Fredag 13

Mina dagar går åt att jobba, vara i stallet och ta det lugnt. Igår hade jag vardagslyx med Frida. Vi träffades på kvällen och såg hungerspelen. Mysigt! Idag är det jobb som gäller, jobbar delad tur idag. På mina timmar ska jag hinna rida och sova lite. Blir att vara effektiv! Hoppas ni får en fin, fin dag! 

I always had a thing for silence

Ridit 3 hästar varav 2 av dom var Hille och Bifrost som gick himla bra båda två. Hann hem och byta om innan jag åkte till en kompis stall och hjälpte henne med sin häst. Alltid lika kul att hjälpa till! 

Nu är jag hemma och är väldigt frusen, ätit mat och druckit min Goa kopp te. Ska snart in till Linnéa och mysa en stund! Min fina och värdefulla vän!! 

Jag såg en stjärna falla

Jobbade mitt första jobbpass igår och det var himla skönt. Gick jättebra! Är så glad att jag fått ett sådant bra jobb där jag trivs med brukare och personal. Fick ett stort varmt välkommen tillbaka från de flesta jag träffade. 

Idag så är jag ledig, ska tillbringa min största del av dagen i stall. Inget jag klagar på! Ha en fin dag så hörs vi sen! 

Ny vecka

Åker strax iväg till tandläkaren, alltid lika tråkigt. Nu börjar man bli smått rädd också eftersom visdomständerna inte ligger som de ska.. Så vi får la se vad dom säger om det denna gång. Hoppas på ett under! 

Best I ever had

Här var vi lyckliga, bruna och varma! Åh vad jag längtar utomlands! 

Igår så spenderade jag min dag tillsammans med en bra person som gör mig himla glad. Avslutade dagen med middag och bio. Paranormal activity 5, är lite besviken på filmen... Men det är min åsikt! 

Idag är det fars-dag så jag och Hampus har sett till så att det finns fika och present på bordet. Så vi ska nog ta och fika snart och mysa till det. Om ett tag åker jag in mot Västerås med Hanna för att kolla på Linnéas basketmatch! Spännande! 

Word
Är du en av tusen få?

Igår blev det spontan utgång med mina partypinglor. Är så glad att jag har mina fina vänner. Girls night out blev det, dock träffade vi massa andra trevliga personer och hade en bra förfest! Irrade runt på hantis ett tag innan jag och Linnéa strandsatte oss på pizzerian och åt. Bästa med utekvällarna i Köping, pommes och prat! 

Väldigt osammanhängande inlägg. Idag mår jag bra, eller ja.. Jag är iallafall inte bakis. 


Ny vecka, nya tag

Hade en trevlig kväll igår, små saker som gör en så lycklig! Somnade väldigt sent och har sovit väldigt oroligt, vart vaken sedan 7 och har verkligen försökt somna om, men kroppen är inställd på annat. Hursom så ska jag hämta hem lillebror och pappa idag som vart i Skottland. Ska bli spännande att höra vad lillebror upplevt! Bra har han iallafall haft det! 

Trick or treat??


Bra utgång i fredags. Började kvällen hemma hos Linnéa med ett gäng trevliga människor. Tåget in till Örebro var minst sagt galen och krogen likaså! Hade en bra kväll som slutade himla sent, men ibland så får det lov att vara så! 

Until we die

Igår var det bästismys delux. Kollade på idol som vi missade i fredags och gick en promenad till kyrkogården för att beskåda all kärlek och ljus. Oerhört tungt, men så fint! Alla fina höstlöv att gå i också så det bara prasslar om en, det är mysigt! Kollade sedan på en urkass skräckfilm, verkligen den dåsigaste filmen jag sett. Men trevligt var det ändå! Vi fick prata ur oss och bara ta vara på tiden här & nu! 

Idag ska jag städa, fixa stallet och ikväll kommer en bättre person över hit och myser! Blir nog en bra dag detta! 

RSS 2.0