Några från dagen:

Söta Leah, världens mest underbara unge. Nu ska jag hoppa in i en dusch innan jag sätter mig framför en bra serie och tar det lugnt ett tag! 

Godmorgon

Idag tillbringas dagen hemma. Får lite besök under dagen av Rebecca, Leah och Kenny. Kommer bli en bra dag. Jag har haft negativa tankar kring denna dag, men vet ni vad jag gör? Jag puttar undan dom för dagen och njuter. Hoppas ni får er en bra dag. Nu ska jag fixa mig lite så jag ser levande ut! 

Malta

En vecka efter studenten åker jag och ett gäng brudar ifrån köping iväg till Malta och jag kan inte vara mer taggad. Sol, fest och bad och ett helt nytt land att stryka från kartan. Ska bli så himla underbart! Underbar start på mitt nya liv!
 
 

I'm a mess right now

Haft en trevlig kväll, både Frida och Linnéa var här. Så himla bra är dom! Nu ska jag försöka sova, imorgon bär det av till veterinären med min älskade vovve. Lilla hjärtat mitt! Det blir nog bra tillslut. Sen är dagen ganska oklar, men det får reda ut sig imorn! Hoppas ni han sova bra inatt, natti

Hundra dagar kvar

Evelina har sovit här inatt och vi, för en gångs skull så sov vi tills vi vakna. Vi har under dagen dansat, pluggat och lyssnat på studentlistan. Idag är det förövrigt 100 (!!!) dagar kvar till studenten! Annars har vi vart lite normala och åkt till stallet, hade Bifrost som handhäst bredvid Hille och det gick mycket bra med Evelina bakom oss som kunde mana på Frosten när han ger upp. 

Nu har jag städat lite och som ett bra avslut på denna dag så kommer min fina vän Linnéa hit och kollar på film! 

En dag tillägnat åt återhämtning

Dagen har tillägnats åt serier, filmer och bara vandrat runt i hemmet skabbig och trött som få. Fixade några timmar ute i stallet när solen passade på att komma fram också. Himla härligt! Ska göra en sista bra gärning idag och det är att diska, plocka på mitt rum och sedan sova! Imorgon är dagen fullplanerad med jobb 7-12 och sedan ska jag rida. Underbart! Hoppas ni haft en bra tisdag! 

Horses makes me live

4 ridna idag och alla gick toppenbra! Superhärligt även fast vädret vart skit! Detta är lycka på hög nivå. Att bara få åka mellan stall och rida hästar, underbar dag. Bifrost fick jogga i trav i låg form- superduktig verkligen! Mjuk och fin! Gullan galopptränades ute på grusvägarna. Galoppfattningar och makalöst bra tölt tränades. Superhästen! Naela blev riden i spåret, roligaste hästen någonsin. Personligheten speglas igenom så himla tydligt, alltid lika roligt att rida sådana hästar. Hon var jättefin och mycket bättre nu än i söndags. Stjärnan levde upp till sitt namn, helt klart! Hon var jättefin, mjuk och jättetrevlig. 

Detta mina vänner är höjden av lycka. 4 hästar som gått kanonbra. Är så nöjd! 

Bifrosts schema v.9

 
Måndag 23/2- Lösgörande arbete. Börja på grusvägarna och avsluta i padocken. Han ska vara med på hjälperna i slutet av passet. 
Tisdag 24/2- Vila
Onsdag 25/2- Rida i skogen, galoppera på åkern om underlaget tillåter, annars grusvägarna. 
Torsdag 26/2- Arbeta i padocken, avsluta på grusvägarna. Intensivt ridpass. 
Fredag 27/2- Löslongera i padocken.
Lördag 28/2- Vila
Söndag 1/3- Temporidning på grusvägarna. Kort och intensivt. 

Måndag 23/2

Denna dag ska tillägnas åt plugg och sedan ska jag rida hästar! Ska hjälpa Ida med sina tre hästar och sedan rida min egna! Har inte så många planer för dagen vilket är himla skönt! Hoppas ni får en bra måndag, en bra första dag på lovet! 

Bra kväll

Haft en supertrevlig dag. Först firande för min morbror som fyllt år, träffa kusinerna och morbröderna och alla människor därtill är alltid kul! Avslutas alltid med tradition varje gång vi ses, spela spel och ha allmänt mysigt. 
 
Dagen avslutades hemma hos Sofie med bästa vännerna, helt galet vad jag älskar er alla. Jacuzzi, film, prat och spel bestod vår kväll av tillsammans med tonvis av godis. Skulle inte säga nej till fler söndagar som denna! Nu ska jag sova och sova läänge imorgon. Natti
 

Musik, plugg och en bra vän

Denna filur kom hit på lite spontanplugg, planen var att kolla på film... Men istället så valde vi att plugga då vi har lite plugg att ta itu med. Skönt att få saker gjort! Såklart blivit en hel del prat mellanåt, men det gör pluggstunden bara roligare! Effektiva och duktiga är vi iallafall en lördag som denna! 

Sportlovsplaneringen


Min pluggplanering under sportlovsveckan. Ska försöka bli klar med allt så fort som möjligt så jag kan andas ut resterande ledig tid. 

21/2 skicka in Huden & leder, skriv på svenskan

22/2 skicka in Svenskan & Religion 1a2 & Gymnasiearbetesplaneringen

23/2 Blodomloppet, skriv klart om du hinner. Lämna in så fort som möjligt.

24/2 sätt dig ner och arbeta häst, spendera 2h till hästarbeten.

25/2 Lämna in och arbeta med restuppgifter


Är klar och inskickad med dagens planering och det känns himla bra att vara i fas med min lilla planering. Istället för att göra en veckoplanering jag annars brukar göra när det är skolvecka så har jag nu bestämt mig för att göra en dag- för- dag schema som jag sätter mig kvällen innan och planerar. Jag måste ha struktur i mitt liv och scheman är ett utav dem!


Två stjärnor

Två pigga damer idag. Men väldigt fina och tur är väl det! Red båda i spåret och lät de springa av sig lite. Svarta farorna hade krut så det räcker och blir över idag iallafall! Nu blir det plugg innan jag agerar schaufför åt mor min. Ikväll kommer min pingla hit igen och myser! 

Stop telling yourself youre wortless

Godmorgon!
Denna dag spenderas till största del åt hästarna. Ska ut och rida Naela och Stjärna på charlottenberg och sedan rida min egna. Har lite att plugga ikapp också så emellanåt sitter jag med näsan i böckerna. Blir nog en bra lördag iallafall! Dax att sätta fart, timmarna har en förmåga att försvinna när det gäller mig! 

Get through life however the fuck you want, you'll end up alone anyway

Vad kan man se på utsidan, om man inte ens ser insidan? Vad kan man se på insidan, om man inte ser utsidan?
 
Jag har hamnat i en rejäl svacka och vill egentligen skriva direkt ut vad jag tycker och tänker om allt. Men det är inget jag kommer göra. Jag ska istället ha en trevlig myskväll med min vapendragare, Linnéa. Det blir nog trevligt som vanligt! Hoppas ni får en bra kväll, kram
 
Nu kan ni läsa om dagens ridpass på http://eining.blogg.se/

No matter what I do, I'll never be enough

Ridpasset på ekeby idag gick himla bra, testade ny häst och hoppningen gick kanon. Mer om det kan ni läsa på min och Evelinas blogg senare idag. Länkar den senare idag också. Idag börjar planering av lov, som förövrigt känns fantastiskt att äntligen få! Finally lite ro och tid att komma ikapp. Nu ska jag ut till stallet och fira in lovet med ett ridpass på min fina, som är en av de få som får mig på andra tankar. 

Det du inte visste...

...jag saknar min minifamilj nå så oerhört. Bästa Asta, Gibson, Evelina och Ida. 

.... Jag har sedan jag kunde gå alltid städat. Det första jag börja göra och den första rutinen jag hade var att skjuta in stolarna vid köksbordet innan jag skulle sova. Inte för att jag var tillsagd, utan för att jag ville. 

... När jag var liten kunde jag inte sova om det jag sov i var knöligt. Slätade ut minsta lilla veck innan jag kunde sova. Slätt och fint skulle det vara. 

... Jag har väldigt svårt för att blanda maträtter.

... Jag blir lycklig när mina vänner är lyckliga.

... Jag skulle offra liv för de flesta vänner jag har då de betyder så sjukligt mycket för mig. 


Never be alone

You will never be alone. 
When you miss me, just close your eyes and I swear everything will be ok.

Idag är ingen rolig dag. Igårkväll somnade vår fina Annica in i en orättvis sjukdom som jag skulle göra allt för att utrota. Cancer. Man pratar om att allt har sin mening, men detta är så sjukt orättvist. En människa som har ett hjärta av guld, så omtänksam och alltid så snäll. En människa som alltid funnits i min större del av uppväxt, en person som man vet lever och vet att man kan träffa på då och då. Som nu helt plötsligt inte finns där. Vår fina Annica, hoppas du mår bra där du är och att du längre inte behöver lida. För mig kommer du alltid ligga varmt om hjärtat. Underbarare människa går inte att leta efter. Ljusen brinner för dig. 

I had a dream so big

Kommit efter en hel del i skolan och gör nu mitt bästa för att komma ikapp. Många uppgifter och många stora uppgifter som kräver lite tid, därför jag inte hinner blogga så mycket. Jag går hela resterande veckan i skolan och på ekeby då vi har en hel del i häst att ta igen inför hästakötarexamen. Efter denna dag är man fullproppad med repitition och nya saker så blir en hel del att bearbeta. Ska nu först innan jag somnar bocka av en punkt till på min lista. Imorn är en ny dag. Kram

Min studentmössa

Min älskade, dyrbara studentmössa som kommer få vara med mig en hel dag, på världens bästa dag. Det är så nära, så skrämmande men samtidigt så spännande! 

Pepp

Lite pepp till folket. Du är unik, du är fin och framför allt: du DUGER precis som du är. 

Är det såhär det känns när marken skälver?

Både Bifrost och Stjärna gick bra idag! Nöjd över båda två! Har tillbringat resten av  kvällen till att plugga, eller iallafall försökt. Kommit en bit iallafall och det är ju huvudsaken! Nu ska jag lägga ihop allt och sedan krypa ner under täcket. Imorgon drar vecka 8 igång, sista veckan innan lov! 

So much to do, but so little energy

Har vart och handlat med lillebror min efter att ha spenderat halva dagen i sängen och bara stirrat in i väggen typ. Kan vara skönt det ibland också! Ni vet när man har lite och göra och det slutar med att man istället gör ingenting? Men nu är det dax att börja bocka av denna söndag. Börjar med stallet, Charlottenberg och rider Stjarna. Sedan till mitt egna stall och rider Frosten min!  

Kursen för Josefine

Runt lunch så lastade vi in pållarna och drog oss mot Viby för att rida lektion för Josefine Denami. Bästa praktikvärdarna gav mig och Evelina en överraskning i onsdags genom att bjuda oss på en lektion för allt vi gör. Så gulliga! 
 
Ridlektionen gick himla bra och jag är så otroligt nöjd över min häst. Idag är han dyr! Det vi kämpat med i flera veckor visade sig vara så enkelt. Han är lika rädd som mig för att göra fel, så det blir pannkaka utav alltihopa. Nyckeln ur detta var att ge honom tillåtelse till att göra fel, låta mig göra fel och låta honom gå genom att bara visa. Så enkelt, men ändå inte. 
 
Vi fick jättemycket hjälp med allt och det har nog aldrig gått så bra som det gjorde på denna lektion. Han var så trevlig och travade som aldrig förr! Bästa Frosten! En positiv upplevelse, och att få bra feedback och fina ord betyder så mycket. Äntligen så börjar tränare tro på oss. 

Bra kväll

Avslutar denna otroligt bra dag tillsammans med Linnéa och dessa godigheter på bilden. Så mysigt! Bästa vännen! 

Vi såg filmen Unbroken och den var himla bra! Rekommenderar verkligen! 

Glad alla hjärtans dag

Jag vill säga tack till mina underbart fina vänner. Ni betyder guld för mig och jag är så himla glad för att jag har er. Ni gör mina dagar kompletta och skulle inte, bokstavligen inte överleva utan er! 

Hoppas ni får en bra valentines day. Jag kommer spendera den med Evelina ute på Viby där vi ska rida lektion för Josefine Denami! Ikväll blir det mysdate med min fina Linnéa tillsammans med massa godis och film! 

Malin 19 år

Ikväll är det party som gäller, är nykter men ska ha så förbannat kul ändå! Firar min fina vän Malin som äntligen blivit 19 år, om några timmar! Ha en bra fredag och sup med måtta!! Kramisar

Black widow

Dessa två favoriter gick bra idag! Hille kämpade på med Bifrost som handhäst. Att ha Bifrost som handhäst har väl sina för- och - nackdelar haha.. Men jäklar vad fint han trava! Motionera två hästar samtidigt är så fruktansvärt effektivt och nyttigt! Ledig hela dagen idag, men inte kunde man sova ut för det. Mötet imorse gick bra! Nu ska jag fixa lite, kramis

113 dagar kvar

Himla jobbigt att gå upp imorse, men blev genast mycket bättre när man kom till skolan och fick höra att studentmössorna kommit. Glädjen är obeskrivlig! Studenttröjan är urskön och kommer leva i den från och med nu. Blev också en lektion som arbetas hemmifrån så jag och hela gänget drog på bio, fifty shades of grey och den var så himla bra! Nu är det bara vänta på nästa...

Idag börjar jag på mitt "nya" liv och jag hoppas det blir bättre. Läkarbesöket gick bra igår och jag fick verkligen den hjälp jag behövde, förhoppningsvis! 

Never ending story

Åker hem tidigare idag för att åka med voffsing till veterinären. Sedan blir det stallet och städa hemmet från topp till tå. Städa åt kaninerna och kanske man måste börja plugga också? Skolan har under några veckor legat åt sidan och bildat en gigantisk hög. Blir bara trött över att se på den dag in och dag ut. Men idag skiner solen hörrni så njut av det! 

You already lost me

Lilla Leah i lördags och åh vad gosig hon var! Bebismys deluxe! Denna måndag tillbringas ute på viby så det är ännu en dag med bara hästar. Har inte sovit såhär länge och såhär bra på flera månader så det var himla skönt. Nu ska jag ta mig upp ur sängen och sedan ut med vovvarna! Hoppas ni får en bra dag! 

I'm gonna show you

Min fina kille idag! Bara kortfattat så är jag i slutändan himla nöjd med dagens tävling. Jag fick komma ut med min fina häst, visa vem han blivit och fått så himla fina kommentarer om honom. Så stolt över min ögonsten! Det slutade iallafall med en 4:e placering i T8, tölt.

Jag vet att man inte ska skriva om det som gick dåligt men fyrgångens uttagning var åt helvete. Men det är tur jag har en häst som hjälper mig lite... Även om ingentong från honom kommer gratis. 

Men töltfinalerna hade jag lite jävlar- anamma i mig och släppte allt med formen och bara jobbade fram honom. Gick kanonbra! Nu är det träna, träna och träna som gäller. Ingen mer undanflykt! 

Trevlig kväll

Den där mysiga hemmakvällen blev något annat. Det blev äventyr denna helg med, spontant så drog jag, Frida och Linnéa in till Kungsör. Joråsatte! Trevlig kväll iallafall med spel och prat! Nu ska jag bädda min säng och sedan vila upp mig inför morgondagen. Ska äntligen få träffa Leah! Bebis- mys hela dagen!! 

Without you i'm not the same

Bild tagen av min vän Linnéa. Rekommenderar verkligen henne om ni vill bli fotograferade, hon är guld! 

Min pålle gick himla bra idag, vi red på de oändligt snöpackade vägarna med trevligt sällskap och strålande sol. Oj vilken bra dag! Hans trav är himla bra tack vara Idas fina skoning, aldrig funkat så bra som nu och är så glad för just det. Min kväll kommer bestå av mys, tänkte slänga på en film, äta godis och ta det lugnt. Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en trevlig kväll! Kram

Oh happy day

Idag är jag glad. Mötet gick bra och för en gångs skull känner jag mig nöjd att ha gjort en viktuppgång. Även om tankarna är där, finns där så måste jag faktiskt se att detta är det enda sättet att återställa min kropp. Efter mötet så drog jag till Hööks och är nu ett par ridstövlar rikare! Nöjd och glad då de passade perfa och Bifrost fick också ett par boots och lite godis! Nu är vi på banan igen och laddar för fullt till tävling på söndag. Ska bli kul att komma ut och se vart poängen tagit vägen! Hoppas bara han sköter sig. 
 
Nu ska jag iväg till stallet för att rida, putsa utrustning och ha trevligt! Kram

Please hold back the river

 
En gammal bild på fina Ári från Kaggestorp. Bild tagen av Evelina!
Har ridit både Hilmir och Bifrost idag och båda gick jättebra på den snöpackade asfaltsvägen. Igår var hovslagaren ut, bästa Ida och skodde hästen under tiden jag var på praktik. Himla praktiskt! Han fick iallafall lite kortare tår baktill och han har fortfarande sina superskor framtill som är lite högre i trakterna och nerslipad i tån så han får en lätt överrullning och en liten skjuts i hans benställning. magiskt vad skor kan göra då han idag travade som en gud.
 

Annars har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Fikade ute i solen på förmiddagen och det var så himla mysigt. Behöver solen mer än någonsin känner jag, vitaminbrist deluxe. Nu ska jag sätta mig och skriva på lite läxa innan jag kryper ner under täcket för dagen. 

Hemma idag

När jag vaknade 06.00 imorse så kände jag redan då att dagen skulle blitt skit. Varken kropp eller huvud hängde med så det slutade med att jag sjukanmälde mig. Nu har huvudvärken släppt och mina sovtimmar är kompletta så tänkte ta vara på denna dag oavsett. Ska städa mitt rum, plugga och rida. Men också hinna ta det lugnt då jag tror det är de kroppen säger åt mig. Hoppas ni får en bra dag i solen!!! 

I'm gonna show you crazy

Detta är en dag då man håller igång hela dagen. Först fixa stallet hemma och sedan ha praktik 12.30- 20.30, hemma typ 9. Sen idag blev set lite längre så kom hem typ 22.00. Ingen rast ingen ro. Det har gått bra idag, ridit och kollat på ridskolan och fixat massa. Huvudet är lagom segt nu så vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Igår 3 februari 22.44 kom äntligen mosters fina Leah. Så stolt över min syster och hennes kille och så glad för deras skull! Välkommen till familjen och världen Leah! 

Mysigt

Det är så himla mysigt med snö och att speciellt åka bil nu när träden hänger tunga över vägen. Så himla fint! Idag har vart en himla trött dag men har vart i skolan och fixat lite här hemma innan jag däckade. Nu har jag fixat stallet och tänkte ta mig en kopp te och knäckebröd och sedan mysa ner mig i en filt och kolla på Big hero 6! 

Massa bus

Blev hemma från praktiken idag då Viljar fått kolik så vi stannade hemma för att ta hand om honom så Lotta kunde åka till jobbet. Då passade vi på att tolka med Bifrost som aldrig gjort det förr och han var så duktig så nu är det tolkning á la Bifrost i tjänst! Red Hille också och han var också himla duktig! Stjärnor till mina pojkar. Förövrigt har vi åkt som skott mellan stallet och hemmet för att motionera Villebusen. 
 
Nu har jag och Evelina pluggat ett tag och ska dra med lillebror ut och åka på munktorps gator.  

Ännu än natt
I need the dark so I can se the stars shine bright

Lämnat in en uppgift ikväll och det känns himla bra. Jag är i fas. Nu är det lite kompletteringar som ska göras. Tog en paus i min plugganda och red min lilla filur. Prövade 3- delat och engelsk nosgrimma och han gick förvånadsvärt bra på det. Men det raka bettet och bygelnosgrimman är fortfarande favoriten. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan äta lite. Försöka lämna in en till uppgift innan jag stänger av huvudet för dagen. 

Pluggmode on

Pluggar ikapp lite saker som kommit efter. En hel del om jag ska vara ärlig, men jag fixar. Med min säng, musik och någorlunda intressanta ämnen så kommer detta nog gå vägen. Ska sedan sätta mig och sortera lite viktiga papper som jag bokstavligen inte har någon koll på alls. Har ni någon favoritplats när det gäller att plugga? 

Vi är allt som dom inte vet om

         
Åh vad jag vill ha sommar och sol! Sola, bada, brun i hyn, sommardoftande hästar och umgås med mina fina vänner i kvällsvärmen. Våren står snart bara runt hörnet och vad glad jag kommer bli vid den första sedda sommarblomma! 
 
Vintern för mig är inte bättre än snöpackade vägar som man kan rida på och att insekterna är borta. Sedan finns det verkligen inget bra med den. Då kan det hellre vara sommar! Men nu bor vi i Sverige och är lite som "tvugna" att stå ut en vinter per år och då tycker jag att när det ändå ska vara vinter så ska det vara det på riktigt också, med mycket snö som täcker vägarna! Så om jag är glad över att det snöar nu kan jag lugnt säga att jag är! Nu ska här ut och ridas!
 

 
 

Spontant är bäst

Mjukisar, soffläge, godis och film ändrades till smink, jeans, linne och spontan tripp till Kungsör med min andra halva. Alltid vi på äventyr. Men jag hörde av en fågel som viskade till mig att man lever längre utav det! Kvällen blev lyckad med massa spel och prat. Nu ska jag skriva lite och sedan släcka lampan för att sova! Godnatt

RSS 2.0