Hemma

Alla planer inställda, så det blev en kväll ensam hemma iallafall. Träffade mina stjärnskott Linnéa och Hannii efter jobbet ett tag så lite social har jag vart. Är inte så fruktansvärt trött som man annars brukar vara efter ett långt jobbpass, så det är skönt. Tror jag passar på att städa rummet mitt, rensar lådor, städar klädskåpet och pysslar lite efter maten. De är mys det med. Hoppas ni får en bra kväll, det förtjänar ni allihopa. 

Torsdag

Jobbar halv 8 till 4 vilket innebär en lååång dag. Har nu en halvtimmas rast så jag vilar upp mig lite. Får se om det kommer hem lite människor till mig ikväll och har det trevligt, är ledig imorgon och det ska bli himla skönt. Hoppas ni får en bra dag!

Duktiga häst

Stjarna fick ett ridpass idag och oj vad duktig hon var. Hennes skritt när hon väl släpper igenom är någon så otrolig. Allting var bra idag. Hon jobbade på bra i tölten, taktfast och absolut ingen tendens till att styva upp sig. Hon är himla fin när hon väl är avslappnad. Så idag får hon en stor guldstjärna och massor av godis. 

Days like these

Kollat på serier i flera timmar innan det blev dags för lunch, fix och ett långt telefonsamtal med världens bästa Evelina. Helt sjukt vad random saker vi kan prata om, haha! Om ett tag ska jag sätta mig i bilen tillsammans med min familj för lite shopping på Erikslund. Ja, jag vet inte hur länge sedan hela familjen var iväg. Är ute efter ett par shorts och lite linnen. Får se vad jag hittar på! 

Fighting soldier


Nästa vecka kommer mosters favorit hiit! Underbart!
Ledig idag, himla skönt! Ska ta det lugnt, har heller inget annat val då mami har bilen. Har tagit sovmorgon, vaknade för en timma sedan och har sedan dess legat kvar i sängen och myst. Ska snart gå upp och göra en god frukost framför tv:n och lite serier. Hoppas ni får en helskön dag, kramis 

Min häst

Oj vilken duktig häst jag har idag. Blev aldeig någon galoppträning men däremot travträning. Fick inspiration från Naela som är så taktfast i alla gångarter trots sin pass. Iallafall så körde jag trav, skritt, trav, skritt, osv nästintill hela ridpasset men blandat i olika övningar. Efter några få gånger så blev han mer och mer avslappnad och kunde därefter börja jobba i traven, även om det kanske var 10 m jag travade innan vi saktade av till skritt igen för att sedan börja om. Hittade världens bästa åker med tjock och hög klöveräng. Han fick jobba ordentligt för att komma framåt. Red upp på en volt där han fick jobba i trav i båda varven kort tempo, så jäkla duktig. När vi sedan kom ut på grusvägen var han finare än någonsin och himla trevlig. Trava i form, rakt fram är något som vi jobbad för och nu har vi kommit en bra bit på vägen. Muskler, kondition och en bra inställning är allt som behövs. Han har så himla lätt för sig att stressa upp sig över småsaker, men idag var han himla duktig! 


Tisdag

Slutade redan vid 12 och drog då direkt till Charlottenberg och red Naela. Den hästen, är den flott från backen är den mycket flottare uppe på ryggen. Herregud säger jag bara vilken häst och rörelser. Förutom det var hon väldigt pigg och låg på lite i början, men mot slutet mycket bättre. Efter det höll jag på att rinna bort, så jääkla varmt. Så Stjarna får sin tur imorgon. Nu är jag hemma och ska vila lite innan jag beger mig ut till nästa stall och rider. Bifrost ska få sig ett pass idag, lite galoppträning. 

It's now or never

Jobbar delad tur idag vilket innebär att jag går hem på timmar, sedan måste jag tillbaka. Ganska segt men gör det bästa av situationen, tänker positivt. Slutar halv 9, då ska jag ut och sköta om hästen och därefter sova. Sömn är något jag fått väldigt lite utav, måste bli en ändring på det. Hoppas ni mår bra!

Don't treat me like it's my fault

Hur bra har jag sovit? Inte så värst bra får jag lov att erkänna. Så fort jag har somnat till så har jag alltid vaknat av telefonsamtal eller oväsen. Hur som helst så skulle jag upp vid 8 iallafall och mata vovvisarna och sedan dess har jag gjort absolut ingenting. Tänkte starta tv:n men det finns 78 kontroller och när jag väl får igång tv:n så får den inga signaler, så jag gav upp. Men som tur är så har jag massa sötnosar att titta på. 

Sötchock

Blev en bra dag detta. Hittade ett linne på bikbok, nöjd. Sen höjdpunkten var att de har börja sälja frozen yoghurt på erikslund, lyckan är obeskrivlig. Som jag längtat! Direkt efter Erikslund så åkte jag mot orresta där jag nu sitter och vaktar hundvalpar i ett gigantiskt hus. Hundvalparna är så söta och man kan inte må annat än bra när man är omkring dom, förutom att min shortsdress är typ söndersliten haha. Monster till valpar måste jag säga, men helt sjukt söta! Blir kvar här hela dagen imorgon, inte gör det mig något. Hoppas ni mår bra!

Shoppa

Ska packa ihop lite saker då jag sover i Västerås inatt ute på landet helt ensam.. Hur läskigt? Får se om jag överlever. En gammal herrgård också, haha lagom läskigt. Ska iallafall passa små hundvalpar, gud vad underbart. Saknat hundvalpslukten och valpar över huvud taget. Kommer ihåg när Trixie hade sina kullar på 9 stycken och man låg och sov  i deras lilla valphage med sovandes valpar överallt på en. Så mys! Drar med på en liten shoppingrunda innan det med ett gäng trevliga människor. Lönen har kommit och jag är inget annat än glad.  #vuxenpoöng 

Underbara sommar

Min kärlek till att gå upp, klä på sig bikini och slänga mig i solstolen är obeskrivlig. Haha, vad gör Evelina på sin lediga dag? Solar såklart! Var förresten otroligt skönt att få äta frukost hemma, i lugn och ro. Kännns som att det var evigheter sedan. 

Bästa avslutet

Min stjärna är på g, äntligen. Idag var han roligare än någonsin efter att ha brutit oss igenom lite trots. Himla kul! Att rida på sent kvällen har bara fördelar. Det är svalare, inga flygfän och både jag och hästen är avslappnade. Nu ska jag försöka sova och vakna upp imorgon pigg och glad. Kram

You know, everything changes

Blir hemma och myser runt, vilar ut och samlar krafter. Hamnat i en liten svacka om jag vågar erkänna det. Men det är bara jobba igenom den. Ska ut till stallet, sent och ta en kvällstur på min springare. Nu ska jag dunka musik och laga mat, två dagar tills mamma kommer hem och jag kan inte längta mer. 

I feel so alone

Denna varelse på bilden gör mig så, så glad. Ni kan aldrig ana hur mycket han betyder för mig, hur mycket han hjälper mig och hur förstående han är. Tur att jag har honom. Nu ska jag försöka sova, natti

I love the sun

Varm dag på jobbet minst sagt. Turen jag har så slutade jag klockan 1. Nu ligger jag och pressar för fullt och njuter av värmen. Jag klagar absolut inte, för min del kan jag ha såhär varmt året runt. Gör mig ingenting! Har inga planer alls idag mer än att bara ta det lugnt. När alla flugor, mygg och broms har gått och lagt sig så beger jag mig ut till stallet, blir nog framåt 10 då det hunnit svalna av lite! Hoppas ni mår braa!! 

Sol, värme och musik

Vaknade strax före 9 och sedan dess har jag njutit av sol och värme. Börjar jobba vid 4 och slutar halv 9, otroligt skönt om ni frågar mig. Bara korta dagar denna vecka och det tackar jag för! Hoppas ni har en bra dag! Kom ihåg att dricka mycket vatten och smält inte bort. 

Sunny day

Tillbringat min lediga dag i solen på Sanda tillsammans med Malin och Kristine. Underbart väder och underbart sällskap! Är nu hemma och ska strax iväg till Charlottenberg för att rida med Ida. Ska under 2 veckors tid när hon är borta rida hennes två hästar. Naela och Stjarna. Blir spännande detta! 

Jordgubbar och te

Bra avslut på denna kväll med skräckfilm, jordgubbar och vindruvor, en kopp te och bra sällskap. Avslutade med några avsnitt av Gossip Girl. Älskar att fastna för en serie, man har alltid något att se fram emot så länge det finns avsnitt kvar att se. Imorgon blir det upp tidigt för att flytta upp kaninerna till altan, grannen ska gräva precis vid deras burar. Så jag måste sova nu så jag orkar upp imorgon. Natti

Some days are better than others

Jobbat idag, skräll? Men lycklig som jag är så är jag ledig imorgon! Haleluljah moment. Har duschat och bäddat rent min säng, båda lika efterlängtat! Underbart. Nu väntar jag på Hannii som kommer över ett tag på kvällen, myys! 

Söndag

Går delad tur idag med, kan inte säga att jag tycker om delade turer... Går hellre 7- 16. På mina timmar jag är hemma sover jag så jag orkar med kvällspasset. Man är så, så trött när man kommer hem. Ska inte tråka ut er med jobb, men det är pretty much det jag gör om dagarna, arbetar. Planerar att rida ikväll när jag slutar jobbet vid 8, får se hur det blir med det! 

I don't deserve this

Ibland kommer dessa dagar då man grips av ångest och panikattacker. Ingen rolig dag, men jag försöker och det är väl det som räknas. Skulle vara så skönt att lägga sig och sedan vakna upp om 3 år och allt är över. 

Jobbhelg

Är glad att jag jobbar helg denna helg och ingen annan. Lite mulet, inte så värst varmt och inget speciellt händer. Var dock himla segt att komma upp idag, men jag lyckades! Går delad tur idag vilket betyder att jag får komma hem några timmar innan jag ska jobba igen. Så ska passa på att få mig lite sömn på dom timmarna. Hoppas ni mår bra, kraam

I'll be your light, your match and your burning sun

Alltså Norge... Man kan inte ens på hur många bilder man än lägger upp visa er hur förbaskat jäkla fint det är där. Magiskt!

Kvällen min har bestått av hovslagare, äntligen har han nya fina hovar och en ny hovslagare. Ja tyvärr, min förra miste sin chans rätt rejält. Därefter åkte jag hemmåt till Mathilda där det blev godis, prat och filmmys. Jättetrevligt. Fick med mig Glimma hem, gullvovven som ska spendera sin natt och hela dag här imorgon. Nu måste jag sovaa! Imorgon väntas sol! 

Paradise

Gårdagen var jag ledig, träffade Mathilda en snabbis, blev hundvakt åt monstret på bilden och på kvällen blev det mys med min Hannii. Kan inte beskriva min tacksamhet att ha en sådan vän som henne, alla borde ha en sådan. Idag har jag jobbat, solat, tvättat bilen och kollat på Gossip Girl. Effektiv brud.se. Snart är det mat som gäller, pappa har stått i köket i flera timmar så hoppas det smakar. Är inget fan av ko-kött, äter det inte alls egentligen.. Men värt ett försök idag. 

A sky fall of stars

Kollat igenom en hög med gamla bilder och det väcker så många känslor. Även om jag kanske inte alltid mår 100 nu så skulle jag aldrig kunna uppnå den lyckan och glädjen då som jag har nu. Förra året var ett rent helvete som jag kan erkänna nu. Kan faktiskt kolla tillbaka och känna mig stolt att jag tog mig igenom alla motgångar. Resan är inte över på långa vägar det kan jag lova, men det enda man kan göra är att hålla i sig och fortsätta kämpa. För förr eller senare kommer allting vara över. Som min fina vän skickade till mig, "Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry. It can't last forever either". 
 
Idag mår jag bra och vaknade pigg och utvilad efter närmare 16 timmars sömn. Kan säga att det var något som behövdes och jag tackar för att jag fick vila ut. Hoppas ni är pigga, glada och lika utvilade som jag är. Och just det, jag är otroligt tacksam för mina vänner som vart med och som fortfarande är med mig i denna resa. Utan er skulle jag inte vara något, så varenda en av er är så, så värdefull för mig och ni vet vilka ni är. Nu ska jag kila vidare, kram 
 
 
 

Kunde mått bättre

Tungt huvud, lättirriterad och hästen mer eller mindre sjuk- det går bra nu. Ska lägga mig och vila ett tag och hoppas på att en kvart senare vakna upp glad igen! Är mer av ett låt mig vara här och nu innan jag seriöst får ett utbrott. Brukar sällan känna såhär men faan vad jobbigt det är att komma hem.

Samla ihop bitarna och gå vidare



Det senaste dygnet har jag vart arg, frustrerad, ledsen och sa jag frustrerad? Nu ska jag ta mig samman, samla ihop mig och släppa frustrationen. Det handlar om min häst och veterinären som gjort ett stort misstag. Hans provsvar visar iallafall ringorm, så det sög ju. Men vi får tänka att det kunde vart värre. Men visst suger det. Nog om det. Har jobbat idag, otroligt trött då sömnen inte vart bra alls inatt. Men krigare som man är så går man upp när sängen är som skönast. Ska vila lite nu innan jag hämtar Bifrost för dusch här hemma med medlet jag fick idag. 

Levde livet

Hade en helt underbart bra kväll igår/ inatt med mina brudar. Väldigt mycket skum och väldigt mycket annorlunda. Men annorlunda är kul så det är ju bara bra. Genomblöta drog vi oss mot pitchers och hamnade där bland trevligt folk. Idag bjöd Evelina på brunch som bestod av ungspannkaka. Himla goott! Nu är jag hemma och ska ladda upp för att städa, har städabstinens så det bara skriker om det! 

Krogen

Ikväll laddar jag och min Hannii till krogen med Malin och Evelina. Underbara människor, underbar kväll och livet är förjävla underbart. Ikväll glömmer vi allt skit och bara kör! Kramis

30 grader och stekande sol

Blev toast ute i solen efter slutat jobbet. Går delad tur idag så det blir en snabbsolning. Ska tillbaka till 3 så lite tid har jag på mig. Är helt lyrisk i denna värme, jag älskar den något så brutalt och det får gärna vara såhär hela livet ut. Hoppas ni har en bra dag i sol och värme, glöm inte bort att njuta! 

Mitt hjärta

Blev en spontartur på hjärtat mitt. Helt underbar kväll, otroligt fin och lugn. Detta är sådana kvällar man ska ta åt sig av. En helt underbar kväll, livets höjdpunkt! 

Happy sunshine

Så.jäkla.underbart. Detta är vad jag pysslat med på min eftermiddag/ kväll. Åkt till 2 badställen, klagar inte. Någon nyans brunare blev man nog. Man blir oavsett vad mycket, mycket gladare utav solen. Solen gör under överallt hihi. Hoppas ni inte smälter bort i värmen, klagar inte. Älskar värme och för min del svettas jag hellre än fryser. Nu lagar jag lax som är för tillfället min favoriträtt. Den är så lätt och fräsch, älskart. Puss på eer

Sanningar om mig...

...jag har en slags störning där jag måste ha toalettlocket nere om jag ska spola. Har jag inte det så gömmer jag mig eller springer ut ur badrummet så fort det går. Fått för mig (enligt mig så är det sanning) att när man spolar så flyger bakterier runt och angriper mig och allt annat. 

...händer det att jag spolar med öppet lock så till 99% är jag nyduschad, badrummet rentorkat eller så känner jag mig äcklig för resten av dagen. Haha... Tycker ni jag är konstig ännu?

...jag nynnar ofta. Det behöver inte vara en sång, jag hittar på någon konstig melodi att nynna på när jag är uttråkad eller tänker. Jobbigast är ju när jag går i affären helt ensam och nynnar... Händer för ofta. 

...jag tror på ett liv efter döden. Jag har vart där och det är världens vackraste ställe. Inget slår den gången jag fick se mina älskade vänner Trixie och Thrandur på kullens utsikt över de evigt gröna ängarna.

...jag skulle kunna göra allt för mina vänner, det menar jag verkligen. 

...jag älskar långa, mjuka och mysiga kramar. Finns inget bättre. 


Always wear that smile of yours

Mår ni bra? Jag själv ska inte klaga. Somnade i solen när jag kom hem med musik i öronen, underbaraste jag vet. Bifrost får stå då han behöver skos och eftersom han har ringorm (ja, hör och häpna) så kommer hovslagaren inte ut. Vilket jag givetvis förstår. Så nu är det mission barfota på mitt lilla hjärta. Tur man har en pappa som vet hur man gör. Får se hur detta kapitel slutar... Annars har jag legat i soffan och kollat på Gossip Girl och handlat. Vuxenpoäng till mig! Hoppas ni mår kanon, kraam

No one will ever notice I'm gone

Är så glad att jag har mitt hjärta mitt uppe i allt elände. Men varför sörja över det dåliga när man har så mycket bra omkring sig? Jobbar för fullt idag och när jag kommer hem ska denna pussgurka på bilden få sig ett ridpass och massvis med ompyssling. Strålande sol, smälter bort på jobbet och livet är underbart. Kram

Good night

Har haft en otroligt bra kväll i Dingtuna. Nykter och glad hihi. Nu är jag återförenad med min bästa säng, ska sova ut ordentligt. Säger godnaatt

Last night

Hade en himla bra kväll igår, mindre kul idag haha... Huvudvärken är på plats. Men ersätta den med lite vatten och ipren så är nog problemet löst. Vad ska ni göra i det fina vädret idag? Jag själv har vart ute ett tag och hjälpt henne med sin nya fina blommområde. Planterat och dekorerat. Om ett tag får vi besök ifrån efterlängtade Öland. Längesedan vi var där, för vår familj har det vart tradition att åka ner varje år till denna familj. Men de senaste 3 (?) har det helt enkelt inte blivit av. Så det ska bli kul att få höra lite öländska och träffa i varje fall en familjemedlemm från familjen. 

4:th July

Skål på 4:th July, partyhelg delux. Kramis på er

Whenever you fall I will catch you

Jobbade heldag idag, dvs 7- 16. Så är megatrött och otroligt lättirriterad just nu haha. Längtar mer än någonsin efter sömnen, men innan den så måste jag ut till stallet och rida hästen. Han ska få komma ut och röra på sig ett tag iallafall. En tur runt ängen får honom att jobba lite. Ska försöka busa till det lite också för hjärtat mitt.. Återstår att se vad jag hittar på. Annars då? Livet rullar på som det ska. Tiden går fortare än huvudet mitt. Nej, nu stallet. 

Det som inte syns på utsidan finns inte, inte sant?

Tagit hand om hjärtat mitt. Orkade inte riktigt rida så tog med Bifrost på en promenad och hittade en äng som han fick busa runt och arbeta på. Stackarn står ju annars i en liten (stor) ruta utan kompisar. Så lite glädje i hans liv fick han. Han fick också visa upp sig väldigt fint med svansen rätt upp i luften och en hel del trumpetande. Mattehjärtat glad att se honom glad. 

Work

Jobb idag från 7- 12, alltså en väldigt kort och skön dag. Ska sen hem och ladda min energi, rida hästen och ta hand om djuren. Hoppas ni får en bra dag, kram

En dag för mig själv

Fastnat för Gissip girl som alla tjatat om. Tänkte att jag kunde väl iallafall se ett avsnitt då jag inget hade för mig, fastnade direkt. Det är pretty much allt jag gjort idag. En äkta deppdag, men sådana här dagar är väl tillåtna de med. 

RSS 2.0