Be happy

Är utvilad, pigg och glad! Ska ta och gräva ner mig i matteboken någon timma innan jag sätter fart med städningen. Är redo för ännu en galen kväll, dock lite mindre mängd alkohol idag. Dagarna går fort och det är snart sommarlov, hur skönt?!? 

Fun night

Hade en grymt bra kväll igår. Föra hos Evelina och sen in på BMB. Shotta lakrits var nog bland det godaste jag gjort. Sov hemma hos Evelina, min första golvfylla avklarad. Skönare än vad jag tänkt mig! Har sovit sedan jag kommit hem med två huliganer i min älskade säng, dvs Nova och Doris. Myys

Forget everything just for tonight

Ikväll befinner jag mig i Västerås där det blir krogen med mina brudar. Kommer bli en bra kväll. Hoppas ni får en otroligt bra kväll, det förtjänar ni. 

Godmorgon

Vaknade 9, men sedan dess legat kvar i sängen och bara tagit det lugnt. Så skönt! Nu sitter jag framför tv:n och dricker te. Ska ta tag i matteplugget innan dagen sätter fart. Ha en fin dag

Du duger precis som du är

Påminner er alla att ni är fina precis som ni är, ni duger precis som ni är, ni räcker till och ni är freaking awesome, precis som ni är. Ni är unika hela högen och ingen av er är mindre värd än någon annan. För någon människa där ute betyder ni guld och för det behöver ni aldrig ändra på er. Ni är alltså perfekta, precis som ni är. Livet är alldeles för kort för att ödsla tid på att försöka ändra på något som inte går att ändra på. Det är något jag lärt mig nu under livets resa. Hur mycket man än vill ändra på saker och hur mycket man än ändrar på saker så kommer det ändå inte bli tillräckligt bra, så varför lägga ner så mycket tid på att försöka ändra på sig själv? Det blir liksom bortkastad tid när man i slutändan ändå inte blir nöjd. Varför är det inte "tillåtet" ge sig själv så många komplimanger som man ger till sin omgivning? Vad är det för hemskt med att säga till sig själv att "jävlar vad snygg jag är idag" när det är naturligt att säga så till sina fina vänner? Alla har komplex, komplex man egentligen inte kan göra något åt. Så varför lägga ner så mycket energi på att se ner på sig själv? Jag har då aldrig hört mina vänner säga "jäklar vad ful du är idag", "jäklar vad feta lår du har" eller "hjälp du ser så hemsk ut, förtjänar inte ens att leva". Så vad gör det okej att höra sådana ord ifrån sig själv? Love yourself, you deserve it 

Godmorgon

Idag ska bli en äkta slappardag. Ska vara hemma och göra nödvändiga saker som att plugga matte, ta det lugnt och sola! Ska väcka Bettie och fixa oss en god frukost! Ha en fin dag!

Rolig dag

Terrängträning idag med min lilla klass, det var himla kul. Positiva hästar ger en positiv ryttare. Kul att pröva på terräng också! Bästa avslutet på denna termin helt klart. Kan ni förstå att vi slutar om mindre än en vecka?! Ofattbart!! Blir så glad av tanken, friheten är bara runt hörnet. 

Skulle aldrig sjunka så lågt som ni gör

Nu är allt borta. Tack lillebror för hjälpen med flytten av alla grejor! Tur han är så snäll! Nu står min stjärna bredvid världens flottaste hingst typ.. Så jäkla snygg! Är så glad att jag hamnat hos Anette och Ida igen. Detta kommer bli super. Får massa mera möjligheter, mer utveckling och bättre läge. Tack till alla runt omkring mig. Ni är guld! 

New chapter

Übersöt fölunge hemma hos Lotta. Minishettis, så gullig. Har ridit, fixat minisar och matat hästar idag på praktiken. Kört Bifrost har vi också gjort så nu står han hos Anette, stackarn vad han får stå ut med alla flytter... Tur vi har varandra. Ett jättetack till världens bästa Evelina som alltid är där och hjälper mig, hon är en guld värd vän. Så himla bra! Nu ska jag iväg till stallet för att packa in allt i bilen, vilket är en hel del... Hoppas ni haft och får en fortsatt trevlig dag! 

Tar min springare till bättre tider

Idag kommer det hända massor. Jag flyttar allt jag äger i stallet idag istället för i helgen. Klarar inte av denna stämning och tror inte den hinner bli bättre fram till helgen över huvud taget så jag tar hästen min och drar. Anette och Ida är dom jag ska flytta till och därhar jag ju liksom allt. Det blir bra det här! Hoppas ni får en bra dag! Kram

It's funny how people can treat you like shit and still don't know why you are turning your back against them

Denna lilla sötis har följt efter mig hela eftermiddagen och kvällen. Så mysig! Var i stallet några timmar för en gångs skull. Är det illa om man drar sig för att åka till stallet och när man väl är där må rent ut sagt skit? Det är illa för mig. Stallet för mig ska vara en frizoon. Det har min psykolog sagt till mig, där ska jag må bra och få göra vad jag vill. Men nu är det helt tvärtom. Mår aldrig så dåligt som jag gör när jag är i stallet. Det är tur man har Bifrost iallafall. Blev en tur med Lotta som kom och räddade hela mitt ridpass. Blev en tur runt fältet i tölt, så mysigt och härligt. 

Kaos med stora bokstäver...

Kaos med betygen, kaos i stallet, kaos i huvudet. Men oj vilken fin dag vi har. Sol och värme, blir så glad. Ska göra iordning mellis och sedan städa. 

People makes you weak

Ibland kommer det lägen där man inte kan komma undan tankarna i huvudet. Allt släpptes som en bomb och känner mig hatad av många människor. Jag känner mig liten och osynlig. Trots detta har jag massor av bra människor som hjälper mig att väga upp det dåliga med det bra. Hur mycket det än går emot så ska man fortsätta framåt. Har så mycket att må bra över. Det är tillåtet att hamna i svackor, vara ledsen och må dåligt. Jag tar mig ifrån detta... 

Happy home

Grattis alla mammor på morsdag. Min mamma fick en VS som hon tjatat efter, eller iallafall sagt att det luktar gudomligt så hon blev väldans glad av den. Tvättade också hennes bil som nu är glänsande ren! Hon har blivit uppvakad iallafall, blombud och massa fika också såklart! Är det bara jag, eller är morsdag större än alla andra "speciella" dagar? Känns som det iallafall.. 

Förövrigt har jag solat, sovit och kollat på svampbob. Jobbade nu på kvällen också. Nu börjar energin ta slut igen, ska fylla på en massa och sedan ta mig an lite kvällsmys i stallet! 

Min förmiddag/ eftermiddag

Röstat = vuxenpoäng. 
Annars så spenderas min tid på solstolen, druckit mängder med vatten och lyssnar på bra musik. Underbar dag med andra ord. 

Idag mår man..

Tog inte många bilder alls igårkväll. Men det var överraskningsfest för Hannii, hon blev riktigt överraskad och hade ingen som helst aning. Kvällens motto var supa Hanna under bordet... Och ja det gick väl. Hon var jääkligt glad iallafall och det är ju huvudsaken. Runt 12 drog vi till Hantis och slog klackarna i taket. Krogendebut för födelsedagsbarnet, woop. 

Nu ska jag resa mig, bege mig ut i omvärlden och duscha! Sen ut i soooolen

Mys på hamnen

Mys med bästa tjejerna på hamnen. Välbehövligt efter nationella prov som på riktigt gick åt helvete. Men inte drar man ner humöret på grund av det. Vad gör detta om hundra år liksom?? Nu ska jag äta, plugga, åka till stallet och rida! Imorgon är det sista provet, sedan är det bara lite inlämningar! Woop

Smile. You are beautiful

Jag är glad idag. Mår så jäkla bra i sol och värme! Idag vill jag att du säger förlåt till din spegelbild och berätta istället för den hur jäkla fin den är. Du är fin, precis som du är! Ha en fin dag solstrålar. Jorden är full utav dom, exklusive den stora solen på himlen. Kramis 

Bästa avslutet på dagen

Mys med sin bästa stjärna det sista man gör innan man ska sova är guld värt. Älskade häst. Hoppas ni alla har haft en bra dag! Godnatt

Trevlig kväll

Temys hemma hos bästa Hannii på kvällskvisten är inte helt fel. Fick se hennes fina tattoo också. Handlade gjorde vi också, alltid trevligare att gå två än att gå runt helt ensam. Nu ska jag ta mig en tripp till stallet, ge frosti mat och sedan åka hem och plugga matte. Matte nationella imorgon och jag är inte taggad. Orkar inte tänka längre, tror inte jag är ensam om det.. 

Ooh happy day

Besöket på stora ekeby var bra. Hästarna är tusen gånger bättre än surahästarna och känns mer positiva. Var himla kul, jättefin anläggning också! Efterråt så stannade jag på affären och köpte frozen yoghurt och bär. Så himla gott. Nu ska jag skynda upp i duschen och sedan sätta mig i solen i bikini och plugga matte. Sounds good to me! 

Hundvakt

Vart hundvakt åt denna gullvovve hela dagen idag. Har också haft praktik och vart på styrelsemöte. Imorgon är det Stora Ekeby som gäller, ska prova på deras hästar och få lite annat utöver Sura. Roligt med utflykter. Nej, nu måste jag sova så jag orkar upp. Godnatt

Norge, finaste stället jag vet

Haft en o.t.r.o.l.i.g.t bra helg. Firat 17:e Maj, åkt på utflykter och besökt så otroligt fina platser. Man blir helt salig, ni som inte vart i Norge bör åka dit. Helt klart värt det, speciellt att besöka Hellesylt. Norges finaste ställe, helt klart. 17:e Maj var något väldigt stort. Det är så mäktigt i Norge då det är fullaste allvar. De kan stolt stå upp för sitt land på sin nationaldag. Inte nog med att det var nationaldag, i år var det också 200 år sedan Norge blev självständigt. Hoppas ni har haft en fin helg här hemma i Sverige. 

Keep on going

Mötet gick bra, även om det var otroligt jobbigt. Men det som är jobbigt är något man ska kämpa sig igenom, inte sant? Har efter det gjort småärenden överallt och ingenstans typ. Packat klart har jag gjort och pluggat det sista. Nu tar jag ledigt! Vi åker till Norge imorgon bitti, inatt klockan 4 där vi kommer bo där jag bodde när jag var liten. Otroligt fint, så denna helg kommer nog bli himla bra. Fira 17:e maj och leka turister! Blir nog bra detta. Hörs på söndag, om inte tidigare. 

I väntans tider

En lärdom rikare, eller hur man nu säger det. Har tappskokompetens iallafall! Jätteroliga och lärorika dagar. Tack skolan för utbildningen. Nu är det mycket som ska göras, men jag har gott om tid på mig då vi åker inatt/ imorgon bitti. Först ska jag på möte, sen hämtar jag upp Evelina som ska med till Norge och sedan in på Erikslund för att köpa både godis och lite annat bra. Sedan måste jag hem och packa och plugga, herregud. Har inte ens börjat med att packa. Hoppas ni mår bra! 

Godnatt

Lite roligt på kvällskvisten. 

Två duktiga

Dessa två hästar var så duktiga idag. Bifrost har nog aldrig kämpat så mycket som han gjorde idag. Prinsen kämpade på med formen i tölten och släppte efter i nacken fler gånger än vad han någonsin gjort så han är på G. Blev i stallet några timmar eftersom jag också hade hand om hagen idag. Har handlat, ätit och skrivit klart min argumentation och lämnat in den. Ännu en sak att stryka från listan. Nu ska jag fixa det sista innan jag lägger mig under mitt mysiga täcke och sover. Imorgon väntas ännu en dag i Sura. 

Dag 1:

Teori typ halva förmiddagen och därefter fram till 3 har vi skott, dragit av skor och skott på döda hästhovar. Imorgon ska vi göra på riktiga hästar, spännande. Det var himla kul då man aldrig slagit in en söm och nu fick man göra allt med det att göra. Nu är jag hemkommen och ska vidare ut till nästa stall för att rida två hästar. Underbart! 

Godnatt

 
Tänk på artikeln över och lyssna på låten. Min argumentation handlar om det nya betygssystemet och hittade då denna bild. Så ställ dig frågan... är det värt din hälsa? Man lever bara en gång, man kommer bara uppleva denna tid en gång och varför slösa bort den på att vara stressad över någonting som egentligen inte betyder någonting? Visst framtiden hänger på betygen, men samtidigt kan man inte vara mer än mänsklig. Man kan inte göra mer än vad man orkar och så är det. Man får acceptera det och göra det bästa utav situationen. 
 
Imorgon befinner jag mig i Sura där tappskoutbildning ska ske och det ska bli himla kul och intressant. Ser fram emot dessa 2 dagar som kommer bestå av tappskoutbildning. Godnatt

Good days

Huvudvärken nötar fortfarande på, så himla jobbigt. Men kan tänka mig att den släpper när skolarbetena är gjorda. Tig mig en barbackatur på min springare iallafall och avslutade med lite barbackahoppning. Han är så bra, min fina stjärna. Nu är jag hemma och ska ta tag i att skriva klart en argumentation. Sedan lägger jag undan läxhögen och slappnar av en stund. Hoppas ni mår bra!  

Snart där...

Är snart där, i underbart fina Norge. Ska bli så himla skönt att komma ifrån allt här hemma och faktiskt få njuta lite. Åker på torsdag. Mer om det senare! 

Skippar sista lektionen idag då jag måste hinna med banken innan den stänger idag. Känner mig väldigt vuxen haha. Prata med banken liksom.. Hur som helst. Gjorde en redovisning och läxförhör idag och det gick bra så jag hoppas på det bästa. Nu ska jag hem, ta bilen in till köping och uträtta ärendet. Puss

Hej klagomuren

Jag är en människa, en människa som ska räcka till mycket. Jag är så less på all stress jag har just nu. Jag får inte ihop "en lugn dag" för det är så jäkla mycket som händer. Skolan är ju en sak, men utöver det är jag åt alla håll och kanter. Jag räcker inte till och det ber jag om ursäkt för. Jag har så mycket att prioritera i livet och jag tar det viktigaste först vilket är skolan, djuren, mina  fina vänner och mig själv. Ja hör och häpna vad egoistisk jag blivit. Är så otroligt trött på bullshit, på att bli sviken hit och dit och framför allt människor som kör med en. Jag har så mycket ilska och besvikelse att ta ut så ni anar inte, jag exploderar. Kan inte ta mer skit och vet ni vad? Jag kommer inte göra det heller. 


This is not what I wanted

Hittade gamla bilder hemma hos farmor igår. På valpisarna och på mina älskade kusiner. Det är så himla bra minnen man har med dom, bara massa galenskaper. Hur som helst så vaknade jag för ett tag sedan, Jossie är här och det betyder väckahelahusetbaraförattjagkan. Ska iallafall upp och plugga innan jag drar mig till stallet. Ska försöka undvika huvudvärk idag, har haft det i snart en vecka och det är nog det mest jobbigaste man kan ha. 

Multitaskar

Vaknade halv 12, skulle vara hos farmor vid 12 för att vara hundvakt så det var bara att kasta ner alla saker och sätta sig i bilen och åka iväg. Ska plugga hela dagen, skönt att vara hemma hos farmor då man inte behöver fokusera på massa annat. Det är också svårare att hitta på andra saker. Annars brukar det alltid sluta med att jag sitter i låderna ich kollar efter roliga minnen, fixar håret, städar eller är med djuren. Här finns det inte så mycket annat att fokusera på, om jag inte hittar massa album med bilder i förstås... Nej skärpning. Detta ska jag plugga idag: 

- Engelska, redovisning
- Engelska, glosförhör
- Idrott, kost, stress och sömn
- Idrott, ergonomi
- Matte, geometri 
- Samhäll, kristdemokraterna
- Svenska, argumentation 

Sammanlagt 5 uppsatser och 2 förhör. Tar fram mitt smarta huvud och betar av det värsta. #ingenstressbarapress #ingenpressbarastress

Nattaxi

Var på bio med mina brudar. Såg The Women, helt okej film. Älskade nog publiken mer än filmen. Så många random skratt! Släppte av alla på fest och själv drog jag hemåt då jag idag är taxi åt mamma. Ska hämta henne i köping. Hoppas ni får en god natts sömn! 

Det här kvällstänket...

Bakom varje litet hörn döljer sig den människa du aldrig trodde att du skulle stöta på. Bakom varje litet hörn stöter du på utmaningar som du aldrig trodde att livet skulle ge dig. Bakom varje litet hörn döljer sig en överraskning och du har ingen aning om vad som kommer hända. Människor sviker, människor förändras och människor kan på en sekund bli någon du aldrig kännt. Hur mycket jag ej vill fukosera på detta så måste jag. Det gör så fruktansvärt ont att förlora någon, på en dag så är liksom allt förändrat. Hur mycket skit jag än går igenom så har jag det jäkligt bra och det är jag evigt tacksam över. 
 
Jag ska komma upp till toppen. Men vägen dit är väldigt lång och det blir inte bättre när livet går mer emot en än med en. Varje dag är en evig kamp, en kamp som ingen annan kan se mer än jag. För ingen har någon som helst aning om vad som pågår i mitt huvud, och det som inte syns lider man inte av? Eller hur var det med det där...
 
Hur som helst så vill jag också säga att älskar du en människa så måste du bevisa det. Att säga orden "jag älskar dig" räcker inte till, inte om du inte bevisat det. För vad betyder dom orden utan någon grund till dom? Då är det bara precis det dom är, ord. 
 

You wouldn't even care if I died

Godmorgon! 
Idag är det fredag, två punkter avklaras idag ifrån matten. Efter denna dag är det bara matte nationella att tänka på. Alltså inget mer att tänka på. Har en hel del jag måste plugga över helgen och få klart, så det är bara att lägga i ett högre tempo. Tur jag inte har så mycket inplanerat! Hoppas ni får en bra dag. Det finns ingen sol och därför vill jag att vi alla ska skina lite extra idag. 

Busy day

Precis hemkommen från skolan. Ätit mellanmål och ska nu iväg till jobbet för att lämna lite uppgifter. Annars så måste jag ut till stallet för att kolla om Bifrost överlevt de kalla regnet och sedan plugga. Har test på matten imorgon och en komplettering. Fullt ös, men snart hörrni är det sommarlov! För förresten fått vilka veckor jag ska jobba och jobbar 80% under de veckorna. Känns bra! 

Börjar dagen på bästa sätt

Går en hel dag idag, med en ofrivillig sovmorgon haha. Glömde ställa klockan, men det var väl någon mening med det. Hoppas ni får en bra Torsdag. Imorgon är det fredag så håll huvudet högt! 

Bra avslut

Bästa avslutet på denna dag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner under täcket och sova. Är helt slut efter denna dag. Imorgon är det en ny, fin dag. 

Slå mig hårt i ansiktet för jag vill känna att jag lever

 
 

Bra dag

Min Bifrost skötte sig både hem och dit i transporten. Han gick in utan linor, gråter typ av lycka. Alltså utan konstigheter, bara rätt in. Så skönt!! Körningen gick också bra, inga konstigheter mer än att det var väldigt tungt. Ridpasset på Bifrost gick rent åt helvete, men ska inte klaga för det kunde gått värre. Spänd, på hugget och många hästar i olika tempon gör honom ännu mera taggad. Blev lite andra gångarter, men what to do. Han var ju spänd och tittig på allt som hände, gullhästen. 

Tack till min finaste vän Evelina för hjälpen. Hon har hjälpt mig hela dagen och hon får en stor stjärna i pannan, vad skulle jag tagit mig till utan henne? Nej hon är för bra, inte bara idag. Utan alla andra dagar också! 


Bra vänner

Umgåtts med alla hästar idag på praktiken. Så roligt och energigivande! Man blir så glad! Har fått två så himla fina sms idag, alltså verkligen guld värda sms och jag kan känna mig så lyckligt lottad över att ha så många fina vänner omkring mig. Blir så blödig av mig så jag gråter för minsta lilla, jag har verkligen så himla bra vänner som hjälper mig med allt. Ni alla betyder så mycket. Förutom detta har jag och Evelina kaosat runt som vanligt, en utav alla otroligt bra vänner jag har. Tankat, handlat naturgodis, köpt såpbubblor, blåst såpbubblor och kollat på 1/2 film då vi blev så trötta och gav upp.. Det är vad vi gjort! 

Imorgon ska Bifrost med till skolan, yaay! Ska köra honom själv och det är väl det som är medt roligt. Någon gång måste vara den första, så tänkte. Varför inte nu? Går nog bra. Hade jag inte kännt mig säker hade jag inte kört. Men nu måste jag sova! Natti

Det blev en sådan dag...



You are awesome

Goddag måndag! Har vart i skolan hela dagen, har inte hänt på vet inte hur länge. Idrotten bestod av dans och boxning så det är vad jag har gjort. Kom hem vid 18.00 och åt då lite snabbt innan jag drog till stallet för att fixa hos grabbarna. Bifrost står då han har full vecka med aktivitet, blir kul detta! Berättar mer sen. Nu ska jag först och främst plugga och sedan städa lite snabbt. Har mycket som pågår nu, men bara hålla ut. Snart så är det frihet! 

Den där rädslan du känner, är inte du




En dag på banan

Var på banan idag med Bifrost och Viljar. Gick bra, är nöjd då det var första gången på länge faktiskt som han var där. Han var väldigt pigg och taggad så det var svårt att få honom att koncentrera sig på att jobba. Men mot slutet blev han himla trevlig och la flera passläggningar. En utav dessa blev riktigt bra med tempo och ren pass, han har väldigt lätt för att välja tölten istället. I framridningen började jag med att mjuka upp båda sidorna i skritt, flytta, ställa och köra sluta och öppna. Började tölta igång på långa tyglar så han fick på riktigt lösa upp sina spänningar och slappna av. Det jag är nöjd med mest idag är ju passen, Ska bli en fin, fin passhäst av honom. Vill redan ställa upp i speedpass, förstå vad kul och mäktigt! Är helnöjd iallafall och jag fick igenom nästan precis allt jag ville. 

Tävlingsdag

Umgåtts med dessa nötter i snart ett dygn. Blev en sen kväll/natt med massor av tokerier, bästa tjejer. När vi väl hade somnat så var det dax att kliva upp och åka iväg till Strömsholm för att sitta ute i båset med domarna och skriva kommentarer. Riktigt härligt att tävlingarna är igång nu för sleipnir! Har haft en rolig dag och skrattat mer än vad jag inte skrattat, så det är ju bra. Frysit häcken av mig också för att inte glömma. Tur den tinar upp. Nej men det har vart riktigt kallt, usch för att frysa. Nu ska jag vila en halvtimma innqn jag börjar röra på mig igen. Måste fixa mig för att sedan åka in till storstan och röja med Jennifer och Carmen. Blir nog kul, ska se Panetoz!!! Wii, glada människor. 

Han är så bra

Hans första låt på Svenska och enligt mig har han lyckats så himla bra. Sådan stor inspiration han är. 

Jag har precis kommit hem från möte som förövrigt gick bra. Ska få börja gå varannan vecka. Det är väl någon framgång iallafall. Hur mycket man än dras tillbaka, ska man fortsätta framåt. Efter 2 någon gång ska jag iväg till stallet och rida en tur tillsammans med Johanna. Trevligt med sällskap. Och att få spendera lite tid på hästryggen är aldrig fel. 
 
Har inte tänkt på det så mycket förut. Men jag är så himla bra. Jag har kommit en bra bit på vägen och jag ska tamefan komma enda upp till toppen. Inte många gånger man berömmer sig själv, inte det lättaste att göra heller. Jag hade inte kommit såhär himla långt utan mina otroligt bra vänner som hjälper mig i vått och torrt. Jag är lycklig lottad som har det så bra, har så många bra runt omkring mig. Ni är så himla bra. Tack

Humorgalan

Har kollat på serier, mera serier, druckit te och ätit. Så himla skönt. Haft ångest över gårdagen och försökt pussla ihop allting om vad som hände, men vad spelar det för roll? Går ändå inte att göra något åt det. Hur som helst, ikväll är det jag som är bänkad framför tv:n då det är självaste humorgalan och Eric är med. Han ska framföra sin nyskrivna låt och sedan får vi se ett repotage från Colombia. 

What a beautiful day to stay indoors

Hade en jättebra kväll igår. Började hemma hos Linn, blev shots med Hannii och efter det spårade det ur. Haha herre min gud. Hade det trevligt iallafall med mina två pinglor. Pratat med människor, skrattat och säkert gjort en hel del knasiga saker. Vaknade upp bredvid Hannii efter 9 någon gång och sedan dess har det vart en himla seg och skön dag. Inge bakis, score till mig. Nu sitter jag hemma, på mitt golv och kollar på random bilder. Älskar det! Vissa kan man inte sluta skratta åt. Ska snart ta fram dammsugaren, är sugen på att dammsuga. 

RSS 2.0