Every day may not be good, but there is something good in every day.

Klippt klorna och borstat alla mina gulle-djur. Sprungit runt och longerat Bifrost, suttit i boxhörnet och lyssnat på min stjärna. Ska snart gå en tur med min Boop, därefter äta kvällsmålet och sedan sova.

~I morgon ska jag vara glad, se allt positivt, må bra och leva dagen. Nu får det vara slut på detta elände, jag är bra~


Don't look down, you are going to fall

 
Kändes himla ovärt att åka in till skolan en dag som denna så jag beslutade att stanna hemma var det bästa. Har gått en runda med Boopen, ätit frukost och kollat på Svampbob hela morgonen. Nu ska jag gå och klippa klorna på alla kaniner, göra lite fint här hemma och därefter göra en stor kopp te och greppa tag i matteboken. 
- Today we are positive 

Gissa vem som kommer?

Jo, självaste Challe-balle kommer i helgen, utan sin matte. Jag ska vara hundvakt åt lilla Charlie! Gulle vad jag längtar! Får se om han vuxit till sig någon millimeter.


I'm hopeless

Sidvärtesövningar idag i Sura. Donnan var jättetrevlig.

Nu är jag hemma, har ätit lite mat och nu trycker jag i mig massa varmt te. Fryser som bara den och känner redan att huvudet börjar värka. Inget stall blir det heller, vägunderlaget är inget att leka med. Nu ska kolla på top modell avsnittet jag missade i måndags och ta mig en till kopp te, försvinna in i en annan värld och ha det bra! 

Pusshej


Need a Hug

Kommit till mitt andra hem efter en dag på Charlottenberg. Ridit Ári på hack och Mist-Valkyria. Jättetrevlig bebis detdär!
Bortsätt det så fick jag och E gå all in på hönshuset. Värsta jag gjort..

Här har jag precis ätit och nu väntar jag på att klockan blir 9. Huvudet är tyngre än hela mig, det kan inte bli bättre.


dreams come true?

 
Vaken sedan 8 slaget, skönt med lite sovmorgon. 
Hade världens jobbigaste dröm inatt, vaknade upp i paniken.. om drömmar är sanna.. 
I alla fall ska jag snart ta ansvaret att packa, har inte gjort det ännu. Sover hemma hos Kikki efter praktiken eftersom det är Sura som gäller i morgon! Hoppas ni får en bra dag.  

Skinny isn't gonna get you anything

 
Ridpasset gick bra, likaså putsningen och fixet!
  
Fick huvudvärk nu såhär på kvällen så matteboken har jag kastat åt skogen ocg planerna för konditionsträning existerar inte längre. Istället för att det så startar jag mig en bra film och tar en kopp te! Imorgon är det Köping som gäller, praktik hos frullen hela dagen! 
 
godnatt

Survive me, you survive anything

Precis kommit hem ifrån skolan, inga ord kan beskriva dagen. Positiva, jadå! 2-3 timmars sömn och en timmas försovning, de gillar vi..

Sitter för tillfället och trycker i mig blåbärspaj och dricker te, himla gott! Från och med i morgon så blir det bättre. Ska snart bege mig till stallet och fira att jag endast har matte att ta itu med! I stallet ska jag putsa och fixa frostis saker Och såklart Rida hästen! Blir väl att dra ut på de millånga vägarna, vem kan stoppa oss när vi bara rullar fram?

Får se hur pigg jag är när jag kommer hem, om jag har mycket energi så drar jag mig ut och tränar kondisen. Pusshej


Bygelnosgrimma

Har inte haft ork eller lust att gå igenom hästsakerna jag har hemma av två anledningar. Den första är pga lathet och den andra är pga att alla saker är blandade så Thrandurs saker ligger också där, min ögonsten som nu är himlen. Vilken gör allt jobbigt och minnen kommer tillbaka! Men igår så hände det och jag hittade bygelnosgrimman som nu sitter fint på Bifrost! Måste byta nackstycke och sidostycke så allt blir brunt, men det tar vi en dag jag har ork! Han går jättebra i denna! Även om han blir lite förvånad att den inte sitter som den gamla. Jag får snabbare tag på honom och nu finns inga ursäkter.

Ridturen idag var jättetrevlig! Kul med sällskap! Dock fick jag jobba mycket med att få honom avslappnad vilket inte är världens lättaste uppgift. Han blir så sjukt stressad när man rider med sällskap. När han väl slappnar av så händer det alltid något som gör att han spänner sig och då är det bara att börja om. Flygande pass och korsgalopp summerar dagens ridpass.. Nej men tölten gick bra!

Nu går jag och mamma Wild and crazy med rakaparaten på boopen! Får se hur detta slutar, nu är hon mer likt ett lejon än hund...


2013-01-27

 
Godmorgon!
Somnade runt 4, vaknade 11. Klockan 1 ska jag vara ute i stallet för att rida en tur med Widmarks. Får se hur lång den blir, kanske lägger till lite samlingsarbete i paddocken. 
 
Efter stallet ska jag ta tag i läxhögen, skicka in alla arbeten och därefter gå en promenad. Mot kvällen ska jag och mamma klippa boopen, får se hur det slutar. Hoppas ni får en bra söndag, tagga en ny skolvecka! 

Varför var livet lättare förr?

Saker jag inte tycker om:

Folk som kommenterar min storlek. Smal/tjock, spelar ingen roll båda delarna tar lika mycket.

Dubbelmoraliga människor.

Jag tycker inte om att blanda mat. T.ex ha tomat och paprika i en och samma tugga, det går inte.

Mjölk, vidrigaste som finns. (Funkar i te)

Tänka på mig själv, jättejobbigt.

Stökigt rum, finns inget värre.

Bilderna: jag och min ögonsten. ❤


You only need the light when it's burning low

Red min bebis frostis idag, Värmde upp i trav och därefter Töltade vi halvvägs till Strömsholm, bara malde på i ökad tölt. Påvägen tillbaka så tog vi det lugnt ett tag och därefter fattade vi galopp, körde tempoväxlingar, höll ihop uppför och drev på plan mark. Plockade bort stigbyglarna innan vi stack iväg för att träna benen lite, två i ett liksom.

Nu ska jag dra på mig ett humör och bege mig ut i socialiteten som finns klivet utanför mitt rum.


En dag i publiken

Suttit och kollat på vintermästerskapen som gick i Strömsholm! Jättekul att se på!

Nu ska jag samla energi till att åka ut till stallet, vi ska träna kort galopp, galoppfattningar och avsaktning ifrån galopp in till trav.

Här får ni några bilder från idag, kvalitén är ju som den är.. De två sista bilderna är på Anette och Ári, tyvärr ingen finalplats för dom.


Tears are welling

 
 
 
 
 
Flummbilder 
 

Har kollat på vpd, städat och gosat med mina djur, så underbart bra är dom. 
Här får ni några sanningar om mig som många av er kanske inte vet: 
 
- När jag var 1 år flyttade vi till Norge, vi bodde där tills jag var 4 och ett halvt år. 
- Jag dricker bara Munktorps vatten, om jag så inte är tvungen att dricka något annat vatten. 
- Just nu smakar munktorps vatten järn, bara för att det är kallt- just so you know 
- Jag ställer oftast alltid för höga krav på mig själv, vilket leder till att jag faller. 
- Jag längtar till sommaren mer än någonsin. 

Låt mig inte falla

Hej!

Igår var det skidbacken som gällde! Hade det riktigt bra med flickorna! Aldrig haft så kul på skidorna.

Idag så var det en helt vanlig skoldag. Fick reda på min filmrecension, det blev ett A!! Kom hem 5 efter ett svettigt pass på gymmet. Åkte direkt ut till stallet för att träffa min horsie som jag inte sätt på 3 dagar. Red barbacka, med grimma och tyglar! Travade/galopperade ute på fältet, därefter körde vi full galopp med snabba vändningar och trav fram och tillbaka på grusvägen! Min duktiga bebis.

Nu har jag precis ätit och ska nu städa mitt rum lite snabbt, därefter en film eller två! Ska försöka somna tidigt, imorgon ska jag vara i Strömsholm kvart i 9 för att dregla över fina hästar på vintermästerskapen! Pusshej


Vintermästerskapen

Jamila berg, Medúsa frá Vestri-Leirárgörðum
 
Thérèse Tengelsen, Kynnir frá feti 
Jamila Berg, Strákur från Kaggerstorp 
 
Hjalti Gudmunsson, Reynir frá Hólshúsum
 
Ida Larsson, Ari Från kaggestorp 
 
Maria Berg, Svartur Vom hochwald
Johanna Elgholm, solfari från oviksfjällen
 
Ja. Jag kollade igenom startlistan till Vintermästerskapen som är i röda ridhuset på Strömsholm i helgen! När jag ser alla kända namn och alla fina hästar så måste jag övertala mamma att åka dit med mig. Dreglar ju nästan över startlistan, det var många fina hästar med. Bland annat så var Edall som ägs av Sigfus med, har bara sätt hans galna sida så skulle vilja se någon slags seriös sida av honom. 
 
 

23 januari

 

Vart i Sura hela dagen idag. Dekorativ hästvård, aldrig knoppat eller ryckt en man i hela mitt liv och då fick jag ansvaret att rycka/ trimma donnas man... Knopparna är inte ens värda att ta kort på! Men nu kan man bara bli bättre på't. Nej, tacka vet jag islandshästen. 

Därefter fick vi ett ridpass. Helt amazing, kärleken till Donna blir större!

Köpt godis till morgondagen då Romme står på schemat hela dagen med klassen! Blir nog great!

Nu ska jag släppa pressen, ta och äta mat, bada och lyssna på musik tills jag somnar!


Ibland får man ta emot mer kritik än vad man behöver och klarar av...

Hej!
Sprungit runt hemma hos Anette i kylan. Fick rida Mist, riktigt fin är hon och kommer att bli! Det kan man inte tro när man ser henne. Men att sitta upp på henne och rida iväg, gudars vad duktig. Om man tänker på hennes unga ålder också, 4 år! Jag tror helt på att hon kan nå upp till 1:a klassto, ingen tvekan.

Red ett pass till därefter fast på Meyja.

Ska nu packa och därefter åka in till Västerås för att spendera två nätter hemma hos Kikki!


Du skulle inte klara av en dag i min skor

Bilder tagna av min fina vän Evelina, klicka HÄR 
 
Red tillsammans med Mathilda och Orri idag med Froste. Längesedan Bifrost hade en kompis vid sin sida så han var överladdad. Satte sig på arslet gjorde han kan man ju lungt säga. Hans stora rumpa och bakben fick jobba på idag! Duktiga pålle! 
 
Har nu på kvällen varit väldigt effektiv. Räknat matte i en halvtimma samt skrivit i en halvtimma på min argumentation. Under tiden har jag givetvis ätit glass och en hel koppar med te! 
 
Nu tänker jag inte anstränga mitt huvud en sekund till, ska kolla på outsiders och dricka te!

Crazy head

Åker inom kort ut till stallet för att träna tillsammans med min hjälte.

Skoldagen har vart bra, firade Emelie med lite paket och käk på sturevåfflan! Efter skolan rullade jag och Kristine runt på stan i väntan på våra bussar. Blev två köp, en väska och en stickad tröja. Myys!

Efter stallet tvättar jag bort sminket och därefter dyker jag ner bland alla uppsatser och matteboken som ett plus i kanten.


My light in the dark

Kom nyss hem ifrån stallet! Red min stjärna, gullebullen! Det går bara framåt nu!

Innan jag drog till stallet så övningskörde jag till Arboga. Första gången jag kör på en väg jag inte känner till... Jätteläskigt! Inga motorstopp denna gång som tur var, hääh!

Nu har jag laddat med glass, godis och te för gissa vad? Jag ska klippa bort lite skolarbeten från min hjärna! Alltid lika kul...


Min förmiddag

Hola guapas!
Klarat av en hel dag mot alla förväntningar då jag vaknade någon timma innan klockan skulle ringa vid 7.. Halv 9 kom Frullen och hämta upp oss inför förmiddagen i röda ridhuset på Strömsholm!

Töltfimi (töltdressyr) heter den nya ridhusgrenen som vi fick ta premiärturen på framför alla domare. Rida tölt på en 8 metersvolt korrekt är en större utmaning än vad man tror kan man ju lugnt säga..

Efter det programmet red vi fyrgångsprogram! Det är ju det vanliga runt, runt och man behöver inte hålla koll på någon väg, bara hästen!

Det var otroligt kul och lärorikt att få vara med så jag tackar SIF för att få vara med!!



Fullproppad lördag

Hej!
Fullt ös ända sedan 9! Evelina kom 12 och då åkte vi direkt ut till stallet och red Bifrost! E fotade, himla kul!

Kom hem 3 och då slängde vi i oss mat och packade! Vid halv 4 kom Larsson och hämtade upp oss. Nu ska jag klargöra mig lite kanske. Jag och Evelina ska rida Anettes hästar på domarutbildningen inför alla Sveriges domare. Vi ska rida en ny gren, ingen press alls! Nej, nej.

Vi fick iallafall vara med på "teorin" för att lära oss hur den bedöms och rids. Sen fick vi lyssna på lite annat, himla interessant! Vi gick ifrån efter ett tag för att kunna rida igenom hästarna inför i morgon!
Därefter åt vi med alla domare, vi pratade med en skåning... Då fattar man att dom kommer verkligen från alla håll... Men detta ska nog gå bra!

Nu sitter vi framför tv:n och kollar på film, breaking news... Aldrig skrattat så mycket.

I morgon drar vi till Strömsholm mellan 8 och 9, får se när frullen hämtar oss.. Man vet aldrig med den kvinnan! Men det ska bli jättekul iallafall!


Think positive

Hello guapas
Dagen blev 1000 gånger bättre än vad jag förväntade mig när jag vaknade upp i morse, tummen upp för det!

Dagen blev ännu lite bättre när jag satt på bussen påväg hem och fick träffa en av mina gamla mentorer, Angelica! Jättetrevligt!

När jag kom hem så har dagen bara fortsatt rulla på! Ätit semla, ridit min bebis pownie barbacka och i hacket, trixtränat honom, ätit mat och nu ska jag trycka i mig massa onyttigt samt nyttigt och kolla på film bara för att det är fredag.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2956113/images/2013/pic_50f99e78e087c35e963162dc.jpg" class="image">


It Will turn around

Hej gullisar!
Var nyss ute hos min bebisfrost, red på fältet i full galopp så tårarna spruta, avslutade ridpasset genom att springa bredvid för att kolla in tölten och jobba från marken! Mockade och fixade hans box och därefter tog vi en promenad för att rensa huvudet lite till, tänk vad min hjälte är bra!

Nu är jag hemma, har ätit mat, fyllt på med socker, te och sa jag socker? Ja, här ska iallafall städas!


16 januari

Hej!
Praktiken idag hemma hos Anette med Evelina gick bra! Red Ári som jag ska rida i helgen på domarutbildningen.. Berättar mer om det senare! Fick också rida Meyja, var något år sedan sist!
Annars har vi sprungit runt och fodrat hästar och ja, allt det som tillhör att ha häst!

Är hemma nu och det blir ingen Bifrost förens i morgon. Nu ska jag städa och göra lite nytta för att få andra tankar i huvudet. Hoppas ni haft en bra onsdag!

 

 

Ett stort grattis till min wonderful vän också! Hela 17 år! 

Hoppas du haft en bra dag, det är du så värd! 

Kraaaaaam

Love life

Ont i hela kroppen, varför? Har frusit nästintill hela dagen. Livet blev inte lättare när man får vänta på bussen i 45 minuter utomhus och när man väl kommer på bussen så tar det två timmar att ta sig hem. Underbart! Nu tänker jag inte vistas utomhus förens i morgon, hatar verkligen att frysa!

Ridpasset förr Lotta Björe på Donnan gick bra! Bra instruktör och en galen häst, kan inte bli bättre! Luftsprång, stegringar, bockningar, sparkar och rusningar var något Donna bjöd på idag... Helt död i kroppen efter bara 10 minuter.
Efter ridpasset gjorde vi kaos i suraköket...

Nu är jag inne på min tredje kopp te och jag kan säga att fler blir det! Bytt om till mina favoritmjukisar och gosat ner mig i soffan bland värme, ska snart kolla på film med brori! OAO

 


plans of the future

 
* Ta skolan på allvar
 
* Göra alla läxor i tid
 
* Vara nöjd över minst en sak hos mig själv 
 
* Vara glad och positiv 
 
* Inte låta mitt humör gå ut över andra 
 
* Inte låta någon köra över mig
 
 
 
 

This is not My world

Överlevde skolan trots allt! Sista lektionen var inställd och det gjorde livet aningen bättre. Nu är jag hemma hos Kikki, har precis ätit lite mellanmål och ska nu ta tag i lite skolarbeten jag är för efterbliven till att göra i skolan!

Bild: äppelträd på matten!



Godmorgon

Pigga och glada?

Vaknade 4 och kunde inte somna om så min dag startade då! Igår eftermiddag åkte hela familjen hem till farmor för fika, myys! Sen hände det inte så mycket mera, har haft fullt upp iallafall!

Idag är det skola och jag är inte taggad för 5 öre men ska göra mitt bästa. Skoltrött?? Ett lov eller två skulle inte sitta helt fel.

Bild: turisteeeer in norwaay!


I fight for you

Vart hos Hannii och haft det trevligt med mina knasbollar! Kollade film, drack te och hamnade tillslut på golvet... Himla knäppa och bra människor detdär!

Nu ska jag säga godnatt till kaninerna, promenera Bettie, tvätta bort sminket, lugna ner mig och invänta sömnen.
Hoppas ni haft en bra lördaag! ❤


Turn my life to one hell of a show


Sitter och kollar på sommarbilder och kan inte göra annat än längta lite mera... Dessa bilder är ifrån Viby där vi fick ansvaret för alla hästar, hus och blommor på gården i en vecka (?)... Oförglömliga dagar. Vi red dag som natt, till sjöar och donken. 

Har precis klivit innanför ytterdörren efter en trevlig (tidig) lunch med min saknade vän Amanda. Mycket prat om allt och sedan kom vi till våra minnen, bilderna ovanför slår allt! Galet är bara förnamnet... Efter lunchen så rullade vi runt i storstaden bland alla reagalna människor. 
 
På eftermiddagen följer jag troligvis in till Köping igen för att hälsa på skövdefolk... eller så stannar jag hemma för att städa och dunka musik. Vi får se! 
 

Tårar av lycka...

Hoppade av min hjälte idag med tårar rinnandes ner från mina kinder. Så sjukt stolt över honom. Min lilla Bifrost har tagit sig ett steg till på våran stege upp mot toppen!

I början kändes allt som vanligt men sen körde jag några längder av sluta och då lossnade allt... min skritt, tölt och galoppmoppe! Kärlek till hästen min!


Staring at the stars

Äntligen fredag!

Sov ända tills klockan ringde, det har jag inte gjort på 2 veckor... dock inte min förtjänst.. aja! Det gick bra i skolan, fick tillbaka mitt matteprov som visade F och ja.. Sen rullade dagen vidare som vanligt.

Är hemma, har ätit och ska snart bege mig ut mot stallet.


Understand it, fight it and get over it...

 

 

Var i stallet från 5 till halv 8. Lyckades få styrka nog till att få ett jättetrevligt pass med min springare! Så roligt att se på Bifrost när han får all beröm han kan få av mig, han ser så nöjd ut och kämpar vidare! Man hör hur han tänker när han jobbar vidare:  "är jag duktig nu matte?? gör jag rätt nuu??"
Min bebiiiiis! 
 

Dear brain, please be nice to me

Redovisningen gick bra, inga större fel. Slutade halv 12 som vanligt och drog då en lunch med bästa Y:et!

Nu är jag hemma... Har bytt om till Mjukisar och satt upp håret i en bulle, så sköööönt! Har också plockat bort alla mina kläder från tvättrummet till garderoben... Kanske på tiden! Egentligen har jag ingen motivation till någonting men på något sätt lyckades jag övertala mig och mig själv till att göra lite nytta... Medan jag ändå var i farten så tände jag ljus, gjorde te och bullää! Nu ska jag kolla på film, låta huvudet vila på något sätt...


Don't cry over the past

Suradagen avklarad. Fick rida Donna, så himla trevlig ponny detdär! Lyckades komma hem 20 minuter än vanligare, jätteskönt. Har precis ätit och nu ligger jag i sängen och värmer upp mig... Ska kolla på film eller liknande! Lite pluggande inför morgondagens redovisning kanske behövs, orkar inteeee!
 
 
Till något mycket roligare! 

I sommar kommer Bikar Fra Holum vara på Viby islandshästar i Arboga för betäckning!! Bikar är Bifrosts pappa, så Bifferiffen kommer få småsyskon och jag kommer få träffa Bifrosts pappa som jag inte sätt på 9 år (!!)..
Guldbrun och fick bedömningen 8.09 redan som 5-åring. Gulleen
 
 
 

Home is where the Heart is

Praktik hela dagen idag. Vaknade 8 och mer död än levande... Vid halv 12 startade vi dagen hos Anette!

Vi fick pröva köra traktor, mocka, fixa ordning och reda och rida två hästar tillsammans med Anette! Kan säga att när man praktiserar hemma hos Anette så får man känna på det ena och det andra... idag höll vi på att missa bussen på 10 sekunder... tidsoptimister.nu..

Nu är vi på bussen som leder oss till västerås, Ska till mitt andra hem eftersom imorgon är det Sura som gäller!


Go'natt

 
Denna låt har i stort sätt spelats om och om igen i 2 dagar.
 
I morgon är det praktik hos Anette som gäller, alltid lika kul! Börjar klockan 11 så jag hoppas få ta del av sovmorgonen... 
 
Ska också säga tack till mina fina vänner, guld värda. 
 
 

Impossible

Efter en dag i skolan är man heeelt slut, skojar inte. Hann med en minimal powernap innan stallet. Har fått kämpa varje steg sedan dess. Men energin fylldes på något när jag går ut och hämtar min pålle som med öronen framåt går mot mig med raska steg och ger mig en puss, världens bästa ❤ För att inte matta ut min kropp mer än vad den är så fick han vila. Vi tränade istället på våran spanska skritt.


You only need the light when it's burning Low

Vaken sedan halv 4, jag som trodde det skulle bli jobbigt att gå upp... Har gått promenad med Boopen, pratat med min fina vän i luren, ätit frukost, fixat mig och nu ligger jag i sängen och dränker mig i musik! Ni som börjar i morgon får ju sova lite åt mig känner jag... Njut av den lediga dagen för det här är inte kul någonstans!

Ska rulla ner till kaninerna nu, puss


.


Nu:


Horses allow us to fly without wings

 
Bifrost 4-5 år, Gullehäst'n. 
 
Sitter på golvet i mitt rum och försöker snabba på tiden, behöver sova... får se vad my mind tycker om det. Skola i morgon, absolut inget att hurra för, förutom att man får träffa alla trevliga människor igen. Ska dricka te, baka någonting gott och därefter tröstäta, sounds goood! Pusshej
 

If words could save the world...

Hej!
Idag har Jag gjort allt från att kasta pinne med Boopen till att raka häst. Jättetack till Erika som ville raka min pålle! Han chockade mig och mina förväntningar, han var så duktig med klippmaskinen. Tror det är en liten bebis som blivit lite äldre, gulle! Nu kommer han bli både piggare och torka snabbare och kaaanske slipper vi eftersvettningarna!

Nu ska jag tina upp efter 4 timmar i stallet, därefter äta lite mat och sedan ta en varm dusch.


Anywhere you go I'll be there

Ett år sedan jag låg i min säng och du låg bredvid mig. Jag ville aldrig släppa taget om dig. Ett år sedan var det sista gången du skulle ligga bredvid min sida. Att allt redan gått ett helt år är helt ofattbart. Det var inte förns nu i December jag insåg att du verkligen var borta, det fanns ingen Trixie där längre. Du skulle heller aldrig någonsin komma tillbaka. 
 
Det finns ingen känsla som beskriver hur mycket jag saknar dig, hur mycket jag vill ha tillbaka dig och hur mycket jag älskar dig, bästavän. Det går heller inte att beskriva smärtan i hjärtat då vi tog våran sista promenad, den sista pussen jag aldrig någonsin mera kunde få eller ge, den sista kramen, den sista bilden, den sista blicken med dina ögon som talar om att allting kommer bli bra, ja allting var sista gången. 
 
Jag hoppas av hela mitt hjärta att du har det bra där uppe världens bästa hund. Du förtjänar det allra bästa hjärtat mitt! Du gick ifrån att vara lyset i livet till den starkaste stjärnan på himlen, du lyser upp vår jord med kärlek och värme.
 
Den 5 Januari klockan 15.30 var det hemskaste ögonblicket i hela mitt liv. Då jag såg mitt hjärta försvinna, bli allt svagare och svagare... ditt sista andetag och ögonglimt... - allt var nu ett minne, ett minne för livet. Kommer aldrig glömma dig hjärtat!
 
Livet har aldrig varit tyngre som det här året. Att aldrig få höra dina fotsteg efter mina fotsteg, att få behöva åka ut till stallet helt själv, att ta alla besluten själv, gå ut och jogga helt själv, att aldrig mötas av blicken som berättar att allting kommer att bli bra...det gör så ont. Jag saknar dig, det har jag gjort enda sedan den sekunden du lämnade jorden. De första månaderna utan dig var så sjukt jobbiga. I 11 år har du i stort sätt gått efter mig varenda steg jag tog, gick jag till köket så skulle du med, gick jag till rummet så skulle du med, att du nu aldrig var efter mig skär mig djupare i hjärtat. På kvällarna kunde jag komma på mig själv då jag stod och ropade på dig, letade överallt och sedan slog det mig.
Du var borta. 
 
Vi kommer ses någon dag, det vet jag. Fram tills den dagen så vill jag att du ska må bättre än bäst och fortsätta vara himlens finaste ängel. Jag ska fortsätta kämpa här nere, ska inte svika dig vännen min. Jag tänker på dig varenda dag hjärtat, du är med mig precis överallt. 
 
Massor med pussar, kramar och kärlek till dig världens bästa hund! 
Jag älskar dig av hela mitt hjärta Trixie. 
 
 
 
 - Från den sekunden mammas mobil ringde och veterinären sade att han åkte från Arboga och var framme om 20 minuter har mitt hjärta varit i småbitar. Att förlora någon man älskar så otroligt mycket gör så otroligt ont, det finns verkligen inget som beskriver känslan. Värken i hjärtat räcker inte...
Jag älskar dig Trixie, kommer alltid att göra. 

What are words if you really don't mean them when you say them?

Dagen började tidigt, vääääldigt tidigt. Kollade på film och åt frukost, vid 7 lyckades jag somna om och vaknade vid 11.

Städat, ätit frukost #2 och mat, vart i stallet och ridit Frostis. Red utan tygelhjälper, det gick hur bra som helst! Nu är jag hemma och äter godiset jag beställde av min padre, tack!

Ska ringa till Emmy, hon fyller nämligen 5 hela år! Herregud vad fort tiden går... Grattis gullunge! ❤


If I only could shut it out

Har försökt hålla mig sysselsatt hela dagen...
På förmiddagen hjälpte jag mamma med Bettie, hon är en enda stor tova! Vid 1 blev det stallet. Bytte boxplats på mitt lilla hjärta. Efter allt jobb med det så red jag Bifrosten i paddocken. Så skönt, bara han, jag och en full koncentration på honom! Nu är jag hemma, har precis ätit och ska nu göra allt för att hålla mig vaken några timmar till!

Hoppas ni mår toppen!


Finns det liv är det aldrig för sent.

 
Sleipnir vår, 27 maj 2012- T5 debut

Detta år satsar jag och min stjärna på att ta oss framåt. Vi ska fixa en bra trav och fortsätta utveckla tölten så den blir ännu bättre. Galoppen ska vara som den brukar, lite mera hållning i det hela bara! Skritten är så gott som bra. Om vi lyckas med detta så ska jag se till att passen tas fram 2014/2015!
 
Inom tävling så ska vi vara med i så många jag känner att han klarar av. Vi kör på i dom lätta klasserna då han inte är redo för de öppna. Har faktiskt börja fundera på att vara med på istölten i hallsta som får köra igång tävlingssässongen... men vi får se om jag lyckas samla mod nog till att anmäla mig. 

I wish things could get better

 
Hej på er! 
Dagarna rullar på snabbare än förväntat...
Inläggen kommer vara väldigt få denna tid... har ingen ork att skriva. 
Idag har jag ridit, handlat, städat åt alla kaniner och ställt in bebisen! Har vart galet trött hela dagen då sömnen blev minimal. Nu är jag inne på mitt rum, lyssnar på musik och äter för att komma på andra tankar, hoppas ni haft en bra början på året! 

Januari

En dag som denna är det inte mycket som händer. Gick och la mig i mörker och vaknade upp i mörker, tummen upp! Kollat på film och ätit pizza och nu ligger jag i sängen och tänker inte röra mig mer än vad jag behöver, skönt!


RSS 2.0