En bra dag

Haft en jättebra dag, verkligen. Fått så fina presenter och himla bra uppvakning. Tack för alla grattis, uppskattar varje litet grattis himla mycket. Tusen tack. Har vart en stressfri dag, med stall, mängder av fika och trevliga saker. Men vet ni vad? Det är något jag förtjänar. Jag förtjänar att må bra. Iallafall idag. Nu på kvällen har jag myst framför tv:n med mina syskon med lite champange och cider. Tack för denna dag, nu börjar resten av mitt liv. Kram

18 år spenderat på jorden

Idag är dagen då jag äntligen fyller 18 år! Dagen som både skrämmer mig och en dag full med nya möjligheter. Man blir så kallad "vuxen". Iallafall ska räknas som vuxen. Lika mycket som det skrämmer mig så blir jag "fri". Jag får göra allt man inte annars fått göra ungefär. Jag blir myndig, lilla jag ska ta ansvar. Jag får dricka, gå på krogen, skriva under papper på egen hand, ta mitt efterlängtade körkort, osv. 
 
Jag kan med stolthet säga att jag lyckats klara mig från alkoholen fram tills denna dag. I hela 18 år har jag klarat mig ifrån alkoholen och jag kan säga att vissa stunder har det givetvis varit jobbigt då nästintill alla vänner dricker, men samtidigt har jag inte drabbats så mycket utav det. Vill tacka mina fina vänner som accepterat mitt icke- drickande. Utan er hade jag vart körd haha. Det är nu jag får göra precis vad jag vill, vill jag dricka alkohol så gör jag det och vill jag inte så gör jag inte det. Jag får styra över det mesta helt själv, för jag räknas som "vuxen". 
 
Det som skrämmer mig är lite att nu går det utför. Vad har man nu att se fram emot? Under alla år har man alltid sett fram emot att bli 18, att bli vuxen, ta ansvar, osv. Men nu vill jag bara  vara liten. Jag vill inte bli vuxen. Jag vill vara barn så länge jag bara kan vara då jag inte känner att ta på mig mer ansvar än vad jag redan tar på mig. Jag vill inte räknas som vuxen. Men idag blir jag 18 och det är bara till att acceptera och se på vilka bra möjlighter jag har och vilken faktisk frihet jag kommer få.
 

I will find you

Haft en jobbig eftermiddag. Gjort det bästa genom att städa. Så jobbigt när alla är på en, så jobbigt att behöva vara irriterad, så jobbigt att lyssna hur människor planerar om mig och kring mig. Det mesta var jobbigt med andra ord. Nu har jag iallafall städat klart, dock börjar huvudvärken ge sig på. Score till mig. Har dock lite att se fram emot då en efterlängtad vän kommer hit om ett tag, himla trevligt.

I'll come back like a boomerang

Uppe tidigt idag med och befinner mig i bilen påväg in mot västerås där möte väntar. När jag kommer hem ska jag se till att städa och fixa lite. Kommer ha en helg full med människor så lite egentid i städningen lär ju inte sitta helt fel. Hoppas ni har er en bra förmiddag och låt inte regnet förstöra eran dag, kraam

Slutkörd

Vaknade upp med Evelina och Yohanna i rummet. Vi åkte åt varsit håll efter klockan 10. Vem har tid att sova liksom? Nu är jag äntligen hemma efter en dag som varit fullproppad med saker. Ska nu andas, ta ett djupt andetag och hitta lugnet igen. Ska sätta ansiktsmask, äta naturgodis, umgås med farmor och kolla på grey's. Så ser min kväll ut. Hoppas eran kväll blir lugn och bra! Stor kram

,

Haft en bra dag ute i stallet. Sett flyttfåglar och varit allmänt glad. Nu på kvällen stannade jag hemma med Evelina och Yohanna. Vi har bakat bullar och haft det trevligt. Dagarna går som ihopflätat och har ingen tid till övriga saker så efter denna vecka är jag nog slutkörd.. Hoppas ni haft en bra dag! 

Uppe med tuppen

Uppe klockan 7 och har hunnit med en hel del. *duktig*. Nu ska jag laga lunch, städa lite och sedan framåt 2 gå till stallet med Evelina där vi tillbringar vår eftermiddag! Underbart väder är det också, smile people! 

Denna vecka kommer gå för fort


Mina glas jag målade för en vecka sedan är nu färdigbrända och såhär blev resultatet. Nu ska jag dyka mig mot sängen och slänga på några vänner- avsnitt och invänta sömnen. Hoppas ni haft en himla bra dag, kramDagens lycka:

Vårtecken så det bara skriker om det!!

Fullt ös medvetslös

Första dagen på lovet kikkade vi igång med praktik. Stor stjärna till min häst idag. Är också helt imponerad av Lottas jobb med den sociala omsorgen. Man blir så lycklig av människor som blir lyckliga över att hålla i en häst, leda en häst, ja helt enkelt bara vistas i hästmiljö. Jättegullig farbror fick vi vara med idag. Nej, en dröm för mig skulle vara något sådant. Ha verksamhetshästar till detta, underbart. Umgicks sedan med Evelina, lika galna som vanligt. Underbara människa! Sedan fick jag besök av bästavän som galet nog gick hit. Planerar festen för fullt och ser verkligen fram emot den! Nu ska jag plugga lite teori, puss

In the end, everything will be OK

Imorgon är det praktik som gäller med mitt bästa E. Ja, på lovet och allt. Vi har bytt en dag på lovet mot en "vanlig" praktikdag efter lovet. Funkar för mig! Rida häst och ta hand om minisarna. Första gången vår handledare är med också. Hon har också en "kund" i sin sociala omsorg med minihästarna, ska bli spännande att se vad de får göra. 

Det är något jag skulle vilja göra. Ha social omsorg mottagning där de med "problem" och de som behöver terapi av något slag får komma till mina hästar som får dem att må bättre. Skulle inte det vara något? Skulle vara himla häftigt. Jag börjar luta mer åt terapi, psykologi- hållet ju mer tiden går. Får se vad det blir av lilla mig. 

Händerna mot himlen

Så himla härligt väder ute. Blåser värme! Hann med ett ridpass innan hockeyn som jag faktiskt kollade på. Grattis till silvret Sverige! Väl förtjänat! Ridpasset förövrigt gick super. Släppte på honom i galoppen, så härlig känsla när man exploderar från 0 till 10 på en sekund! Härligt, härligt. Vi hoppade lite också. Igenom vatten tillochmed, duktiga häst. Det vi behöver träna på mera nu är traven. Ska skriva ett litet träningsschema åt oss. Nu ska jag greppa damsugaren och damma rummet. 

Du var bra, tills du betedde dig som skit

Haft en bra kväll inne i köping med mina favoriter. Filmmys, te och naturgodis. Underbart. Nu vill jag gräva mig under täcket och stanna där i några år. Usch vad jag inte är överens med mitt huvud. Får krama om min bästa psykologhund ännu än gång tills jag kan sova, godnatt fina ni. 

Sommar, frihet och sol

Längtar sjukligt mycket till sommaren, efter friheten och värmen. Ser för tillfället ut som ett vandrande lik, skulle inte sitta helt fel med lite färg. Nästan så man blir rädd för sig själv. Förstå den dagen man kan bestämma sig för att bara dra iväg till stranden med ett gäng trevliga människor... Gah längtar så ihjäl mig. Körkort, sommar och ledighet(iallafall från skolan).. kan inte bli bättre. 

Lördag

Idag är dagen där jag ska ta det lugnt och samla energi till den kommande veckan. Har en hel del att göra och känner att jag skulle vilja stryka någonting för att få in någon lugn dag... Får se vad som händer. Nu ska jag iallafall sätta igång lite plugg så det är klart. Idag blir en bra dag, ta hand om er!

Godnatt

Blir en tidig kväll då jag har huvudvärk och är himla trött. Har vart i stallet och tagit hand om min häst som idag får stå inne och torka upp sig. Busat med Bettie har jag gjort i snön och fixat kaninerna så de är nöjda. Nu återstår bara sömnen, godnatt. 

Sportlov

Äntligen lov. Slänger matteboken i väggen och inväntar resultatet på provet jag gjorde idag innan jag plockar upp den igen. Mötet gick bra och skoldagen har vart bra. Nu mår vi bra! Eller hur? En vecka kvar tills jag fyller 18 år, så jäkla underbart!! Nu ska jag hem, ta mig en stor kopp med te och göra en plan för vilka ämnen i skolan jag vill och måste ha klart innan jag tar lov på riktigt. Hoppas ni mår bra underbara månniskor! 

Bra dag i backen

Har vart en himla bra dag i backen med mina knäppisar. Tackar skolan för en trevlig dag! Nu efter bussresor och allt så är jag hemma med sprängande huvudvärk. Inte kul alls när man måste plugga matte inför provet imorgon.. Ser inte ljust ut detta. Får hoppas att en kopp te räddar min situation. 

.

Imorgon tillbringar jag min dag i backen med nästintill hela skolan och det ska bli så kul. Kommer bli minst sagt galen dag med dessa dårar jag kommer åka med... Sa hejdå till min syster som åker hem imorgon när jag är borta. Dock kommer hon tillbaka om ungefär en vecka igen. Nu hoppas jag att ni får en bra natt med mycket sömn. Godnatt

Att bli behandlat som ett skört glas...

Blev ett litet men mer personligt inlägg... Jag är inte utan någon typ av uppmärksamhet, absolut inte. Just needed to clear my head. 
 
Att ha nästintill ständig övervakning vareviga dag är något jag fått stått ut med de senaste 5 månaderna. Jag blir behandlad som om jag vore ett glas som vid ett ynka litet fall skulle gå sönder. Jag skulle bryta ben eller få svåra skador. Att gå från att bli behandlad som en "normal" människa till att ha en ständig övervakning på allt jag gör är något som förändrat mitt liv himla mycket. Från en dag till den andra så var allt förändrat. 
 
Det jobbiga med att andra har en sådan här koll är att varje litet fel jag gör och varje litet felsteg jag tar så syns det. Det blir noterat och jag får sedan leva upp till skiten. Det tar så mycket emot när man står där och inser hur alla i ens omgivning kommer bli så himla besviken på mig. Bara för det där lilla felsteget. 
 
Men trots alla tankar som cirkulerar runt i huvudet idag så måste jag säga att utan er bevakning och utan alla kontroller så hade jag vart på botten. Jag börjar inse att detta skulle jag aldrig klara av själv. Det ni gör räddar mig från ännu mera helvete och det är jag så glad för. Hur mycket man än dras tillbaka så ska man fortsätta gå framåt. Eller hur? 

Onsdag

Det här har min dag bestått av. Stannade hemma för att hinna plugga och packa inför morgondagen då det är Romme som gäller. Sover i västerås ikväll då bussen går till romme tidigt imorgon bitti. Men åter till min dag. Har målat glas, ganska underhållande. Hann med 3 glas samt lite plugg av körkort. Städat har jag också gjort och packat. Nu återstår lite lugn innan det är dags att åka in till V-ås. Puss

Sunshine

Haft en minst sagt galen praktikdag. Alltid något vi hittar på. Om vi inte hoppar över tunnor, plankor, täcken så hoppas vi över träd. Tillhör bifrosts vardag, så han är van min lilla bulle. Förutom att jag red Bifrost fick jag rida Lilja. En häst med himla bra gångarter, blir hon bara mjukare och starkare så kommer hon gå jättebra. Vi har som vanligt hållit på med småhästarna, fixk borsta miniBifrost. Ser nästan ut som Bifrost.. I miniformat. 

Är himla nöjd över min dag och har skickat in 2 arbeten samt pluggat körkort och matte. Jag är på G! Nu är det sängen som gäller, godnatt

02.18.2014

Om jag saknar Pekkatiden? Ja, otroligt mycket. Världens bästa läromästare. 
Idag är det praktik som gäller med Evelina i stallet. Blir förmodligen rida 1-2 hästar och hålla på med massa minihästar. Så himla skön praktikplats att vara på, underbart. Har inte så mycket att säga mer än att önska er alla en fin och bra dag. 
 

Glada jag

Bara jag som vaknade med ett leende på läpparna? Sol, blå himmel och "värme". Lyckliga jag. Denna måndag har vart precis som en vanlig måndag, fast gladare. Här hemma tog jag en powernap och nu sitter jag och lämnar in lite arbeten till skolan. Ska försöka lägga mig så fort jag är klar med alla måsten då jag är himla trött och huvudet är tyngre än någonsin. Men vi är glada iallafall, eller hur? Puss på eer

Only time

Efter ungefär 3-4 timmars plugg med teorin så drog jag ut till stallet för ett välbehövligt ridpass. Bifrost var dock himla pigg och i sin egna galna lilla värld. Sådana pass är tillåtna dom med, huvudsaken är ju att ha roligt. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan starta en bra film eller serie. Hoppas eran helg varit bra! Jag och böckerna

Tillbringar tid med denna bok denna förmiddag. Let's go bananas. Nej, men jag har jättesvårt med reaktionssträcka, bromssträcka och rörelseenergin.. Så det är vad jag kommer lägga mest energi på idag. Ska försöka ta mig ut till stallet på något sätt för att ta mig ett ridpass på Bifrosten. Får se helt enlelt. Med godmorgon på er och låt denna glada söndag starta! 

Klandra inte andra

~I'm the easy target~
 
Haft en bra lördagskväll trots allt. Mellomys hos min barndomsvän och hennes familj. Trevligt! Nu blir det att kasta sig under täcket och sova. Himla trött och seg idag. Ingen bra kombination med dumma tankar... 
 
 

Pissväder

Underbara lördag. Så himla tråkigt väder dock. Jag har lite plugg att ta tag i så jag slipper gå ut på ett litet tag iallafall. Mamma har fixat stallet och Bifrost står ute med täcke så det känns la skönt! Bäst att sätta fart. Glad lördag på er! 

Bra kväll

Massa gott har kvällen bestått av. Pratat och ätit, jättemysig fredagskväll med andra ord med bra människor. Nu blir det sängen som gäller, klockan är ställd på 9 imorgon.. (Biter i det sura äpplet) godnatt

JAG är så glad och tacksam

Är så himla glad och tacksam för att jag har så fina vänner omkring mig. Är så glad att just du är min vän. Att du accepterar mig för den jag är och att du är så bra som du är. Denna text är inte menat till någon speciell person utan till er alla som råkar vara en av mina underbara vänner.

Denna vecka har jag vart himla glad. Jag har känt mig positivare än någonsin och mycket bra har hänt. 

- på torsdag ska jag till Romme med mina brudar. 
- fyller 18 om 2 veckor 
- håller på att planera 18-års fest med 2 andra pinglor. Så fort allt är klart kan vi börja bjuda in, wii. 
- Körkortet ska bli mitt. 
- ska boka summerburst med mina brudar.

Ja ni ser... Har en hel del att se fram emot!! Nu bär det av mot köping klädd i mjukisar, kvällens mysoutfit. 


Inte ensam

Mys med mitt hjärta Boop. Idag är det alla hjärtans dag vilket jag anser vara överskattat. Jag menar varför ha en specifik dag där man visar hur mycket man älskar och tycker om någon när man egentligen ska göra det var eviga dag? Ska göra det bästa av min fredagskväll iallafall och åka in till Köping och umgås med 3 favoriter där det som vanligt blir massa mys och prat. Ska äta kinamat med familjen innan, efterrätt på det också. Ta hand om varandra och glad Alla hjärtans-dag på er. 

Ett stort GRATTIS till min fina vän Malin som fyller 18 hela år idag. 1000 grattis till dig och jag hoppas du får en himla bra kväll ikväll!! 

Do we even matter?

Så glad. Äntligen lossnar livet. Känner att de kommande månaderna kommer bli freaking awesome. Har så himla fina vänner omkring mig, tack för att ni finns. Menar det verkligen. Har så mycket att se fram emot. Setat och sökt jobb på lektionerna i skolan och här hemma och förhoppningsvis så blir min sommar riktigt bra. Min häst mår bra, kaninerna mår bra och jag packar ihop teoriboken för idag, blir tydligen inte klokare. Död åt stoppsträcka.. Har helt glömt bort hur man räknar ut. Ska istället öppna matteboken en snabbis. Tjiing

Old times


Här var man stor... Eller inte. Älskar att kolla tillbaka såhär på bilder. 
 
Håller på att planera något roligt, det kommer bli roligt oavsett vad. 16 dagar kvar tills 18 år, can't waaait
 
 
 
 

Behandla alla som du själv vill bli behandlad

Ska fortsätta dagen på ett bra sätt. Ska göra klart allt med pluggandet, fixa alla djuren och sedan spara nästan det bästa till sist, det nya PLL avsnittet! Hoppas ni har en himla bra dag, min har vart bra och jag känner mig positivare än någonsin. Livet är så mycket lättare att vara positiv. Alla har svackor, verkligen alla. Vissa är jobbigare än andras och även fast du känner att din är djupast och du förstår inte hur och vad du gjort för att förtjäna den så kan du tänka (hur svårt det än är) att du kommer resa dig upp tusen gånger starkare. Jag säger inte att det är lätt för det är det verkligen inte. Men att vara negativ till världen är så mycket svårare, jobbigare och man mår heller inte bättre av det. Kom också ihåg att det är tillåtet att må dåligt, hur ska vi annars bli starkare? Kram till eer

Teenager post

Godnatt, hihi

We are never going to be the same

Bilder från idag. Praktik precis som varje tisdag. Ridit Bifrost och Prinsen... Båda pigga men ska jag dra ut en som gick bra idag var väl min häst. Prinsen kommer snart dit. Gulliga är dom iallafall. Longerat minisarna Thora och Totte, så gulliga. Nu ska jag plugga, ut till stallet och plocka in hästar och sedan ta mig en dusch. Tänker lägga mig tidigt idag, så himla trött i huvudet. 

Kill them with success


Nya tag

Morgonen började inte alls bra då jag kände mig som ett hopplöst fall. Sömnen inatt var inte bra alls, tackar för att det finns mysiga filmer att kolla på då tills man somnar. 

Skolan gick dock bra och humöret steg en hel del. Planerar festival och jag är så, så taggad!! Blev klassmöte med rektor och mentorn, standard. Tillhör vardagen. Något som inte tillhört min vardag på länge var idrott. Idag fick jag vara med, så skönt. Bodypump är något jag aldrig prövat förut, det var himla kul måste jag säga. Bra träning också, helt mör i ben och armar. Nu är jag hemma och förblir hemma då en smygande huvudvärk närmar sig. 

Will you be there?

Har spart nästan alla tuggummipaket jag köpt i ett år. Komit fram till att 66 paket har gått åt på ett år. Motsvarar typ 1000 kr. Helt klart värt det och jag trodde summan skulle vara betydligt mycket mer. 

Har annars fikat och ätit kinamat med farmor, städat mitt rum, städat akvariet, tvättat kläder, pluggat teori och skötit om min häst. Nu ska jag ta tag i matteboken som jag skjutit på i 2 veckor, fy på mig. 

Sunday

Haft en lugn morgon. Kollat på film och vilat lite. Ska nu ta mig ett mellanmål och sedan sätta mig och plugga en stund. Blir en lugn dag idag, tänkte ta mig en promenad lite senare. Känns som att man behöver luften. Ha en bra dag hörrni. 

Skönaste känslan

Skönaste känslan när man upptäcker att det är lördag och jag bara kan fortsätta ta det lugnt i en hel dag till. Ridpasset gick himla bra, min stjärna. Mockat, lagt in nytt spån och fixat fint åt bebisen. Han fick stå löst i stallgången under tiden jag fixade allt, det ger så himla mycket. De fina hästarna kom fram till mig i hagen när jag skulle hänta Bifrost och jag var tvungen att acceptera deras energi, kändes som att de bara kom och gav mig den. Underbara djur. Alla djur har nu fint, även kaninerna och jag kan slappna av. Nu mys framför tv:n med farmor med varma mackor, naturgodis och te. Fun games

Hemma i min egna säng, så skönt. Mysfrukost hemma hos Malin blev det, bästa nii! Idag ska jag rida, förhoppningsvis. Måste plugga både matte och teori. Ska städa och sedan förbereda en myskväll med me, myself and I. Hoppas ni får en fin fin dag.

Mitt hjärta

Longerade bebisen min i spöregnet. Skulle ha ridit men kändes inte allt för lockande att lägga på en sadel på hans rygg. Så tränade från backen. Så duktiig!! 

Nu ska jag iväg till Malin där lite trevligt umgänge väntar. Beerpong och trevligheter består min kväll av. Hoppas ni får en bra kväll! 

Give me love

Haft en väldigt konstig natt. Ingen bra sömn alls, himla jobbigt. Gör det bästa av situationen. Idag går jag halvdag då jag har möte som vanligt på fredagar. Får se vad som händer efter det, antingen är jag hemma eller så åker jag till västerås för att fira en vän, återstår att se vad som händer. Jag önskar er iallafall en bra dag! Positiva energier tar er längre än negativa, just saying. Puss 

Let yesterday burn and throw it in a fire

 
 Feel like the world don't love you 
They only want to push you away 
Some days people don't see you 
You feel like you're in the way 
Today you feel, as if everyone hates 
Pointing their fingers, looking at your mistakes 
You do good, they want great 
No matter what you give they still want to take 
Give your love and they throw it back 
You give your heart they go on attack 
When there's nothing left for you, 
Only thing that you can do, say

Today, live like you want to
Let yesterday burn and throw it in a fire
Fight like a Warrior

- Live like a warrior Matisyahu
 
 

Fight like a warrior

Matteplugg, göra korsningsschema och forska om läkemedelsproduktionen står uppskrivet på dagens pluggschema. Bara att hugga in. Om det blir tid över så tar jag tag i körkortsplugget också. Ser fram emot kvällen.. Eller inte. Men what to do? 

New day

Frukost i all ära. 
Gick upp vid 5, fixade mig och därefter gjorde jag lite nytta. Nu bär det av till skolan där 3 timmars svenska och engelska väntar, yeey. Sen blir det hem och vad som väntas då är än oklart, men jag hoppas på stallet! Hoppas ni mår bra! 

Stor cred till denna människa

 

Stannar hemma

- Ta hand om varandra, ta hand om dig själv och för en gångs skull, gör något bra för dig själv och ditt välmående. Kolla upp och se livet, hur jäkla fantastiskt det är att just du lever i denna otroliga värld. Se allt det positiva, kolla upp och kolla dig omkring under din promenad istället för att se ner. Genom att kolla ner missar du sanningen i varför just du är här på denna jord. Varför slösa tid på att kolla ner, när man kan kolla upp? 
 
Jag är hemma idag för att vila upp mig, ta hand om mig och bara ta det lugnt. Så skön känsla att efter frukosten kunde jag gå och lägga mig igen och kan ligga kvar i sängen hur länge jag vill. Kommer inte ihåg när det hände senast. Nu blir det serie-tittande. Kram 
 
 
 

Be good

Min dag i bilder. Praktik, pysslat med hästar och ridit. Hoppade Bifrost lite, min knäppis. Fin hoppteknik haha. Tvärnitar, går över, lägger sig i pass före hindret, lägger sig i pass över hindret eller tvärnitar och hoppar över med frambenen bakom sig. Nej, gullig är han. Haft en bra dag ute i stallet. Nu ska jag göra lite nytta här i livet, typ som att plugga matte. Ska tända ljus, rökelser, fixa en kopp te och lägga mig på golvet och räkna matte. Underbart, puss på er! 

I need a hug

Bara jag som längtar till lov? Är så himla trött, trött på skolan och trött på nästintill allt. Till något bra så var jag ut i stallet idag och pussade på min häst och hjälpte till med mockningen. Skönt det. Imorgon är det praktik som gäller i stallet, så skönt. Nu ska jag sätta mig och skriva ett schema för veckan och sedan sova. Hoppas ni alla mår bra underbara människor. 

100 crazy frågor.

1. Vilken svordom använder du mest? Helvete.. om det är en svordom. 

2. Äger du en iPod? Jo

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Vanligtvis klockan 05.45. 

4. Hur många resväskor äger du? 1, uno, one, en

5. Använder du flip-flopps? Nej..

6. Var köper du dina matvaror ifrån? Maxi, willys... dock brukar jag inte köpa egna matvaror.. haha.

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Take the damn pictureee

8. Vilken var den senaste filmen du såg? Paranormal activity 4

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? Hahah med en kompis.

10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En lägenhet, möbler till lägenheten, en häst, bil... osv. 

11. Har någon någonsin kallat dig lat? Nej, skam till den som gör. 

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Si, sometimes I do. 

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Har tyvärr ingen sådan... inte en jag använder iallafall. Men hade jag använt en sådan hade förmodligen Eric's skiva legat där. 

Vilken är världens bästa artist just nu? Oj.. världens bästa är ju att ta i. Alla är bra på olika saker. Men såklart står Eric på en stor del av den biten! 

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Berättar jag så är det ju inte hemligt längre. 

16. När var det senast någon stötte på dig? mihi

17. Vad åt du till middag senast? Vet inte vad den heter.. 

18 Använder du huvtröjor? Bara om de är mysiga. 

19. Kan du vissla? Ja.

20. Vem var den senaste som ringde dig? Evelina 

21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? Berg och dalbana.. tills jag blir åksjuk. Då är ingen favorit. 

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Jag hoppas inte det, verkligen inte. 

23. Vilket riktnummer befinner du dig i? Vad är riktnummer? 

24. Tittade du på tecknat när du var liten? Absolut, gör fortfarande. 

25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? 3 mil ungefär. 

26. Hur många syskon har du? 4 syskon. 

27. Är du blyg inför det motsatta könet? Nejdå. 

28. Vilken film kan du alla replikerna till? Vem kan..? 

29. Äger du några popband t-shirts? Hahah neej. 

30. När flög du senast? I höstas 2013. 

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6 stolar. 

32. Läser du för skojs skull? Nej, gör det om jag blir tvingad till det. 

33. Pratar du några andra språk? Engelska, spanska och Svenska. 

34. Diskar du din egen disk? Diskmaskinen gör allt jobb. 

35. Har du gråtit offentligt? Ja det har jag nog. 

36. Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop. 

37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja om det är nödvändigt. 

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nope. 

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Neej vad awkward. 

40. Kan du kasta macka? Nej, är helt ärligt totalt kass på det. 

41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej. 

42. Vad har du med dig in på bion? Vanligtvis godis...

43. Vem var din favoritlärare och varför? Går ju fortfarande i skolan... men Svenskaläraren och engelskaläraren är nog de enda som är normala. Matteläraren också. 

44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej. 

45. Vad har du för väder? Svart. 

46. Har du en blogg? Nej 

47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? Praktiken? 

48. Gillar du att flyga? Nej. 

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksam och rolig. 

50. När sov du senast på golvet? Håller mig till sängen. 

51. Vilken är din favoritdrink? --

52. Gillar du din boende-situation? Ja

53. Vilken är din mammas hemstad? Västerås 

54. Din pappas hemstad? Västerås 

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Gärna 10 eller mer. 

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Gör dom omedvetet stressiga. Så ja... jag har väl ett fullbokat liv. 

57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej.. eller vadå för trubbel?

58. Vilken är din favoritfrukt? Mangoo helt klart. 

59. Äger du en digitalkamera? Ingen som fungerar... 

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18 år, woooop! 

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja... faktiskt. Typ "din äpple".. det går bara inte. 
62. Tror du på liv på andra planeter? Jaapp

63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Blir aldrig arg. Men frustrerad... och det träffar väl på min mor. 

64. Tror du att Gud är man eller kvinna? är inte Gud jesus? Han är väl en man? 

65. Vad var det senaste du åt? Macka och en banan. 

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Samma kön

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? No idea. 

68. Gillar du senap? Nej. 

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Be positive. 

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej. 

71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? Nej, eller en liten ute i skogen haha. 

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej jag tror inte det. 

73. Tycker du om att krama folk? Jaa, så myys. 

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, typ det värsta som finns. 

75. Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? "Pojken som...- böckerna"

76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen tror jag. 

77. Vad är du allergisk mot? Pälssdjur, kiwi, 

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej 

79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? De visste att jag skulle bli en tjeej. 

80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? Sätter mig på golvet och sminkar mig.. 

81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? Finns många, men delar en hel del av dom med Ebba och våra hästar. Herregud vad galna vi var. 

82. Vad får dig att gråta? Människor som beter sig illa. 

83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mitt vänstra öra. 

84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Mina händer 

85. Vem är din knasigaste vän och varför? Alla är knasigaa! 

86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Jag gick mot röd gubbe en gång, fett badass. 

87. Vilken musikkonsert var du på senast? Eric Saade

88. Vad har du för färg på tandborsten? Rosa 

89. Har du varit med på tv någon gång? Ja

90. Har du levande blommor hemma? Ja

91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob? Svart. 

92. Har du körkort? Snaaart!! 

93. Har du en bästis? Jo

94. Hur ser dina sängkläder ut? Lite kinaaktiga typ 

95. Vad får dig att koppla av? Lugn musik och hästen. 

96. När skrattade du hjärtligt senast? haha hjärtligt... Jo men det händer ju nästintill varje dag. Underbara vänner. 

97. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? Jag ska ta det lugnt, andas och göra saker jag vill göra. 

98. Vilken var din bästa ålder? Låter som jag är döende. Men det var väl before all shit started to happen. 

99. Berätta om någonting du 100 frågor om mig! Haha va? 

100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? Sova. 


Soldier

Mötet gick kanoners. Fått reda på den nya domarhanledningen, ett ord behövs. Kaos. Ni som ska tävla efter den 1:a april bör gå in och läsa den, annars är ni nog jäkligt vilsna på tävlingen. Kom hem vid 8 åt då mat och därefter har jag flummat runt med E. Lära oss rappa var väl en sak vi höll på med innan vi gav upp och gick över till nostalgilåtar. Herregud. Kvällsmålet är på bilden ovan, nu är det sömn som gäler. Huvudvärk och en stor nöd efter somn slår till. Godnatt

It's funny...

 
Städat hela nedervåningen, lyssnat på musik och tagit det lugnt. Ska börja fixa mig lite. Vid 2 kommer Evelina hit och sedan vid 3 åker vi iväg på årsmöte. Får se hur det går... Alltid lika spännande. Men det blir kul, kommer få veta mer om det nya domarsystemet också. Sedan på kvällen blir det stallet och pyssel, Evelina sover kvar så det blir nog en himla trevlig eftermiddag och kväll. Ta hand om er!
 
 
 

I see fire

Myskväll med mina favoriter inne i Köping. Ni är så bra. Så skönt att prata om precis vad som helst, skratta, äta och kolla på tv:n av och till. Perfekt lördagskväll. Någon som kollade på melodifestivalen? Tyckte bidragen var rent ut sagt kassa... Men det är väl ingen nyhet? #typicalswedish. Nu måste jag krypa ner under täcket och sova. Måste ställa klockan på 8-9 imorgon, varje helg framöver. Godnaatt

Be strong

Oturen fortsätter drabba oss i stallet. Nu är 3:e hästen inne på strömsholm och blir behandlad. Tydligen då har ingen häst haft det samma som den andra. Alltså att de 3 som är/var drabbade har inget sammangang. Alla mina tankar går till Kathrine som faktiskt glöms bort i denna hysteri då det är hennes häst som mår dåligt nu. Usch... Går på ständig oro säger jag bara. Jag håller hårt i min häst och minsta lilla så sätter jag ner foten, aldrig att han ska få gå igenom något smärtsamt om man kan hindra det. 

Ska jag komma med något positivt så var ridpasset väldigt bra. Red i djupsnö så han fick jobba mycket. Är supernöjd och han flyger fram bitvis, så glad!! Nu ska jag tina upp framför en film. Puss

RSS 2.0