Today's the day

Idag är dagen då Bifrost får gå av sin vila. Ska testa rida idag och se hurdant han känns, ger det några pass för att se om han är gladare nu. Ska bli så underbart att få rida sin pålle igen! Nu ska jag fixa mig innan jag går upp till jobbet och fixar lite saker, vid lunch tar jag och Linnéa bilen in mot Erikslund. Jag ska bland annat komma hem med en resväska! 

Nyp i kinden

Träffade mosters hjärta idag och hon var så glad och mysig. Bästa bebisen! Lyser upp i ett leende när man kommer och när man håller henne så lägger hon huvudet mot bröstet och bara myser, vad jag älskar detta barn! Innan jag begav mig till Laxå så blev det en snabb träff med en trevlig människa jag jobbat med hela sommaren! Trots att jag vart seg så har jag nog vart socialare än någonsin idag. Men så skönt! 

OJ vilken gårkväll

Spårad kväll igår och natt. Slutade jobbet 21, blev ett snabbt ombyte och fix innan bilen gick in till kungsör. En hel del trevliga människor välkomnade en och vi började dricka. Hann vara där en timma innan vi vände tillbaka till Köping och Hantis. Sen hade vi det jääkligt Kul! Idag vaknade jag upp i mitt vardagsrum med Evelina. Pigga och glada! 

Blev sedan en roadtrip med Linnéa in till kungsör x2, vi lyckas med det mesta! Mysig dag iallafall! 

Godnatt

Lägger mig i sängen efter ett bra arbetspass. Imorgon är sista schemalagda dagen då jag lyckats ta bort mitt jobb på söndagen! Har roliga planer inplanerat imorgon kväll direkt efter jobbet och jag är så taggad! Men först lite sömn och jobb! 

Fredag

Goddag! 
Jag har Hållt igång sedan 9, städat bort min ilska. Är en sådan dag då jag är arg på min storebror och också irriterad på andra saker. Som dåliga framförhållningar, oprofficionallitet och människor i allmänhet som enbart tänker på sig själva och pengar. Så jag städade och nu är huset upp och ner vänt och rent. Mår mycket bättre och ska nu ta mig något att äta innan jag hoppar in i duschen och förbereder mig inför ett kvällspass! 

Torsdag

Åkte ut och hjälpte dessa finingar. Så duktiga! 
Eftersom min häst står på vila så ville Nadia låna ut sin häst till mig så jag fick komma ut och rida lite. Bröt ihop när hon erbjöd mig, så snällt och kan säga att det behövdes verkligen. Så glad att jag har så fina personer omkring mig. Hille gick superbra! Fina hästen. 
Tidigare idag så åt jag lunch med fina favoriter. Pratade massor och hade det trevligt. 

Freedom

Igår var det jobb på dagen och slutade halv två efter en stressig dag. La mig i sängen och kollade ikapp på idol och vilade bra många timmar. Ingen sömn men att bara ligga ner var såå skönt! Drog ut på en löprunda som jag inte vart med om på bra många månader. Så himla skönt och jag frågade givetvis om lov. Blev en runda på ca 4 km och visst var det tungt, men ju mer man kämpar desto lättare går det! IDAG är jag ledig och ska in på mysig lunch med mina favoriter! Det är mindre än en månad kvar tills jag och min andra halva flyger och hur mycket man vill så kryper ångesten fram. Nej.. En dag i taget! 

Sommarminnen

Alla myskvällar hos min fina Linnéa. 
Att jobba när det var som varmast. Tur jag trivs så bra på jobbet, gjorde mig ingenting även om man såklart vill ligga i solen också! 
När jag badade i Sanda med två nötter och avslutade dagen med vinkväll och trevligt sällskap ute på altan! 
Vi såg HAN och njöt av hans röst och låtar. Han har utvecklats sååå mycket!!
SM! Såklart! Underbara dagar med så många fina hästar! 
Massor med mys med mosters hjärtis!! 
Vi plockade jordgubbar i mängder!! Gudars vad mycket jordgubbar jag ätit i sommar! Precis så det ska vara! 
Alla dagar på charlottenberg med min favorit Evelina! Så många minnen därifrån! Underbart!
höll turridning på viby's islandshästar tillsammans med Evelina. Och vi fick även träffa hästarna från Island. Alltid lika kul att följa upp en häst och se deras utveckling!
en galen kväll i Fohlingstorp. Men oj vilket sommarminne. Paddla kanot, grilla, lyssna på musik, sova på brygga och festa med trevliga människor! Lovely!
Namngivning för Leah! 
Många minnen har jag fått ändå trots jag jobbat. Är inne på min sista vecka på jobbet och jag kan bara säga att jag trivts superbra på mitt jobb. Otroligt trevliga kollegor och ett allmänt "lyxigt" ställe till skillnad från de ställen jag varit på! 


Tusen mil framför

Är i en svacka, livet rasar mer och mer och allt som jag format och byggt upp tappar fäste och förstörs. Idag har jag vart på möte, det gick bra och vi pratade om sommaren och hur den vart. Pratade om min svacka och sådant. Nästa möte blir ett avslut då jag åker till Island och jag har vart inskriven på ätstörningsenheten i 2 år så nu ska jag och bör jag klara mig på egna ben. Imorgon hade jag sett fram emot en lugn och ledig dag, men drömma fick jag göra ett tag iallafall. Får se fram emot min lediga dag på torsdag! Hoppas ni mår bra! 

Little talks

Oj, vart håller jag hus? Jag jobbar, sover och jobbar. Äter däremellan. Idag går vi in på 6:e dagen av jobb och ännu är den inte över. Har besök ifrån Norge, våra gamla grannar är här och hälsar på med deras lilla bebis. Übergullig med stoooora bruna ögon. Bebisgos! Haft besök både fredag och lördag av min fina vän Linnéa. I fredags var också John och Nicklas över och kollade på en film. Igår kommer världens bästa vän hit på mina timmar och gav mig en present som bestod av choklad och dricka, hur bra är inte hon? Bästa Evelina. Har jag inte underbara vänner så säg mig! 

You drag me down

Mina känslor just nu. Varje dag kommer nya överraskningar som drar ner en lite ytterligare. Tur att min familj är bra, vi stöttar varandra i detta elände som går på repeat. 

Men idag har jag jobbat, hela dagen. När man inte vill något, man vill inte vara hemma, man vill inte vara borta så kan man lika gärna jobba. Nästa vecka går jag sista veckan som schemalagd. Snart flyr jag från allt och lever livet på Rhodos! 

Söndag- en bra dag

Leah Victoria Jalakas hade namngivning i söndags. Fick äran att sjunga tillsammans med mina syskon, Isabelle och Emmy. Massor med lek och bus med båda mina hjärtan, Emmy och Leah. Svårt att sjunga när Leah ler som aldrig förr mot oss som sjunger, hjärtegull!! Är gudmor åt Leah och jag är så ärad över det, detta lilla barn är så mycket glädje! 


Faller i bitar



It's on

Om det kunde vara så enkelt som att livet skulle vara lätt... Samma visa spelas på repeat, men det som är bra (eller dåligt) är att jag var förberedd på just denna dag. Hursomhelst så har jag jobbat hela dagen idag, 7-21. Jobbade kväll igår och direkt efter jobbet så gick jag hem till Frida och umgicks med massa trevliga personer! Underbart! Idag efter jobbet förbereder jag inför morgondagen som är full av aktivitet! Börjar 7 och slutar 10, hade egentligen tagit ledigt men så lätt kommer man inte undan! Efter jobbet åker jag och min familj på namngivning för älskade Leah! Kommer bli en bra söndag! 

Fredag

Jobbat mellan 11-13 och efter det har jag solat, duschat, ridit min filur som gick bättre idag. Ingen press och då brukar det gå bättre! Nu ska jag fixa mig innan jag går tillbaka till jobbet igen. Ikväll blir det mys med massa trevliga människor! 

Ledig dag

Ni kan inte ana hur konstigt det känns att ha en hel dag där jag är ledig. Vad har lilla jag gjort då? Jag har solat, både naturligt och i solarium, väldigt dum dag att ha en bokad tid att sola på. Har annars vart i stallet och ridit, ridpasset pratar vi inte om. Blä. Har hängt med Evelina och pratat med henne om allt vi missar om varandra när vi inte ses så ofta, människan som vet nästintill allt om mig. Träffade Frida efter det och gick en promenad runt samhället. Imorgon väntas en fullspäckad dag, från morgon till kväll. 

Mysmorgon

Att vakna bredvid denna filur är så oerhört mysigt. Hon skulle nog kunna ligga och sova i evigheter, min morgontrötta hund. Har fixat åt mina kaniner, ätit frukost och nu ska jag lägga mig ett tag i solen. Hoppas ni får er en bra dag! 

Underbar dag

Haft En jättemysig dag! Efter jobbet så somnade jag framför tv:n med svampbob rullandes i bakgrunden. Drog sedan ut i skogen med Frida för att plocka blåbär. Så mysigt och massor av prat om allt, underbart! Perfekt sysselsättning! När jag kom hem så pluggade jag in hörlurarna i öronen och städade, plockade bland viktiga papper och piffade i mitt rum. Inte klar ännu, har lite saker kvar att förändra innan jag känner mig helt nöjd. Städade akvariet också, blev ingen större skillnad, haha men renare är det förhoppningsvis. Nu kan man iallafall se in! På kvällen så åkte jag hem till min fina Hannii och umgicks med henne. Kollade i skolkataloger och skrattade åt hur brutal man såg ut när man var liten. Blev förövrigt en massa prat där med, så längesedan! Är så glad i mina vänner, alla är så himla fina. Så stolt att ha dom i min omgivning! Nu ska jag sova, imorgon väntas jobb! 

I learn to live

Din kropp är fantastisk. Din kropp ska bära dig, ge dig näring och ork hela livet ut. Det är ett underverk som får oss att leva ett långt och värdigt liv. Så varför misshandla det som får en att leva? Varför se ner på något sådant vackert som får dig att leva? Varför mobba det som egentligen är det viktigaste du har? Du har en kropp, vilket alla är medvetna av. En kropp som behöver näring, energi och kärlek. Jag har tröttnat att ständigt höra vad man gör mot sin kropp, jag är en utav dom som också misshandlat/ misshandlar min kropp. Men för varje dag som går så inser jag hur värdelöst det är. Vilken onödig energi man lägger ner på att se ner på sig själv. Att inte kunna unna sig, att inte kunna äta vad man vill,  att inte kunna göra det man vill är det dummaste man kan göra mot sig själv. Och jag blir så ledsen varje gång jag hör någon säga det. Man behöver inte unna sig, men att ha som ett tvång att inte unna sig något någongång gör mig himla ledsen. Ätstörd Eller inte så drabbas fler människor överlag av detta och det hamnar fler i samhällets sjuka tänk. Man ska äta för att man vill och träna för att man vill, inte för att man ska. Jag har kämpat i en sjukdom i flera år och det är inte förens nu jag kan säga att det kanske blir bättre. Jag har vart så rädd att släppa taget om kontrollen. Fortfarande har jag en bit kvar att släppa, men det kommer när jag är redo. Alla dessa möten som jag gått på och kämpat med ovissheten och jag har till och med gjort så att den som hjälpt mig på dessa möten tvivlat på mig. Jag har ställt till det rejält emellanåt, fixat problemet och därefter sabbat allt igen. Det är långt kvar innan jag har ett friskt huvud, men det är friskare än vad jag någonsin varit. Min kropp är viktig, och det är din med! Ta hand om den, det är det bästa och mest värdefulla du någonsin kommer äga. 

Drag me down

Slängde upp mamma på Hästryggen igår. Hon fick skritta av Bifrost och känna på balans och allt sådant igen. Eftersom hon ska hjälpa mig med honom när jag är borta på Island så är det hög tid att börja nu! Annars så jobbar jag för fullt, jobbar delad idag. Sk springa ut i solen och njuta en timma innan en massör kommer hit och tar itu med min rygg. Blir nog bra! Ska tillbaka till jobbet om någon timma och fortsätta mitt pass. Mer händelserikare än så blir inte min dag! 

Resa bokad

Den 6 september så åker jag och mamma iväg till älskade Rhodos en vecka. Ska bli så himla skönt att få sol på sig och bara njuta! Dricka drinkar, bo på hotell och njuta av Grekland! Man klarar sig inte länge utan det landet! 


Sommarminne




En väldigt spårad men så rolig gårkväll! Jag och Frida kom till Fohlingstorp runt 4 och påbörjade då vad som blev en väldigt rolig festkväll! Paddla kanot, grilla, strålande sol och musik erbjöd dagen/ natten på. Underbart! Idag kom jag hem strax innan 12 lagom sliten efter att ha sovit utomhus på bryggan... Fråga mig inte men det lät som en bra idé då iallafall! 

Idag händer inte mycket i livet. Har sovit, ridit, plockat blåbär med mami och handlat. Nu tänkte jag starta en maskin tvätt och sedan se på en film! Massa mys! 

Min frihet

Bara genom att svänga in på stallplanen så kommer ett lugn i mig. Att komma till ett ställe där alla behandlas så bra, både människa och djur. Att se alla djuren stå i sina hagar och må bra får mig att må så bra. I stallet är jag fri. Fri från precis allt. Det är mitt ställe att rymma till när saker är tuffa, eller bara åka ut till för att bara vara. I stallet får jag vara som jag är utan att ens försöka anstränga mig. Min soulmate, det är min häst. Han bär mig genom det jobbiga och det bästa är att jag behöver inte förklara, eller berätta någonting för att han ska få mig att må bra. Han får mig alltid på bra humör. Idag när jag skulle hämta in honom i hagen så spetsade han öronen och vände sig mot mig direkt när jag kom in i hagen. I stallet är jag fri, det är min frizon och jag älskar den så! 

They'll call me freedom just like a waving flag

Min helg har bestått av hästar, hästar, hästar och mys med mina fina. I lördags höll jag och min andra halva en turridning ute på viby. Så kul att rida runt och göra andra människor glada. Efter 1.5 h tur på hästryggen så sadlade vi om igen och tog en tur på Hlýr och Vakning. Hlýr är en häst som vi red på Island innan han kom hit till Sverige. Alltid kul att följa upp hästar och han har utvecklats himla bra sen Island. Kul! Annars har vi hängt på Charlottenberg, jag har ridit här hemma och haft myskväll med mina favoriter. Jobbar för fullt i veckan så kommer inte bli så händelserikt. Nu är jag trött efter en jobbdag från 7-21 så ska sova ett tag innan jag ska upp imorgon igen. Natti

Styrka till en fin människa

Finaste, underbaraste Annica skickar jag nu tusen styrkekramar till. Du är den starkaste personen på denna jord som nu kämpar genom ett helvete. Annica har 3 underbara barn, en man och ett perfekt liv om det inte vore för skitcancern. Hon har blivit resistent mot sin medicin och från och med idag så börjar hon på cellgifter och ska opereras senare i veckan. Jag ger mig alla mina tankar till henne och ger henne ännu mer kämparglöd. Vi här runtom finns och bär dig genom detta så gott det går. Fuck cancer! 

RSS 2.0