Sprit bird

 
För att komma här på valborg och tagga ner alla med denna låt. Sjuuuuukt bra!
 
Snart anländer ryssarna munktorp, låter kul va? Ja, det får vi hoppas att det är! 
Känner att denna valbrog är överskattad, kom alldeles för fort så stannar hemma med lite trevliga människor. Men mestadels umgås med naturgodiset och nötterna. 
 
 
 
 
 
 

Kyckling rescuer

Till att börja med så måste jag ge ett stort beröm till min vovve som vart med hela dagen. Sprungit bland hästar och ändå lyssnat på mig, hoppat över hinder (inte en tanke på att ta sig under) och stannat utanför hagen när jag gått in och fodrat. ❤:e gull!

Har annars haft det trevligt med Frans och hästarna! Började rida min frost vilket mot slutet gick bra. Han märkte på en gång att jag var svag i kroppen så han körde på för att komma undan allt jobb. Men lyckades efter alla om och men med honom. Ári stod sedan på tur. Sjukt längesedan jag red honom. Han är alltid lika trevlig, arbetsvillig och glädjespridande. Världens bästa Pekka!

När vi var klara med hästarna och väntade på skjuts så tänkte vi varför inte kolla till våra ovänner?(hönsen). Det var väl tur att vi gjorde det. Där låg 5 nykläckta övergedda kycklingar. Fick instruktioner av mamma som vi ringde i panik då två höll på att dö. Slutade med att alla kycklingar hamnade under tröjan. Nu är det 14 stycken kycklingar inne på badrummet och jag tackar för att Anette kommer hem ikväll. Obekvämt att plocka bland djur som är döende... Nu lever de livet i badrummet iallafall!


Vägrar ge upp

Idag är det praktik som gäller! Åker dit en timma tidigare med boopen och frans så man får mer tid bland hästarna. Får se hur många vi hinner rida idag, min pålle ska få sig ett pass for sure iallafall! Blåser sjukligt mycket... Men om man tänker efter så är det här ingenting mot alla snöstormar vi tog oss ut i vintras...

Tog lite bilder på fluffbollarna innan de blir gamla, fula och dryga! Nu är de bara gulligaa!


I'll be fine

Livet leker, ellerhur?

Var nyss iväg till mitt gamla, gamla stall där dom har massa minishettisar och en sv dom har fått en liten bebis som nu har en dag gammal. Sååå sjukt söt och liten.

Nu ska jag dricka en stor kopp te, äta ost och kex!

 

 


Måndag spenderad hemma

Gårkvällen bestod av att rädda små kycklingar som mamma tog hem ifrån Anette igår vid kvällsfodringen. Deras mamma hade tydligen övergett dom och jag tvekar inte alls på det för höns är allt bra knäppa. Nu bor dom i badrummet och lever livet.

Är hemma denna måndag. Känner att en dag i skolan skulle bli kaos. Ska istället för skolan ta det lugnt och städa. Dunka så hög musik som det bara går och bara fokusera mig på städningen. Vid 4 ska jag in till stan och möta upp mami för att förnya mitt pass. Medan jag åt frukost hann jag också med att fixa ny ryttarlicens för detta år, nu är det bara att köra!


I was born to live

Hej alla glada och icke- glada.
Fordringen gick galant. Dock lite chockerad då det var småkycklingar överallt. Allt händer när Anette är borta!

Städat mitt rum från topp till tå och dunkat massor av musik. Nu är jag påväg till untnäslöt där reparering av banan gäller. Min Boop är med så det går nog säkert bra, fixarhunden! Vindögd är hon också... Gullen.


Save me from this shit

 
Bilder tagna av frans 
 
Idag är jag uppe med tuppen. Har en hel del saker att göra. 
- Morgonfodring 8.00-9.00
- Städdag på banan med klubben 14.00
- Äta middag hemma hos farmor 17.00
- kvällsfodring efter middagen 
 
Under den tiden vi är hemma så blir det storstädning av hela huset eftersom på måndag kommer det ryssar som vi träffade på Rhodos hem till oss för att vara med om att fira valborg i Sverige. Blir nog en bra dag ska ni nog se! 

I'm stronger than this

Såg fram emot en stor sovmorgon men mot alla ods så vaknade jag iallafall 8. Solen sken så jag bestämmde mig för att gå upp och gå ut och äta frukost. Efter ett tag så fick shorts och linne ersätta mjukiskläderna. Hjälpte därefter mamma att städa på tomten, klippa Bettie och rensa i rabatterna. Vilket jag nu i efterhand ångrar. Fick en sticka rätt in i tummen och det resulterade en svullnad som heter duga, blått finger och ingen känsel mer än att det bultar galet. 

Överlevde iallafall en eftermiddag i stallet med Frans. Red 2 hästar var, varav ena turen ledde under E18 (klaos genom tunneln) till milspåret. Hittade också sjukt många grusvägar, har hamnat i himlen tror jag.


River flows in you

Har vart off hela dagen, vet knappt om att jag var i skolan. Min hjärna har sagt ifrån "tänkarskapet" så jag ber hemskt mycket om ursäkt för min efterblivenhet. När jag kom hem blev det en kopp te för att ladda upp inför städningen som dock inte varade så länge då från ena sekunden till den andra så sjönk mitt blodsocker till botten så fick lov att äta något. Aldrig skakat så mycket, usch. Nu är det över men istället har jag gjort mig åksjuk... Gjorde en kullerbytta (som för övrigt har världens fulaste namn, kullerbytta liksom...?) i soffan så nu är allt kaos.

Annars ligger jag och väntar på att mami ska komma hem med naturgodis och nötter! Har också hittat mina nya favoritjeans, så sjuuukt bekväma. Känns inte som jeans fastän det är det...


Kunde man ta stjärnor från himlen skulle du få alla

Efter NP drog Mina homies en lunch på spicys uteservering. Så himla skönt väder. Efter det kaosade vi runt på stan och tog oss modet att gå in på bikbok. Hittade en kofta och ett par jeans. Slutade med att vi stod 40 minuter i kö för att komma fram till kassan, kaos var namnet. Prövade också en av lokas nya smaker, choklad. Vet inte vad jag tycker om smaken, så konstigt. Det ska liksom inte gå. 

Sedan blev det stallet där min fina pålle levererade som vanligt men nu på ett helt annat sätt. Red i T-shirt, första gången detta år. Kärlek till att sommaren kommer.

 

'

 

Under tiden kvinnorna i huset (pappa och storebror) lagar mat så beger jag mig ut till mina kaniner som förresten fick komma ut i morse. Måste se till så att alla är på plats, var lagom stressad i morse så hann inte kolla staketet...


Jag är starkare än vad du tror

Vart i sura idag som vanligt. Ganska bra dag om man bortser från att jag och Kristine välte med kundvagnen med båda oss i den och att jag klämde fingret i dörren. Fick rida en ny ponny idag vid namn Pepper, riktigt trevlig filur. Blev en uteritt på riktigt denna gång också, kul!

Efter sura åkte jag direkt till gymmet i Köping. Skönt att vara där när det nästan är tomt. Vid 4 kom jag hem och sedan dess har mina hemmafru instinkter hoppat fram. Städat och bakat morotskaka som för övrigt var gudomligt god, blir så chockad över mig. Nu ska jag ta mig ut på en promenad med min Bettie Boop och enjoy life.

På bilderna är det överlyckliga Kristine som fick rida på ridskolans fjording...


Coming home- Eric Saade

 
Åh vad jag längtat efter denna dag! ♥

I've seen sad, dark times and I have waited for the sun to rise

Nationella prov på förmiddagen och stallet på eftermiddagen. Fick sällskap av Evelina och Leiftri. Red överallt och ingenstans i Ikw-skogen. Satte upp naturhinder och hoppade på småstigarna, gått i vatten, flygit upp och ner för backar, stigar och töltat som aldrig förr. Efter en timma så kom vi tillbaka till gården där jag drev upp Bifrost i tölt och GUDARS what a feeling. Det vi kämpat för i en månad nu har äntligen kommit, känslan när man kommer "över tröskeln". Helt eftergiven och välvad i tölten, slappnade av i bogarna och takten var helt ren.. Gaah, Evelina är ett levande bevis på hur han var... Ja, svävar på molnen mihi! På grund av min lathet har jag nu lärt honom att ridas utan huvudlag från hagen, världens bästa hjärta.  

Kom hem vid 5 ungefär och fick då tanken att jag är faktiskt klar med allt i skolan än så länge och hästen är fixat så det enda jag behöver göra är att mata mina kaninbebisar. Så ska ner och göra det nu, pyssla lite med dom och sen väntas film och nötter! 

 

If the morning comes I'll be thankful to see the sun

 
ph: Systers gulliga vovve Charlie! 
 
Startade dagen med att inte hinna dricka mitt morgonte vilket gjorde att dagen blev kaos. Hade Svenska muntliga Nationella, klarade tiden med hjälp av mina galna klassm8s. Innan vår grupp gick in för att redovisa så kom vi på olika tecken som skulle hjälpa oss att prata saktare... såg lite roligt ut när man väl stod där framme och pratade. 
 
På vägen hem i bussen så ringde min systeryster och vi får se om jag tar tåget upp(ner?) till henne i helgen. Annars har jag bara tagit det lugnt, lyssnat på Ron popes låtar, sjuukt bra. Nu ska jag ringa mosters hjärta och höra hur hennes dag har vart idag, därefter städa rummet (möblera om lite?). Får se helt enkelt. Ska se till att hinna med att baka en morotskaka innan jag bestämmer mig för att sova! 
 
 
 

You're always here to hold me up when i'm losing my mind

 
Setat utomhus och skrivit min uppgift, tog mig en timma och under denna timma hann jag också med att bränna  mig i ansiktet, how wonderful?? Love it! Är klar med både text och bildspel, mer tid tänker jag inte lägga på denna redovisning. 
 
Nu ska jag ut på en promenad med min boop, sedan duscha mitt hår som suttit i en bulle från igår morse. Vill inte ens veta hur jobbigt det kommer vara att borsta ut det... Sen ska jag starta några serier som jag missat, både VPD och grey's! 

If I lose myself tonight it'll be by your side

 
Vart ute i skogen hemma hos min soulm8 och haft det trevligt! Träffat hennes bebisvalp Charles- Ingvar som hon fick hem igår. Världens sötaste och klumpigaste Charlie. Fick också den stora äran att rida hennes fina, galna och duktiga häst Interuus! Annars har vi försökt vara duktiga genom att plugga lite, vi fick allt och ingenting gjort med det. 
 
Påvägen hem fick min bror stanna bilen akut då jag såg massa tussilago efter dikeskanten men det var mer än tussilago... vitsippor. ÅÅh våren är välkommen! Här hemma har jag ätit, städat och dunkat musik. Var nyss och fodrade i stallet och nu är alla hästar mätta och belåtna! Stannade vid Coop för att ladda upp med naturgodis, nötter och te. Här ska skrivas en redovisning till Nationella muntliga som ska framföras imorgon och jag har inte ens börjat med texten, bra Evelina, Bra. Ska först göra lite hemtrevligt på rummet. 

Fredag baby

Hur härligt?!!?
Har vart i skolan för att ha två mattelektioner, välbehövligt. Vår uppgift är ju inte att leka med... Göra en budget på ett företag med hästar så att allting ska kunna gå runt. Har aldrig vart så koncentrerar och noggrann på ett arbete som detta, har heller aldrig skrikit så många fula ord på ett arbete heller. Usch, nu är det nära ett slut iallafall och det känns mer än skönt! Satt till och med kvar i skolan en timma för att slippa göra det hemma, score till mig!

Nu till något helt annat. Sitter på bussen påväg till storstaden Köping för att möta upp några bra människor och sedan gå och kolla på talangjakten!


Fri från skolböcker

Så.himla.skönt.
Dock gäller det där med fri från skolböcker enbart idag. Men jag njuter på. Har precis hoppat av hästen min som var så duktig. Fick jobba mycket i början med att få med bakdelen och hålla bogarna i styr. Sen lämnade jag faktiskt tölten då underlaget är så tungt så att träna tölten nu är ingen höjdare för oss. Övergick till traven där jag bestämde mig för att han absolut inte skulle få gå över till tölt och att han skulle gå i form. Tro det eller ej men han klarade det. Min stjärna! Är helt slut i kroppen, men så värt det.

Next up: hem och ladda min nya iPhone5 mihi, kasta i mig mat, byta om och åka på styrelsemöte


Dina ärr visar vart du var, inte vart du ska

Haft en helt ok dag. Började bra med kundvagnskörning till stallet, när vi väl var där så stod stalltjänst på schemat, lastning av häst blev de efter det och sen efter lunch så blev det att rida utomhus med alla galna hästar. Våran uteritt resulterade 3 varv runt parkeringen, helt sinnes vilken upptäcktsfärd. Eller inte... Ibland undrar man ju vad man går för linje... Blev tåget hem efter alla om och men. Det slutade med att tåget blev försenat och då ångrade jag mig så hårt att jag ens åkte hem den tiden. När vi väl kom fram till Västerås så var det 30 sekunder kvar tills bussen skulle gå. Så jag och Sofie fick springa som två idioter igenom hela stationen. Nerför min fiende rulltrappan flög jag ner och ja, jag hann med bussen och tusen tack till busschauffören öppnade dörren åt mig heh. Power till mig och Sofie alltså.

NU ska jag plugga. Omprov imorgon står på schemat.


I'd rather regret the things I've done than regret the things I haven't done

Lugn, väldigt lugn praktikdag idag. Klockan 11 kom hovslagaren ut till stallet och skodde Frostens hovar. Nu är vintern över = inga snösulor och broddar! Efter skoningen tränade vi spansk skritt(HAN KAN!!) och löslongerade lilla fölet Mörk. Sen red vi... Dock inte min egna häst. Men går inte in på det. Efter ridturen fodrade vi och tog sedan 4 bussen hem. Men Boop har vart med hela dagen, min gullehuund!

Nu ska jag planera mitt liv för denna vecka!


You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth

Hej, allt bra med er?
Har vart i skolan som vanligt. Fick sluta tidigare så jag och Y drog ner på stan för att plugga lite på chicko. Tog 3 bussen till gymmet i Köping där jag befann mig i ungefär en timma. Tog 5 bussen hem och när jag kom hem blev det mat och efter det tog jag mig en varm dusch. Har greppat tag i Betties päls så nu är det bara helrakningen kvar! Lärt henne nya tricks, ja se och hör! 
 
Nu ska jag mosa i mig te då min hals helt plötsligt inte ville vara på min sida, äta lite glass och plugga! 

14/4

När jag kom till stallet så hade min frost tappat halva sin sko, alltså att sömmarna på ena sidan hade lossnat (?). Så humöret sjunk med det men gick upp lika snabbt igen då Anette som gått tappskokursen fick slå dit sömmarna. (Tack!!) Mycket nervöst ögonblick då hon aldrig skott en levande hov och att hon inte visste vilket håll sömmen skulle vara åt. Allting blev iallafall bra och därefter tog vi våra hästar ut på 5 km spåret.

När jag kom hem blev det att umgås med farmor då hon var på besök. Mat, fika och småstädning. Vet vem jag har fått mitt städabstinens ifrån. Sen har jag bara kollat på film med storebror, städat åt kaninerna och tagit det lugnt! Nu ska jag hoppa in i duschen!


Du vet att solen, den går alltid upp igen

När du har kommit upp och faller igen
Kom ihåg att solen den går upp igen
vägen är hal så håll hårt i din vän
Kom ihåg att solen den går upp igen
Vad dom gör i mörkret ska visa sig sen
Säg till dom att solen den går upp igen
Håll ditt huvud högt för du kommer upp min vän
 
Hej! 
Har befinnit mig ute i skogen det närmaste dygnet hemma hos Yohanna med 2 andra trevliga prickar! Skräckfilmskväll/natt är ju bara underbart. Runt lunch blev det matteplugg men mestadels prat om livet med min soulm8. När jag kom hem så blev det sängen direkt. Nu är jag utvilad för en vecka och mätt för två. Ska fixa lite te och nötter, därefter en bra film! Blir en lugn kväll med me, myself and I + Min boop som för tillfället ligger all over my arm. x
 

Världens bästa djur


Ta inga order


 
 
 
Glömde berätta att min allra första fickparkering i trafik är gjord. Efter många om och men och agro utrbott på bilen så blev resultatet bra. 
 

Har precis kommit hem från stallet där min frost gjorde mer än vad jag förväntat mig. Travade ungefär 3 km innan vi tog tag i några backar. Skrittarbete nerför och uppför samt trav och kort (!!!!!!) tempo galopp. Ja, för er som hört talas om frostens fart i galoppen kan ju förstå hur stolt jag är över min lilla ponny! 
 
Sedan blev det tölt på vägen hem och ner i padocken. Klockren takt, mjuk och välvad. Fick sedan hjälp av Anette med skritten. Blev så fin. 
 
Kärlek till hästen. 
 
 

That moment when you have so much shit to do, that you decide to take a nap instead

 
 
Blev en skoldag ända till 3 då jag stannade kvar för att gå på extramatten. *duktig* 
Nu när jag kom hem så har jag ätit mango, sjuktgott. Finns inget godare i fruktväg. Ska göra mig redo för stallet om ungefär en halvtimma. Där ska jag och frosten göra ikw-spårets backar osäkra! Rump-träning it is! Nej, men måste hitta ett sätt att träna upp traven på då jag prövat allt på "plan" mark. Cavaletti, bommar och voltträning har ännu inte ledit så långt. 
 
 
 

We only need one Phat ass drop

- Mer än gärna! 
 
Har ätit en massa godsaker som gör att jag kommer klara av denna kväll. Har vart ute och slagit sönder boxningssäcken, promenerat med Boopen och pratat med min farmor! Kom på att det var ett himla bra tag sedan. Nu ska jag göra upp en plan för morgondagen och hoppas på att sömnen kommer snabbare idag. 
 
 
 

Kraven finns där vart man än vänder

Dressyrryttartestet idag gick bra. Inga negativa kommentarer mer än smackljuden jag gör konstant. Ja, det är ganska vanligt för mig då jag gör det när jag blir så fokuserad som i dessa lägen. Får hitta ett annat "ticks". 
 
Annars nu i efterhand så känns ritten ganska bra. Blir så otroligt fokuserad så efter ett tag glömmer jag bort vad jag har ridit och vad jag har kvar att rida av banan. Men det är samtidigt skönt, stor fokusering på vägar och ridning och verkligheten försvinner för 5 minuter, Skönt
 
Nu blir det choklad, te och lite plugg. Därefter film! 

Words are all we have

Nu har min frost fått kompisar. Känns bra i mattes hjärta! Han har fått bättre självförtroende Kan man ju lugnt säga. Nu vågar han säga ifrån! Så kul att se hans utveckling från födsel då det första han gjorde var att fläta ihop alla benen och därefter försöka ställa sig upp vilket resulterade absolut ingenting till nu liksom... Nu har han koll på det mesta.

När jag kom hem efter ett pass på gymmet så fanns det pizza framdukat på bordet. Nu ska jag duscha, ta en kopp te (nähä?) och greppa tag i läxhögen.


It's a beautiful day and i can't stop myself from smiling

Efter en natt med minimal sömn så har jag Vart "hemmafru" nu på morgonen. Bakat och städat köket. Nu sitter jag och njuter av en god frukost!

Känns extra skönt med praktik idag då det innebär en heldag med min horsie! Får se om jag rider idag, det kanske blir ombyte på hagarna idag så Bifrost slipper vara särbehandlad!

Efter praktiken så taggar jag inför gymmet! Ha en bra dag! remember that life is a gift, the biggest gift we have. And gifts are nothing we throw away.

(GRATTIS FRANS (EVELINA) PÅ FÖDELSEDAGEN!!❤)


I'm flying to near the sun

 
 
Tog mig en härlig springtur/pw ut bland åkrar och grusvägar, så skönt att slippa snöpackat underlag när man bara halkar runt... står och springer på samma ställe ungefär. Crazyy. Gjorde lite styrkeövningar också. 
 
Har duschat och nu sitter jag och lyssnar på Bastilles låtar samtidigt som jag sitter och funderar över vad man ska skriva om på vår svenska Nationella. Det ska vara en redovisning på ungefär 4 minuter om framtiden. Så det måste man skriva ihop en bra redovisning om. Framtiden... Aja... Lite te på det här så löser sig det mesta! 

starting over

 
Har aldrig vart såhär trött efter en skoldag, helt insane! 
Fick iallafall glada nyheter ifrån min mattelärare och det var att jag klarade matteprovet och fick t.o.m ett C! HUR det gick till har jag ingen aning om, hade väl Einstein med mig!
 
Skippade stallet idag då jag inte kände för att gå 3 km i halvstorm. Har ju endå en heldag imorgon där ute på praktiken. Somnade med datorn på magen, blev väckt 3 gånger då jag somnade om hela tiden och då var det dags för mat. Nu ska jag snart klä på mig varma kläder och bege mig ut och träna kondition och styrka. Först lite te! 

#

 
Dunkar hög musik i hörlurarna och dricker te. Så sjukligt otaggad inför imorgon. Är nog inte ensam hhehehe.
Ska snart ta fram lite "spagrejer" och njuta av den ledighet som finns kvar.

I stepped outside and I was like, momma, this airbubble right here, it's gonna make me fly

Blev mycket prat om Rhodos igår, känns som att det är en vecka tills vi åker dit men så är det ju inte riktigt. 5 månader kvar... Men dom månaderna går förhoppningsvist snabbt! 
 
I morse kom mamma in vid 10 och sa att frukosten var klar. Blev storfrukost med familjen, vanligtvis brukar jag alltid vilja sitta inne på mitt rum och äta frukost eftersom jag och social morgon inte hör ihop. Idag har jag absolut ingenting planerat. Måste luncha min häst och sen har jag kvällsfodringen vid 4. Annars ska jag andas och ladda mera krafter inför skolan. Nästa lov är väl sommarlov? Underbaart! 

Carpe diemar för fullt

Matat häst, mockat och packat hö! Min bebis bulle får stå idag då han gått alla dagar i veckan. Istället för en ridtur med Frosten så drog jag och handlade med pappa. Ja ni läste helt rätt, pappa handlade. Eftersom mamma har lite feber så får papi ställa upp. Det kan ha vart det roligaste jag gjort på länge... Hade nog tagit några dagar för honom om inte jag varit med..

Nu är jag hemma och har umgåtts med våra galna gäster som stannar natten ut, Pratat med hjärtat mitt i luren och hållit koll på mina kaniner då dom fick komma ut i sina hagar idag. Inga rymlingar än sålänge! Nu ska jag visa bilder ifrån Rhodos eftersom dom som är här ska med dit, längtar sååå!!


6 April

 
Dagen startade vid halv 5 då jag vaknade och sen vet jag inte om jag drömmde eller om det var på riktigt men jag kommer ihåg att jag kämpade med att kolla mot dörren och sen lät det som att någon öppnade den. Sen blundade jag och då började mardrömmen. Så sjuk dröm.
 
Vaknade sen vid halv 9, somnade om och vaknade halv 10. Hatar mornar. Ska alltid vakna och somna om hela tiden. Har ätit en ordentlig frukost och ska snart gå ut på altanen och sola. Om ett tag blir det att åka till stalelt för att luncha min fina Frost! 

You don't know how lovely you are

Dagen blev bättre än förväntat. Drog mig till stallet när allting blev bättre, gav honom lunch och under tiden hjälpte jag Ida att fånga häst och mockade därefter lite i hagen. Tog ett ridpass efter han fått smälta maten. Under denna tid är han sjuukt jobbig. Ska låsa sig i nacken och vara spänd på allt, på "nytt" ställe så blir det såhär. Men fick han himla rörlig och lösgjord efter många om och men. Imorgon är allt bra igen!

Anettes kommentar om Bifrost till oss: "Jag är såå glad över att ha er tillbaka. Bifrost är som en sagohäst och gör sig himla bra på bild!"

Nu ska jag fixa mig, vid 7 drar jag mig in till Köping för att träffa några av de bästa!


3 april

På förmiddagen bestod tiden av att ta det lugnt. Vid 12 åkte jag in mot Köping för att luncha med min fina arbogavän! Gjorde kaos i alla möjliga affärer och med intersports gåstavar, så sjukt sköna. Skratta gör man ju med människan! "Det är bara vi som är normala här"... Det var nog snarare vi som var de onormala.. Aja jållåå på det! Slutade med en chailatte och efter att ha sagt hejdå till henne startades musiken och promenaden mot stallet! Klagar inte över att gå i det underbart fina vädret!

I stallet lade jag märke till att det var ungefär 50 minuter kvar tills mami skulle komma och hämta mig så det blev inget långt ridpass, måste ju fixa i alla boxar och rasthagar som han står i under natten och dagen. Snart får han nog träffa sina nya vänner!

Nu är jag iallafall hemma och dricker te med boopen bredvid mig, vi ska ut på en promenad och leta efter ännu mera vårtecken! Såg en fjäril och flugor igår, mihi!


We are what we weare and we weare what we are

Red frosten först 5 km rundan och när vi sagt hejdå till Amanda och hennes urgulliga ponny så drog vi ut på grusvägarna och gasade, kan säga att han behövde det.

Fick övningsköra idag med papi påvägen till stallet. Har alltid vart orolig över att stanna och starta i en uppförsbacke. Så det testade jag idag, gick kanoners!

Nu har min huvudvärk kommit tillbaka, igen. Så ska ta och vila lite, är sjukt trött!


That's my air bubble and I'm lost, if it pops

Vi.Är.Snart.Där. 
 
GODMORGON, Idag är det en ny dag att göra vad man vill på så jag ska snart ta och fixa mig och därefter ta en promenad med Boopen i vårdvädret. Inne i månad april och allt, så sjukt underbart! Vid halv 3 har jag en tid att passa på hästen, ska nämligen rida med min fina vän Amanda som har sin häst i närheten av där jag står, wööwö! Ha en sjukligt bra dag allihopa, det är ni värda! 

Macklemore

Förälskad i låten. 

Live on and be yourself

Var ute i stallet och longerade min minst sagt galna häst. Han är uppe i varv så kände att det skulle bli kaos om jag skulle rida honom idag, nya tag imorgon! Annars så har jag mockat, fyllt vatten och packat hö åt frostisen.

Nu har jag precis ätit och ligger i sängen, taggar inför att gå en längre promenad med Boopen. Känner att vädret är på ++ sidan så ska kolla om den gör mig åt det hållet också. Har så svårt att leva NU, slappna av NU osv. Carpe diem på det!

Hade planerat att gymma igår, tisdag och torsdag men som min hals mår nu så undviker jag det, kan knappt skratta = illa.


Make someone happy

Te, film och promenad bestod min kväll/natt av med systeryster. Gooos!

Idag har jag hunnit med att bära hö, städa transport, lunchat min häst som förövrigt är helt wild and crazy. Längesedan jag såg honom så uppspelt på livet, gosepållen! Har också hunnit med att handla ingredienser till kakan som står i ugnen nu. En dag utan socker, det är ingen dag. Nu ska jag fortsätta vara social innan syster åker hem igen!


RSS 2.0