Måndag

Gått runt i myskläder hela eftermiddagen och tagit det lugnt. Känner mig helt plötsligt sjuk(?), får hoppas det bara är en känsla och att jag imorgon är frisk och kry då praktikdag väntas med Evelina. Nu ska jag ta mig en varm kopp te till en smörgås med nostalgi- pålägg ifrån norge! Snart är jag där!! 

Passar på...

Passade på att övningsköra påväg in till mötet, händer nästsn aldrig längre. Skärpning Evelina! Är hemma ett litet tag innan jag drar mig in mot köping för lite ärenden. Skön, solig dag med leendet på läpparna! Smile people, today is a good day! Hihi kram

Stand up straight soldier, life's waiting

Långtur med Kathrine i solnedgången. Blev en tur på 1,5 h. Jätteskönt! Imorgon ska Nadia eventuellt rida Bifrost, är bara tacksam för det. Efter ridpasset blev det tänketid ute i hagen bland alla djuren. Blev laddad med bra energi och blev påmind om vilka underbara människor jag har runt om mig, tack för att ni inte ger upp på mig. 

Imorgon väntas en dag inne i västerås, alltså ingen praktik då jag tog ledigt därifrån. Skönt det! Godnatt på er!! 

Live like a warrior

Jag har gjort misstag. Vissa större än de andra. Jag har gjort saker jag aldrig någonsin trodde att jag skulle göra. Jag har gjort väldigt dumma beslut. Jag har gjort mitt liv komplicerat. Jag har ljugit, jag har valt fel vägar och jag har ibland gjort människor besvikna. Jag har betett mig illa, även till de som inte ens förtjänar det. Jag är en människa som precis alla andra ibland gör misstag. Jag är en människa med alla dessa problem som försöker få saker bra. Säg aldrig, aldrig för när du minst anar det har du blivit den människan med problem du aldrig trodde att du kunde få. 

Mys

Bästa vovve. Vaknade sent, ganska skönt för en gångs skull. Tog mig en promenad med Jennifer nyss runt munktorps lilla runda. Skönt det! Nu ska jag ta det lugnt ett tag, ta ut kaninerna i friska luften och vila en stund! Kram till er

Våren är här

Bifrost gick jävligt bra idag. Rysningar i galoppen.. Åh han är så bra. Vi trappar uppåt med stormsteg. Var inte det bästa alternativet att skumpa runt idag på en häst, maten var i halsen hela ridpasset typ. Men det blev något bra av det iallafall! Nu är jag hemma och tänker inte göra mer än att ta det lugnt. Kanske blir en promenad lite senare. 3 veckor fri från skolan, allt som har med skolan att göra och pluggande. Jag njuuter!!

Godmorgon solstrålar



Hade en trevlig gårkväll med massa trevliga människor. Jag hoppas Jennifer fick en himla bra kväll, grattis igen!! Nu är det bara krogendebuten kvar! 

Idag vaknade jag upp av ett samtal, mindre trevligt. Men what to do. Frukost med Carmen och massa prat bestod morgonen av. Himla bra väder, tänker gå ut och sätta mig i solen och njuta ett tag! Hoppas ni mår bra, det gör jag! Puuss



Jag bestämmer från och med nu, och framåt

Lyxade till mellanmålet lite med glass. Gott var det! Har setat ute i solen med boopen, så himla mysigt. Städat mitt rum och gjort klart hästuppgiften. Jäklar vad duktig jag vart idag!! Hunnit med mer än vad ni tror och vad jag tror. Så skönt. Nu ska jag vila en stund och sen återstår det att se vad som händer. Framåt kvällen kommer det hit 3 godingar. Vi ska fixa oss, äta lite och ha det trevligt innan vi drar oss vidare till Jennifer som har sin 18-årsfest idag. Så henne ska vi fira idag! Hoppas ni mår bra! 

Fredag

Är redan hemma, jätteskönt. Blir ingen skola då jag kände att det inte var värt att åka in dit just idag. Istället ska jag ta mig en dusch, mysa med Bettie i soffan, skriva klart en hästuppgift, städa och sedan om jag hinner åka ut till stallet. Hela dagen på mig, det känns jättebra!! Ha en superbra dag i vårvädret. 

Grattis lillebror

Idag fyller min lillebror hela 17 år. Stort grattis till honom!! Jag hoppas han får den bra dag han förtjänar. Jag är glad för att han blir äldre och äldre, haha. När han var liten var han pain, men nu är han himla hjälpsam och ställer upp. Glad för det! Men återigen, grattis!!
 
Nu ska jag sätta mig i soffan, spela wii med Hampus och invänta mat. Just like old days! 
 
Säger också ett stort grattis till Jennifer som fyller hela 18(!!!!) år idag. Helt amazing! Hoppas att hon också får en himla bra dag! 
 
 

Maby I was wrong

Min dag har vart bra. Hade dressyrträning för B-tränare och fick rida en helt ny häst. Jag var inte bra, ingenting funkade typ, men hästen var himla gullig iallafall. Typ det jag gjort idag. Övningskörde hem och tog den lilla omvägen och släppte av Evelina också. När vi kom hem blev det ett snabbt ombyte för att sedan åka iväg till köping och kolla på present åt Hampus som fyller 17(!) år imorgon. Herre min gud. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, fixa det sista och lägga mig under täcket. Hoppas ni haft en bra dag finisar! 

When nothing goes right, go left

- Godnatt! 

Glad för dom jag har

Älskar vädret, dock inte blåsten. Men bortsett från det så är det underbart. Övningskörde till Västerås för att lämna av Evelina, gick bra sådär mitt i rusningstrafiken. Nu är jag hemma, mätt och belåten och ska ta tag i lite plugg. Är förövrigt himla tacksam för de vänner som finns där för mig. Ni är guld värda och ni vet vilka ni är. En stor kram till var och en av er. 

Those words you told me, wasn't real

Helbra dag på praktiken. Ridit, packat hö, promenerat minisar, longerat, tricktränat häst och fodrat. Tränat sammanlagt 12 hästar idag, underbart. Kom hem redan vid 2, jätteskönt. Jag och Evelina har druckit te och nu sitter vi framför tv:n och andas en stund. 

Jag gav aldrig upp på dig, men du gav upp på mig

Trött, sliten och ont i huvudet. Trevlig kväll detta! Imorgon ska jag vakna upp utvilad, med nya krafter och med ett leende på läpparna. Har praktik, så hela dagen kommer spenderas ute i stallet med Evelina. Förmodligen rida hästar och vara bland de små. Klagar inte! Nej, nu ska jag lägga mig under täcket, Godnatt

När man behöver dig som mest, vänder du bort

Slutade tidigare idag då idrotten var inställd. Bästämde då för att dra mig hemåt för att hinna rida i det underbara vädret. Min grymma häst levererade idag kan jag ju säga. Svåraste, drygaste hästen, men när han väl knäcker igenom är han underbar. Rakade bröstet på honom också, första gången helt ensam. Gick bra, med lite bomull i öronen så löste sig allt! Nu har jag en jobbig huvudvärk så mycket mer på denna dag kommer inte att hända. 

Min bebishäst

Var så himla trött igår när jag kom hem ifrån stallet och hade lite andra saker att göra, därav inget inlägg. Red med Kathrine, blev en skrittur i skogen, jätteskönt. Nu sitter jag på bussen påväg in till skolan. Tog mig en senare buss frivilligt. #thetypicalMåndag. Hoppas ni får en trevlig dag! 

I'm in trouble

Ska ta mig ett mellanmål innan jag drar mig mot stallet där jag antingen rider med sällskap, eller ensam. Får se om Kathrine ska med eller inte. Oavsett så blir det trevligt. Ska ta hand om min bebis, har knappt om tid i veckorna så på helgerna får jag passa på lite extra. Snart så har jag tid. Ska försöka fixa praktikplats i stallet, vore himla skönt! 
 

From this moment and forward, I'm going to be a better person

Att vakna klockan 8 har sina fördelar. Jag har huset för mig själv, gatorna för mig själv och tystnaden för mig själv. Himla skönt väder och idag vaknade jag upp med ett leende på läpparna. Tog mig en promenad med Boopen samt kollade till om Nova och Doris levde, vilket dom gjorde. De små busfröna. Nu har jag precis tryckt i mig en stor frukost och tänkte sätta mig framför tv:n och njuta av tystnaden. Behövde verkligen den här helgen. Lite terapi ute i stallet också så är jag fit for fight! Kram på er. 

Jag är en tromb som går in i väggen

Tillbringat en dag i västerås med fina Carmen. Hittade inte så mycket mer än en helmysig oz tröja. Kom hem runt 6 och det första jag gjorde var att fixa ut mina 2 huliganer Nova och Doris i uteburen. De andra 2 gullisarna får vara inne ett litet tag till. Har hunnit plugga, äta och tagit det lugnt. Är så jäkla förkyld, inget jag har tid för nu, nej. Verkligen inte. Ska från och med nu dricka te, köpte en ny tesmak idag. Återstår att se om det smakar lika gott som det luktar! 

My head is to heavy

Fredagen jublar vi för, även om humöret inte är på topp. Stressad en fredagskväll då jag försöker lappa ihop mina misstag, alla måsten och samtidigt i all röra måste jag hitta lugnet. Ibland räcker man inte riktigt till, man gör misstag och saboterar saker. Annars har själva skoldagen vart bra, glad och gjort en hel del på lektionerna. Nu är huvudet tungt och jag är trött som få. Dessa nätter har varit hemska, kan inte slappna av. Nu ska jag iallafall starta en serie och mysa med Boop. 

No one is going to understand what's going on in my mind

Känns som man börjar bli sjuk, jo men turen är med mig! Får trycka i mig vitaminer för under dessa veckor är det fullt ös medvetslös som gäller innan jag tar lov. Har med andra ord inte tid för att ligga sjuk. Nu tänkte jag damma mitt rum och göra det mysigt för att sedan göra kväller med en bunt serier. Älskart! 

Ser ni förresten halsbandet jag har på mig? Fick det ifrån mina underbara vänner ifrån köping. Ni är guldvärda, allihopa! 


I will fight forward

Klarat av en skoldag, en väldigt kort sådan då våran sista lektion på 3 timmar var inställd. Så har ätit lunch hemma, druckit mitt älskade te och slappnat av ett tag. Som ni kanske märker är jag i en svacka, men ska göra mitt bästa till att komma ur den. Jag har också väldigt mycket att tänka på, vilket är lite stressigt. Ska återgå till mina scheman igen, skriva upp vad som ska göras i veckorna. Nu ska jag göra mig i ordning innan jag sticker iväg igen. Kram

Torsdag

Bild tagen av Linnéa, (piezes.forme.se). 

Skola, hem, iväg, hem, plugga, stallet, hem, sova. Så ser min dag ut kortfattat och bra. Skriver senare


Ta hand om varandra, oavsett vän eller ej

Jag har tyvärr inte så mycket att säga om denna dag mer än att det finns människor för allt. Menar verkligen allt. Idag blev jag så, så rädd och trodde ärligt att jag inte skulle komma hem hel, eller hem över huvud taget. Gjort min första polisanmälan, pratat om allt som hände sedan 4 fram tills nu. Mina planer med att plugga förstördes brutalt på grund av denna händelse och jag ligger 5 timmar efter med allt på grund av detta. Riktigt äcklad av mänskligheten och blir rädd för allt. Trodde inte denna dag kunde bli så mycket sämre, men tydligen. 

Jag säger inte vad som hände här, men vill fortfarande ventilera. Det jag vill säga dock är att vi måste bli bättre. Bättre på att sluta vara egoistiska. Hur många gånger har det inte hänt att när du hamnar i knipa så är det sällan man får hjälp av någon annan? Det händer nästan aldrig. För så länge man inte är utsatt själv så bryr man sig inte. (Säger absolut inte att alla är så, men Sveriges samhälle är uppbyggt så). Man vågar inte gå fram och hjälpa för att man är rädd för vad andra kommer tycka och tänka. Man bortförklarar det mesta, osv. Finns 1000 saker att rabbla upp men den huvudsakliga saken är att vi måste ta hand om varandra. Oavsett om man känner människan eller ej. Man är starkare ju fler man är, svagare ju mindre man är. Ganska logiskt. Ser man en människa som behöver hjälp så ställer man upp, man ska hjälpa. För tänk om du var i samma knipa och helt ensam, då skulle du önska att du hade alla människor i världen runtom dig. 

Godnatt


Fullt upp

Haft fullt upp därav ingen uppdatering igår. Hade anställningsintervju igår efter skolan vilket förövrigt gick bra, inget märkvärdigt möte. Så nu har jag sommarjobb, yay! Drog fram mina frisörkunskaper igår (haha) och klippte lillebror, blev faktiskt bra! Evelina sov här igår också. Idag var det åter till praktiken, ridit, fixat och hoppat småhästarna. 

Nu måste jag plugga teori! Pusshej

Söndag

Har gjort absolut ingenting idag, vilket är himla skönt. Kollat på vänner, ätit, pluggat och sovit. Nu är jag däremot ute i friska luften och måste säga att det är de bästa som hänt mig idag. Andas frisk luft. Ska ta mig in till köping för mys med Linnéa och Hannii. Bra avslut på denna helg! Kram på er. 

Sjuk gårkväll

Helt jävla sjuk kväll. De Vet Du levererade på riktigt, så jäkla bra! Svettigt, trångt som fan men oj vad kul!! Sedan bjöds det på massa nostalgilåtar och gudomligt bra låtar. Nej jag är jättenöjd med denna utgång. 

Idag, chockerande nog så mår jag bra. Tänkte dock ligga i sängen och ta det lugnt. Framåt kvällen kanske jag åker in till köping och har söndagsmys. Skulle sitta bra! 

Lördag

Godmorgon!
Denna lördag bjuder på lite städning innan jag sätter mig vid pluggandet. Blir förmidligen en kort stallvistelse också innan jag måste hem och fixa inför kvällen. Min häst har fortfarande en sko mindre så det går inte att rida. Känns otroligt kasst. Men så kan det vara, ödet bestämmer. Eller hur? Först av allt ska jag göra i ordning något att äta! Hörs sen, puss och kram

ventilerar...

Jag önskar att folk kunde se mig istället för att bara se det som är problemet. De är det enda som räknas just nu och det som får störst uppmärksamhet och tid, inte jag. Utan problemet. Det är inte många som frågar hur det är med mig, utan de frågar hur det är med problemet. Det är skillnad, en stor skillnad mellan dessa frågor. Det är ofta folk pratar runt mig istället för rakt till mig, vilket får mig att känna ensamhet i detta. Jag är ensam och jag gör ett helvete för alla runtom mig då de måste umgås med mig. Det är sällan folk lyssnar på vad jag tycker och tänker, de flesta bara öser på hur jag ska och måste göra för att bli bra från allt och tänker inte på att jag fortfarande är en vanlig människa bakom ett problem. Jag syns inte bakom problemet, där slår ensamheten till igen. Bara för att det där problemet står ivägen så behöver man fortfarande stödet, glädjen, kärleken och tilliten. 
 
Jag vet att det inte är lätt för de människor som är runtom mig att försöka hjälpa mig, verkligen inte. Jag vet att ni bara vill mitt bästa, och det älskar jag er för. Jag är tacksam för att jag har de vänner som finns där för mig när jag behöver dem. Det finns de som är helt sjukt underbara och hjälper mig så himla mycket igenom allt detta, ni betyder guld. Ni förstår och ser saken på ett helt annat sätt. Det betyder så himla mycket då det är just det jag behöver. Någon som kan förstå saken ur mitt perspektiv och inte bara rakt utifrån. Så då är jag tacksam för att jag har just er. Man behöver heller inte förstå för att hjälpa mig, utan för mig räcker det bara för mig att veta att jag har människor runtom mig som bryr sig om mig. Så alla i min omgivning hjälper mig på ett eller annat sätt och jag är så glad att just ni, i min omgivning är så bra som ni är. 
 
Helvetet jag gör för min omgivning är inte meningen, det sista jag vill är att någon ska drabbas på ett negativt sätt bara på grund av mig. 
 
 
 
 

En dag i kolbäck

Haft en bra dag i kolbäck med först lite avelsprat på vänsta gård. Tog ett avbrott för att åka på möte som förövrigt gick både bra och dåligt. Men mestadels dåligt. Första gången de kommer åt mina svaga punkter och därefter bara öser på ännu mer.. Bryt ihop och komma igen är det som gäller. Drog tillbaka till mina vänner som skulle grilla i kolbäck hemma hos Linnéa. Skönt att få annat att tänka på. Så himla härliga människor jag umgås med. Sedan blev det en tripp till Köping för att fixa biljetter till De Vet Du som kommer till hantis imorgon med Malin. Krogenpremiär imorgon, woopi. 

Paper loving

Mitt eftermiddagsmål, så gott! Idag var det hoppning. Dagens uppgift- hålla sig kvar och överleva och jag lyckades bra med båda sakerna. Har ganska mycket att träna på. En av sakerna är rädslan. Jag måste våga trycka på mer och aldrig tveka. Får inte vara rädd för att ramla av. Min kropp är typ mördbultad efter denna vecka. Sådan sjuk träningsvärk i rumpan. Klagar inte! Nu är det snart mat och sedan ska jag försöka gå och lägga mig tidigt, svårare och svårare blir det att ta sig upp på morgonen.

Grattis bästavän

Min underbara, grymma och bästavän fyller idag 18 år. Hoppas du får en himla, sjukt bra dag hjärtat! Det förtjänar du. Loveu
 
 
 

If you can't love me now, don't love me later

Sitsöving på dagens lektion. Om ni inte märkt det så är det hästinriktning hela veckan. Känns bra att man kan känna sig bekväm när vem som helst ifrån hästinriktningen kan påpeka saker i ens sits. På eftermiddagen var det studiebesök på equirehab, intressant! Här hemma har jag pluggat, fixat och tagit det lugnt. Premiärätit grillmat för i år, då är det vår på riktigt. Snart sommar! 

Soliga dag

Första lunchen utomhus avklarad och det var riktigt skönt. Rida utomhus fick vi också göra, galet skönt. All ridning gick bra förutom dressyrprogrammet haha... Ibland får man ta till egna vägar. Aja, inte hela världen. Nu ska jag fly huset innan man blir bannad för livet. Måste packa hökassar i vilket fall så det passar ju bra med en promenad dit. Hoppas ni haft en bra dag i det fina vädret. Jag har vart ute nästan hela dagen och njutit. 

Be strong little girl

Idag är en sådan dag jag bara vill lägga mig ner och ge upp. Vad jag än gör blir i slutändan bara fel. Jag försöker mitt allra bästa, men kommer det svåra situationer så är det lättast att ibland bara ta den enklaste vägen.
 
Nu ska jag ge mig själv en kopp te och sedan starta en bra serie. Mysa och bara ta det lugnt. Kram på er

Söndagsångest

Söndagsångesten är på hög nivå då jag har prov imorgon och jag har inte pluggat. Tur så handlar provet om häst så får hoppas att man förstår snabbt! Har iallafall försökt dämpa allt med en promenad med Frida. Såg lite glädjande vårtecken och jag kan inte må annat än bra. Nu ska jag städa ur mitt rum från madrasser, täcken och kuddar för att sedan sätta mig i plugghögen. Kram på er! 

#EMY18

Hade en jättebra kväll igår där jag, Malin och Yohanna anordnade 18-årsfest i lokal. Jag hade megakul och det tror jag dom flesta andra hade också! Det blir vad man gör det till helt enkelt. Kvällen bjöd på lapdance (galna vänner), skratt, dans och ja.. bara allmänt trevligt. Känns i fötterna idag kan jag säga efter att ha dansat och vandrat runt i höga klackar. Dagens I- landsproblem. Städningen var mindre kul, men efter 3 timmar med intensiv städning så var allt klart. Tack till alla som var där! 
 

Fredagskväll

Blir hemma och myser. Ska kolla på let's dance och vila inför morgondagen. Ska upp "tidigt" för att hinna rida med Johanna, blir en lite längre tur. Skönt! Nu ska jag unna mig lite gott. Förövrigt har jag hafy en hyfsad bra vecka jämfört med andra veckor så jag är glad. Glad också över att jag höjde mitt muntliga betyg i svenskan. Woopi!

Live like a warrior

 
Your heart is too heavy from things you carry a long time, 
You been up you been down,
tired and you don't know why, 
But you're never gonna go back,
you only live one life

Fredag

Gårdagen bestod av styrelsemöte här hemma, därav ingen uppdatering. Evelina stannde kvar efter mötet och sov kvar här. Gjorde också något väldigt smärtsamt efter skolan, nämligen tog hål i mina öron. Nu är det gjort iallafall. 

Idag är det möte som gäller vilket betyder att jag kommer några timmar senare till skolan. Hoppas ni får en fin, fin dag! 

We❤️it

Godnatt 

Onsdag

Pluggat, städat och fixat hela förmiddagen. Gjorde min första sjukanmälan på egen hand, vuxenpoäng! Igår blev jag också medlem i Ikea family, vuxenpoängen bara rullar in. Evelina har vart över ett litet tag innan hon skulle iväg till nästa ställe, blev tedrickande och lite prat. Nu ska jag snart dra mig in till Köping för lite ärenden. Hej och håå, ingen vila ingen ro. Fullt ös medvetslös, osv. Kram på er. 

Stå upp för både små och stora saker

Blev stallhäng på kvällen. Första gången jag stod upp för något jag tyckte var fel. Fick min vilja igenom och jag är glad igen. Longerade Bifrost med inspänningar, packade höpåsar och fyllde vatten. Kom hem för ett tag sedan och har pratat med Evelina sedan dess. Tagit beslutet att stanna hemma imorgon då jag "ligger efter" med skolarbete+ att jag inte får ihop min dag på något sätt då jag har en hel del att göra efter skolan. Så istället fördelar jag sakerna på hela dagen istället. Skönt med sovmorgon imorgon med. Kan säga att det behövs. Nu säger jag godnatt. Kram på er finisaar

Utmaning för dagen

Haft en himla bra dag med Evelina, Malin och Kristine. Blev en svart överdel och ett par svarta jeans... Samt lite smink och småsaker. Så skönt att vara ledig idag så ni anar inte.. Nu ska jag hem och äta middag och därefter åka ut till stallet. Har hästabstinens. 

Jag är påväg upp i rätt bana igen

Skönaste morgonen på läänge. Sovmorgon och en god frukost= bästa starten på dagen. Ska strax fixa mig för att sedan dra mig in till Erikslund och shoppa lite med Evelina. Kanske snäppet bättre än praktik? Oavsett så blir det säkerligen en himla bra dag! Puss på er. 

Back to normal

Måndagen är igång och första skoldagen efter lovet avklarad. Tillbringat en stund i stallet hos min stjärna som alltid får mig på bättre humör. Min gullegris. Han står inne och torkar upp i hovarna, skönt för mattehjärtat. Nu håller jag på att plugga och dunkar musik. Så skön känsla att veta att jag är ledig imorgon. Underbart. Ska ge mig en lång, välbehövlig sovmorgon! 

Omgiven av kärlek


Känner mig omgiven bland bra människor, ni är bra. Fått så många fina och bra presenter, blir full av skuldkänslor. Varför ska folk lägga ner pengar på mig? Är jättetacksam iallafall. Nu kan jag snart flytta hemifrån, glassmaskin, stavmixer och damsugare så är man fit for fight. Skämt åsido. Återgår till det jag ville säga, NI ÄR BÄST! Godnatt 

Tacksam för min helg

Grattis Evelina och Viljar som kom 3:a idag på sleipnirs ridhustävling. Bra kämpat!! Haft en bra dag som sekreterare. Setat och kollat på fina och gulliga hästar och skrivit kommentarer som en idiot har jag också gjort. Nu är jag trött som få efter en hel vecka med högt tempo. Är det nu den lugna lediga veckan börjar? Nej för imorgon är det på't igen, skola och allt. Nu ska jag skriva schema över veckan för vad som händer och ska göras. 

Sov gott

Tackar alla för uppvakningen i helgen, den har vart grym. Alla fina presenter jag fått och alla grattis och grattiskramar. Nej, haft det himla bra! Kvällen är spenderad med Kristine och Evelina där vi vart i stallet och putsat, packat och fixat det sista inför tävlingen som Evelina och Viljar ska vara med på imorgon. Spännande! Tidig morgon= gå och sova nu. Nattii 

Fullt hus idag

Blev väckt av Emmy som var stolt över sin tand som hon tappade för första gången idag. Så söt. Har handlat, fixat och haft det trevligt. Idag kommer det lite människor, både på eftermiddagen och på kvällen. Trevligt! Blir en massa fika och trevligheter idag med med andra ord. Tänkte bara kika in och önska er en bra dag! 

RSS 2.0