Dag 4

       

Händelserik dag, haft fullt upp hela tiden med massor att göra. Det började med att en vattenkopp läckt så bäddarna var helt dyngsura.. Så blev ett göra med det. Sen skulle plastbilen komma, som kommer och hämtar plast varannan månad. Så vi fick packa hösilageplast och fixa. Sen har vi också hunnit med att rida, vila middag därimellan, fika, och äta massor. Idag red jag Rispa igen, den lilla fuxen och fick sen även rida Hugsins. Ett sto som inte blivit riden så mycket, så hon var lite stel, passtaktig, men bitvis gick hon väldigt bra. Det blir förmodligen en turridningshäst utav den pållen. Typisk 5- gångare! 
 
Sen har vi fodrat och fixat. Kollat till hagen, som görs varje dag. Den stora hagen på 200 hektar. Helt sjuka hagar! 47 hästar går där och hemma matar vi ungefär 24 på lösdrift och 11 på stall. Samt matar vi också fåren. Vi blor äkta fårhedar här borta! 

Efter stallfixet så tog Sigfus oss med på en guidad tur i bilen. Helt sjukt vad fint det är och otroligt sagolikt när man på de evigt långa grusvägarna ser hästar som går på vägarna och lever där på de stora markerna. Nu ska vi sova, imorgon är det uppstigning kvart i 7, precis som vanligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0