Dag 13

Hela natten har vi hållt koll på denna gosse, sammanlagt gick jag upp 4 ggr för att tempa, kolla puls och andning/ minut samt se till så att det var aktivitet i magen och att han inte låg ner. Han hade hög feber efter att febernedsättandet gått ur så veterinär tillkallades som kom ut vid lunch och gav honom mer botemedel. 
Inte många timmars sömn men ändå så åkte vi iväg med snälla Amanda som jobbar här åt Josefine och Sigfus på en guidad tur, lett av Amanda själv. Det blev Golden Circle och ett sv stoppen är Geysir, ett annat stopp är där kontinentalplattorna har krockat och bildat en stor spricka och det tredje stoppet är vattenfallet Gullfoss. Ashäftiga ställen och man blir bara mer och mer kär i detta land! Dock så kunde vädret vart på vår sida och inte blåsa så himla mycket, men inte då! Var nära att man lättade iväg, speciellt vid vattenfallet! Minusgrader och iskall vind är inte mysigt alls, men det är himla tur att naturen är fin!! 
Eftersom Amanda råkade ramla av här om dagen så bjöd hon på tårta, eller snarare 5 tårtor. Himla gott var det iallafall! 

Eftersom Smari blev bra och inte fick någon feber efter att behandlingen gått ur kroppen så behövs ingen vakning inatt. Han fick en koll innan vi skulle sova så man kan i lugn och ro försöka slappna av. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0