Island dag 10

Vi började dagen med att fodra, fixa stallet och åka upp till stora hagen och kolla till hästarna. Mös himla mycket med gosisen på bilden! Så kärleksfull häst och finns inget bättre sätt att börja en dag på än att bli omringad av 47 hästar som vill ha kärlek!
Sen har vi tagit in massor av hästar som skulle ridas senare. Vi borstade alla 10 hästar och gick sedan in och tog en liten paus! 
Red sen Hugsyn frá vestra- geldingaholt, en pigg och glad 5- gångare som bara blir bättre och bättre! Fick agera draghjälp åt Sigfus när han skulle lägga pass på sin überflotta 5- gångshäst! Gick jäkligt snabbt men gulliga Hugsyn älskar att galoppera snabbt så hon var perfekta draghjälpen! Vi tränar mycket på överlinjen, takten såklart och traven! 
Sen red jag denna docksöta häst, Rhispa frá vestra- geldingaholt. Hon är liten, söt och superpigg. Jättetrevlig häst och jag börjar för varje gång jag rider henne förstå henne mer! Energihästen! Blir så glad av att rida dessa två, perfekta projekt! 

Efter ridningen så avslutade vi dagen med fodring av samtliga 33 hästar. Nu står alla och äter och själv så väntar vi på mat! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0