Bifrosts utveckling

Bifrost har utvecklats mer än någonsin detta år. Han fick en lång sommarvila med lite ridning här och där då han fick både ringorm och en oförklarlig klåda som fanns på hela kroppen. Vi har kämpat med överlinjen, energin och takten. Hans bästa sida smyger sig fram och mer och mer och alla dessa moments där man inte kan sluta le för att han är så duktig blir allt fler och fler. 
 
Han vågar nu mot slutet ta för sig mer, både fysiskt och psykiskt. Han har mognat och fått lite mer självförtroende och mer jävlar anamma. Jag är otroligt stolt över vårt arbete och reslutatet blir jäkligt bra. Från att Bifrost var den optimala skogsmullen så har han nu börjat forma om sig lite. Ingenting är omöjligt och skam den som ger sig! Man får ha viljan för två till en början, men tillslut så planar det ut och jäklar vad bra det går då! 
 
Vi har haft svackor, absolut. Sådana svackor jag har känt att jag aldrig kommer klara av och vill egentligen då bara lägga av med ridningen. Men vi har alltid, på något sätt kommit ur dem. Med stöttning och peppning så klarar man sig igenom det mesta. Våga tro på din häst, tror man tillräckligt mycket så kommer det ge en himla mycket i slutändan. Alla har ett guldkorn inom sig som bara behöver näring till att gro fram. 
 
Det vi ska fortsätta träna på nu är traven, bommar, övergångar och sedan galopp. Mycket variation och styrkeövningar och bara fortsätta ta oss framåt. Blandat arbete och såklart massa roliga ridturer! Glädje och lycka kommer man långt på! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0