I'm confused

När jag kom hem efter jobbet idag så tog jag och min boop oss en välbehövlig powernap på några timmar. Så mysigt när hon ligger och bara trycker sig, vad skulle man inte göra för denna gullvovve? Fick sedan skynda mig ut till stallet, hann bara rida Hille innan jag skulle iväg och ha en trevlig kväll med trevliga typer! Lyckad kväll även om jag känner mig vilsen, mer än någonsin. 

Godnatt

Denna dag blev som planerad. Sovit så himla mycket, så himla skönt! Det behövs det med! Har hunnit städa lite och storhandlat. Är ensam hemma med lillebror. Lagat mat och kollat på serie har jag också hunnit med. Nu lägger jag mig i min nybäddade säng nyduschad. Finns nog inget bättre! Godnatt

HEJ


Hej, längesedan nu! Såhär har min helg sätt ut. Och måndag. Jag har jobbat, vart hundvakt, hästvakt och husvakt Tillsammans med Evelina. Alltid lika kul att vara ute på charlottenberg. Hästarna har gått bra och jobbet likaså. Ledig både måndag och tisdag och det är jag så lycklig för! Idag blir det film, serier och mys hela dagen. Igår förresten så investerade jag och Evelina i en hink med kyllera som ni ser Bifrost har på benen. Väldigt smidigt och bra som kyler benen och man behöver inte stå och spola ben eller liknande om det skulle behövas utan nu bara smeta på ett lager lera som kyler benen. Kul med lite nytt pyssel! 

He's my freedom

Min underbara pålle, så duktig. Han gör mig så glad. Så många som kollat på oss som ekipage och sett ner på oss. Vet inte hur många gånger jag fått höra att jag måste byta häst för att synas, för att bli något. Jag vill inte bli något mer än Bifrosts bästa vän, vi utvecklas något enormt tillsammans och han har utvecklats något otroligt sen bara ett år sedan. Det finns inget som är omöjligt, bara genvägar, ursäkter och noll vilja. Har man viljan så klarar man allt och Bifrost är inte i närheten av färdig, han är mitt guldkorn som de flesta tycker sig känna, men ingen känner honom som jag gör. Han är min fina hemlighet. Jag är så glad att jag åtminstone har en som alltid trott och tror på oss. Ingenting är omöjligt. Även om han inte är något världsmaterial, så är han det bästa han någonsin vart och kommer bli ännu bättre, och det mina vänner är det som räknas! 

Hold on

bland tror jag alla behöver en påminnelse om att göra saker som är bra för dig. Det du mår bäst av, det du vill göra och hur du vill leva. Ibland får man inte de saker man vill ha, men då vet man att det finns något bättre som väntar. Hold on, det kommer bli bättre. 

Onsdag

HEJ! Jag lever. Jobbat sista passet inför  min lediga dag idag. Helt sjukt att man kan bli lycklig över en ledig dag! Ska bli så skönt att dra täcket över huvudet och sova vidare. 8 dagar i sträck med 4 delade turer tar på kroppen må jag säga. Igår red jag min fina prins, han blir bättre och bättre. Annars då? Kommer från och med fredag tillbringa några dagar ute på Charlottenberg och passa hästar, hundar och hus tillsammans med min andra halva Evelina. Eftersom jag jobbar så kommer jag åka emellan. Men skönt ska det ändå bli. 

Breakdown

Tog en avkopplande promenad med Frida på kvällen i solnedgången. Härligt att få rensa tankarna och vandra på fina vidder. Har det så bra med så fina vänner, värdefullt! Dessa dagar kommer man kolla tillbaka till sen när det är vinter och massa snö. 

Put on that fake smile and live

Plockade jordgubbar igår på värpeby, så himla gott och trevligt sällskap!
idag är jag och jobbar, skräll. Nejdå, jag trivs! Även om det blir segare och segare att ta sig upp på mornarna. Jobbat 8 dagar från morgon till kväll, ledig på torsdag så då jäklar ska jag ta det lugnt och ta hand om min älskade häst som jag inte träffat på snart en vecka... Hursomhelst så älskar jag vidderna jag åker runt på. Det är så himla fint i dikena och jag kan inte låta bli att stanna och ta kort för att sedan kunna gå tillbaka och kolla när hösten & vintern kommer! Underbart! 

Fredag

Igår kom min fina vän hem till mig på mina timmar mellan jobbet och umgicks lite. Hon är bara för bra, ställer upp dag som natt och man vet att man kan vända sig till henne dag som natt! Idag är det fredag och tur har jag fick jag sluta redan vid 13! Vilat och tagit det lugnt och inom kort får jag besök från Borlänge! Amanda och Mats kommer förbi en snabbis, trevligt!! Har sen en inbokad tid för att fixa ögonfransarna ikväll. Fullt upp, men lika bra att passa på när man har kvällen "ledig". 

Dig äger ingen

Mina dagar som varit har jag pendlat mellan jobb och SM på Strömsholm. Har lärt mig så himla mycket och det är alltid lika kul att vara med och hjälpa till! Roligt att träffa och lära känna nya människor också! Min häst går som en stjärna för tillfället så jag är otroligt glad över honom! Igår var jag hemma hos Syster som flyttat till hus!! Stort och himla kul för dom. Mös med mosters hjärta, gulliga ungen! På kvällen blev det mys med min fina vän Evelina. Vi bakade världens godaste morots- cupcakes! Jobbar för fullt annars, delad tur idag och imorgon! Tur att jag trivs på jobbet, annars hade det tagit emot mer än vad det gör! Hoppas ni mår bra! 

Save me

Åkt runt på vidderna och pratat och hjälpt mina brukare. Trevligt! Annars så har jag idag bara tagit det lugnt! Ska ut till Bifrost en sväng innan sängen kallar. Måste kolla till hans sår och pyssla om honom. Hoppas ni mår bra! 

Du har redan förlorat mig

Jag har hela dagen idag vart funktionär på SM för islandshästar, så himla roligt och så många fina hästar! Dagens favorit är Eyjólfur Þorsteinsson med Oliver frá Kvistúm! Såklart är Guðmundur Einarsson och Sproti frá Sjávarborg en klockren favorit i stilpassen! 

Förutom detta så har jag pysslat om min fina pålle som fått två sår, han är lite oense med en i hagen. Tror de har samma makt- position och då blir det lite hårda konflikter. Men så är det! Förutom hästar så har jag umgåtts med Frida, Elin & Linnéa hemma hos Oscar tillsammans med Rasmus. Supertrevligt med spelmys och prat! 

Never thought that we would end up here

Har vart ute hela dagen från 12 och fixat ute på banan Strömsholm Utnäslöt där SM kommer arrangeras. Mycket att göra! Sprungit runt och gjort allt möjligt, men allt börjar falla på plats och imorgon smäller det! Stannade vid stallet på hemvägen och red min otroligt fina häst. Idag är han verkligen dyr, och han bevisar gång på gång att han är något värt att tro på. Många som säger att jag inte kan rida runt på honom, vet inte vad han går för. Han kommer alltid vara min lilla stjärna! Träffade på mina fina vänner Frida & Linnéa under ridturen, himla kul! Blev massa prat som vanligt! Är så glad att jag har dom! 

Förlåta eller svika

Något jag ska testa, bara för att prova. Det som jag ser direkt kommer bli jobbigt är att lämna telefonen hemma när man ska bort. Men det kan vara kul att pröva, om inte annat lite skönt! 

Ledig helg


Såhär har min helg sett ut i bilder. Haft en kanonbra helg med mina vänner, solen, stranden, hästen och som grädde på moset- Eric Saade! I lördags satt vi ute på altanen enda till klockan slagit 2 på natten och hade det trevligt med ett gäng härliga personer! Har jag sagt att jag älskar sommaren?? 

Sol, underbara sol

Såhär har min dag sett ut. Förutom två timmar då jag var iväg och klippte mig. Blev bara topparna, men Gud så skönt det blev! Nu är det fräscht! Ledig hela helgen så jag njuter till fullo! Ska snart göra mig lite mat och ta en promenad till stallet! 

Bra vecka

4 bra introdagar har jag tagit mig igenom och jag känner att jag kommer stortrivas på mitt nya jobb! Nu ska jag alldeles strax byta om och bege mig ut till stallet för ett ridpass i solnedgången!

Underbara värme

Sol, värme och glass är livet! Startar min dag genom att ta det lugnt i solstolen! Passa på att njuta av solen innan Man börjar jobba! Gått runt på tomten och fotograferat och vattnat kaninerna som har det väldigt varmt i värmen. Men vi klagar absolut inte! Nu sk jag fixa mig lite lunch och fortsätta min dag! Ha det bra i solen, njut och drick mycket! Glöm inte glassen!

Min dag

Jobb från 7.30- 13.30, himla skönt pass! Efteråt böt jag om och åkte ut till stallet där jag skulle rida lektion. Lektionen är inget jag går in på mer än att det inte var vår bästa, men finns alltid något att lära! Avslutade dagen med middag med alla stallkamrater och sen mys hemma hos mig med Evelina. En helt normal dag och himla bra, dock har jag vart onormalt trött och haft ont i huvudet nästintill hela dagen. Så ska vila igen lite missad sömn, jobbar kväll imorgon så jag njuter!! 



RSS 2.0