Godmorgon

Idag är en ny dag. Är ledig hela dagen så ska inte göra andra saker än bara det jag vill. Städa lite, sköta om hästen min och kolla på tv låter mest lockande. Känner att vila är prio ett då jag börjar få lite känningar till förkylning igen. Nej, te och en film. Kram på er

Jobbdag

Jobbat idag redan från 7- 16, alltså hela dagen. Imorgon har jag ledigt och det är verkligen välbehövligt. Så trött och sliten. Hur som helst så ska jag snart till stallet, blir nog en kort ridtur. 

Arbeta, sova, äta

Känns som att det enda jag gör är att arbeta haha, men cash is king. Fötterna värker, men inte ska det hindra mig till att hoppa upp på hästryggen. Stackars Bifrost har inte blivit riden på snart 2-3 veckor på grund av hans problem och flytter. Men nu har vi landat och är redo för vad som kommas skall. Blir en lugnt kväll förövrigt då huvudvärken knackar på. Hoppas ni haft en kanondag! 

Myskväll

Blev en himla bra kväll med spel och massa gott med trevliga människor. Kommer säkert få ångra mitt val att vara uppe liite längre imorgon bitti då jag jobbar helg och börjar vid 7. Men leva gör man en gång och sova gör man i graven så problemet är löst. Hoppas ni haft en lika trevlig kväll som jag haft och att ni får en god natts sömn med lång sovmorgon! Kram och godnatt

Trött i kropp och själ

Fötterna värker satan efter en jobbdag. Haft saker att göra nästa hela tiden vilket är himla kul men det känns kan man ju lugnt säga. Nu har jag iallafall hunnit tagit det lugnt, ätit god kinamat från kirin och vilar i soffan. Ska snart resa mig upp igen då jag ska köra mami lch därefter ta hand om hästen en snabbis. Badda på hans sår och ge han mat. Hoppas ni har en bra dag ute i regnet! 

Om jag säger att jag mår bra, skulle ni tro mig?

Nyduschad, trött och full av tankar. Gissar på att livet kom ifatt mig en aning. Förutom det så gick arbetspasset bra. Första gången jag var helt själv och hade ansvaret för alla boendena, gick bra. Himla skönt. Imorgon väntas mera jobb, börjar redan klockan 7.00 så det är dags att skaffa sig lite sömn! 

Extrajobb

Blev extrajobb idag då jag blev uppringd på jobbet och fick frågan om jag kunde jobba kväll också. Eftersom jag inte har något speciellt inplanerat så tackade jag ja. Så nu är jag hemma och vilar mig lite innan det är dags att åka till jobbet igen. Tog en lunch med mina stjärnor innan jag åkte hemmåt på cafélatte. Blev inte så mycket spännande idag, men vad gör det? Nu måste jag trycka i mig lite mat och ta hand om alla djuren. Kram på er

Sovdags

Tar åt mig ifrån vad min psykolog sa till mig idag och ska försöka använda det så mycket jag bara kan. Tar också åt mig av bilden åvan. Det finns alltid chans till ett nytt och bättre liv. Allting går, bara man vill. Imorgon är det jobb för mig som gäller. Jobbar halvdag, dvs 7 - 12.30 vilket är otroligt skönt! Godnatt 

I'm thankful

Tog över 1h att få in hästen i transporten. Demostrerande häst. Men efter mååååånga, många om och men så fick vi in honom med hjälp av Linnéa. Tur att hon är utav den lugna människan! Nu står han iallafall hos Lotta i egen hage där ingen kan komma åt honom. Inte röra, bara se. Skrubbade hästtransport därefter och har flängt runt i bilen hela dagen känns det som. Nu är allt rent och ska nu sätta mig i bilen, igen för att lämna av hästtransporten och sedan in till kolsva för att lämna mängder med tvätt. Vår tvättmaskin gick sönder för någon dag sedan, väldans tur vi har. Tur vi har farmor! 

Fullspäckad dag

Godmorgon!
Har redan vart uppe en gång tidigare idag för att köra mamma till jobbet. Ska iväg på möte vid 11 och efter det åker jag direkt till köping för att hämta upp Linnéa som hjälper mig flytta Bifrost idag. Hur bra är hon inte? Evigt tacksam för att jag har dig och att du ställer upp! Nej nu måste jag kliva upp ur min otroligt sköna säng. Ha en fin, fin dag hörrni

Myskväll

Vart hemma hos Linnéa och myst med mina hjärtan. Såg filmen Flicka som är en hästfilm, men vem som helst kan se den. Jättebra var den och man blev väldigt rörd. Tårar i ögonen är kvittot på en bra film. Nu är jag hemma och ska hoppa i duschen. Sedan lägger jag mig i nybäddad säng, finns inget bättre! Bäst att skynda, längtar efter sängen! 

Tisdag

Vaknade vid 10 och ska nu gå runt i mysoutfit ett tag och äta en god frukost. Typ det bästa som finns på en morgon, att ta det lugnt. Ska sen iväg till Lotta och bygga staket då Bifrost måste flytta... Vet inte ens hur jag kan förklara det så det bästa är väl bara att säga att han ska stå hemma hos Lotta och läka sina sår. Är så glad att ha en sådan snäll och omtänksam person som ställer upp och tar emot Bifrost. Annars vet jag inte hur det skulle gått. Men hur som helst, stängsla måste det göras så det är vad jag gör nu idag. 

Te, film och mys

Efter en bra jobbkväll så sätter jag mig i soffan och myser. Ledig i två dagar så det firar vi med en bra film. Så underbart! Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en bra kväll! Stor kram! 

Back to work

Idag fyller min fina vän Amanda år, hela 18 äntligen!! Stor kram till henne!

Vaknade vid 11 och har sedan dess hunnit äta frukost. Jätteskönt att bara kunna sitta och äta i lugn och ro. Börjar jobba vid 3 så jag har lite dödtid att fylla ut. Börjar vikariera idag på riktigt, men det ska nog gå bra! Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med BettieBoop. Ha en bra dag hörrni, smile to the world. 

Förr eller senare exploderar jag

Blev bio med mina underbara flickor, blev förr eller senare exploderar jag. Himla bra film, om man vill gråta! Nejmen den var verkligen bra! Rekommenderar! Kom precis hem, woopsi. Efter lite prat i bilen med Malin och Evelina. Himla bra avslut på denna helg. Har ni haft en bra helg? Igår fick jag roliga nyheter om att jag ska bli moster, Rebecca ska få baarn! Herregud vad konstigt det känns. Men är så glad! Nu måste jag sova, dagarna går i ett, härliga sommar! Hejhopp

Åsby

Plockat blommer med Emmy och ätit massa jordgubbar. Vart på åsby, typ det mysigaste, lugnaste stället man kan vara på. Nu blir det snart grillat, mera jordgubbar och massa mys med familjen! 

Midsommar

Grillat, skrattat, mått som en gud och haft det himla kul med mina vänner. Ni är guld värda, jag hade himla bra kväll. Midsommarfirande på hög nivå! Idag mår jag bra, mina systrar och Emmy är här. Mysfaktor hög nivå! 

Glad midsommar

Idag är en glad dag. Jag ska fortsätta fixa, plocka mängder i blommor och ta det lugnt. Jag kommer inte iväg till någon midsommarstång som annars alltid, alltid vart tradition. Men eftersom alla jobbar och ska iväg till sitt firande så går inte det utan jag får samla på mig lite feeling ändå! Hoppas ni får en bra dag!! 

Låt mig vara din soldat

Ledig hela helgen, dunderskönt! Ska städa lite då jag gjort kaos i rummet, samtidigt göra rent resten av huset. Red en sväng på min stjärna, dock väldigt stel. Men imorgon är han mjuk som katten! Min förkylning har lättat, tack och lov (som jag nu insåg är ett väldans fult uttryck..). Te, vila och te gör susen! Nej nu måste jag städa, kraam

Hard work work

Har vart en bra dag. Lärt mig mycket och väldigt mycket kvar att lära om alla. Men det övar man in med tiden. Trevlig dag i vilket fall, väntas en tidig morgon imorgon bitti så det är väl bara att lägga sig nu. Ska nog starta ett avsnitt av nya PLL och varva ner. Himla roligt jobb iallafall, supernöjd!! 

Sovmorgon

Sovmorgon idag då jag börjar 12. Dock har jag inte kunnat utnyttja den så bra då jag flera nätter i rad vaknat 04.41. Exakt samma klockslag också. Jätteläskigt! Har iallafall legat kvar i sängen och latat mig. Nu har jag precis tagit en dusch och ska göra mig lite fräsch innan jag drar mig in till jobbet. För er som inte vet ska jag jobba på Hagaberg, ett äldreboende. Kommer bli kul och ser fram emot att lära mig massa saker. Jobbar hela sommaren 80% så det är ju himla skönt! Hoppas ni får en fin, fin dag underbara människor! 

Avrundar kvällen

Avrundar min dag med lite städning. Hjälp mamma att möblera lite, därefter blev jag fast i fixartagen och började pyssla med ljuslyktor och sådant mys. Annars har jag fixat Bifrost. Borstade, smorde in och nu får han stå i box äntligen. Veterinären kommer ut imorgon och kollar vad det är för fel på honom, troligtvis en allergisk reaktion på sol och gräs.. Nu ska jag ta mig en kopp te och glo lite tv innan jag lägger mig i sängen. Godnatt på er! 

Bra dag

Segt att gå upp, men lyckades! Vart på utbildning idag med, imorgon börjar jag med intro. Slutade vid 12 så det var ju himla skönt. Blev att åka land och rike för att hitta medel åt min häst, blev ju lagom irriterad tillslut då alla apotek, djursjukhus började kasta runt med mig. Himla drygt att det ska vara så svårt. Är inte den människa som tycker om att vänta, speciellt inte när man är dunderförkyld, trött och bara vill hem. Men efter någon timma var det vi sökte efter hittat! Nu har jag lovat mamma att vila ett tag, så det är precis vad jag ska göra! 

Fina Bifrost

Bifrost nybadad och jätteglad över uppmärksamheten. Stackarn, har ju knappt vågat tagit på honom. Men nu står han med exemtäcke sorgligt nog då mankammen och svansroten var alldeles hård och att han har klåda på hela kroppen. Helvetes reaktion... 

På hemvägen stötte jag på en person som fick himlen att ramla för ett tag. Att en människa kan förstöra ens humör så pass mycket. Är så förbannat besviken på min storebror, så arg och så jäkla sårad. Nu var det ju inte han jag träffade, men det blir bakslag utav människan jag träffade och jag blir så otroligt arg på själva situationen. Trodde aldrig att det skulle bli såhär, att min storebror som vart min förebild, en människa jag faktiskt kunde lita på kan göra såhär mot mig och hela min familj på grund av en helvetes sak. Nej usch för detta. 

#



Trött som få

En trevlig tävlingshelg är passerad och bra resultat för Ida! Min häst har klåda över hela kroppen, ryggen, mankammen och svansroten är värst. Ringer ut veterinär imorgon och ber dom kolla på allt det övriga han har. Jävla skit. Ursäkta svordomen, men jag var så taggad på att anmäla mig till tävlingar, kurser och framför allt åka till banan och träna. Nu går ju inte det när det ska hålla på såhär. Så är jag bitter? Ja, faktiskt. Så himla surt. Men det är väl någon mening med det. Om det inte är en mening till mig så är det till andra. Finns alltid en lärdom i allt. Som pricken över i:et så börjar jag kännamig sjuk också. Håller tummarna för att det är allergi då jag glömt tagit allergitablett på jättelänge och extra dumt att glömma denna helg där det har vart hästar deluxe. Aja, nu iväg till jobb. Tjing solstrålar

Ren otur

Har en full helg med tidiga mornar och sena kvällar. Hjälper Ida på tävling i Eskilstuna och glor på himla fina hästar dag ut och dag in. Inget man klagar på direkt. Dock kunde vädret vart liiiite mer på min sida. Men men, man kan inte få allt här i livet. Min otur fortsätter över till min häst som blivit sjuk, jättekonstigt beter han sig så vi får se vart detta leder... Mår hästen dåligt, mår jag dåligt. Mattes lilla hjärta som inte ska må annat än bra får inte gå igenom saker som dessa. Usch, pain i mattehjärtat. Hjälplös är man. Hoppas på att det går över smabbt! Nu måste jag försöka sova, hur nu det ska gå till. Säger godnatt iallafall

Dagen i bilder

Studenten, umgås med mina fina vänner, hängt med till Eskilstuna som hästskötare och haft det himla trevligt. Imorgon är det samma visa igen, dock hästskötare hela dagen vilket betyder att se på massa fina hästar. Blir upphämtad efter 7, så det blir en tidig morgon för mig! Säger godnatt 

Heavy night

Haft en liten kvällssvacka. Allting bara rasade och kom ikapp en. Men vet ni? Allt som sägs i huvudet ska jag skita totalt i. För jag har tillräckligt mycket helvete för att göra det värre. Jag har gjort enorma felsteg dessa veckor, men har nu bestämt mig för nya tag. Jag ska klättra upp mot toppen och vinna denna helvetes kamp. Hur jobbigt det än är, hur många svackor jag kommer nå så ska jag fortsätta framåt. För hur mycket man än dras tillbaka, så ska man fortsätta framåt. Är som vanligt så otroligt glad över mina bra vänner som är med mig i mina svåra och glada tider. Ni är underbara. Nu ska jag ta mig ett kvällsmål och sedan sova. Imorgon väntas massa trevligheter! 

Inomhusdag

Vaknade sena halv 12 och det var otroligt skönt att få sova ut. Kollat på PLL och ätit frukost i lugn och ro. Ska idag bara vara hemma och ta det lugnt. Dricka te, städa, lyssna på musik och göra litet småärende till stan. Måste hämta lite saker inför jobbveckorna som startar nästa vecka. Ingen sol ute idag så huden får vila lite, lika bra det! Nej nu ska jag laga mig lite lunch. Ha en fin dag! 

Solig dag

Haft en Underbar dag på stranden, har hört att spontant är bäst? Förhoppningsvis blivit någon nyans brunare och tagit mitt första dopp för i år. Rundade av dagen med lite bad i bubbelpoolen och spring i vattenspridaren hemma hos mig med mina knasbollar till vänner. Nu ska jag göra ett ombyte från blöta badkläder till stallkläder. Ska till stallet och jobba lite! Kram

Let's go

Godmorgoon! 
Har kört mamma till jobbet då jag ska ha bilen idag. Slängt skräp och ätit frukost har jag också hunnit med. Nu ska jag sätta mig i bilen in mot västerås där möte väntar. Gå på möte när man egentligen kan sova är ingen höjdare.. Förhoppningsvis går det snabbt! Ha en fin, fin dag! Kram

Städa är bra för själen

Städar för fullt här hemma. Tanken var att åka in till Köping för lite mys, men blev ändrade planer. Finns dom tur är många dagar i livet! Ska istället fortsätta städa. Älskar att komma in i ett städ-flow. Inte så svårt när man heter Evelina, men ändå så sjukt kul. Kram på er!! 

Oh happy day

Åh vilken solig dag. Stekt satan, vad jag älskar solen, värme och jordgubbar. Äkta sommardag. Tänkte avsluta solandet nu och göra lite nytta som att städa lite. Hoppas ni har en fin, fin dag! 

Bra dag

Perfekta avslutet på en bra dag. Ungåtts med bra vänner, sätt fina hästar och jobbat. Avslutar dagen med jordgubbar och te.svårslaget! 

Bra start på dagen

Bra start på dagen ute i stallet där jag hade utsläpp och morgonfodring. Passade också på att rida pållen. Red på kimblewick som jag också ridit Bifrost på förut och det går så himla bra. Det är inte alls lika stelt som stång, jag får en mer ärlig känsla i handen. Varken stum eller för mjuk. Det går att arbeta hästen precis som vanligt, bara det att man kommer åt honom på ett helt annat sätt. Han funkar väldigt bra på detta bett iallafall och han är positiv till det och de är huvudsaken! 

Ni då? Har ni det bra i solen? Jag har såklart hunnit med att sola också! Ska sätta mig i bilen nu mot strömsholm och kolla på ännu mera hästar! Kraam

Lång dag

3 helkassa bilder från idag! Har tillbringat min dag i strömsholm där jag kollat och vart funktionär på terrängbanan. Vart extremt kallt, genomblöt och jobbigt väder. Men sätt väldigt duktiga hästar och ryttare. Sådant fint samspel vissa har, blir så glad utav att se det då det också kan komma de som är helt tvärtemot...

Hade också kvällsfodringen i stallet så jag passade på att longera Bifrost med inspänningar över 6 bommar. Ja, där fick han tänka och jobba. Duktiga häst! Nu har jag hittat motivation igen... Nu jäklar! Nu måste jag lägga mig ner i sängen och sova då jag har morgonfodringen imorgon, myys! 

Sova, vad är det?

Såhär har min kväll sätt ut. Umgåtts med Evelina och pratat en hel del. Hon är bara för bra! Sen kväll, men vad gör det om 100 år? Haft det himla trevligt iallafall. Imorgon är det funktionär som gäller ute på terrängen.. Önska mig lycka till. 

Life is good

Myskväll med film, te och gott. Lite nostalgiprogram också såklart! Ska ta och sova då det väntar en dag imorgon där jag inte har något inplanerat igentligen. Bara massa hästar förmodligen, men det är inget jag klagar på! Godnatt och ta hand om er. 

Livet är en fest

365 dagar kvar sen är det min tur att stå och hoppa på flaket, gå ut skolan och ha världens bästa dag. galet vad nära det är! Nu är jag iallafall hemma efter kaoset i Västerås. Ska vila ett tag innan jag ska vila igen hihi. Kärlek till ledigheten! Då är jag kanske utvilad precis lagom tills alla andra får sommarlov.. Siktar in mig på det! 

Godnatt

Vart hemma hos min fina vän Hannii, sätt på film, ätit B&J och pratat. En helt vanlig, lugn och mysig kväll helt enkelt. Imorgon är det före tuppen som gäller, dvs halv 7. Ska köra mamma in till hennes jobb. Ibland är man bra snäll! Hoppa in i duschen, bli någorlunda fräsch och sen sova. Godnatt

Äventyr

Åkte en sväng till stallet för att rida min springare. Gick bra, galopp på volt ute på fältet efter många, många om och men. Efter det blev han himla fin. Nu står han på grönbetet igen och mår bra. Nu är jag hemma, har myst med varelsen på bilden och ska snart ta bilen in till Strömsholm för funktionärsmöte. 

Sommarlov välkommen

Känns det som sommarlov?? Nej... Men nu kan jag på riktigt släppa allt och fokusera på att må bra och ta hand om mina fina vänner och djur som gett mig så mycket. Nu ska jag hem, ta fetaste koppen med te och se på tv. Vet inte när jag såg på tv sist... Nu har jag tid för det! Underbart!! Stor kram till er

Feel so good

Shoppade loss. Blev inte en påse utan flera stycka utav dom. Är faktiskt himla nöjd med kläderna. Blev ett par skor också och lite nödvändigt till Bifrost. Blev en powernap på kvällskvisten och nu ska jag fixa mig för natten. Så himla trött, älskar när det regnar också. Så mysigt och rogivande. Hoppasni haft en bra dag. Imorgon får jag mitt efterlängtade lov, och herregud vad bra jag ska må!! 

Lång skoldag

Äntligen klar med skolan. Säger fuck you till sommarskola då jag är GODKÄND i matten! Känns skönare ån någonsin. Har bra betyg och lärarna säger att jag ska vara stolt över det jag presterat. Har aldrig tillbringat såhär mycket tid i skolan som jag gjort idag haha. Men men.. Nu är det äntligen över. Det firas med shoppingrunda med mina brudar, trevligt!

Går seegt

Har fullt upp. Kompletteringar, redovisningar och massa skolpapper som ska in. På högen ska också datorn lämnas vilket betyder att man måste spara alla bilder. Något ni kanske inte vet om mig, men jag har jättemånga bilder. Så det tar sin lilla tid. Är inte klar än och klockan närmar sig 12. Blir en lång kväll. Hur som helst så är vardagen åter på onsdag. Då är stressen borta och jag kan njuta. Nu kör vi sekunderna ut, ta hand om er. Godnatt 

Godmorgon

Godmorgon!
Idag kör vi med sista redovisningen och matteprov. Håll tummarna för matteprovet, känner att jag inte har tid för sommarskola. Efter denna dag kan jag släppa allt. Då har jag betyg i alla ämnen och mer än så orkar jag inte kämpa. 2 dagar innan sommarlov. Kommer bli grymt bra!! Ta hand om er

I'll be your lighthouse

Tackar alla för en jättebra helg, oförglömlig minst sagt. Medina var jättebra igår, flög till himlen och umgicks med bra människor som också spenderade natten här. Ni tjejer är för bra! Nu är det åter till vardagen, kan inte sova då tankar är all over the place. Kan man inte bara få känna sig bra? Känna sig tillräcklig.. 

Slut på det roliga

Min gullhäst var duktig idag. Mjuk och fin och full av energi. Lade två passläggningar och han gjorde dom jäkligt bra! Är så glad över alla ridvägar som finns hos Ida & Anette, helt otroligt bra! Nu måste jag tillbaka till matteboken, skriver sen

RSS 2.0