Danced our tears away

Så sjukt bra kväll. Kunde inte bli bättre till fetaste basarna, grym dj och glada människor. Dansat häcken av mig och skrikit så rösten kommer må som den förtjänar imorgon. MEN vad gör det när allt är så kul? Orgasm på basarna x1000! Tack för kvällen alla som var med både random människor och icke random, hade jättekul.

Godnatt :*


You always know what you have, you just think you'd lose it

 
 
har vart hemma hela dagen, legat i solen och handlat med mami. Har en allergi som heter duga, ska proppa på med lite tabletter Så blir det nog bättre. Ska snart göra mig redo för en kväll i Västerås med mina brudar. Kommer äntligen få träffa några av dom efterlängtade. kommer vandra runt på cityfestivalen och framåt 11 spelar John de sohn som jag tror dom ville kolla på. 
 
Idag fick jag också "min" iPod och ska jag vara helt ärlig så är den sjukligt jobbig. men man lär sig väl... ha en trevlig kväll! 
 

I need you

Dagen har vart otroligt tung, på alla sätt och vis. Har haft ett tryck över mig hela dagen. Har vänt upp och ner på farmors lägenhet, dvs storstädat. Har aldrig träffat på en människa som har så mycket onödiga saker. T.ex akvariumsaker, hon har inte ens ett akvarium och kommer aldrig att ha. Nu är det fint iallafall men jag är sysslolös.

Till något som kanske låter mer positivt. Jag fick träffa bifrosts pappa igår, har glömt bort hur himla maffig han är. Manen var 30 cm tjock, skojar inte. Har aldrig känt på tjockare. Man precis överallt. Så gudomligt snäll och fin. En hingst med hjärtat på rätt ställe. Mäktigt ögonblick.


Min starka stjärna

Min finaste nasse gick från att vara jordens finaste kanin till att vara himlens finaste ängel. Min starkaste stjärna av dom alla. Jag vet att du har det bra där du är hjärtat mitt. Jag önskar att jag kunde följa med dig så jag kunde fortsätta ta hand om dig min finaste bebis. Du ska veta att jag kommer aldrig, aldrig glömma dig min bus, det är omöjligt. Att förlora en sådan fin vän som Nasse gör så otroligt ont, det går inte att beskriva. Men innerst inne vet jag att han har det bra och de är det enda som räknas. Älskar dig så otroligt mycket hjärtat mitt. ❤❤


I'm here to stay

Idag när jag vaknade hade jag vält omkull precis allt på nattuksbordet, förstår inte hur. Ska snart dra mig mot stallet, får skjuts av min lillebror på hans moppe. Så snäll! Ska longera med inspänningar. Vid halv 3 kommer min andra skjuts och hämtar mig och kör mig ut till viby där jag ska hjälpa min fina vän amanda att hålla i en turridning. Kommer få träffa min frosts pappa, längtar!! Nej nu ska jag ut och mysa med mitt hjärta lite. Hoppas ni får en bra dag!


Knashund

Jag och boop har myst hela morgonen. Vissa dagar har hon morgonhumöret på rätt ställe så hon blir helt exhalterad när jag vaknar, kastar sig upp mot mitt ansikte och bara pratar och trycker sig. Min gullhund. Håller på att göra lite frukost, tänkte bara ta en lugn dag, rida hästen och mysa med mitt hjärta Nasse.


Önskar man kan stanna tiden...

Tog en promenad med jennifer nu på kvällen, jätteskönt ute. Kunde gå i shorts utan att frysa häcken av mig. Har kollat på lite tv, druckit te och ätit baguette. Nu ska jag och boop ta och sova, imorgon blir det förhoppningsvis sovmorgon om vädret är dåligt. Annars vaknar jag väl när rummet blir till ett växthus. Hoppas ni haft en bra dag!


Allting kommer bli bra, frågan är ju bara när

Har övningskört med släp för första gången idag, himla kul och känner mig redan redo för att lassapå en hästtransport och bifrost och åka land och rike. Har också vart ute i solen hela dagen så nu är man ännu en nyans brunare! Har hjälp till med att bygga altan, så nu är den 3 meter bredare och väntar sig en bubbelpool.

Har precis tagit en dusch och ska ta mig en promenad upp till kaninbebisarna för att gosa lite med dom. Ska också kolla med ägaren om man kan se könet på dom. Hoppas på en Hugo!


Dagarna innan är som att leva i ett helvete

Igår gjorde jag ett av de jobbigaste besluten jag gjort. Det handlar om min kanin nasse och eftersom beslutet är jobbigt så lär ni ju förstå. Kan tyvärr inte säga själva orden utan att tårarna sprutar så ni får väl tänka ut vad som kommer hända själva. Dagarna fram till allt kommer ske är nog de mest jobbigaste dagarna av allting. Man gräver ner sig i allt och alla tankar kommer fram, precis alla. Får panik och ångest bara jag tänker på att snart är snart. Men allt jag får ha i bakhuvudet är att han kommer få det bra min finaste kämpe. ❤ Mitt fina hjärta.


You take me high from my low

Här kommer några av bilderna som min fina vän Linnéa tagit och redigerat. Så himla snäll och duktig. Tack för bilderna finis!
 
Har precis vart i stallet, ridit i regnet så ja, jag var helt genomblöt och vägde ungefär 7 kg extra p.g.a allt vatten. Hade ju fodringen också så det var bara att bita ihop. Nu är jag hemma och ska slänga mig under täcket, dunka musik i öronen och äta massa godis.
 

Reality fucking hurts

Denna dag ska jag tillbringa bland kaninbebisar. Har bestämt mig för en kaninbebis jag vill ha, men eftersom vi ska ha två ska jag tillbaka idag och sitta i buren och välja ut en till. Ska också umgås med storebror som kommer hem med sin flickvän och hennes barn för första gången. Framåt eftermiddagen blir det stallet, ska konditionsrida min frost(dvs 5km trav i spåret) och fodra hästarna. Kvällen kommer bestå av att gosa med mitt hjärta, nassebus.


Trevlig midsommar

Solat och badat hela dagen. Kvällen blev inte alls som planerad, men gjorde det bästa av allt och följde med på traditionen. Femkamp i det gamla, gamla stallet och midsommarfirande. Fick träffa min blivande kaninbebis, så sjukt gullig!!! Är välkommen upp att sitta i buren och tämja dom när jag vill så här ska spenderas tid i kaninbur.

Nu är jag hemma och myser med min boop. Uppskattar det jag har istället för det jag inte har. Tackar för att jag har fått en trevlig dag. Nu känner jag för att skita i allt och alla, är så otroligt jävla trött på att höra av mig till människor. Förlåt för mina ord men ibland är det tillåtet. Och alla dessa lögner, säg sanningen istället så förstår jag mycket bättre.


Vi skiter i om allting går snett

Går och lägger mig nyduschad i en nybäddad säng med en otroligt irriterande fluga. Så störande. Om man bortser från flugan så har dagen vart otroligt bra! Har haft energi till att städa och kasta saker här hemma. Det enda som behövs för att jag ska kunna städa hela huset är att jag måste vara ifred. Är det någon som ska vara ivägen, sitta vid tvn eller försöka hjälpa till så försvinner städsuget på en gång. Galet men sant.. Gör helst allt själv med nöje. Har också ridit min häst som gick otroligt bra idag, nu känner man hur allting läggs på bakbenen och han blir lättare och lättare fram på frambena. Red ut en sväng med Anette efter lite övningar i padocken. Efter stallet så åkte jag med Mami in till Ica och handlade inför imorgon som 1000 andra människor. Människor kryllade överallt.

Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Kollat på tv med min bror och ätit naturgodis. Imorgon är det midsommar, trevligt! Godnatt


Torsdag

Godmorgon! Sovit bra?
Denna dag kommer jag lägga ner energi på att städa och rida hästen. Om vädret blir bättre framåt eftermiddagen så får vi se vad som händer och fötter. Det visar sig alltså! Hoppas ni får en bra dag.


Onsdag

På förmiddagen var det frisören som gällde. Klippte bort 6 cm av håret. Tänkte att nästa gång jag ska klippa mig tar jag bort 15 cm beroende på hur mycket det växt då... Men nu är det helt oslitet, känns jättebra. Här hemma håller jag på att bygga upp en bränna. Ska ta och städa hagarna till mina bebiskaniner och sen tänka över vad som händer på eftermiddagen.


When life goes down, go up

Jag har solat hela dagen ungefär. Blev så otroligt bra väder efter ett tag. Lyckades få min mobil medvetslös ett tag, att man lyckas. Sen har jag vart i stallet med Linnea och tagit massor av bilder, hoppas dom blir fina nu. Det enda som kan förstöra bilden är väl jag haha! Aja får se hur det blir. Nu ska jag ut och gå en promenad med min Boop!


Fotodags

Åker ut till stallet och blir fotad av min fina vän Linnea. Annars idag så har jag solat för fulla muggar och badat (!!!) för första gången för i år. Kan säga att efter jag lyckats doppa hela kroppen så varade sekunderna inte länge innan jag flög upp ur poolen. Galet kallt. Vi hörs sen, pussshej


Ut till friheten

Har legat i sängen i stort sätt hela dagen, stirrat in i väggen och varit helt off. Ska iallafall snart bege mig ut till stallet för både fodring och ridning, trevligt. Tänkte att jag skulle lägga ner lite energi i galopp på plan mark, trav och galopp ner till trav osv. Blir nog spännande. Tar mig an lite tölt också.


Godnatt

Säger godnatt efter en bra dag. Började med att hästen gick som himlen. Helt ärligt, känslan när man lyckas med det man sökt efter i ett tag. Sedan åkte jag hem och där satt massor av människor + hundar. Jag fick träffa den gulliga hundvalpen igen, jag dör vad söt den är! Runt 7 blev det en spontantripp till Köping på Elins himla tuffa moppe för att kolla på film och ha det trevligt hemma hos Linnea. Nu ska jag lägga mig under täcket och sova.


När livet står i dina händer

Jag önskar jag vore någon slags maskin som kunde stänga av alla slags känslor. Det gör så ont att göra beslut som gäller liv och död. Nu kan vi inte göra annat än att bara hålla andan för att min bebis blir bättre, hjälper honom så mycket jag kan. Många tror det här är en helt vanlig kanin, men den här kaninen är så mycket mer. Min finaste vän som funnits där sedan födseln. Han betyder så otroligt mycket för mig, ingen kan någonsin ana. Min bästa fluff.


Fredag

Denna dag har bestått av att vänta, städning och extrem seghet. Har vart seg hela dagen. Helt sjukt. På kvällen kom Carmen en stund, blev en promenad och lite prat. Annars har jag setat och matat min fina kanin. Ska snart gå ut med honom igen, ta en dusch och bädda rent min säng.


Godmorgon

Gårkvällen bestod av att rensa kläder. Fick ihop 3 sopsäckar med kläder och en papperspåse med skor. Nu är garderoben tom men samtidigt full. Tog ett tag att städa rummet efter att ha dragit ut allt på golvet. Kan erkänna att jag fick panik när jag kom tillbaka ifrån en paus ute hos kaninerna... Började gråta när jag såg vilket kaos jag ställt till med. Med efter en timma så var golvet fritt och nu kliniskt rent.

Idag ska jag med mami och leta ut en ny bil. Så nu ska jag fixa mig lite snabbt och sedan äta lite frukost!


Because animals makes you happy

Har shoppat med mami och Kathrine. Hälsat på både föl, kattunge, URGULLIG hundvalp och massor av gulliga djur. Men den där hundvalpen, så sjukt gullig. Måste ha en fluffchiuaua i framtiden. Får tårar i ögonen då den här var den enda som överlevde. Dom fick kämpa för att få den här att klara sig då den var född för tidig. Så gullig. Jättegullig åring fick jag också se, kommer bli en hund och minishettissamlare + isisar och bamsekaniner. Herregud...


Regndag

Har vart ute i stallet sedan 11. Väntat på hovslagaren som slutligen äntligen kom. Red sedan i regnet och Belive it or not, fick tack på bakbenen. Satt och dutta med pisken, samlade och höjde händerna någon mm och därifrån gick det. Han välvde sig och Töltade uppåt istället för "flytande framåt" och rundade varenda steg. Jag hade kontrollen, han välvde sig otroligt bra och takten var klockren. Min frost detdär. Allting går bra, nyskodd, perfekt i hullet och en bra tölt. Dock behöver jag hjälp att komma vidare med detta så på måndag har jag bokat in en lektion för Ida. Spännande!


Bad day, thank god heaven made it better

Slutade med att dagen bestod av tårar och ångest. Min fina kanin har lite problem, men vi ska fortsätta kämpa och se om det blir bättre.

Åkte ut till stallet, träffade på Ida som är både nyexaminerad hippolog och 1:a klass sto ägare. Stort grattis till henne!! Borstade Bifrost och tog därefter en promenad i skogen i över en timma Med ett otroligt välbehövligt samtal.

Nu på kvällen har min mami färgat ögonbrynen på mig, är inte helt 100 om dom är bra eller ej. Visar sig imorgon. Sen har jag ätit jordgubbar och kollat på den otroligt fina himlen. Har aldrig sätt något finare. Bilden ger ju himlen ingen rättvisa alls..


Bästavän

Världens bästa vän är hon min fina. Den som alltid finns där och ställer upp och får mig må bättre. Helt ärligt så vet jag inte vad jag skulle gjort utan henne, min soulmate. Hon betyder så otroligt mycket för mig, går inte ens att beskriva med ord. Älskar dig till 1000 hjärtat mitt. Är så himla glad att jag har dig som vän ❤


Positiva dagen

Vaknade på helt rätt sida och idag känner jag att det kommer bli en bra dag. Sola och bada står högt upp på att göra listan så det är vad jag ska göra idag. Lite besök som vill sola och bada kommer också. Hoppas ni får en finfin dag ❤


Bilder


Tackar min fina vän för dom fina bilderna. Kan säga att jag fick kämpa som en idiot för att få galopp. La sig i pass flera gånger och där sitter man på ryggen och är en aning hjälplös. Ridpasset efterråt gick sådär om jag ska vara helt ärlig. Först laddar han sig själv för mycket, sedan flyger han fram när man ska gå fram i tölt och börjar hoppa tills dum som man är ger efter p.g.a min svaghet gemfört med hans styrka. Imorgon får han stå då jag äntligen fick prata med min hovslagare och bestämma en tid på torsdag.

Fotodag

Vaken sedan 4. Har legat i sängen och stirrat in i väggen sedan dess. Om mindre än en timma kommer Evelina hit. Vi ska fixa lite saker innan vi beger oss till Charlottenberg där rida alla hästar står på schemat. Eftersom vädret är på topp så ska Evelina ta lite bilder på mig och frosten.


I care too much

Haft en bra eftermiddag med Amanda. Så skönt att bara skjuta bort allt och tänka på kläder och ha kul. Började med att vi gjorde kaos på sjukhuset, blev instängda i ett klaostrofobirum och fick vänta en hel del. Efter det åkte vi till erikslund där vi gick runt i 3 timmar ungefär. Hittade 3 klädesplagg och sen lite annat välbehövligt.

Efter det gick jag till stallet. Red mitt hjärta som är så otroligt envis men efter många om och men så släppte det och mot slutet gick han fint. Sen satte jag mig i hagen och pratade med alla gosehästar.

Nu ska jag upp i duschen och sedan sova bort allt dåligt. Känner mig så besviken. Man tror mer om människor än vad man borde göra.


Idag är en sådan dag.

Godmorgon!
Uppe med tuppen, planerat min dag så jag ska få fullt upp hela dagen för att slippa hamna i sitsen jag inte vill hamna i. Känns som att livet är påväg in i gamla spår igen, men vad är livet utan motgångar? Såhär ser dagen ut iallafall:

12.30 åka med Amanda in till Erikslund för lite shopping. Blir nog lika trevligt som alltid.

Efter det är det stallet hela kvällen som gäller. Idag kommer vår träning bestå av backar, upp och ner. Måste få upp hans buk då han under sin veckas vila slappnade av i magen. Helt rätt av honom men nu ska den upp igen. Imorgon om vädret tillåter ska jag och Bi fotas av Evelina, woop. Efter ridningen om tiden räcker till tar jag och frosten en Pw runt 5:an. Sen ska jag samla energi bland alla fina hästar. Helt sjukt att en plats kan betyda så mycket, kärlek till Charlottenbergs hästar. Alltid så positiva och glada.


Som man bäddar får man ligga

Vaknade precis innan himlen ramlade ner. Herregud vad det åskade. Det skaka i hela huset, startade grannens bilalarm och gav mig en hjärtattack eller två. Förövrigt har jag umgåtts med Emmybus hela dagen. Vi åkte till åsby för fika och shoppade lite blommor, här hemma har vi planterat och hållt på.

Nu är mosters hjärta påväg hem efter många om och men. Hon ville verkligen inte åka hem, min gulleemmy. Har nu precis kommit hem från stallet där jag matat hästar. Moder natur fick bestämma att bifrost skulle vila idag.. Om man bortser från mig så har helgen vart otroligt bra. Nu ska jag försöka sova lite, fick ingen vidare bra sömn inatt. Ibland älskar man livet lite extra.


Can't do this anymore. It's like living in a lie.

Haft en väldigt skön dag, solat hela förmiddagen. Åkte till stallet vid 1 och red en snabbis innan mosters gull fick ta över. Tog lilla rundan i skogen, hon har blivit så stor. Nu kan hon till och med styra själv. Min Bifrost var också så himla duktig att han lyssnar på lilla henne, min bebisbulle.

Annars har jag ätit, ätit och ätit lite mera. Har vart barnvakt och nu sitter vi och ska kolla på film och äta nötter och choklad.


7 juni

Kollat på massor av galna studenter, smockfullt med människor i Västerås.. Helt seriöst man kunde knappt ta sig framåt. Tog mig en lunch med bestie och gjorde kaos i butikerna därefter.

Kom hem runt 5 och möttes av massor med kramar från Emmy och Systeryster. jag har umgåtts med min tokiga Emmy hela kvällen samt ätit pizza, osthjärtan och massor med choklad. Min knasunge har blivit såååå stor. Gillar hennes kommentarer... "Hur stora tuttar har du?", "woow, vilka tuttar", "är du kär i Eric Saade, du har ju massor av bilder på honom i rummet?", jaa, listan blir lång om man säger så.

Nu har vi precis kollat klart på röjarralf och jag har försökt hålla Emmy vaken så hon sover liiiite längre imorgon då jag är barnvakt på morgonen. Föräldrarfritt, woop. Jaja.. Nu ska jag ut på en promenad med me, myself and I.

Imorgon ska min emmpemm få rida på frost...


En bra jävla dag

Idag är en bra dag. Ska snart in till Västerås för att möta upp mina homies och kolla på studenten. Kommer vara där någon timma. Efter det ska jag hem och sedan till stallet. Och till dagens höjdpunkt, mosters hjärta kommer idaaaaag! Galet vad bra!! Nej nu ska jag gå till bussen, pusshej


Om jag vore en sten skulle jag vart grå

Min bi var väldigt stel, pigg och ofokuserad. Red för tidigt så det var himla varmt och mycket insekter i skogen. Men vi tog oss igenom det och mot slutet släppte han, imorgon är han fit for fight igen. Putsade sadel och träns då sista gången jag red (för en vecka sedan) så red jag i regn... Så allt var stelt. Fick prata med bästavän också, kan inte bli bättre.

Gick runt i hagarna och plockade flughuvor som låg på backen, tog på flughuvor osv. Fixade vatten och mös med fölet son förövrigt blivit lite tuffare. Nu får man klappa honom utan att han springer iväg.

När jag kom hem så städade jag halva huset, bara resten kvar. Ätit jordgubbar och nötter. Ska ta tag i sömnen om inte annat så tvingar jag dit sömnen. Nattii


Nationaldagen

Har tyvärr ingen aning om vad man gör på sverigesnationaldag mer än att sätta gulblåa flaggor överallt... Förstår liksom inte grejen.

Har legat i solen hela dagen och ska jag vara ärlig så ligger jag fortfarande där. Dunkar musik och har det bra. Har städat i kaninernas burar, klippt både tänder och klor samt borstat dom. Ätit massor av glass och bara njutit av dagen. Förstå att såhär kommer mina dagar se ut i ungefär 2-3 månader till, bara göra saker som jag vill. Älskar det.


We can't buy happiness

"ätit" tårta, spelat GTA så övertrötta Charlie fick sova lite. Stackarn bara satt upp och sov ett tag... Busat hela eftermiddagen. Blev dock inte så mycke spela, somnade efter en halvtimma och vaknade när mamma kom in och lade på mig täcke.. Har gått pw med vovvarna i mörkret, blivit förföljd av en människa på cykel och ätit.

Imorgon som visserligen är idag så ska jag sola och åka till stallet. Förhoppningsvis rida om skorna sitter, min Hovslagare fick "förhinder" när hon skulle kommit i tisdags. Usch vad trött jag bliiiiiiir. Drar snart av skorna själv... Det är ju inte liite vad hovarna vuxit heller.


Nytt


Den sköna känslan när det blir sommarlov

Min avslutning bestod av tårtbakartävling. Vi fick dela in oss i lag både år 1 och 2. Sedan fick man en påse med tårtbottnar och dekorationer, alla fick ungefär olika. Sedan fick vi 10 minuter på oss att göra tårtan färdig. Sedan fick 3:orna gå runt och bedöma tårtorna och rösta på den som såg bäst ut. Efter fika och lite prat fick vi sluta.

Då begav jag mig tillsammans med mina galningar ner på stan och gjorde kaos. Fick med mig ett transparent linne hem, jättenöjd! Ska visa sen.

Kom hem halv 12 och har legat i solen sedan dess. Idag går min lillebror ut nian vilket betyder gymnasie för honom i höst. Blir tårta, jordgubbar i mängder och massa god mat ikväll för att fira in sommarlovet.


När livet lättar från ens axlar

Nu kommer allting på en gång, allting släpper, ingen press, ingenting att göra, bara ta det lugnt. Eftersom jag har blivit 20 kg lättare och pressen släpper sakta men säkert så är jag trött ungefär hela tiden, sover konstant. Jättejobbigt men samtidigt jätteskönt!

Idag har vi bara vart och lämnat in datorerna i skolan, tog en minut. Träffat trevliga 98:or som tror att dom kan mer än vad dom gör... herregud vad arg jag kan bli på sådana människor... bara att dom vågar öppna käften och komma med åsikter om hunden... nej fy på dom. Så typiskt mig att gå runt och tänka på vad dom ens sa och efter ett tag när det är för sent att säga något bli jättearg...

Blev en sista måltid med matkorten för denna termin på glada gåsen, underbart.. Sedan drog vi oss ner till lögarängen för att se på 3:or som gör kaos. Hade shorts på mig idag, frös lite lagom sådär under dagens gång... Nu ska jag och charlie ta oss en 3:e powernap och därefter gå ut och motionera med Boop också. Det är ju jättebra att ha en ny könsmogen Charlie och en löpande Bettie... Nej kanske inte det..


Blir kaos

 
Idag mår man kan man ju lugnt säga. Skönt med sovmorgon iallafall. 
Har haft Charlie med mig hela dagen i skolan, är hundvakt tills på fredag. Jättejobbigt att skälla på honom när han är så liiiten och söt... svårt med småhundar på det sättet. När jag kom hem somnade jag, så skönt. Tog en fika med familjen ute och nu satsar jag på sömnen igen. 
 
Efter denna helg är man mer än trött, inatt gick jag t.ex i sömnen/halvsovandes. Skulle först på toa och sen sitter jag helt plötsligt och äter... galet. Men för att nu göra mig lite piggare så är det sommarlov om 2 dagar, woopi.

Dusch, egen säng och riktig mat

Efter en helg bestående av mycket fina hästar. Skojar inte, så otroligt höga poäng, det kommer gå kanoners i VM för oss svenskar. 9,5 för pass T.ex.. Travsteg som heter duga och mycket fiiin tölt! Helt sjukt... Suttit hos världens mest trevligaste domare, en norrman som bor i Danmark. Har jag tur så blir det praktik hos honom tillsammans med Evelina. Crazy är mina ord.

Dagarna har vart väldigt, väääldigt långa. Från 8- 10 på kvällarna har vi vart klara med allt. Med Max 20 minuters paus. Levt på toast, sovit i bil, levt campingliv x1000 med Frans osv....har också bränt sönder hela mig. Dumma mig. Tur att det går över. Men med detta så ska jag säga att helgen har vart jättebra, fått se väldigt många fina ekipage och haft trevliga människor omkring mig.

Nu är jag trött, sliten och allt som ligger åt det hållet. Ska sova. Sovmorgon enda till 7 imorgon. Woopi.


Ny sida

 

RSS 2.0