Dagen i ett

Hämtat mammas nya bil, jobbat och umgåtts med min favorit Evelina på kvällen. Planerat våran framtid och är så spänd (på ett bra sätt) på vad som kommas skall! Nu måste jag sova, upp 6.30 imorgon igen och börja min dag! Natti 

Myskväll

Såhär mysigt har jag haft det ikväll! Träffat min favorit Linnéa och hängt på hennes balkong och pratat i flera timmar om precis allt. Är så glad att jag har min lilla filur! Nu ska jag sova, ska upp i skaplig tid imorgon för lite äventyr med mamma, vi ska hämta hem en ny faniljemedlem som kommer ta oss dit vi vill! Hoppas ni haft en bra dag! 

Du är bara min

Fick en drös fina bilder från min duktiga vän Evelina. Han är så söt min lilla stjärna! Jobbdagen har gått bra och alla är så trevliga, så jag kommer nog helt klart överleva en hel sommar med detta gäng. Jobbat från 7-16 och gått INTRO så fått mycket information så tänkte faktiskt sova en stund innan jag åker ut till min pärla! 

Imorgon kör vi

Denna dag har gått åt till att andas, fånga nuet och inte stressa. Ska jag klara av att jobba hela sommaren så måste jag sluta stressa och ta allt som det kommer! Nu har jag landat och är helt klart redo för arbete! Ska bli underbart att bekanta sig med nya gubbar och gummor. Detta jobb är ett av det finaste du kan ha, du är en hjälpande hand åt de som inte klarar sig själva. Nu ska jag ta mig min kopp te, kexchoklad och krypa ner i min nybäddade säng och nystädade rum och njuta framför ett avsnitt att Gossip Girl, och yes, jag har börjat kolla om serien! Hihi, natti

Bra dag

Glidit runt hemma, solat, ätit, var hemma hos Frida en stund, gick promenad med mamma och pysslat lite här hemma. Gått runt med ett småleende och njutit av min semester. Börjar jobba på måndag och därför ska jag tillbringa min dag imorgon åt att göra precis samma saker som idag. Sola och sova! Var en sväng till stallet och red min fina pålle, njöt i kvällssolen och hade det supertrevligt. Lyckliga jag! 

Lugn förmiddag

Blir piggare och piggare för varje dag som går och idag kör vi på med en lugn morgon som består av läsning! Dagen kommer annars bestå av städning av rummet, vika tvätt och rida min älskade häst! Hoppas ni får er en bra dag! 

Fredagskväll spenderad hemma

Spenderar min fredagskväll ensam hemma med tekoppen i min famn och kollar på film. Både jag och Linnéa mådde inge bra så blev ingen cityfestival ikväll, annars hade vi tänk åka och kolla på Måns och Norlie & KKV . Men det får bli en annan gång! Igår såg vi iallafall legenden Uggla, som jag tjatat efter att få se honom, åkte ner halvsjuk, trött och krasslig men det var värt det för nu har man iallafall sätt honom! Hoppas ni får en rolig fredagskväll! 

Del 4 av studenten

Det bästa på hela dagen tror jag. Åka flak, skrika, dansa och härja och känna ÄNTLIGEN var det våran tur att åka runt och sprida glädje! Vårt flak studsade fram i två timmar och vi hade så otroligt kul!! 

Flygfärdig elev

Detta stipendie fick jag ifrån mina lärare som röstat fram mig till en flygfärdig elev. Pengar är inget som värmer mig, utan själva grejen att bli framtagen till att vara flygfärdig. Stort tack till världens bästa lärare! 

You are my light in the dark

Vart uppe i ottan och kört lillebror till jobbet. Så blev mysmorgon i soffan med Bettie framför Nyhetsmorgon. Nu har jag sovit någon timma mer och ska planera min dag lite. Ni ska få ta del av sista studentbilderna och ska förbereda mitt lilla schema för nästa vecka. På måndag är det dags, då blir det jobb! Ska bli skönt att komma in i rutiner och spännande att börja jobba på nytt område. Hamnar på hemtjänsten i sommar, ska bli himla kul! 

Årets resa

Blue lagon var ett av de ställen vi hade uppskrivet på våran "att göra lista" pch givetvis gjorde vi det. Gudars vad fint det var där! Helt klarblått vatten och magiska grottor. Det låg ungefär 1.5 h ifrån vårt hotell men var så värt det. Man får både åka buss (vi tog taxi) och båt för att komma ut till denna fina bad-ö! 

Hemma igen!


Är hemma efter en underbar vecka på Malta, berättar mer om den när jag är piggare. Flygresan hem var hemsk och mår fortfarande inte bra utav den, så just nu är det dåligt. Men har såå mycket att visa er! 

Färdigpackad

Börjar med att säga OJ vilken lång dag! Från 6 till nu har det vart fullt ös hela tiden. Ingen vila alls även om jag många gånger verkligen övervägat det, haha! Men nu är allt klart, rummet är fräscht, allting är färdigpackat och kan nu gå och lägga mig och vakna upp till morgondagens SEMESTER! Ska bli så jäkla skönt tillsammans med mina favoriter! Min fina Evelina vaktar Bifrost och jag kan inte känna mig tryggare! Mitt hjärta Boopen vill också med utomlands... Eller så är det jag som vill ha med henne! ;) nej hörrni, dax att sova! 

Fransarna

Första gången jag gör fransarna, är helnöjd! Återstår att se om det blir fler gånger.b

The last day before freedom

Godmorgon! Idag är jag uppe före tuppen! Ska köra mamma till jobbet, köra lite ärenden på morgonkvisten. Sen ska jag hem och städa och packa. Bör vara klar idag... Sen ska jag iväg en snabbis och träffa gänget som ska iväg och checka in och fixa lite sådant. Sen är det möte i västerås och därefter utbildning inne i köping från 15- 19. Fullt ös medvetslös gäller, men tur är väl det. Annars hade jag nog gått runt hemma och stressat. Hoppas ni får en bra dag! 

You gave me a little to much

Hästigt värre. Både lördag och söndag har jag och Evelina vart ute och ridit på charlottenberg. Vårt jobb för denna vecka, helt ok! Annars har vi kollat på film, ätit körsbär i mängder och sovit. Så mysigt att haft min finaste vän här! Även fast vi umgås hela tiden så är det inte samma sak som när vi faktiskt umgås. Komplicerat? Haha.. Mysigt var det iallafall! Annars så har jag idag fixat lite saker inför resan och har morgondagen på mig att fixa resten. Har under kvällen vart i kungsör och förlängt och fixat mina ögonfransar, så nu är det bara gå upp och se sminkad ut, wonderful! Nu ska jag sova, fullspäckad dag väntas imorgon! 

Till kungsör

Åker iväg på lite festligheter med mina flickor. Avskedsfest och sen blir det hemgång för min del iallafall, men en strålande dag som denna kan man inte låta gå till spillo så nu ska här njutas av sommarkvällen! 

Del 3 av livets lyckligaste dag

Såå många bilder, så mycket minnen och herregud vad detta ögonblick betyder mycket för mig. Att springa ut och sjunga "för vi har tagit studenten" är en känsla som inte går att förklara. Den är så jäkla befriande och underbar. Att mötas av vänner, och familj är något som värmer mitt hjärta. De firar mig och att min skolgång är avklarad! Tusen tack till alla som var där och gav mig bästa mottagandet man kan få! 

4 dagar kvar till Malta

Godmorgon!
Det ska bli en fin och varm dag idag, vilken tur med vädret alla studenter har! Idag är det Arbogas tur att ta studenten så ska gå på en mottagning framåt eftermiddagen/ kvällen. På förmiddagen så ska jag och Frida ner på stan och fixa pengar till Malta och köpa lite nödvändiga saker inför resan! Ska bli så himla skönt att resa iväg! Eftersom det är en sådan fin dag idag så ska jag också passa på att sola! Bör ju vänja bleka mig för starkare sol... Hoppas ni har sovit bra och att ni får er en bra fredag!! 

Kvällspromenad

Städat och fixat på mitt rum och inte ser det bättre ut för det. Jobbigt att packa upp och packa om! Tog en promenad med min Frida på kvällen och gud vad härligt det var! Gå i lätta kläder utan att behöva frysa är så underbart! Alla blommor och att det är grönt överallt är så fint! Älskar sommarkvällar! Perfekt avslut på denna superdag! 

Lyckligaste dagen i mitt liv, del 2

Alla foton tagna av Amanda wallkulle. 
Den sorgligaste och mest ångestfulla tiden på dagen. När vi skulle krama om våra lärare för "sista gången" och lyssna på alla som håller tal. Vet inte vad jag har att säga, men jag är så otroligt glad över skolan, lärarna är guld värda och så himla duktiga. Kommer verkligen sakna alla lärare! Att gå till skolan och känna sig trygg, inte behöva känna sig uttittad och bli accepterad för den man är har gjort mig till en tryggare människa i mig själv. 

Något som också fått mig att växa är lärarna som faktiskt trott på lilla mig. Jag är inte världens smartaste, men jag gör alltid mitt bästa och försöker förstå. De har ställt upp mig på en smal pinne där de stöttat mig till att göra mitt bästa till att stanna kvar där, vartefter jag fått förtroendet för mig själv så har denna pinne växt sig bredare och bredare och jag behöver inte oroa mig för att falla då jag har tryggheten under mig. Tack för att ni byggt upp mitt självförtroende. Vet inte hur jag någonsin kommer kunna tacka de lärare som hjälpt mig under dessa 3 år. Om man jämför lilla mig som gick i nian på högstadiet så var det jobbiga att prata med andra människor, jag sa inte mer än vad som behövdes och under hela min skolgång fram till gymnasiet så har alla mentorer tjatat om att ta för mig mer, att jag är tystlåten och blyg. Idag efter 3 år på gymnasiet så kan jag hålla tal utan att bli nervös, prata med vem som helst och verkligen vara bekväm med att prata. 

Sen till min klass, NB12. Ni är för underbara hela högen och jag kan (även alla brister) inte haft det bättre än såhär. En klass med bara tjejer kan nog aldrig klara sig 3 år utan att ha lite komplikationer! Det ligger en charm i det med! 

Dagar på charlottenberg

Bott på Charlottenberg sedan i måndags med min fina Evelina. Ridit hästar, fodrat, pussat på föl och njutit. Jättesköna dagar, verkligen! Nu är jag hemma igen och håller på att planera inför resan på tisdag. Mycket som händer innan dess och skönt är väl det! 

Lyckligaste dagen i mitt liv, del 1

Bästa dagen i mitt liv började 05.00 där jag sminkade mig medan Therese lockade mitt hår. 7.30 var det Champangefrukost hemma hos Michaela! (Tusen tack för att vi fick vara hos dig, vilket jäkla jobb ni har gjort!!) hela klassen samlad och alla var glada och sååå fina! Frukosten var dö- god! Champange och cider absorberades och sedan bar det av till studentfotografering innan vi tog oss in till stadshotellet... 

You got me all wrong baby

Lektionen blev aldrig av så jag tog med mig Bifrost på en tur efter sisådär 30 min framskrittning. Avslutade ridpasset snabbare en någonsin då det låg ett träd mitt i ridvägen, två saker som hänt och det är nog ett stort tecken på att jag verkligen inte skulle rida idag. Så kan det vara! 

Nu har jag fixat lite saker, pysslat om mitt hjärta Pyret och ätit. Ska ta mig en dusch och sedan krypa ner under täcket och avsluta denna dag! 

För nära för att vara sant

Nyfixade naglar inför studentdagen, superduktig tjej som gjorde dom. Supernöjd! Det är kaos överallt och ingenstans, men jag har skruvat ner mig själv i marken och stadgat mig och tänker inte låta någon rubba mig inför studenten. Jag är nöjd här och nu och finns inget jag kan göra åt saken. Njuta av sista tiden! Ska strax iväg och rida lektion för Ida och sedan blir det att städa och fixa lite grejer! Hoppas ni mår bra, kram
- lägger till en bild under som jag lever efter idag. 



Det passande idag




Måndag

Oj, vad jag missat skriva här! Vad har hänt då? Vi har haft studentmiddag, mösspåtagning med mina brudar, festat flera dagar och haft det bra tillsammans med de bästa jag vet. Ridit hästar och njutit! Idag lämnar vi in datorerna för gott så igår blev det många nostalgiska ögonblick, det som känns mest är att vår lilla grupp gått igenom så mycket, vi har gjort så många knasiga saker. Helt sjukt! 3 år närmar sig mot sitt slut, på riktigt! Igår skrev vi på lakana som ska pryda vårt flak. Detta man längtat efter i 12 hela år händer faktiskt och det är helt magiskt! 

RSS 2.0