All I want for christmas is you

Julmusiken sprudlar under tiden jag pluggar. Bästa någonsin, att äntligen få lyssna på julmusik utan att det ska vara konstigt. Innan jag ger upp för denna dag så tänkte jag snabbstäda lite hos mina hjärtan till kaniner. Imorgon är det första december och har ett litet lyckorus i mig för tillfället, urmysigt. Nästan som ett litet barn. Är det december så innebär det att det snart är jul, nyår och massa mys däremellan. 

1:a advent

Spenderat första advent i Nykvarn och kollat på Emmys allra första dansuppvisning. Så söta så! Blev sedan fika och lunch hemma hos Therese. Jättemysigt. Blev kvar några timmar innan vi satte oss i bilen påväg hem. 6:e gången på en vecka jag åker denna sträcka, kan inte säga att det är en sträcka jag föredrar att åka. Lång och tråkig! Tur de finns musik. Här hemma blir det lite adventsmys. Tänkte lägga mig och ta en powernap innan jag tar tar i pluggandet. Hoppas ni har er en mysig första advent! 

Never run faster than your guardian angel

Tuff kväll. Många tankar, mycket som är fel och känner mig inte det minsta positiv. Mestadels bara ett vandrande problem. Men om vi ska se framåt så ska jag till Stockholm imorgon igen för att kolla på Emmys allra första dansuppvisning. Blir adventsmys hemma hos dom sen. Något jag ser fram emot himla mycket. Träffa mosters lilla hjärta och mysa! 

Lördag

Gårdagen bestod av trip till Stockholm igen. Denna gång till friends för att kolla på Stockholm Horseshow. Islandshästarna var ju klart höjdpunkten! Kom hem sent med Evelina, hon har sovit natten här och vi har för en gångs skull tagit det lugnt! Idag har vi tillbringat hela dagen i stallet. Ridit Frenje då jag fick dra loss skon på Bifrost då han gjort den helt skev. Frenja är en av Lottas hästar som är mamma till Viljar. En liten turbohäst, tror hon är runt 17- 20 år? Himla trevlig och strålande personlighet. Man känner direkt vad hon tänker, så kul. Sen blev det julpyssel. Stallet fylldes med människor och Lotta hade gjort iordning massa pysselsaker. Blev en hjärt- krans. Älskar att pyssla, så himla rogivande och sällan man har tid för det! Nu ska jag hoppa in i en varm dusch! 


You are my sunshine

Denna underbara varelse sätter stopp för mig när jag är vilsnare än någonsin. Vet varken ut eller in, hur och när. Allt är bara en soppa och man kan inte låta bli att jämföra sig med andra som har allt klart för sig. Han får mig att tänka på så enkla saker som att "ska Bifrost få mat före eller efter jag borstat honom", "ska jag rida innan jag mockar, eller gör jag det efter?". Sådana tankar kommer in istället för allt annat. Att va i stallet är som att tiden stannar, fasten den går framåt. Man får ett andrum. Tid att andas, tid att njuta och tid att bearbeta saker på ett roligare och bättre sätt. 

Saco- mässa

Mässa idag med mina brudar. Blev en liten roadtrip i Stockholm och vandra runt där inne. Herregud vad mycket människor och skolor. Nu blev allt plötsligt ännu oklarare. Skulle vara pretty nice att bara dra ifrån Sverige och plugga utomlands på något awesome ställe. Men vi får se. Låt livet ha sin gång... Krypa ihop i fosterställning och vagga fram och tillbaka är något som passar in nu. Shit.. Men hade iallafall en himla bra dag i Stockholm och fått allting lite oklarare samtidigt som jag fått reda på en massa nytt! Hemresan tog längre tid än normalt, haha. Yra bort med gps och en bunt blondiner med bil inne i Stockholm... Körde förbi Södermalm ett antal gånger. Men så kan det gå och kan lugnt säga att det var rundtur genom alla gator. Alltid äventyr i vår lilla grupp. Älskar det! 

Pyssel

Bild från älskade Rhodos! 
Strykt, städat och julpyntat ännu mer i rummet. Nu är allt kliniskt rent och likaså är jag. Så härlig känsla. Att ha allt i ordning och smutsfritt. Blir serier hela kvällen nu och lugn och ro. Tänkte lägga mig tidigt, imorgon bär det av till Stockholm på Saco- mässa! Spännande! 

Don't waste your time

Tjelu, mår ni bra? Mår bra trots huvudvärken. Haft en bra dag i skolan där vi har tagit hand om prova på elever ifrån 9:an! Väldigt många som kom och efter denna dag så var alla nöjda. Jag var helnöjd med ridpasset på Doris. Äntligen så har vi kommit överens, iallafall bra bit påväg! Underbara varelser jag får vistas med. Nu tänkte jag skriva lite snabbt på religionuppsats innan jag tar tag i lite städning och tvättning. 

Släpper allt

Urmysigt hemma hos oss, det börjar bli iallafall. Älskar julen och alla dess mysiga färger. Nu tänker jag släppa allt som har med plugg, planering och sortering att göra. Har betat av lite måsten från min lista så vi är ett steg närmare målet. Nu blir det tända ljus och varvar ner framför kvällens avsnitt av ph. 

Mystur

Mystur såhär på kvällskvisten under stjärnklar himmel. Såg t.om ett stjärnfall! Mäktigt! Nu har jag en hel del måsten att göra, bland annat skriva på uppsatser och försöka beta av lite saker. Jobbigaste med stora uppgifter är att dom typ aldrig tar slut. Men laddad med energi efter ett superpass på min stjärna så ska jag nog klara av detta. Hoppas ni mår bra! 

Älskade måndag

Kan hända att jag är den enda av väldigt många som älskar mina måndagar. Att tillbringa en dag bland varelserna jag älskar mer än allt annat gör mig himla glad. Började med en regnig tur hemma på morgonen innan jag drog mig till praktiken. Red Krafla, Lettfeti och Huld samt mockade, plocka in hästar och alla andra vanliga sysslor. 

Krafla, Lettfeti och Huld är nog de största kontrasterna mellan hästar man kan komma. Men alla är otroligt bra och trevliga på sina sätt och kan ge mig mer kunskap än någon annan. Nu ska jag ta och varva ner efter en fullt aktivproppad dag! Suttit still max 15 minuter så att lägga sig i sängen känns nog inte helt fel. 

Framtiden skrämmer mig

Framtiden är något som skrämmer mig oerhört mycket. Kraven på att bli något så fort som möjligt. Studenten ser inte ens rolig ut när man sitter och tänker på att man avslutar ett liv som varit del av en i över 12 år. På en dag så kommer allt vara över och därefter så får man gå vilka vägar man vill. Det skrämmer mig. Jag oroar mig himla mycket över mina betyg, min utbildning, min framtid där allt hänger på betygen eller det där högskoleprovet som kommer kräva mig 1.6 rätt för att ens ha en chans att komma in på den linje jag vill gå på. Det jag inte tänkt på att det jag läser idag hänger hela min framtid på. Visst att man haft det i bakhuvudet, men man har ändå alltid trott att mina betyg duger. Jag har bra betyg, men behöver betydligt bättre. Paniken över framtiden som inte ens känns rolig längre får mig att bara vilja stanna upp och springa tillbaka i tiden. 
 
Samtidigt som detta snurrar runt i huvudet på mig så känner jag också att vem vet vart jag är om ett halvår, vem vet vart jag ens är imorgon? Det är ingen som vet och inget man kan styra över. Istället för att ha panik över framtiden så ska jag från och med nu försöka stanna upp och tänka efter. Hur kan jag ens vara 100 på att jag vill gå den utbildningen jag är fokuserad på nu? Hur osäker man än är så får man försöka stanna upp och tänka efter. Är det värt att sitta och ha panik för framtiden, låt oss säga 1-2 år fram? Är det värt att spendera timmar, dagar och veckor redan nu till en framtid jag inte ens vet om att jag kommer ha. Orimligt och omänskligt är vad det är och tyvärr inget vi kan göra något åt. Ska vi låta oss bli rädda för något som inte ens finns? 
 
Cute Quote - Dont Cry Over The Past It Is Gone
Hur svårt det än är så måste man försöka stanna upp och andas. Inte jäkta över framtiden, för vad vet vi om den egentligen? 
 

Söndag

Idag är det en lugn dag som väntas. Måste plugga en hel del, men först och främst ska jag städa, baka och julpynta. Hur mysigt är inte det? Bara en vecka kvar till 1:a advent, det är dags för lite julstämning här hemma. Så himla grått och trist! 

Fredags kväll

Fredags kväll var himla lyckad. Träffade på ett helt gäng med vänner där vi körde all in hela natten. Tog kort med PH- deltagare och dansade en massa. Kom hem rätt så tidigt för att ha vart ute i Örebro så det var jätteskönt! Första gången för mig i Örebro Strömpis och kan väl säga att det var himla kul, men att Västerås ligger typ på samma nivå. Men kul att testa på nytt, nya människor och ny miljö! 

Äntligen fredag

I morse blev det tidig uppgång trots sovmorgon. Har möte på fredagar och idag fick jag svara på ankät då det var ett år sedan sist. Resultatet var betydligt sämre och det beror på att när jag svarade för ett år sedan så var mina problem inga problem alls. Ett bevis på hur mycket denna vidriga sjukdom ljuger för en. Annars har jag vart i skolan, samhällslektion är bara det jag har på fredagar. Gudomligt skönt! Nu är jag hemma och ska fixa stallet och packa ihop lite saker inför ikväll då vi taggar utgång i Örebro med några av mina favoriter! Härlig kväll folket, njut! 

Höstmörker

Nu när det är mörkt, regnigt, grått och trist så får man tänka tillbaka på att hösten faktiskt kan vara fin. Önskar jag hade lika mycket energi som skruttan på bilden dock! Tänkte ta mig ut till stallet för att mocka åt fixa åt pojkarna, blir ingen ridning för mig idag då energin är på lägsta nivå. Ni vet när batteriet på mobilen går över till rött? Där är jag just nu. Men tänkte ändå försöka hinna med lite saker som att göra en plan för mitt helgplugg, städa mitt rum och byta sängkläder och sedan lägga mig under täcket och försöka sova så fort jag är klar med allt. Tunga dagar som dessa så får man tänka på vad som förgyller ens dagar och det är mina fantastiska vänner som utan konstigheter gör en glad, mina djur och för att säga hur min dag varit så har den vart bra! Hoppas ni mår bra och även om solen inte är kring oss så finns det alltid solstrålar i vår omgivning! Kram från mig 

Everything is fake

Sovit ynka 2 timmar, upp vid 5 för att ta6- bussen in till kolbäck. Himla tidig morgon och allt detta för att sitta upp på storhäst och ha hoppträning för Lotta Björe. Min häst var minst sagt framåt, vet inte hur många gånger vi skenade i galopp över alla hinder. Herregud. Otroligt stark och viljestark, men det är en utmaning för mig och passar denna häst bra då jag måste lära mig att ta för mig mer och inte låta hästen köra sitt race utan mig. Sen lite redovisning, hem och snabbt iväg på möte. Styrelsemöte i västerås innebär att man sedan kommer hem efter 10 någon gång. En himla bra dag, livet går framåt i små steg och oavsett om en sida ramlar så får man hålla fast i en annan. Spännande år för mig och Bifrost 2015 blir det också! 

När man inte kan sova..

När man försökt somna alldeles för länge så slutar det oftast med att man bara ligger, vrider och vänder på sig och blir så rastlös utav det. Tankarna skjuter iväg och vad gör man då? Hittar på annat. De första pepparkakorna och en god lugnande kopp te får styra bort allting under ett avsnitt av how i met your mother! 

Hit the wall like you punch the one you hate

Ridit 2 hästar idag. Hille var mer i luften än på marken och drog ett antal gånger. ...och hästar är ingen farlig sport? Tss.. Han blev himla fin när han väl insåg att hans dumheter inte tog honom någonstans. Red med Evelina och Viljar och det var ingen bra kombo alls, haha. När en fick stopp på sin häst så kom den andra, lär ha sätt roligt ut. Bifrost gick bra, jobbade framåt och mycket aktivitet som gångartsbyte och tempoväxlingar. Bra för framåtbjudningen, takterna och glädjen! Underbara Bifrost. 

Annars då? Har vart ganska låg, många tankar och eftermiddagen blev himla jobbig. Men greppa tag i stenen vännen för du har inte tid att falla nu. Imorgon är det lektion för Lotta Björe som gäller, tidig uppgång och en dag full av aktiviteter väntas! Hoppas ni mår bra, kram! 

Norrköping

Norrköping igår vad ett äventyr i sig. Ganska tacksam till att jag fick chansen att göra detta. Himla nervöst men himla lärorikt. Ett helt klassrum med lärare, vuxna människor som ska lyssna på vad lilla jag har att säga liksom, men dom uppskattade att vi var med och att de fick höra vad vi tyckte vad bra och vad vi tyckte var mindre bra! En av de bättre redovisningar jag någonsin gjort. Himla rolig dag som förutom den timmen vi stod och prata så gick vi runt i Norrköping, eller mer satt och beundrade stan genom ett fönster in till ett fik, haha. Snorkallt och glöm att vi går runt och fryser när man kan fika och dricka varmt te. Tackar världens bästa lärare för denna möjlighet! Så farligt var det inte trots allt och utmanar man sig inte så kommer man aldrig komma någonstans! 

You don't have to try so hard

En bild från igår då jag red min froste. Halsen och rösten kändes bra och ridsuget var extremt. Han gick jättebra min lilla stjärna i mörkret. Dax att ta ut pannlampan bannemej.

Idag mina vänner är det Norrköping med alla lärare som gäller. Varför vara hemma och ha studiedag som alla andra i min klass när man kan vara i Norrköping och prata för publik? Haha.. Hoppas ni får er en toppendag! 

I'm fine.. I'm just not happy

Godmorgon, hur mår ni? 
Vaken sedan 9 men så himla skönt att ligga kvar i sängen under täcket och göra absolut ingenting. Idag blir det massa plugg av texten, måste tvätta och sedan fixa stallet. Blir en tyst dag idag så rösten orkar med morgondagen. Inget direkt guldläge att tappa en röst på. Men vad ska man göra? Lära sig av sina misstag! Skjuter allt annat plugg åt sidan fram tills tisdag. Känner just nu att Norrköping är viktigast! Blir en vanlig söndag för min del iallafall, kram

When you're fallin, you know I'll be there

Godmorgon, godmiddag, godkväll åhej vad tiden går alldeles, alldeles för fort. När man är van att inte göra någonting om dagarna så I suppose why the dagar går så fort. Snabbt: igår köpte jag skor made from heaven, en fin tröja och en mascara. Nödvändigt! Myskväll hemma hos Hannii med Idol och andra bra vänner hann jag också med! 

Idag har jag hängt i stallet och mockat under tiden Evelina red min pålle. Vågar inte anstränga mig då jag vakna upp med halssmärtan från helvetet. Överansträngd hals. Bättre nu! Sedan blev det träning av texten jag och Evelina skrivit till måndag. Det är inte förens nu man börjar inse vad man gett sig in på... Vad har vi gett oss in på?! Herregud. Men på något sätt så klarar vi det nog, det gör vi alltid. Förutom det så blev det prat mellan himmel och jord, så himla bra och värdefull vän det där. Nu blir det How I met your mother, te och popcorn. 

You couldn't find me on the top, neither can you find me on the bottom

Tjenixen, hur mår ni? Vill ni veta min dag? Jag har kollat klart på 4 sässonger av How I met your mother på 5 dagar ungefär. Det är sammanlagt 1760 minuter, rundar av till närmare 30 timmar av serietittande. ooh, that's bad. Men jäklar vad bra det är! Jag har pluggat av lite saker idag, städat, duschat Bettie och tänkte ta mig ner i källaren för att städa åt mina kaniner nu. Sedan blir det en mycket efterlängtad dusch. Just nu ser det ut som att jag redan duschat... Äckligt. Hoppas ni haft en bra dag! Kram
 
 

om mig

Eftersom min röst fortfarande inte kommit tillbaka, jag är hemma om dagarna och har då ingenting annat att berätta om så tänkte jag skriva lite saker om mig själv. 
 
1. När jag var liten så drog jag borsten genom mitt hår 100 gånger innan jag var helt klar. 
2. Jag tycker mindre om banan, men skivar man den i bitar så tycker jag om den bättre. 
3. Jag älskar frukt förövrigt, skulle kunna leva bara på det. 
4Denna vecka har jag druckit mer te än vad jag någonsin gjort och då vet ni att jag dricker te ofta. 
5. Jag ska bli moster den 24 Januari, men jag själv har lagt ett vad om att den kommer den 17:e Januari. 
6. När jag lägger upp mat på tallriken måste det vara på ett visst sätt. Lägger någon annan upp och det inte blir som jag vill ha det så flyttar jag oftast runt på tallriken tills det blir som jag vill att det ska bli. 
7. Jag tänker varje dag på min omgivning, hur fantastiska personer som finns i den. 
8. Jag blir lätt imponerad. Av allt. Kan vara allt från dörrar som öppnas eller en människa som jonglerar. Antar att jag är ganska lättroad.
9. Har lyssnat på passengers "nya" album 24/7, har ni inte hört det så bör ni lyssna. Bästa.
10Nu ska jag sätta mig framför tv:n, starta How I met your mother avsnitt och äta apelsin. Som är himla gott, men något jag undviker att äta då det är nästintill omöjligt att inte bli helt kletig och behöva en krigsutrustning för att öppna den typ... Inte nog med att man får sådant där vitt under naglarna så droppar det vätska över hela bordet, på händerna. Förbereder mig mentalt till att bli helt kladdig under naglarna. Hihi
 
 
 
 
 

I'm loosing it and all I can do is keep quiet and smile

Skulle vara så otroligt skönt att bryta allt och bara åka till detta ställe kallat Paradiset. När man känner att stenarna i en bara blir tyngre och tyngre och man sjunker djupare och djupare ner så måste man försöka se något slags ljus och positivt. Kollar då tillbaka på dessa bilder, varje bild har en slags betydelse. Alla videosar man kan sitta och garva åt och saker man tänker tillbaka på, hur idiotiskt bra dom var haha! Saknar Rhodos och världens bästa vecka med mina älskade vänner. Problemlösa och fria. 


Seems like I've been running in the wrong direction

Samlat ihop min säck som bredit ut sig här hemma, dragit mig till skolan för att "prata" om Norrköping där jag och Evelina ska stå och hålla en föreläsning tillsammans med våra två lärare på lärarsenarie. Himla glad att vi blitt utvalda, men jäkligt nervöst. Kommer vara massor med människor och där ska vi stå och prata om hur en lärare ska vara. 

Förövrigt är det #dag 3 utan röst. Inte roligt någonstans. Brytit ihop flera gånger under dessa dagar, blir så stressad och det är så tråkigt att inte kunna prata med någon. Men något dumt har man väl gjort till att förtjäna detta.. Måste bara lista ut vad. Känslorna är överallt och ingenstans och vem är bäst på att reda ut dom i tystnad? Jo min underbara häst. Ska åka ut och släppa ut mina känslor till honom. Han är underbar på alla sätt och vis! 

Sjuk

Te, halstabletter och värme består min dag av idag. Kan fortfarande inte prata och tro det eller ej så är det värre idag, hur det nu kan bli det. Värdelöst att vara "frisk" samtidigt som man är sjuk. Man är rastlös som få och sen att inte kunna prata, ja man vill typ gå och krypa in i ett bo och sova bort allting. Fördriver min tid genom att kolla på how I met your mother och gosar med min Boop. 

Crazy night

Galen natt minst sagt med mina brudar. Slog klackarna i taket hela natten lång. Asskönt att köra då man själv bästämmer lite vad och när man ska åka, riktigt trevlig kväll!! Träffa Paow och bästa Jasse, skönaste människorna. Kom hem så sent som vid halv 4 ungefär. Hann sova 4 timmar innan jag skulle upp igen. Halsen vriden två varv har jag kämpat mig igenom en dag på kalas genom att prata med teckenspråk, kroppspråk och andra medel som att skriva lappar. Ja, får inte fram ett ljud. Abstinensen man får efter att prata är helt sjuk. Firat min syster som fyller år imorgon och fikat massa gott! Nöjd blev hon av presenten som var ett kakfat med våningar. Nu ska jag lägga mig i soffan, tända ljus, dricka te och kolla på HIMYM 

Apologize for caring is the most unrealistic thing I've done

Godmorgon solstrålar, har ni sovit bra? 
Är otroligt glad utan någon speciell anledning och taggad till denna dag. Tänkte förflytta mitt serietittande till soffan tillsammans med en god frukost, bästa starten på morgonen! Sen tänkte jag göra lite saker så som att städa, rida och pyssla runt lite här inne. Ska hinna med en sväng in till västerås också, köpa lite presenter! Hoppas ni får er en bra lördag! 
 

Put your hand on my beating heart

3 bilder som beskriver min kväll. Ridit gulliga Hille som förövrigt var jätteduktig. Pigg och glad och arbetsvillig! Bifrost blev ompysslad och matad, det gillade han. Har sedan tillbringat min kväll tillsammans med två underbara vänner. Elin och Linnéa, vi såg på idol och mös ner oss i soffan med kladdkaka, naturgodis och te. Senare på kvällen/ natten agerade jag skjuts åt min mamma. Som en liten prick över allt det bra så tar rethostan kål på både mig och halsen. Helt sjukt vad drygt det är! Hoppas man får sova lite iallafall. En väldigt bra kväll har det varit trots allt! Nu ska jag försöka sova, natti! 

Fredagens lugn

Sitter hemma hos Kikki, precis kommit hem ifrån mötet jag har varje fredag. Det är ganska skönt att vara fast i västerås från torsdag eftermiddag till fredag lunch. Då har jag flera timmar till att kolla på tv, plugga, mysa runt och inte känna att jag behöver göra något. Jätteskönt är det. Har numera bara en lektion på fredagar på grund av schemaförändringar, ganska skönt det! Idag ska bli en lugn dag. En dag för mig och en dag där jag gör saker jag vill göra! 

Mys

Längtar oerhört mycket till julen just nu. Varm choklad, mysiga tröjor, sitta inne i värmen och bara se ut på alla jävlar som fryser utomhus. Nej, vinter är inte min starka sida. Men oj vad mysig den är. Det är en årstid vi behöver har jag kommit fram till nu. För att kunna mysa varenda dag i filtar, varma drycker och bara ta det lugnt och vara hemma. 

Myskväll

Avslutar min kväll på bästa sätt med ett otroligt lyckat ridpass på min Bifrost och därefter mys med mina 2 favoriter Hannii och Linnéa. Så underbart bra är dom. Prat, tv- mys och lite gottis. Nu ska jag springa ner till kaninerna och natta dom, det blir det sista jag gör för idag! Godnatt

En dag i kylan

Idag har jag och Malin hållt i dessa hästar mellan 12-15 utanför gymnasiemässan i västerås. Otroligt kallt var det trots alla 1000 lager kläder. Men det var värt det för att slippa stallarbeten idag. Efter mässan drog jag och Sofie en rundtur till Erikslund i hennes bil Torbjörn, jag fick köra honom. Så himla bra vän som fördriver mina minuter i väntan på bussen. Rolig tur var det minsann och Torre var riktigt rolig att köra, automatbil och allt. Nu ska jag byta om, åka till stallet och rida Froste. Kram

Som man bäddar får man ligga

Drar mig ner i värmepoolen och samlar lite tankar efter denna dag. 

Praktikdag

En dag i stallet är precis vad jag behövde. Även om kroppen känns hängig och inte kry för 5 öre så var det skönt at få röra sig och andas häst. Har ridit Sula idag, hon har stått hela helgen så blev några vändor in i väggen innan hon insåg att man faktiskt inte behövde vara nervig av sig. Gick jättefint mot slutet! Mockat, longerat och kollat på lektioner har jag också gjort. Skulle få hålla i en lektion nästa vecka, spännande. Kom därifrån halv 9 ungefär och åkte då direkt ut till min häst och red honom i mörkret. Han gick himla bra. Går som bäst i mörkret!! Nu har jag precis ätit lite och måste inta sängläge och sova! 


Feeling like a bag of shit

Mår inge bra alls. Känner mig sjuk, ont i huvudet och trött som få. Trots att jag sovit i ungefär 20 timmar i streck. Helt sjukt vad trött jag var igår och det verkar ju inte bli något bättre idag. Tänkte iallafall dra mig upp och ut till stallet och fixa det innan jag drar till praktiken. Blir nog bättre av lite frisk luft! Hoppas ni mår bra, nu kämpar vi på fram till jullovet!! 

Oh I feel great

Inga bilder tagna igår så fick bli en random. 20 årsfesten var bra, men slutade med att alla drog in till Hantis och det var där jag och denna galning på bilden ovan och himla massa mer bra vänner spenderade en kväll på dansgolvet. Shottade malibu hela bilresan in och oj vad det kom ifatt en senare på kvällen. Även om kvällen inte slutade som vi skulle velat så var det en riktigt lyckad kväll! 
 
Idag har jag inte gjort mycket till besvär. Vaknade bredvid Hannii som åkte redan på förmiddagen, sedan dess har det vart sängläge med serier, popcorn och te. Ska ligga ett litet tag till innan jag bättrar på samvetet med en promenad till stallet för att pussa på min Bifrost! 
 

Festligheter

Ikväll taggar jag och mina tjejer upp inför fest här i munktorp. Skönt att vara lite på hemmaplan. Hoppas på en trevlig och glad kväll med bra människor! 

Rainy saturday

Min otroligt goda frukost igår. Mycket vatten, vätskeerttning och salt lever jag på dagen efter. Det blev idolmys hemma hos Linnéa på kvällen och sedan hämtade vi upp en full, men otroligt glad Hannii senare på kvällen. Ett bra avslut på min bakisdag blev det iallafall. 

Idag ringde jobbet 7.07 så det var bara att kliva upp och åka iväg för att jobba några timmar på en helt ny avdelning. Men det gick himla bra, jättegullig avdelning. Så kul! Nu ska jag greppa tag i dammsugaren, rummet är dammigare än Sahara så det kan behövas. Eftersom det förmodligen kommer bli kallare framåt kvällen så ska jag, kinkiga hästägare åka ut och sätta på ett täcke på Bifrost. Kyla och regn= islandshästens svaghet. Har lite att göra så det är bäst att sätta fart, kramis

RSS 2.0