För mår man verkligen bra av att gå runt och hata människor som egentlingen inte förtjänar det? 
 
Gå in och lääs min vän Evelinas inlägg om ni behöver mer förklaringar på saker jag redan förklarat för er. Ni kanske lyssnar bättre på henne än mig, vem vet. Jag vill inte att någon annan än de som måste ta illa upp av denna text. Känner ni att ni tar åt er, jo men då har texten säkerligen träffat rätt. Man blir inte bra genom att hata, trodde ni visste bättre än så. Ta hand om er. 

Don't lie to me, I'm smarter than you think

Vaknade halv 1, pinsamt nog. Men är så gott som välutvilad och det ska inte hända igen. Sjuka ångest. Nu ska jag för en gångs skull göra lite nytta genom att plugga till körkortet. Hoppas ni alla får den dag ni förtjänar. 

Can you feel it?

Blev en skrittur på min Bifrost. Han var så duktig, blir så glad över min prins. Imorgon ska vi ge oss upp i skogen för att klättra i backar. Får se om jag hittar något ridsällskap, jag och skog är ingenting som går ihop. Iallafall inte ensam... Annars blir det jag och Bifrost mot världen. Nu står min bebisbulle inne i sin nybäddade box och äter en massa mat. Jag ska göra samma sak, men med en kopp te till. 

Ännu en trött dag

Ännu en seg dag. Sovit till och från och bara segat framför tv:n. Måste ta mig något att äta och tänkte sedan ta en promenad med Bettie. Lite frisk luft är ju aldrig fel. Känner att imorgon måste jag vara pigg igen. Får panik över att bara ligga i soffan utan något inplanerat. Hoppas ni alla mår bra. 

2013- 2014 Bifrost

Våran resa till bättre ekipage har på riktigt suttit fart detta år. Vi har byggt muskler, jobbat genom tuffa och svåra tider. Kan säga att det är många gånger jag har viljat sälja hästen då jag inte klarat av att fixa problemet. Men med tiden så löser allting sig och det enda som behövs är ännu mera träning och tålamod. Jag är himla glad över detta år. Även om vi på riktigt haft världens svackor i träningen så har vi alltid hittat en väg ur det jobbiga. Det viktigaste är väl att ha roligt? 
 
Detta år, 2014. Satsar jag på ännu mera träning, givetvis. Vi går efter hur träningarna resulterar och får se om det blir några tävlingar i vinter/ vår. Ska se till att bygga upp de muskler han förlorat under sin vilotid, konditionen ska motioneras och sedan är vi fit for fight igen. 

Förbättringar

Lyckades vakna vid 11. Jag som skulle sova i flera dygn. Har inte kunnat somna om sedan dess. Himla jobbigt, men har gjort det bästa av situationen och kollat på PLL. Om 6 dagar kommer det ut nya. Can't waaait! 

Vare sig jag tror det eller ej så är det ett nytt år, 2014. Det enda jag kan säga är att detta år kan inte bli sämre än 2013. Det går inte. Mina förbättringar, kan inte lova någonting. Men jag ska göra allt jag kan för att må bra, vara bra och ha det bra. Här är dom: 

- fortsätta i samma spår som jag är i nu med mina "problem" upp till friheten. 

- när lyckan, turen och livet vänder så ska jag se till att det hålls. Jag ska se till att ingen väljer fel spår igen.

- jag ska uppskatta mina dagar. Framförallt dagarna då jag umgås med hela familjen. 

- lägga ner mer tankar, tid och energi på skolan. 

- ta en dag i taget, carpe diem ni vet. 

01.01.14

 
Hade en lyckad nyårsnatt. Kvällen bestod av dans, skratt, galenskaper och man blir så lycklig över att få fira nyår med de flesta av mina närmsta vänner. Både ifrån köping och västerås, hur lyckat? Är jätteglad över det! Tack alla för en bra kväll/natt. I morse vaknade jag upp bredvid bästavän och ett hus fullt av människor. De flesta åkte vid 10-12 och sedan dess har jag och mitt Y kollat på PLL, ätit kakor, choklad och pizza. När hon åkte bar det av till stallet för att ställa in Froste och sedan städa undan resten. Nu säger en mycket trött Evelina godnatt och förhoppningsvis får jag sova i flera dygn, känns som det behövs...


RSS 2.0