Hon mördar mer människor än någon annan och uppmärksammas inte alls

Det finns en "person"i mitt liv som tagit livet från många människor. Denna typ visar sig inte alltid, men hon finns där och ser till att hon får sitt sagt och gjort. Hon finns där och ser till att alla får ett helvete. Denna typ är någon man ska lyssna på, annars blir man bannad från sitt liv. Denna typ mördar mer människor än någon annan, men uppmärksammas inte. Istället så ger sammhället henne verktyg till att få sina önskningar igenom. Genom löpsedlar och reklamer så får hon hjälp till att låta oss sakta lida, sakta skapar hon oss ett helvete och låter oss sakta dö. 
           
Dieter, träningformer och operationer till en perfekt kropp är vad vi får läsa och se om idag. Det är sällan det står i tidningen om hur man kan gå upp i vikt, det handlar bara om att gå ner. Få en platt mage, snygga armar och fin kropp. För tänker vi på det så är det lika svårt att gå ner i vikt som att gå upp. Det beror givetvis på hurdan man är och vilka slags problem man har, men över lag så skulle jag säga överstrykligt att ska man gå upp så äter man mer och ska man gå ner så äter man mindre. Ganska självklart. Men ändå så uppmärksammas det alltid om att gå ner i vikt, att gå ner i vikt för att hitta den perfekta kroppsformen. Definitionen av en perfekt kropp är nog ingen som vet hurdan den ser ut, men såklart att den ska vara liten. Då uppnår man samhällets önskan. Jag menar, väger man 48 kg och är 178cm lång så är man ju en självklar modell. Detta är Sverige, världen och jordens sjuka samhälle mina vänner. Det är också det som skapat denna person som inte visar sig men skapar ett rent helvete för världens befolkning. 
Hon är smart. Väldigt smart. Hon är bra på att få oss att ljuga, övertala oss till att tro på henne och hon finns bakom varje hörn och vill man någon gång vara ensam så kan jag lova er att det går inte. Allt prat om viktminskningar, att äta lite, träna i mängder och snacket om att hitta den perfekta kroppen är inte sunt för någon. Man ska göra det som är bäst för en själv och ingen annan. Det är det viktiga. Vad väljer man mellan en platt mage eller ett lyckligt och sunt liv? 
 
Man ska inte vara överviktig, inte underviktig, inte normalviktig man ska vara JÄTTEVIKTIG. Det finns ingen definition på vad som egentligen är normalt, minst perfekt. Så ta hand om dig själv och din kropp för du är för värdefull för att låta ett monster tortera dig innifrån och ut och du är också för bra för att låta det hända. Din själ och kropp kommer i första hand och det viktiga är inte att ha en perfekt kropp, för det finns inget som är perfekt. Så det du, vi ska fokusera på nu är ett bra samhälle, ett lyckligt liv och en värld som sakta kommer vända om och bli till ett #jagskiterfullständigtihurjagserutförjagDUGERSOMJAGÄR
HATA IDEALET, INTE DIG SJÄLV
           
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

hemskt

2015-01-05 @ 23:10:36
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Emelie K

Nä fy vilket bra inlägg, inga ord. Grymt!

2015-01-05 @ 23:12:56
URL: http://emeliek.com
Postat av: Alma Bengtsson

jättebra inlägg!!

2015-01-05 @ 23:24:00
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0