Dag 18, sista dagen på Vestra- Geldingaholt

Vi tog på oss stalltjänsten precis som vanligt. Evelina tog morgonfodringen och sedan hjälptes vi åt i stallet. Sista gången vi ser hästarna, iallafall för denna gång och det är riktigt tungt! Till och med fåren var ett moment som var svårt att släppa. Denna morgon snöade det, mycket och stora flingor. Urmysigt! Inte så himla mycket blåst, tackar för det! Alla hästar mådde bra och stallet gjorde vi rent. 
Sedan packade vi, alla hästgrejer, vanliga grejer och hjälpte Amanda med att städa hela huset topp till tå! De skulle nämligen få gäster. Jag rekommenderar verkligen guesthouse Denami, superfint. 

Eftersom det var valborg och att det inte firas på Island (vad man nu firar...) så gjorde vi vår egna brasa. Tände deras pepparkakshus som stått och dammat i ett rum. Sjöng 1:a maj visor och hade det trevligt! 

Sen var det dags för att packa ner det sista, fikade med alla på Amandas himla goda kakor och därefter så städade vi ur vårt rum från topp till tå. Vid 18 så rullade bilen mot Keflavik. Kramade om alla goa människor och sedan så vände vi ryggen mot ett fantastiskt äventyr. Snälla Ullrika körde oss till hotellet på flygplatsen! Vi kom fram ungefär vid 8 och checkade då in i ett väldigt fräscht hotellrum! Hade förväntat mig värre! 
Sedan sprang vi ner till resturangen döhungriga och åt en god hamburgertallrik. Närni btw besöker Island, smaka deras "fanta", Appelsín, så mycket godare än svensk fanta... 

Gick över till flygplatsen och checkade läget samt köpte på oss lite godis. Man måste ju ha något gott att äta på hotellet liksom. Sen så var det dags för att packa väskan mer noggrant och därefter sova. Vi skulle upp halv 5 för att hinna med både hotellfrukost och flyget som går ungefär halv 8. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0